Peli » abandonware » 3D-ampuja

Duke Nukem 3D last ned
4 0 559  

Lataa ilmainen Duke Nukem 3D täältä. Duke Nukem on 90-luvun vanhan, mutta suosittu toimintapelin päähenkilö.

Duke Nukem 3D on nopeatempoinen toiminta-ampuja, jossa on kyse potkimisesta koko ajan. Maan päällä on ulkomaalaisten maa, ja teidän tehtävänne on alttarikuningas Duke Nukem pelastaa maa.

Me kaikki tiedämme sen: se on ollut stressaavaa päivää, jossa on vähän liikaa, ja tuntuu olevan tyhjä. Tarvitset jotain, joka voi vähentää painetta. Täällä jotkut haluavat mennä kuntosalille juoksemaan vähän tai ehkä laatikkoa. Toiset istuvat alas ja nukkuvat, lukevat kirjaa tai katsovat televisiota. Mutta joskus saatat tarvita jotain, joka on hieman voimakkaampi ja hauskempi samaan aikaan.

Duke Nukem 3D: n valmistaja 3D Realms Entertainment on ensimmäisen persoonan ampujatoimintapeli, joka repii sinut toimintaansa täynnä ja hulluun maailmankaikkeuteen. Otatte herttuan roolin, joka ottaa vastuuta suojellakseen Los Angelesia ulkomaalaisesta hyökkäyksestä. Duke toivoi voivansa nauttia rauhallisesta lomasta, mutta näin ei pitäisi olla. Hänen voimakkaiden aseidensa ja rickety-yhden vuorauksensa kanssa hänen on täytettävä tavoitteet.

Navigoi monien vuorovaikutteisten tasojen läpi ja saat Duke yhden askeleen pidemmälle Los Angelesin pelastuksessa

Hyvin samankaltainen kuin Doom, Duke Nukemin peli keskittyy eri tasoille / tasoille päähenkilön näkökulmasta. Jokainen taso on täynnä erilaisia vihollisia, joista jokaisella on jotain erityistä. Se luo dynaamisuutta etenemisessä, sillä täytyy aina pitää silmällä sitä, mitä taistelee ja miten torjua niitä tehokkaimmin. Se voi olla mitä tahansa vain heittäessään heidät muualle tai hyödyntämällä kaivoksia, jotta saisit haltuunsa suuren määrän vihollisia.

Eri tasot, joilla kävelet, ovat hyvin interaktiivisia. Toisin sanoen voi tehdä asioita ympäristönsä kanssa. Tämä tarkoittaa kuitenkin useimmiten sitä, että voit tuhota ne. Kuitenkin on myös mahdollisuus kaataa strippareita, ja tästä syystä Duke joutuu murtautumaan viileisiin yksivuoroihin. Monet näistä yksisäikeisistä linjoista ovat innoitettuja elokuvista kuten Dirty Harry, Pulp Fiction ja Full Metal Jacket, joten saat nopeasti vaikutelman, että tämä peli ei ole aivan poliittisesti oikea. Mutta se on sen viehätys.

Tasot mahdollistavat myös tutustumisesi. Usein löydät akseleita tai tuuletunneleita, joissa voit välttää vihollisia ja poimia arvokkaita asioita, kuten aseita, ampumatarvikkeita ja jotain elämäsi elvyttämiseksi. Pelkästään tästä syystä yksi polku voi kestää jonkin aikaa päästä läpi, koska on niin paljon löydettävissä.

Ota ystäväsi seikkailuun Dukein kanssa

Duke Nukem 3D: ssa on lisäksi moninpeli. Sitten haluat haastaa ystäväsi hauskaa areenalla, jossa näet, kuka voi voittaa eniten kierrosta, niin se on täysin mahdollista. On olemassa useita kappaleita, joita voit irrottaa, mutta voit myös tehdä omia. Pelin takana olevat kehittäjät ovat päättäneet pitää tasoeditorin ajan tasalla, jotta voit suunnitella tasoja juuri niin kuin haluat. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda jotain täysin ainutlaatuista, sillä sen käyttämä moottori on monipuolinen. Jos annat hyvää aikaa, voit saavuttaa jotain melko kaunista.

On kuitenkin huomattava, että Duke Nukem 3D: n moninpeli ei ole niin helppo aloittaa. Se edellyttää, että liität saman LAN-yhteyden. Näin se on vanhojen pelien kanssa, mutta se vain antaa sinulle tekosyyn tehdä LAN-yön tai jotain sellaista. Sitten on myös mahdollisuuksia pelata muita pelejä.

Pelin nostalgikoille ja muille hyville ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kulmasta

Duke Nukem 3D on miespeli määritelmän mukaan. Suuri, lihaksikas kaveri, jolla on majesteettisia aseita, jotka kulkevat ympäri maailmaa pelastettaessa naisia ja mainetta. Tarina on ainakin naurettavan absurdi, mutta se tekee siitä niin suuren. Se, että se on niin liiallinen, tekee siitä hauskaa ja viihdyttävää, samalla kun sillä on edelleen suuri annos.

Peli on 1990-luvun loppupuolen pelin kohtauksen ydin, ja se on selvästi tuntunut. Niin monet klassikot tulivat tuolloin esiin, eikä ole epäilystäkään siitä, että Duke Nukem 3D on yksi niistä peleistä. Oletko kiinnostunut & aelin peleistäVanhemman luonteen ja varhaisen klassikoihin kuuluvan ihmisen puuttuessa ei olisi paljon, jos vältettäisiin Duke Nukem 3D. Se on ehdottoman välttämätön ajanjakson pelikulttuurille.

Amerikkalaisten ainutlaatuinen liioittelu parhaimmillaan

Kun ajattelet Amerikkaa, se on todellisuudessa usein niin suuri. Sen seurauksena kaupungit, rakennukset, ruoka-annokset ja ihmiset. On kyse siitä, että meidän on oltava mahdollisimman liioiteltuja, ja vain siksi, että he voivat. Duke Nukem 3D: n taustalla on myös filosofia. Ei ole mitään, mitä tehdään puolivälissä, kaikki on ruuvattu paljon pidemmälle kuin normaalisti raja. Se tekee siitä rasvan. Valitettavasti tämäntyyppinen ilmapiiri on kadonnut nykypäivän peleistä, mikä merkitsee jotenkin syvempää ja taiteellisempaa merkitystä.

Duke Nukemin Classic 90-luvun malli

Duke Nukem on 90-luvun peli. Se on myös selvästi nähtävissä grafiikassa ja pelin pelitoiminnoissa. Duke Nukem 3D on voimakkaasti pikseloitu, mikä tarkoittaa, että kaikki on niin epäselvää. Mutta se on silti uskomatonta, kuinka paljon animaatiota he voivat saada pois pienistä neliöistä.

Peli on myös yksi ensimmäisistä 3D-peleistä, jotka ilmestyivät 90-luvulla. Mutta se on lähes puoliksi 3D. On vielä suhteellinen 2D tuntuu siihen, mutta olet tullut pitkälle 80-luvulta lähtien. Nykyään visuaalinen on täysin vanhentunut, mutta sitten se oli kaunis ja uusi. On tärkeää muistaa.

Ajaton peli, jossa on määritelty nykyaikaiset pelit

Duke Nukem 3D on, kuten sanoin, yksi ensimmäisistä ampujista. Se tarkoittaa myös sitä, että peli on auttanut määrittelemään, miten ampumapelit tulisi näyttää. Vaihdelaatikon julkaisulla on epäilemättä ollut paljon intohimoa kehityksen aikana. Tulos on varmasti varsin vaikuttava.

Duke Nukem asettaa alusta lähtien korkeatasoisen ja pelin ympärillä oli koko kulttuuri. Itse asiassa Duke Nukem oli niin suosittu, että oli tarkoitus tuottaa elokuvaa, joka käsittelee pelin luonnetta. Duke Nukemin ääni on myös ainutlaatuinen ja hyvin syvä, ja jotkut parodiat tulivat siitä. Duke Nukemilla on myös parittomia lainausmerkkejä, kuten ilmaisun "teräspallot" ja "rakeita kuninkaalle ".

Pelin musiikki on myös aivan ainutlaatuinen nykyiselle, koska se oli yksi ensimmäisistä peleistä, joissa musiikki muuttui skenaarion jälkeen. Esimerkiksi. Jos pelaaja aikoo taistella pomoa vastaan, musiikki muuttuu hyvin äkilliseksi.

Vaihtoehtoiset pelit

Jos olet rakastunut Duke Nukem 3D: n takana olevaan konseptiin, voit kokeilla DOOM II: ta valmistajan ID-ohjelmiston avulla. Käsite on pohjimmiltaan sama kuin Duke Nukem, mutta täällä te vain tapatte demoneja ja älä tappaa ulkomaalaisia. DOOM II voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Duke Nukem 3D on hauska ja toimiva pakattu peli, joka ei anna sinulle kyllästyä toisen kerran. 90-luvun pelikulttuurin klassikkona se täyttää kaikki hyvän pelin, empatian ja hauskan tarinan vaatimukset.


Download Duke Nukem 3D (Final)
Video
Screenshots
Game info
Type:
Abandonware


Produsent:
3D Realms Entertainment

Lagt til:
15-04-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
17 Mb

Sist oppdatert:
15-04-2020
0