Peli » Täysi peli » Kortit ja lautapelit

Bridge Baron last ned
5 0 1996  

Lataa ja pelaa Bridge Baron täältä. Sitten voit oppia peliä ja kilpailla maailman parhaiden siltojen pelaajien kanssa.

Et usko, että se olisi Bridge Baron, joka on kaikkein kehittynein peli, jota olemme käyttäneet. Mutta on osoitettu, että Bridge Baron on luotu 45 vuoden tutkimuksen ja työn kautta. Mikä lopulta johti tähän versioon erittäin suosittu ja saavutettu siltoja peli. On monta vuotta, kun pelin ensimmäinen versio julkaistiin. Mutta vaikka se on niin monta vuotta sitten, peli päivitetään yhä usein käyttäjälle. Tämä on 27. versio, jonka voit ladata täältä.

Silta on yksi klassisimmista peleistä, jotka edelleen oletettavasti säilyttävät merkityksensä. Moderni silta luotiin jo 1920-luvulla, ja siitä lähtien se on ollut erittäin suosittu. Pelillä ei ole samaa pitkä historia kuin muissa klassikoissa, kuten shakissa. Siitä huolimatta silta on edelleen yksi klassisten ja viihdyttävien pelien hallitsijoista.

Digitalisointi

Koska tietokone alkoi tulla jokapäiväiseksi monille ihmisille sekä yksityisyyden että työssä. Sitten erilaiset ohjelmistokehittäjät olivat kiinnostuneita luomaan viihdettä käyttäjilleen. Siksi on ymmärrettävää, että klassiset pelit kuten shakki ja silta digitoitiin. Tämä digitointi otettiin hyvin vastaan ja Digitalisointi sai pelit huomattavasti helpommaksi ja käyttäjäystävällisemmiksi. Tämä on merkinnyt sitä, että pelejä on kehitetty alusta alkaen. Grafiikka on päivitetty ja yleensä on paljon vaikeustasoja. Joten voit helposti testata kykyjään. Internet toi mahdollisuuden kilpailla ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa, joten kaikki morsiamen pelaajat voisivat hallita huoneestaan. Se merkitsi myös sitä, että oli erittäin ajankohtainen luoda foorumi, jossa pelaajat voivat osallistua erilaisiin kilpailuihin, turnauksiin ja yleisiin haasteisiin. Bridge Baronilla on aina paljon turnauksia, joihin voit osallistua ja testata itseään.

Helppous

Sen lisäksi, että silta on paljon kaikkien ulottuvilla, digitalisaatio on luonut myös käyttäjäystävällisyyden, jota klassinen silta ei ollut. Voit helposti nähdä, onko vetosi oikea, ja jos se ei ole, voit aina muuttaa vetosi. Jos sinulla on epäilyksiä sääntöistä, löydät myös säännökirjan, josta löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Voit myös aloittaa pelisi ohjauksella ja siten Bridge Baron kertoo, mitä se ajattelee liikkeestä, jonka aiot tehdä. Tämän oppaan avulla on paljon helpompaa oppia peliä.

Saatavuus

Great Game Products, joka on Bridge Baronin kehittäjä, on onneksi ollut hyvä seuraamaan aikoja. He ovat kehittäneet useita Bridge Baronin järjestelmäversioita, mukaan lukien iPad, iPhone ja Android. Löydät nämä versiot käyttämällä tätä linkkiä. Versiot ovat erittäin hyvin kehittyneet, eivätkä ne ole vain yksi perinteisestä Windows-versiosta. Näyttää myös siltä, että Windows-version kaltaiset versiot päivitetään usein.

Käyttäjän kokemus ja muotoilu

Bridge Baron on se, että olemme kaikkein vaikuttuneimpia käyttäjäkokemuksesta. Jos et ole koskaan soittanut siltaa ennen kuin voit syödä siihen helposti ja mahdollisesti osallistua erilaisiin amatööriturnauksiin, joissa voit oppia tai testata kykyjään. Niinpä, jos olet kokenut pelaaja, voit helposti löytää haasteita. Riippumatta siitä, kuinka kokenut olet, voit liittyä. Jos haluat osallistua turnauksiin tai pelata nopeasti, se on myös helposti saatavilla. Ilmoittautuminen kestää vain muutaman minuutin, ja yleensä on aina turnaus, johon voit osallistua.

Se on välittömästi melko rajallinen, kuinka laaja muotoilu voi tehdä siltojen pelaamisesta. Ja vielä, Great Game Products on onnistunut tekemään pelistäan aivan ainutlaatuisia. Suunnittelu on epäilemättä yksinkertaista, mutta yksinkertainen muotoilu tarkoittaa myös selkeyttä. Voit rekisteröidä turnauksia, muuttaa vaikeustasoja ja niin edelleen. Jopa eri alavalikot eivät häiritse navigointia.

Nartun arvoinenensmester

Yksi Bridge Baronin ainutlaatuisista asioista vaihtoehtoisten silta-pelien sijaan on, että voit kilpailla ja haastaa maailmanmestareita, kuten Kit Woolsey. Haastavan Kit Woolseyn lisäksi on mukana yli 500 muuta haastetta. Tyypillisesti eri ohjelmistopäivitysten kanssa on myös uusia haasteita, joten älä huoli loppumisesta.

Johtopäätös

Bridge Baron on epäilemättä kaikkein kehittynein digitoitu silta-peli. Monet klassikkopelien digitoinnit ovat sitä, että kehittäjät hylkäsivät sen julkaisemisen jälkeen. Mutta Great Game Productsilla on epäilemättä suuri intohimo sillalle, ja sitä on päivitetty usein ensimmäisen julkaisunsa jälkeen. Päivityksillä on erilaisia uusia haasteita ja usein myös nopeuden ja käyttöliittymän parantaminen. Se antaa hyvän suoliston tunteen, ja peli päivittyy epäilemättä usein tulevaisuudessa. Olitpa aloittelija tai kokeneempi pelaaja, Bridge Baron kannattaa kokeilla. Pelissä on aina opastusta, ja jos on olemassa erilaisia kysymyksiä, niin Great Game Productsiin voi aina ottaa yhteyttä heidän verkkosivuillaan, jotka löydät täältä. Jos peli ei ole sinua varten, tutustu Map & Board Games -luokkaan käyttämällä tätä linkkiä. Luokkaan löydät suuren määrän erilaisia kortteja ja lautapelejä, sekä klassisia että joitakin nykyaikaisempia. Monet niistä ovat ilmaisia pelejä, ja ne kaikki ovat testattuja ja raportoitu tanskalaisina. Hauskaa!


Download Bridge Baron 27
Screenshots
Game info
Type:
Trialware


Produsent:
Great Game Products

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android, Tablet

Størrelse:
93.5 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BRIDGE BARON

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GREAT GAME PRODUCTS and its affiliates (“GREAT GAME PRODUCTS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GREAT GAME PRODUCTS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GREAT GAME PRODUCTS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GREAT GAME PRODUCTS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GREAT GAME PRODUCTS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GREAT GAME PRODUCTS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GREAT GAME PRODUCTS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GREAT GAME PRODUCTS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GREAT GAME PRODUCTS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GREAT GAME PRODUCTS retains all right, title and interest in and to the GREAT GAME PRODUCTS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GREAT GAME PRODUCTS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GREAT GAME PRODUCTS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GREAT GAME PRODUCTS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GREAT GAME PRODUCTS.

2 THIRD PARTY SERVICES
GREAT GAME PRODUCTS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GREAT GAME PRODUCTS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GREAT GAME PRODUCTS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GREAT GAME PRODUCTS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GREAT GAME PRODUCTS Services, without the express prior written consent of GREAT GAME PRODUCTS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GREAT GAME PRODUCTS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GREAT GAME PRODUCTS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GREAT GAME PRODUCTS Services or this EULA, use or install the GREAT GAME PRODUCTS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GREAT GAME PRODUCTS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GREAT GAME PRODUCTS may offer you a separate site license agreement to make the GREAT GAME PRODUCTS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GREAT GAME PRODUCTS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GREAT GAME PRODUCTS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GREAT GAME PRODUCTS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GREAT GAME PRODUCTS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GREAT GAME PRODUCTS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GREAT GAME PRODUCTS Services may include measures to control access to the GREAT GAME PRODUCTS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GREAT GAME PRODUCTS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GREAT GAME PRODUCTS Services will not function properly.
The GREAT GAME PRODUCTS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GREAT GAME PRODUCTS Services, and to the extent that your contributions through use of the GREAT GAME PRODUCTS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GREAT GAME PRODUCTS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GREAT GAME PRODUCTS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GREAT GAME PRODUCTS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GREAT GAME PRODUCTS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GREAT GAME PRODUCTS Services may require an internet connection to access the GREAT GAME PRODUCTS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GREAT GAME PRODUCTS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GREAT GAME PRODUCTS Services. By using the GREAT GAME PRODUCTS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GREAT GAME PRODUCTS Services or certain features of the GREAT GAME PRODUCTS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GREAT GAME PRODUCTS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GREAT GAME PRODUCTS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GREAT GAME PRODUCTS's privacy policy as amended from time to time is available at www.great-game-products.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GREAT GAME PRODUCTS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GREAT GAME PRODUCTS collects and uses personal and non-personal information in relation to GREAT GAME PRODUCTS's products and services. By installing, accessing or using the GREAT GAME PRODUCTS Services you explicitly agree with the terms and conditions of GREAT GAME PRODUCTS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GREAT GAME PRODUCTS may license to you certain virtual goods to be used within GREAT GAME PRODUCTS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GREAT GAME PRODUCTS is not a party to the transaction.
GREAT GAME PRODUCTS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GREAT GAME PRODUCTS shall have no liability to you or any third party in the event that GREAT GAME PRODUCTS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GREAT GAME PRODUCTS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GREAT GAME PRODUCTS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GREAT GAME PRODUCTS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GREAT GAME PRODUCTS. If the Software is no longer available, GREAT GAME PRODUCTS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GREAT GAME PRODUCTS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GREAT GAME PRODUCTS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GREAT GAME PRODUCTS, GREAT GAME PRODUCTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GREAT GAME PRODUCTS, GREAT GAME PRODUCTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GREAT GAME PRODUCTS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GREAT GAME PRODUCTS, GREAT GAME PRODUCTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GREAT GAME PRODUCTS, GREAT GAME PRODUCTS’S AFFILIATES, GREAT GAME PRODUCTS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GREAT GAME PRODUCTS, GREAT GAME PRODUCTS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GREAT GAME PRODUCTS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GREAT GAME PRODUCTS’S, GREAT GAME PRODUCTS’S AFFILIATES’, GREAT GAME PRODUCTS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GREAT GAME PRODUCTS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GREAT GAME PRODUCTS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GREAT GAME PRODUCTS will be irreparably damaged, and therefore you agree that GREAT GAME PRODUCTS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GREAT GAME PRODUCTS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GREAT GAME PRODUCTS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GREAT GAME PRODUCTS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GREAT GAME PRODUCTS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GREAT GAME PRODUCTS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GREAT GAME PRODUCTS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GREAT GAME PRODUCTS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GREAT GAME PRODUCTS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GREAT GAME PRODUCTS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@great-game-products.com.