Ohjelmoida » Internet » Verkkovastaavan työkalut

Wordpress last ned
5 0 2809  

Wordpressin avulla voit helposti luoda omia verkkosivustoja ja blogeja.

Seisoitko ja haluatko tarjota yrityksesi tuotteita / palveluita Internetissä? Tai ehkä sinulla on paljon sydäntä tietystä aiheesta ja haluatko aloittaa blogin? Internet on loistava paikka jakaa ideoitasi ja mainostaa yritystäsi, mutta se vaatii alustan, jossa äänen voi kuulla. Tällainen alusta on tyypillisesti verkkosivusto, joka värikkäillä kuvilla ja tarttuvilla otsikoilla kiinnittää huomiota ihmisiin, joihin haluat tavoittaa.

Mutta verkkosivusto ei valitettavasti rakenna itseään. Klassinen tapa saada verkkosivusto pinoon jaloillesi on maksaa kolmannelle osapuolelle siitä, että se tehdään sinulle. Tämä prosessi on kuitenkin pitkä ja kallis, eikä ole taattua, että saat verkkosivun, johon olet ensi silmäyksellä tyytyväinen. Siksi voit nyt luoda omia verkkosivustoja WordPress-palvelun kaltaisella palvelulla.

Erikoistu verkkosivustollesi oikeaan tarkoitukseen

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi luoda omia verkkosivustojaan istuen turvallisesti kotona olohuoneessa kupillisella kahvia. WordPress on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja se on suunniteltu tuottamaan kunnollinen verkkosivusto helposti ylläpitoon ilman suuria teknisen verkkosivuston rakentamisen taitoja.

WordPress tarjoaa sinulle suuren teemahakemiston, josta voit valita verkkosivustollesi mallin, joka sopii tarkoitukseensi vain muutamalla napsautuksella. Onko se omistama ravintola vai onko se asianajotoimisto? Näiden kahden kunnioitetun yrityksen verkkosivusto vaatii huomattavasti erilaisia asetteluita ja välilehtiä, ja WordPress aloittaa sinut nopeasti.

Kun aloitat ensimmäisellä verkkosivustollasi, sinulta kysytään useita kysymyksiä, kuten mitä yritystäsi ohjaat. Sitten on automaattisesti asiaankuuluva malli (jota voidaan muuttaa myöhemmin) ja voit nopeasti lisätä tärkeitä otsikoita, kuvia tuotteistasi jne.

Yksi tietoinen asia on kuitenkin se, että verkkosivustolla on oltava verkkotunnus. Verkkotunnus on linkki, jota napsautat päästäksesi itse verkkosivustoon. WordPress tarjoaa tehdä sinulle yhden, joka sopii yrityksesi nimeen. Verkkotunnuksen ylläpitäminen maksaa kuitenkin pienen määrän vuosittain, ja tässä on valittavana monia erilaisia suunnitelmia, joista kukin antaa sinulle erilaisia bonuksia.

Päästä eroon edistyneistä laajennuksista

WordPress on luotu sinulle, joka haluaa luoda verkkosivuston ilman suuria teknisiä vaatimuksia. Mutta jos olet edistyneempi ja sinulla on kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta, WordPress-laajennusten käyttäminen voi olla etu. Lisäosa on WordPress-laajennus, jonka muut käyttäjät ovat luoneet itse. Tämä on mahdollista, koska ohjelma on avoimen lähdekoodin ja jokainen voi tehdä muutoksia haluamallaan tavalla.

Laajennusten avulla voit tehdä paljon erilaisia älykkäitä asioita, kuten luoda vierailijatilastoja, lisätä maksutapoja verkkosivustoosi tai yksinkertaisesti antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja verkkosivustosi ulkoasun suunnittelussa.

Nämä laajennukset ovat ilmaisia ja vaativat vain perehtymistä siihen, mitä he tekevät ja miten niitä käytetään. Tällä tavalla voit edelleen erikoistua verkkosivustollesi erityistarkoituksiasi ja toiveitasi varten.

Aloita bloggaaminen urallasi ilmaiseksi

Kuten muutama kappale mainittiin, verkkosivuston verkkotunnus maksaa rahaa ylläpidosta vuosittain. Mutta blogin aloittaminen WordPressillä ei maksa penniäkään isännöinnin kautta. Blogit ovat loistava tapa kehittää intohimoasi ja kiinnostuksen kohteitasi muiden kanssa, jotka myös jakavat ne.

Rakastatko vain viiniä ja luuletko olevan maku siitä, mikä on hyvää ja huonoa hintaan? Sitten voit mennä sisään ja luoda blogin kyseisellä teemalla ja tehdä joka kerta viesti, joka on maisteltu jotain mielenkiintoista.

Jotkut siellä olevista suurimmista ja suosituimmista blogeista liittyvät musiikkiin. Se on täydellinen väline loistaa valoa tuleville yhtyeille ja muille musiikkiin liittyville näkökohdille nyt, kun lehdet eivät enää ole Internetin ansiosta niin korkeita.

Aloita blogin kirjoittaminenlisää Wordpress.org.com sijaan. WordPress tarjoaa kaksi erilaista palvelua. WordPress.com on tarkoitettu sekä verkkosivustoille että blogeille, mutta se vaatii maksun saadakseen verkkotunnuksensa tänne. Tämä johtuu suuresta määrästä lisäominaisuuksia. Wordpress.org on yksinoikeus blogeihin, eikä se maksa ensin penniäkään.

Joten jos haluat vain luoda ilmaisen blogin, seuraa vain alla olevaa latauslinkkiä. Jos haluat luoda verkkosivustoja tai maksettuja blogeja, napsauta alareunassa olevaa linkkiä valmistajalle.

Nosta yrityksesi tuloja

Internet-kauppa kasvaa räjähdysmäisesti joka vuosi, ja Internet-kauppojen kasvaessa vähittäiskauppa kokee laskusuhdanteen. Tämä johtuu siitä, että on paljon helpompaa ostaa asioita verkossa, koska se ei edellytä muuta kuin osto-ihmistä, joka istuu mukavasti nojatuolissaan tietokoneella tai tabletilla, ja paina sitten vain "ostaa".

Siksi on tärkeää, että yrityksenä olemme läsnä Internetissä, jotta voit saada kiinni suureen joukko ihmisiä, jotka ovat asettuneet sinne. Jos sinulla on WordPress hyppysissäsi, voit murtautua tähän markkinoiden osaan älykkäällä ja uudenaikaisella verkkosivustolla, joka pelaa hyödyksesi koko ajan. Pienillä taloudellisilla investoinneilla, puhumattakaan minimaalisista aikainvestoinneista, tämä ratkaisu on selvästi kustannustehokas.

Suunnittelu, joka asettaa käytettävyyden keskipisteeseen

Se on aihe, jota tämä arvostelu on koskenut muutaman kerran, vain käytettävyys. Se on selvästi WordPressin suurin etu kilpailijoiden suhteen. Mutta tässä on kaksi versiota, joista meidän on keskusteltava: Wordpress.com ja Wordpress.org.

WordPress.com on Internet-pohjainen työkalu. Toisin sanoen teet kaikki työt selaimen kautta älykkäillä työkaluilla, jotka WordPress tarjoaa sinulle. Kun avaat ensimmäisen verkkosivusi, pääset nopeasti määrittelemään, mikä yrityksesi / blogin nimi on ja minkä verkkotunnuksesi pitäisi olla. Kun olet maksanut, sinulle esitellään älykäs työkalutaulukko, jonka avulla voit muokata tekstiä, kuvan asettelua, mitä tarvitset. Kun muutokset on valmis, painat vain “Julkaise” ja se rekisteröidään automaattisesti nykyiselle verkkosivustollesi ja muutetaan.

Siksi tällaisen WordPressin käyttö on yleensä erittäin helppoa, koska se ei vaadi muita taitoja kuin omaa luovuutta. Sama ei voi sanoa Wordpress.org.

Wordpress.org on, kuten totesin, ilmainen, ja se tarkoittaa myös, että sinulla ei ole yhtä hienostuneita työkaluja kuin Wordpress.com. Wordpress.org ei ole selainpohjainen, mutta se on ohjelma, jonka lataat verkkosivustolta. Blogin luominen ohjelmalla edellyttää, että sinulla on käsitys verkkosivuston koodaamisesta perustasolla. Onneksi tämä ei ole vaikeinta oppia, ja verkossa on lukemattomia oppaita, jotka on erityisesti omistettu työskentelemään WordPressin kanssa.

Joten sinun on oltava tietoinen siitä, että jos et halua maksaa etuudesta, omat kykysi tulevat peliin paljon enemmän. Mutta sen ei tarvitse olla huono asia, se on erinomainen kyky saada.

Lisäohjelmisto

Kun harjoitat yritystä ja sinulla on Internet-yhteys, sähköpostien ja uutiskirjeiden lähettäminen käyttäjillesi voi olla hyvä idea. Mutta se on pitkä prosessi, jos joudut lähettämään ne kaikki manuaalisesti.

Siksi voit käyttää ohjelmaa, kuten eNewsletter Manager. Tämä ohjelma luo luettelon sähköposteista, joissa on vastattu kyllä tietojen vastaanottamiseen yritykseltäsi, ja se voidaan asettaa lähettämään nämä tiedot halutun ajankohtana täysin automaattisesti. ENewsletter Manager voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

WordPress on välttämätön palvelu sinulle, jolla puuttuu paikka verkkosivuston tai blogin luomiseen. Maksullisen ja ilmaisen palvelun avulla kaiken hintaluokan ihmiset voivat luoda juuri haluamansa verkkosivun ilman verkkosivujen rakentamisen valtavia taitoja. Kauniilla ja käyttäjäystävällisellä suunnittelulla voit saavuttaa kauniita tuloksia nopeasti. siksisitä voidaan vain suositella.

Download Wordpress 5.3.2

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
WordPress

Lagt til:
06-02-2020

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
2.964 Mb

Sist oppdatert:
06-02-2020
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WORDPRESS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and WORDPRESS and its affiliates (“WORDPRESS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by WORDPRESS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by WORDPRESS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “WORDPRESS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE WORDPRESS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE WORDPRESS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the WORDPRESS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WORDPRESS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WORDPRESS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by WORDPRESS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or WORDPRESS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. WORDPRESS retains all right, title and interest in and to the WORDPRESS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The WORDPRESS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the WORDPRESS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from WORDPRESS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by WORDPRESS.

2 THIRD PARTY SERVICES
WORDPRESS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via WORDPRESS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the WORDPRESS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the WORDPRESS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of WORDPRESS Services, without the express prior written consent of WORDPRESS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the WORDPRESS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the WORDPRESS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the WORDPRESS Services or this EULA, use or install the WORDPRESS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the WORDPRESS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that WORDPRESS may offer you a separate site license agreement to make the WORDPRESS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the WORDPRESS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the WORDPRESS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the WORDPRESS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such WORDPRESS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the WORDPRESS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The WORDPRESS Services may include measures to control access to the WORDPRESS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only WORDPRESS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the WORDPRESS Services will not function properly.
The WORDPRESS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the WORDPRESS Services, and to the extent that your contributions through use of the WORDPRESS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant WORDPRESS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to WORDPRESS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the WORDPRESS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to WORDPRESS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The WORDPRESS Services may require an internet connection to access the WORDPRESS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the WORDPRESS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to WORDPRESS Services. By using the WORDPRESS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the WORDPRESS Services or certain features of the WORDPRESS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the WORDPRESS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
WORDPRESS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. WORDPRESS's privacy policy as amended from time to time is available at www.wordpress.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. WORDPRESS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent WORDPRESS collects and uses personal and non-personal information in relation to WORDPRESS's products and services. By installing, accessing or using the WORDPRESS Services you explicitly agree with the terms and conditions of WORDPRESS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
WORDPRESS may license to you certain virtual goods to be used within WORDPRESS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and WORDPRESS is not a party to the transaction.
WORDPRESS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. WORDPRESS shall have no liability to you or any third party in the event that WORDPRESS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT WORDPRESS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
WORDPRESS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, WORDPRESS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by WORDPRESS. If the Software is no longer available, WORDPRESS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by WORDPRESS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the WORDPRESS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE WORDPRESS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE WORDPRESS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE WORDPRESS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE WORDPRESS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER WORDPRESS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE WORDPRESS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL WORDPRESS, WORDPRESS’S AFFILIATES, WORDPRESS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE WORDPRESS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL WORDPRESS’S, WORDPRESS’S AFFILIATES’, WORDPRESS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE WORDPRESS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any WORDPRESS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, WORDPRESS will be irreparably damaged, and therefore you agree that WORDPRESS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or WORDPRESS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by WORDPRESS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold WORDPRESS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the WORDPRESS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. WORDPRESS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on WORDPRESS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the WORDPRESS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at WORDPRESS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST WORDPRESS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@wordpress.com.