Peli » liittyvä » Pelien tarvikkeet

DOSBox last ned
5 0 715  

Lataa DOSBox ilmaiseksi tanskalaisella sivulla. Se on todella mukava ilmainen ohjelmisto, joka mahdollistaa vanhojen DOS-pelien pelaamisen uusilla käyttöjärjestelmillä.

Käytä kaikkia vanhoja ja klassisia pelejä, joita ei voi enää käyttää DOSBoxin nykyisissä käyttöjärjestelmissä.

Monet pelit, varsinkin ennen vuotta 2010, eivät ole yhteensopivia esimerkiksi nykyisten Windows 10 -käyttöjärjestelmien kanssa. Tämä johtuu teknologisesta kehityksestä, jota vanhat pelit eivät seuraa, kun kehittäjät ovat asettaneet ne hyllylle. Siksi voi olla hankalaa, kun kohtaat lapsuuden pelin, jota haluat pelata, eikä ole mitään, mitä voit tehdä sen tekemiseksi.

DOSBoxin valmistaja DOSBox Project ei kuitenkaan ole enää ongelma. DOSBox toimii emulaattorina, joka pohjimmiltaan jäljittelee vanhemman virtuaalisen tietokoneen nykyisessä järjestelmässäsi. Tällä virtuaalitietokoneella on mahdollisuus toistaa vanhoja pelejä, joita nykyinen tietokone ei voi.

Koe kaikki vanhat suosikkipelit ja käytä niitä, joita et ole koskaan kokeillut

DOSBox on loistava ohjelmisto, joka on rakennettu sinulle, joka haluaa kokea lapsesi / nuoren jälkeiset retro-pelit, vain nykyaikaisissa järjestelmissänne. Kaikilla ei ole enää tietokoneita 90-luvulta, eikä sitä ole helppo saada hyvässä kunnossa. Siksi DOSBox voi säästää rahaa ja vaivaa, mikä on aina mukavaa.

DOSBox on emulaattori. Toisin sanoen kyseessä on ohjelmisto, joka käyttäytyy nykyisen tietokoneen tietyn käyttöjärjestelmän tai laitteen tavoin. Tämä tekee peleistä työtä, koska ne on rakennettu eri käyttöjärjestelmälle kuin mitä käytät nyt.

DOSBoxin käyttäminen on täysin erilainen keskustelu, ja se voi kestää kauan aikaa. Siksi tällä sivulla on opas, jonka avulla voit oppia käyttämään ohjelmaa. Aloittelijan opas voidaan lukea täältä.

Kun olet lukenut ja opastanut itse oppaaseen, sinun pitäisi olla helppoa pelata aloittaa kaikkien suosikkipelien kanssa lapsuudessasi, ja jopa pelit, joita et ole koskaan onnistunut kokeilemaan tuolloin.

Älä anna hyvien muistojesi pysyä muistuttavana

Meillä kaikilla on nostalgiakausi. Ajat, jolloin ajattelemme takaisin kauniiseen aikaan, jossa kaikki oli hyvää ja hyvää. Niillä, jotka lukevat täällä, on todennäköisesti ollut menneisyys, jossa videopeleillä oli erityinen ja erityinen paikka. Ja ajattele turhautumista, kun yrität asentaa jonkin vanhasta pelistäsi ja käyttöjärjestelmäsi ei voi käyttää sitä.

Mutta sinun ei tarvitse antaa muistoille vain vähemmän. DOSBoxin avulla voit palata siihen aikaan, kun vietit iltapäivän koulun jälkeen pelaten DOOMia ja vastaavia pelejä. Kokemus voi palata muutaman minuutin kuluttua, ja se on varmasti syytä antaa laukaus.

Mutta DOSBox ei ole nyt vain nostalgiasta kärsiville. On olemassa monia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita vanhemmista peleistä. Vanhemmilla peleillä on oma yksilöllinen viehätyksensä, jossa pelattavuus oli tarkemmin kuin grafiikka. Siellä on paljon kultaa kaivoksia, voit saada sormet sisään. DOSBoxilla sinulla on nyt pääsy näihin kadonneisiin aarteisiin ja voit nauttia niistä vapaasti.

Yksi harvoista DOS-emulaattoreista on saatavilla

Monet ihmiset, jotka ovat retro-pelien faneja, ovat todennäköisesti tutustuneet muihin emulaattorimuotoihin. Se olisi luultavasti Gameboy Advance -emulaattoreita Pokémonin, Sonicin jne. Soittamiseksi. Emulaattorityyppi on täynnä Internetissä. Tämä johtuu siitä, että se on suhteellisen yksinkertainen laite jäljitellä; Ne on vain rakennettu pelaamaan. Kun kyseessä on DOS-emulaattori, se on täydellinen tietokoneohjausjärjestelmä, jonka kaikki ominaisuudet on luotava uudelleen. Se on isompi projekti, ja siksi et löydä monia hyviä tarjouksia tällaiselle emulaattorille Internetissä.

DOSBoxin takana olevat kehittäjät ottivat tämän haasteen vastaan ja he pystyivät keksimään tuotteen, joka tuntuu fantastiselta ja virheettömältä. Lopuksi voidaan avata maailman vanhoja ja epäselviä tietokonepelejä, jotka oli aiemmin ajateltu kadonneiksi.

Monimutkainen ja hämmentävä muotoilu, joka voi kuitenkin olla järkevää käyttää

Valitettavasti DOSBox ei voi vaivautua sellaisen muotoilun kanssa, joka tekee meille nykyaikaisille tietokoneen käyttäjille helppoa. Se on mallinnettu vanhasta DOS-ohjausjärjestelmästä ja on siksi äärimmäisen rajallinen uharjaamalla jotain mukavaa ja käyttäjäystävällistä. Sinun täytyy ottaa se mukaasi, jos haluat käyttää vanhoja pelejä.

Käyttöliittymä näkyy useissa tietokoneen kehotteissa, joissa kirjoitat komennot, jotta emulaattori voi tehdä sen, mitä haluat. DOSBoxissa on kuitenkin sisäänrakennettu opas, jossa voit saada tietoa eri asioista. DOSBoxin oppaassa, joka oli täällä aiemmin linkitetty, voit helposti saada yleiskuvan muuten niin monimutkaisesta ohjelmistosta. Harjoitus tekee mestariksi.

Lisäohjelmisto

Nyt, toivottavasti, kun olet tutustunut DOSBoxiin, on myös aika löytää joitakin pelejä, joita voit testata.

Täällä GTA suositellaan Rockstar Games, joka on ensimmäinen laatuaan. Kokemus, jossa legendaarinen sarja alkoi, ja löysä itsesi kovalla ja viihdyttävällä pelillä, jonka olemme kaikki kokeelleet eri inkarnaatioissa. GTA voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Monet meistä tuntevat myös Prince of Persia -sarjan. Miksi siis kokeilla ensimmäistä tällaista peliä? Kehittäjän Broderbundin ohjelmiston Prince of Persia voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Dos-pelit

Se ei ole järkevää kirjoittaa DOSBoxin katsaus mainitsematta joitakin suosikkipeleistämme, jotka vaativat tätä emulaattoria toimimaan. Wolfenstein 3D:ää pidetään yhtenä ensimmäisistä ampujista, ja se on nostalginen kokemus monille meistä. Vanhuutensa vuoksi Wolfenstein 3D: llä on melko maltillinen graafinen laatu, mutta viihdearvo on säilynyt vuosien ajan täydellisesti. Voit helposti asentaa Wolfenstein 3D: n ja saada tuntikausia viihdettä, vaikka olisit ehkä kokeillut peliä ennen.

Toinen klassikko on Doom 95. Doom 95: ssa sinun täytyy taistella läpi, mikä tuntuu loputtomilta vihollisten määriltä. Doom 95 ja Wolfenstein 3D muistuttavat todella toisiaan sekä pelityylissä että graafisesti. Tämä ei kuitenkaan ole kaukana haitasta. Doom 95 on yhtä viihdyttävä kuin Wolfenstein 3D.

Johtopäätös

DOSBox on täysin ainutlaatuinen ohjelmisto, joka avaa kaikki vanhat ja vanhentuneet pelit. Ei ole mitään rajoituksia, joten jos olet henkilö, joka rakastaa vanhoja pelejä, tämä ohjelmisto on epäilemättä pakollinen. On vain suositeltavaa, että lataat ja todella löysät mielesi.

Huomaa kuitenkin, että DOSBox itse ei ole paljon arvoinen. Jos haluat saada täyden hyödyn ohjelmasta, sinun on harkittava joitakin klassisia annospelejä, joita haluat pelata.


Download DOSBox 0.74
Video
Screenshots
Game info
Type:
Freeware


Produsent:
DOSBox Project

Lagt til:
15-04-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, BeOS, Linux & MacOS X

Størrelse:
1.448 Mb

Sist oppdatert:
15-04-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DOSBOX

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DOSBOX PROJECT and its affiliates (“DOSBOX PROJECT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DOSBOX PROJECT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DOSBOX PROJECT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DOSBOX PROJECT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DOSBOX PROJECT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DOSBOX PROJECT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DOSBOX PROJECT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DOSBOX PROJECT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DOSBOX PROJECT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DOSBOX PROJECT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DOSBOX PROJECT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DOSBOX PROJECT retains all right, title and interest in and to the DOSBOX PROJECT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DOSBOX PROJECT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DOSBOX PROJECT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DOSBOX PROJECT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DOSBOX PROJECT.

2 THIRD PARTY SERVICES
DOSBOX PROJECT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DOSBOX PROJECT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DOSBOX PROJECT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DOSBOX PROJECT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DOSBOX PROJECT Services, without the express prior written consent of DOSBOX PROJECT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DOSBOX PROJECT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DOSBOX PROJECT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DOSBOX PROJECT Services or this EULA, use or install the DOSBOX PROJECT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DOSBOX PROJECT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DOSBOX PROJECT may offer you a separate site license agreement to make the DOSBOX PROJECT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DOSBOX PROJECT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DOSBOX PROJECT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DOSBOX PROJECT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DOSBOX PROJECT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DOSBOX PROJECT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DOSBOX PROJECT Services may include measures to control access to the DOSBOX PROJECT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DOSBOX PROJECT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DOSBOX PROJECT Services will not function properly.
The DOSBOX PROJECT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DOSBOX PROJECT Services, and to the extent that your contributions through use of the DOSBOX PROJECT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DOSBOX PROJECT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DOSBOX PROJECT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DOSBOX PROJECT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DOSBOX PROJECT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DOSBOX PROJECT Services may require an internet connection to access the DOSBOX PROJECT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DOSBOX PROJECT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DOSBOX PROJECT Services. By using the DOSBOX PROJECT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DOSBOX PROJECT Services or certain features of the DOSBOX PROJECT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DOSBOX PROJECT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DOSBOX PROJECT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DOSBOX PROJECT's privacy policy as amended from time to time is available at www.dosbox-project.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DOSBOX PROJECT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DOSBOX PROJECT collects and uses personal and non-personal information in relation to DOSBOX PROJECT's products and services. By installing, accessing or using the DOSBOX PROJECT Services you explicitly agree with the terms and conditions of DOSBOX PROJECT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DOSBOX PROJECT may license to you certain virtual goods to be used within DOSBOX PROJECT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DOSBOX PROJECT is not a party to the transaction.
DOSBOX PROJECT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DOSBOX PROJECT shall have no liability to you or any third party in the event that DOSBOX PROJECT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DOSBOX PROJECT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DOSBOX PROJECT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DOSBOX PROJECT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DOSBOX PROJECT. If the Software is no longer available, DOSBOX PROJECT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DOSBOX PROJECT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DOSBOX PROJECT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DOSBOX PROJECT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DOSBOX PROJECT, DOSBOX PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DOSBOX PROJECT, DOSBOX PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DOSBOX PROJECT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DOSBOX PROJECT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DOSBOX PROJECT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DOSBOX PROJECT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DOSBOX PROJECT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DOSBOX PROJECT, DOSBOX PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DOSBOX PROJECT, DOSBOX PROJECT’S AFFILIATES, DOSBOX PROJECT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DOSBOX PROJECT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DOSBOX PROJECT, DOSBOX PROJECT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DOSBOX PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DOSBOX PROJECT’S, DOSBOX PROJECT’S AFFILIATES’, DOSBOX PROJECT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DOSBOX PROJECT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DOSBOX PROJECT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DOSBOX PROJECT will be irreparably damaged, and therefore you agree that DOSBOX PROJECT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DOSBOX PROJECT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DOSBOX PROJECT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DOSBOX PROJECT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DOSBOX PROJECT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DOSBOX PROJECT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DOSBOX PROJECT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DOSBOX PROJECT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DOSBOX PROJECT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DOSBOX PROJECT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@dosbox-project.com.