Ohjelmoida » turvallisuus » VPN

Surf Shark last ned
5 0 6234  

Lataa älykäs VPN-palvelu Surfshark

Haluatko varmistaa, että Internetissä tekemäsi ei vain näy muille? Nykyään vietämme paljon aikaa tietokoneillamme ja etenkin Internetissä. Internetissä kirjoitamme ystävien ja perheen kanssa, teemme kaiken vaatteista hauskoihin vempaimiin ja käytämme henkilökohtaisia tietojamme tarkistaaksemme pankkimme, varaamalla aikaa lääkärin kanssa ja monia muita asioita.

Joten avaamme paljon, kun olemme Internetissä. Se tuntuu turvalliselta, ja mikä tärkeintä, se tuntuu yksityiseltä. Mutta niin ei ole. Kun olet tehnyt jotain Internetin kanssa, älä unohda sitä. Tietosi loppuu jonnekin, ja ihmiset voivat siepata ne. Siksi on järkevää olla Surfshark VPN: n kaltainen ohjelma hyppysissäsi.

Mikä on VPN?

VPN on lyhenne sanasta "Virtual Private Network". Nimen tarkat yksityiskohdat eivät ole välttämättä tärkeitä sinun tietää, mutta on hyvä tietää, mitä tällainen ohjelma voi tehdä. Lyhyesti sanottuna VPN on eräänlainen naamiointi Internet-aktiviteettiasi varten.

Kun yleensä etsimme Internetiä, me vastaan ja lähetämme tietoja. Eikä tietoja ole lainkaan suojattu kuin luulemme. Ehkä jotkut ihmiset muistavat Popcorn Timea koskevasta suuresta kiistasta, jossa ohjelmaa käyttäneet ihmiset saivat kirjeitä lakimiehiltä, jotka näkivät sen, mitä he olivat käyttäneet ohjelmalla. Jokainen voi ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi nähdäksesi mitä yhteydelläsi tapahtuu.

VPN lähettää tietosi täysin eri paikkaan yhdistämällä sinut palvelimeen, joka on tyypillisesti ulkomailla. Se voi olla Saksa, Turkki tai Brasilia. Tällä tavalla et voi seurata suoraan sinulle lähettämiäsi tietoja, vaan vain kaukana olevalle palvelimelle. Siksi monet ihmiset käyttävät nykyään VPN: tä varmistaakseen, ettei kukaan seuraa heidän tapaustaan.

Korkea turvallisuus Surfshark VPN: llä

Hankittaessa Surfsharkin kaltaista VPN: ää on tärkeää nähdä, kuinka suojattu ja turvallinen ne ovat. Löydät monia ilmaisia VPN-palveluita, jotka tekevät vähimmäistoimenpiteet, jotka VPN: n tulisi tehdä, mutta altistavat silti tietoturvariskin.

Tämä pätee erityisesti VPN-palveluihin, jotka tallentavat tietosi palvelimilleen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sen maan hallitus, johon palvelu perustuu, voi vaatia tietojen luovuttamista. Surfshark perustuu kuitenkin Ison-Britannian Neitsytsaareen, eikä sitä sen vuoksi laki edellytä tietojen tallentamisesta. Minkälaisia tietoja lähetätkin, ne poistetaan heti.

Surfshark VPN: ssä on myös vahva salaus, mikä tarkoittaa, että jos joku yrittää joka tapauksessa yrittää siepata tietosi, heillä on vaikea hakea sitä ennen kuin se lopulta poistetaan uudelleen. Turvallisuus ei voi olla riittävä.

Yksi fiksuimmista asioista Surfsharkissa on ohjelman kyky suorittaa niin kutsuttu "Double VPN hop". Se on kaksinkertainen peittäminen. Yhdistät palvelimeen Amsterdamissa, mutta Surfshark-verkosi johtaa New Yorkin läpi. Se tekee sinusta uskomattoman vaikean seurata, koska jokainen harrastaja seuraa väärää rataa.

Surfshark VPN: ssä on myös "Killswitch". Tämän tarkoituksena on suojata sinua, jos VPN-yhteys epäonnistuu. Joten jos palvelimelle, johon yhteyden muodostat, ilmenee teknisiä ongelmia, ohjelma ei jätä sinua haavoittuvaiseksi.

Muihin tarkoituksiin pelkkä yksityisyys

VPN on hyvä suojaamaan sinua ja yksityisyyttäsi, mutta ne voivat tehdä myös paljon muuta. Esimerkiksi digitaalisella sisällöllä, joka voi olla rajoitettu muutamaan maahan. Otetaan esimerkiksi DR-kanava. Heillä on oma verkkosivusto, jolla voit suoratoistaa kaiken, mitä he lähettävät televisiosta ilmaiseksi. Voit, koska Tanskassa maksat siitä lisenssin. Mutta jos avasit verkkosivuston Portugalissa, et pääse näihin asioihin. Tietysti tämä johtuu siitä, että portugalilaiset eivät maksa ymmärrettävästi lisenssiä Tanskan televisiosta.

Mutta jos portugalilaisella on VPN ja hän muodostaa yhteyden tanskalaiseen palvelimeen, verkkosivusto uskoo henkilön olevan Tanskassa ja siksi sinulla on täydet oikeudet kaikkeen DR: n tarjoamaan. Sama periaate koskee sinua, joka perustellusti ajattelee, että tanskalainen Netflix on roskapeli. Meillä ei ole viidesosaa siitä, mitä amerikkalaisilla on.Ei ongelmaa. Jos muodostat yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, voit luoda yhdysvaltalaisen tilin.

Sinulle sopiva tilaussuunnitelma

Valitettavasti Surfshark VPN ei ole ilmainen käyttää. Se vaatii tilauksen, ennen kuin saat kaikki tarjoamansa edut. Jos yllä mainitut ohjelman edut houkuttelevat sinua, se on hyvä sijoitus.

Voit ostaa kolme erilaista tilausta: 1 kuukausi kerrallaan, vuosi tai 2 vuotta. Halvin on maksaa kaksi vuotta, kun kuukausittaista hintaa alennetaan 11,95 dollarista 1,99 dollariin. Sinulla on myös 30 päivän palautuskäytäntö, jos pahoittelet.

Yksinkertainen muotoilu, joka piilottaa edistykselliset

Surfshark VPN: ssä on monia edistyneitä ominaisuuksia kauniin julkisivun takana. Ja se johtuu juuri kauniista julkisivusta, jota et huomaa. Ohjelma on suunniteltu olemaan erittäin tehokas ja samalla käyttäjäystävällinen.

Käyttöliittymä ei siis ole pelottava, vaan tervetullut ja avoin jopa uusimmalle käyttäjälle. Käyttöliittymässä käytetty lämminvärinen koostumus pelaa myös hyvin tätä periaatetta. Ainoa tosiasiallinen käyttäjä, joka sinun on tehtävä Surfshark VPN: ssä, on valita maa, johon haluat muodostaa yhteyden. Muut ominaisuudet toimivat jopa taustalla sinulle.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Jos haluat kokeilla ilmaista VPN: ää ennen kuin maksat siitä, niin X-VPN on suositeltava. X-VPN on yksinkertainen, mutta myös tehokas VPN, jonka avulla aloittelija voi ymmärtää, mistä koko käsite käytännössä kuuluu. Ohjelma on ilmainen, joten sillä ei ole korkeinta suojausta ja parhaita ominaisuuksia, mutta se on kokeilemisen arvoinen. X-VPN voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Etsitkö halpaa ja tehokasta VPN-palvelua samanaikaisesti. Sitten Surfshark VPN on sinua varten. Korkea turvallisuus, äärimmäinen helppokäyttöisyys ja täydellinen yksityisyys verkossa ovat kaikki taattuja ohjelman avulla. Se on erittäin suositeltavaa.

Download Surf Shark 2.5.8

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Surfshark

Lagt til:
17-05-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Mac OS, Windows, Android, iOS

Størrelse:
26.5 Mb

Sist oppdatert:
17-05-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SURF SHARK

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SURFSHARK and its affiliates (“SURFSHARK”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SURFSHARK or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SURFSHARK, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SURFSHARK Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SURFSHARK SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SURFSHARK SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SURFSHARK Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SURFSHARK hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SURFSHARK hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SURFSHARK, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SURFSHARK's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SURFSHARK retains all right, title and interest in and to the SURFSHARK Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SURFSHARK Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SURFSHARK Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SURFSHARK. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SURFSHARK.

2 THIRD PARTY SERVICES
SURFSHARK Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SURFSHARK Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SURFSHARK Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SURFSHARK Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SURFSHARK Services, without the express prior written consent of SURFSHARK or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SURFSHARK Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SURFSHARK Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SURFSHARK Services or this EULA, use or install the SURFSHARK Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SURFSHARK Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SURFSHARK may offer you a separate site license agreement to make the SURFSHARK Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SURFSHARK Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SURFSHARK Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SURFSHARK Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SURFSHARK Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SURFSHARK Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SURFSHARK Services may include measures to control access to the SURFSHARK Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SURFSHARK Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SURFSHARK Services will not function properly.
The SURFSHARK Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SURFSHARK Services, and to the extent that your contributions through use of the SURFSHARK Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SURFSHARK an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SURFSHARK's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SURFSHARK Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SURFSHARK, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SURFSHARK Services may require an internet connection to access the SURFSHARK Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SURFSHARK Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SURFSHARK Services. By using the SURFSHARK Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SURFSHARK Services or certain features of the SURFSHARK Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SURFSHARK Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SURFSHARK respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SURFSHARK's privacy policy as amended from time to time is available at www.surfshark.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SURFSHARK’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SURFSHARK collects and uses personal and non-personal information in relation to SURFSHARK's products and services. By installing, accessing or using the SURFSHARK Services you explicitly agree with the terms and conditions of SURFSHARK’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SURFSHARK may license to you certain virtual goods to be used within SURFSHARK Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SURFSHARK is not a party to the transaction.
SURFSHARK may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SURFSHARK shall have no liability to you or any third party in the event that SURFSHARK exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SURFSHARK IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SURFSHARK warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SURFSHARK agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SURFSHARK. If the Software is no longer available, SURFSHARK retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SURFSHARK and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SURFSHARK address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SURFSHARK SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SURFSHARK, SURFSHARK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SURFSHARK, SURFSHARK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SURFSHARK SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SURFSHARK SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SURFSHARK SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SURFSHARK SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SURFSHARK SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SURFSHARK, SURFSHARK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SURFSHARK, SURFSHARK’S AFFILIATES, SURFSHARK’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SURFSHARK SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SURFSHARK, SURFSHARK’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SURFSHARK’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SURFSHARK’S, SURFSHARK’S AFFILIATES’, SURFSHARK’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SURFSHARK SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SURFSHARK Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SURFSHARK will be irreparably damaged, and therefore you agree that SURFSHARK shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SURFSHARK means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SURFSHARK for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SURFSHARK, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SURFSHARK Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SURFSHARK reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SURFSHARK’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SURFSHARK Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SURFSHARK's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SURFSHARK ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@surfshark.com.