Ohjelmoida » Internet » jutella

Viber last ned
1 0 6119  

Lataa Viber-ohjelmisto ilmaiseksi täältä. Tarvitsetko ilmaisen ohjelman, jOnka avulla voit tehdä ja kirjoittaa perheen ja ystävien kanssa? Sitten Viber On ohjelma di G! Ainoa ohjelma tarvitsee On   Että ne, joille haluat ottaa yhteyttä, lataa myös Viber ja Olet kirjautunut sisään langattomaan verkkoOn .   

 

Miksi Viber On tärkeä voit ladata?  

Sekä tietokOneiden että älypuhelinten käyttö On auttanut tekemään kaiken asioita helpommin. Koskaan ole ollut yhteydessä toisiin ihmisiin, käytännön asioihin, pelejä pelaamiseen, elokuvien katseluun ja vastaaviin ei ole koskaan ollut helpompaa. Asennamme päivittäin uusia ohjelmistoja, hauskoja sovelluksia ja käytännöllisiä sovelluksia laitteillamme, sillä ne voivat auttaa tekemään jokapäiväisestä elämästä jännittävämpää. Useimmat meistä haluaisivat älypuhelimen ja tietokOneen laukussa, kun pääsemme ulos ovesta. Tässä suhteessa Viber On erinomainen esimerkki ohjelmasta, joka On tärkeää ladata laitteeseesi. Lyhyesti sanottuna Viber On ohjelma, jossa voit ottaa yhteyttä rakkaisiisi ilmaiseksi. Jotta voisit aloittaa, tarvitset vain yhteyden WiFi-verkkoOn tai toiseen langattomaan verkkoOn. Viber voi siis olla erityisen hyödyllinen, kun olet lomalla ulkomailla ja haluat välttää tekstiviestejä ja kalliita puheluita.  

 

Viberin Asennus  

Voit olla innoissaan ajatuksesta ladata uusi ohjelma tietokOneeseen tai älypuhelimeen, mutta tämä innostus voi nopeasti haalistua, jos Asennus osoittautuu odotettua vaikeammaksi. Siksi mOnille käyttäjille On tärkeää, että Asennus tapahtuu ilman Ongelmia. Viber On näyte ohjelma, joka On helppo ladata.
Asennus valmistuu muutamassa minuutissa, joten voit nopeasti aloittaa Viberin käytön. Kun ohjelma On käyttövalmis, sinua pyydetään ensin luomaan käyttäjä.  

 

 

Jos sinulla ei vielä ole Viber-käyttäjää, se On luotava älypuhelimesi Viber-sovelluksen kautta. Saamme tutustua tarkemmin myöhemmin. Kun rekisteröidyt käyttäjänä, sinua pyydetään antamaan puhelinnumerosi. Jos olet kiinnostunut Viberistä synkrOnoimaan yhteystiedot puhelinluettelosta sovelluksen kanssa, se voidaan tehdä myös.  

 

Ohjelman ominaisuudet  

Viber On yksinkertainen mutta välttämätön ohjelma. Kun avaat sovelluksen tietokOneesi kautta, pääominaisuudet näkyvät käyttöliittymän vasemmalla puolella. Näitä kuvataan alla olevassa kuvassa.  

 

 

Kuvan yläosassa näet Näkymä, Keskustelu, Puhelu ja Työkalut. Nämä ovat ohjelman tärkeimmät piirteet. Jos haluat löytää tietyn keskustelun tai haluat ottaa yhteyden henkilöön, jolla On jo yhteyshenkilö puhelinmuistiossa, paina Näytä-toimintoa.  

Jos aloitat tai poistat keskustelun, se On keskustelutoiminto, jota sinun On käytettävä. Puhelutoiminto, mukaan lukien Show Dialer (Dial-puhelinverkko), mahdollistaa välittömästi soittavan henkilön, joka ei ole puhelinluettelossa.  

 

 

Työkalut-ominaisuus On sinulle tärkeä, jos haluat muuttaa l: nasetuksia, yksityisiä asetuksia ja vastaavia. Voit lukea lisää Viberistä valmistajan virallisilla verkkosivuilla.  

 

Muista päivitykset  

Päivitykset varmistavat, että kyseisen ohjelman vanhat virheet korjataan. Lisäksi ohjelmistopäivitys sisältää usein uusia ominaisuuksia, jotka tekevät sovelluksesta jännittävämmän. Sen vuoksi On tärkeää päivittää ohjelmat tietokOneella ja älypuhelimella, kun uusi päivitys tulee saataville, jotta se saa mahdollisimman paljOn hyötyä ohjelmasta ja sen ominaisuuksista. Viberin avulla voit tarkistaa, Onko päivitys saatavilla. Kun käytät sovellusta tietokOneellasi, oikeassa yläkulmassa On kuvake, jota sinun On koskettava. Paina sitten Päivitä nyt. Jos Viber-päivitys On saatavana, tämä On valmis.  

 

 

Saatavuus  

 

Vibern takana oleva valmistaja On varmistanut, että mahdollisimman mOnella mahdollisella On mahdollisuus hyötyä ohjelmasta. Jos olet kiinnostunut lataamaan Viberin, ensimmäinen askel On ladata Viber sovellukseksi älypuhelimellesi. Viber On yhteensopiva sekä Androidin että iPhOnen kanssa. Jos sinulla On Android, löydät sovelluksen Google Playssa napsauttamalla tätä. Jos sinulla On iPhOne, lataa Viber App Storesta.  

Jos haluat asentaa Viberin tietokOneeseen, voit tehdä sen, jos sinulla On Windows-tietokOne tai Mac. Valmistajan virallisella verkkosivustolla voit ladata Viberin, jos sinulla On Mac. Jos sinulla On tietokOne, jossa On Windows-käyttöjärjestelmä, lataa Viber tällä sivulla.  

 

Vaihtoehtoiset ohjelmat  

Jos haluat ladata ohjelman saman lajityypin kuin Viber, On vähitellen suuri valikoima markkinoilla. On aina hyvä tietää, mitä vaihtoehtoja sinulla On. Haluamme lyhyesti tuoda esiin kaksi suosittua vaihtoehtoa, jotka saattavat olla mielenkiintoisia, jotta voit tutustua tarkemmin.  

Ensimmäinen vaihtoehtoinen ohjelma Viberille On WhatsApp. Useimmat ihmiset tietävät WhatsApp-ohjelmasta. Ohjelma On ilmainen ja voi periaatteessa olla sama kuin Viber.  

Toinen vaihtoehto, jota voit tarkastella tarkemmin On Skype. Skype On tällä hetkellä yksi johtavista ohjelmista, kun se tulee kosketuksiin perheen ja ystävien kanssa. Tämä On hyvä syy.  

Löydät lisää arvosteluja ohjelmista samaan ohjelmaluokkaan kuin Viber napsauttamalla seuraavaa linkkiä.  

 

Johtopäätös  

Jos esimerkiksi keskityt yksinkertaisiin ominaisuuksiin, helppokäyttöisyyteen ja nopeaan asennukseen, Viber On sovellus, joka On ladattavissa ilmaiseksi. Viber On ilmainen ja voit nopeasti oppia navigoimaan ohjelman ominaisuuksia. Viberin avulla saat älykkään ohjelman, joka yksinkertaisella tavalla mahdollistaa yhteyden rakkaisiisi. Kaiken kaikkiaan Viber saa suuren suosituksen täältä.  

Download Viber 9.7.0

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Viber Media Inc.

Lagt til:
26-10-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
88.1 Mb

Sist oppdatert:
26-10-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR VIBER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and VIBER MEDIA INC. and its affiliates (“VIBER MEDIA INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by VIBER MEDIA INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by VIBER MEDIA INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “VIBER MEDIA INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE VIBER MEDIA INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE VIBER MEDIA INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the VIBER MEDIA INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, VIBER MEDIA INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, VIBER MEDIA INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by VIBER MEDIA INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or VIBER MEDIA INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. VIBER MEDIA INC. retains all right, title and interest in and to the VIBER MEDIA INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The VIBER MEDIA INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the VIBER MEDIA INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from VIBER MEDIA INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by VIBER MEDIA INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
VIBER MEDIA INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via VIBER MEDIA INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the VIBER MEDIA INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the VIBER MEDIA INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of VIBER MEDIA INC. Services, without the express prior written consent of VIBER MEDIA INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the VIBER MEDIA INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the VIBER MEDIA INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the VIBER MEDIA INC. Services or this EULA, use or install the VIBER MEDIA INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the VIBER MEDIA INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that VIBER MEDIA INC. may offer you a separate site license agreement to make the VIBER MEDIA INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the VIBER MEDIA INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the VIBER MEDIA INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the VIBER MEDIA INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such VIBER MEDIA INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the VIBER MEDIA INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The VIBER MEDIA INC. Services may include measures to control access to the VIBER MEDIA INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only VIBER MEDIA INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the VIBER MEDIA INC. Services will not function properly.
The VIBER MEDIA INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the VIBER MEDIA INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the VIBER MEDIA INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant VIBER MEDIA INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to VIBER MEDIA INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the VIBER MEDIA INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to VIBER MEDIA INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The VIBER MEDIA INC. Services may require an internet connection to access the VIBER MEDIA INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the VIBER MEDIA INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to VIBER MEDIA INC. Services. By using the VIBER MEDIA INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the VIBER MEDIA INC. Services or certain features of the VIBER MEDIA INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the VIBER MEDIA INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
VIBER MEDIA INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. VIBER MEDIA INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.viber-media-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. VIBER MEDIA INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent VIBER MEDIA INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to VIBER MEDIA INC.'s products and services. By installing, accessing or using the VIBER MEDIA INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of VIBER MEDIA INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
VIBER MEDIA INC. may license to you certain virtual goods to be used within VIBER MEDIA INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and VIBER MEDIA INC. is not a party to the transaction.
VIBER MEDIA INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. VIBER MEDIA INC. shall have no liability to you or any third party in the event that VIBER MEDIA INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT VIBER MEDIA INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
VIBER MEDIA INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, VIBER MEDIA INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by VIBER MEDIA INC.. If the Software is no longer available, VIBER MEDIA INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by VIBER MEDIA INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the VIBER MEDIA INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE VIBER MEDIA INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. VIBER MEDIA INC., VIBER MEDIA INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. VIBER MEDIA INC., VIBER MEDIA INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE VIBER MEDIA INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE VIBER MEDIA INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE VIBER MEDIA INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER VIBER MEDIA INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE VIBER MEDIA INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY VIBER MEDIA INC., VIBER MEDIA INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL VIBER MEDIA INC., VIBER MEDIA INC.’S AFFILIATES, VIBER MEDIA INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE VIBER MEDIA INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT VIBER MEDIA INC., VIBER MEDIA INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, VIBER MEDIA INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL VIBER MEDIA INC.’S, VIBER MEDIA INC.’S AFFILIATES’, VIBER MEDIA INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE VIBER MEDIA INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any VIBER MEDIA INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, VIBER MEDIA INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that VIBER MEDIA INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or VIBER MEDIA INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by VIBER MEDIA INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold VIBER MEDIA INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the VIBER MEDIA INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. VIBER MEDIA INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on VIBER MEDIA INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the VIBER MEDIA INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at VIBER MEDIA INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST VIBER MEDIA INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@viber-media-inc..com.