Ohjelmoida » omena » mac

xTorrent til Mac last ned
4 0 4208  

Lataa erinomainen torrent-asiakas Xtorrent for Mac ilmaiseksi täältä.

Xtorrent on suosituin torrent-asiakas Mac-käyttäjille ja hyvistä syistä. Tämä asiakas on nopea tapa käsitellä kaikkia mahdollisia tehtäviä, ja lisäksi siinä on yksinkertainen muotoilu, joka sopii täydellisesti Macin tietokoneeseen.

Xtorrentin avulla vältetään myös tylsää työtä. Voit etsiä tunnettuja torrentteja suoraan ohjelmistosta. Lisäksi voit poistaa käytöstä lähteet, joita et halua käyttää. Vastaavasti Xtorrent-ohjelmassa voit lisätä omia lähteitään, joita ei oletuksena löydy ohjelmasta.

Xtorrentin viimeisimmän version ominaispiirteenä on paljon vakaampi kuin aiemmat versiot. Samaan aikaan suorituskyky on parantunut merkittävästi, miksi kannattaa suositella tämän version päivittämistä, Mac-tietokoneeseen on asennettava vanhempi versio.

Torrent-asiakkaan etu

On olemassa runsaasti hyötyä torrent-asiakkaiden käyttämisestä niiden lataamista varten. Lataukset torrent-tiedostoilta ovat huomattavasti nopeampia kuin jos lataat ne suoraan verkkosivustolta. Kuitenkin se riippuu siitä, kuinka suuri tiedosto yrität ladata. Torrent-tiedostot, jotka kannattaa ladata torrent-asiakkaan kautta, ovat yleensä elokuvia, sarjakuvia, musiikkia ja pelejä. Tietenkin, varmista, että latauksesi ovat laillisia, joten et pääse vastaanottamaan sakkoa, joka lähetetään postitse.

Xtorrentin etu

Xtorrentin outo asia on, että voit etsiä torrentteja ilman web-selaimen käyttöä. Xtorrent on integroinut hakutoiminnon suoraan ohjelmaan, jotta voit nopeasti löytää haluamasi.

Yllä oleva esimerkki kuvaa Xtorrentin hakuvaihtoehtoja, ja on myös havaittavissa, että myös tiettyjä sivustoja voi hakea ohjelman kautta. Joten jos et löydä haluttua torrentia hakutilassa, voit silti tehdä hakua esimerkiksi Google- palvelussa ja löytää sen klassisella tavalla.

Kun olet lisännyt, paina "Download" ja sitten ohjelma lataa tiedoston.

Suunnittelu

Suunnittelu Xtorrentissa on erinomainen. Ohjelma näyttää hyvältä ja näyttää ohjelmalta, jonka Apple olisi edes suunnitellut. Tämän seurauksena ohjelma näyttää täydelliseltä Mac-tietokoneellesi. Ei ole kovin ärsyttävää kuin ohjelma, joka toimii hyvin, mutta se näyttää kauhealta käyttöjärjestelmissä. Se on pelko, jota emme saa pelätä Xtorrentin kanssa.

Suunnittelu edistää myös tiettyä helppokäyttöisyyttä. Koska malli on suhteellisen tunnettu, voit nopeasti löytää kaikki ominaisuudet ja painikkeet missä haluat niitä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse viettää pitkää navigointia Xtorrentissa, ennen kuin voit nopeasti löytää kaikki ominaisuudet tulevaisuudessa.

Xtorrentin historia

Xtorrent kehitettiin vuonna 2006 Spectacular Appsin avulla. Kehittäjällä oli visio, joka oli suunniteltu kehittämään toimiva torrent-asiakas, joka näyttää valehtelevan.

On sanottava, että heidän on tarkoitus selviytyä. Ohjelma ei vain näytä hyvältä, ohjelma on myös yksi parhaimmista torrent-asiakkaista, joita olemme koskaan käyttäneet. Ja julkaisemisen jälkeen vuonna 2006 Xtorrent on saanut joitain päivityksiä, kuten meille, siitä, että Spectacular Appsilla on edelleen sama näkemys ja tavoitteet kuin vuonna 2006.

Päivitykset ovat kaikki yksinkertaisista Suunnittelumuutoksista, jotka haluavat ohjelman olevan tärkeitä. Nopeusparannuksia ja laajempaa tuettua torrent-tiedostoa.

Lataa laillisesti!

Xtorrent sisältää myös pienen välilehden nimeltä Legal Downloads. Tämän välilehden alla on laaja valikoima laillisia latauksia elokuvissa, sarjakuvissa, peleissä jne.

Tällä välilehdellä voit välttää laittomien torrent-tiedostojen lataamisen, jolloin vältät vastaanottavan osoitteesi osoittaman sakon.

Osto-versio

Se on ilmainen versio Xtorrentista, joka on ladattavissa täältä. Mutta Spectacular Apps on myös kehittänyt ohjelman kokeiluversion.

Xtorrent Pro: n etuna on se, että ohjelmalla ei ole nopeusrajoituksia suhteessa latausnopeuteen.Kuitenkin, kuinka nopea voit ladata, Internet-yhteys on edelleen rajoitettu.

Hinta on DKK 160 yhden lisenssin saamiseksi yhdelle tietokoneelle.

Vaihtoehtoiset torrent-asiakkaat

Jos Xtorrent ei ole kiinnostunut, älä pelkää. Meillä on useita mahdollisia vaihtoehtoisia torrent-asiakkaita, joita kannattaa harkita.

uTorrent on yksi suosituimmista torrent-asiakkaista. Ohjelma on käyttövalmis ja siinä on älykäs ja yksinkertainen muotoilu, joka sopii useimpiin järjestelmiin. Tällöin uTorrent on kehitetty vain Windows-järjestelmille.

BitTorrent on pisin nykyinen ja yleisimmin käytetty torrent-asiakas. BitTorrent on kehitetty tanskaksi, se voi ladata ja käyttää - lisäksi ohjelmisto on kehitetty sekä Windows- että Mac OS -järjestelmille. BitTorrent on siis ilmeinen kilpailija Xtorrent, mutta Suunnittelun yhteydessä annamme hinnan Xtorrentille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että BitTorrent ei ole hyvä ohjelma, koska se on varmasti.

Johtopäätös

Xtorrent on parhaiten suunniteltu torrent-asiakas, jota olemme koskaan käyttäneet. Kaikki värinvalinnasta käyttöliittymään toimii täydellisesti PC: ssä. Ei ole myöskään valitettavaa toiminnallisuutta. Xtorrent on yksi harvoista torrent-asiakkaista, jonka avulla voit löytää torrent-tiedostojasi avaamatta suosikki-selaimesi. Me pidämme suurena lisättynä.

Kaiken kaikkiaan Xtorrent on kilpaileva torrent-asiakas, joka voi varmasti auttaa sinua lataamaan torrent-tiedostojasi.

Download xTorrent til Mac 2.1

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Spectacular Apps

Lagt til:
14-12-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Mac OS X 10.6

Størrelse:
2.23 Mb

Sist oppdatert:
14-12-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR XTORRENT TIL MAC

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SPECTACULAR APPS and its affiliates (“SPECTACULAR APPS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SPECTACULAR APPS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SPECTACULAR APPS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SPECTACULAR APPS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SPECTACULAR APPS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SPECTACULAR APPS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SPECTACULAR APPS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SPECTACULAR APPS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SPECTACULAR APPS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SPECTACULAR APPS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SPECTACULAR APPS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SPECTACULAR APPS retains all right, title and interest in and to the SPECTACULAR APPS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SPECTACULAR APPS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SPECTACULAR APPS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SPECTACULAR APPS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SPECTACULAR APPS.

2 THIRD PARTY SERVICES
SPECTACULAR APPS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SPECTACULAR APPS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SPECTACULAR APPS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SPECTACULAR APPS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SPECTACULAR APPS Services, without the express prior written consent of SPECTACULAR APPS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SPECTACULAR APPS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SPECTACULAR APPS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SPECTACULAR APPS Services or this EULA, use or install the SPECTACULAR APPS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SPECTACULAR APPS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SPECTACULAR APPS may offer you a separate site license agreement to make the SPECTACULAR APPS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SPECTACULAR APPS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SPECTACULAR APPS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SPECTACULAR APPS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SPECTACULAR APPS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SPECTACULAR APPS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SPECTACULAR APPS Services may include measures to control access to the SPECTACULAR APPS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SPECTACULAR APPS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SPECTACULAR APPS Services will not function properly.
The SPECTACULAR APPS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SPECTACULAR APPS Services, and to the extent that your contributions through use of the SPECTACULAR APPS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SPECTACULAR APPS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SPECTACULAR APPS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SPECTACULAR APPS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SPECTACULAR APPS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SPECTACULAR APPS Services may require an internet connection to access the SPECTACULAR APPS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SPECTACULAR APPS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SPECTACULAR APPS Services. By using the SPECTACULAR APPS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SPECTACULAR APPS Services or certain features of the SPECTACULAR APPS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SPECTACULAR APPS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SPECTACULAR APPS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SPECTACULAR APPS's privacy policy as amended from time to time is available at www.spectacular-apps.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SPECTACULAR APPS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SPECTACULAR APPS collects and uses personal and non-personal information in relation to SPECTACULAR APPS's products and services. By installing, accessing or using the SPECTACULAR APPS Services you explicitly agree with the terms and conditions of SPECTACULAR APPS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SPECTACULAR APPS may license to you certain virtual goods to be used within SPECTACULAR APPS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SPECTACULAR APPS is not a party to the transaction.
SPECTACULAR APPS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SPECTACULAR APPS shall have no liability to you or any third party in the event that SPECTACULAR APPS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SPECTACULAR APPS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SPECTACULAR APPS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SPECTACULAR APPS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SPECTACULAR APPS. If the Software is no longer available, SPECTACULAR APPS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SPECTACULAR APPS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SPECTACULAR APPS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SPECTACULAR APPS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SPECTACULAR APPS, SPECTACULAR APPS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SPECTACULAR APPS, SPECTACULAR APPS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SPECTACULAR APPS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SPECTACULAR APPS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SPECTACULAR APPS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SPECTACULAR APPS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SPECTACULAR APPS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SPECTACULAR APPS, SPECTACULAR APPS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SPECTACULAR APPS, SPECTACULAR APPS’S AFFILIATES, SPECTACULAR APPS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SPECTACULAR APPS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SPECTACULAR APPS, SPECTACULAR APPS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SPECTACULAR APPS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SPECTACULAR APPS’S, SPECTACULAR APPS’S AFFILIATES’, SPECTACULAR APPS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SPECTACULAR APPS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SPECTACULAR APPS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SPECTACULAR APPS will be irreparably damaged, and therefore you agree that SPECTACULAR APPS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SPECTACULAR APPS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SPECTACULAR APPS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SPECTACULAR APPS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SPECTACULAR APPS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SPECTACULAR APPS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SPECTACULAR APPS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SPECTACULAR APPS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SPECTACULAR APPS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SPECTACULAR APPS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@spectacular-apps.com.