Ohjelmoida » sekalainen » toimisto-ohjelmat

Simplenote last ned
4 0 6294  

Lataa Simplenote ilmaiseksi - yksinkertainen muistio -ohjelma

Nykyaikaiset ohjelmat tarjoavat enemmän ja enemmän. Ohjelmistosuunnittelun tulisi mieluiten olla niin monimutkaista ja sisältää mahdollisimman paljon elementtejä, jotta käyttäjä todella tarttuisi. Mutta joskus haluat todella vain tehdä töitä ja kirjoittaa asioita muistiin ilman, että tunnet olosi ylikuormitetuksi ja ilman suuria häiriötekijöitä.

Jos voit nyökkää tunnustamaan edellä mainitun ongelman, voimme vakuuttaa sinulle, että meillä on vastaus rukouksiisi täällä. Simplenoten avulla muistiinpanojen tekeminen on yksinkertaista.

Simplenote ilmainen muistiinpano -ohjelma

Helppokäyttöisyys

Simplenoten koko ajatus on nimessä - heidän ohjelmansa käytön tulisi mieluiten olla mahdollisimman helppoa ja selkeää. Ja he ovat onnistuneet pääsemään eroon siitä todella hyvin.

Yksinkertainen muotoilu toimii myös omalla verkkosivustollaan, joka on myös tyhjä tarpeettomista tavaroista.

Valittavana on kaksi ikkunaa. Näytön vasemmalla puolella on yleiskatsaus kaikista muistiinpanoistasi. Voit liittää suosikkimuistiinpanosi tai muistiinpanot, jotka ovat erityisen merkityksellisiä ja tärkeitä työllesi.

Simplenoten avulla sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että unohdat tallentaa, kuten aiemmin, kun kirjoitit pitkän sanan dokumenttia, jossa kaikki voi yhtäkkiä kadota, jos et paina Ctrl + S viiden sekunnin välein.

Simplenote tallentaa tiedostot täysin automaattisesti niiden synkronointitekniikan avulla.

Sisäisten linkkien avulla voit nyt hyödyntää kaikkia merkintöjäsi helpommin

Yksi uusimmista päivityksistä on myös avannut mahdollisuuden linkittää eri muistiinpanojen välillä. Sinun tarvitsee vain napsauttaa ympyrää, jossa on kolme pistettä (merkitty yllä) ja valita "kopioi sisäinen linkki".

Kirjoita sitten vain huomautus, jonka päätät sisällyttää linkkiin, ja paina Ctrl + V. Kun olet tehnyt tämän, muistiinpanoon lisätään suora linkki otsikolla, joka näyttää, mihin muistiinpanoon tarkoitat.. Jatkossa voit käyttää linkkiä, joka vie sinut takaisin alkuperäiseen muistiinpanoon, johon viittaat.

Etsi sanoja tai tunnisteita ja löydä kaikki etsimäsi muistiinpanot

Älä mene lankaan yksinkertaisesta suunnittelusta - pinnan takana on käynnissä joitain tehokkaita suorittimia, jotka voivat muun muassa auttaa sinua löytämään tiedostoja hakutoiminnon avulla, joka voi sekä etsiä sanoja muistiinpanoista että tunnisteesi (tunnisteet), joihin voit liittää muistiinpanot.

Brändit ovat aina huippuluokkaa, koska ne ovat perimmäinen organisointityökalu.

Työskentele eri alustoilla

Muun muassa ohjelman yksinkertaisen suunnittelun, mutta myös Simplenoten takana olevan teknologiayrityksen teollisen tietämyksen ansiosta sinulla on mahdollisuus työskennellä muistiinpanojesi kanssa riippumatta siitä, missä käyttöjärjestelmässä työskentelet.

Voit myös nähdä suoria päivityksiä, joita teet yhdellä alustalla muilla laitteillasi. Jos istut ja kirjoitat muistiinpanoja Windows -tietokoneellasi ja samalla ohjelma on avoinna Mac -tietokoneellasi, huomaat, että muistiinpanosi Macissa siirretään sivulle, kun uusia päivityksiä tulee muistiinpanosivuille.

Voit myös käyttää verkkoversiota, johon pääset tämän linkin kautta. Joten sinulla ei ole mitään syytä olla käyttämättä Simplenotea - ohjelma on kaikille ja silloin se on myös ilmainen. Et voi toivoa paljon muuta muistio -ohjelmastasi.

Paras ilmainen muistiinpano -ohjelma

Oletko koskaan yrittänyt muotoilla tekstejäsi Markdownissa?

Jos sinulla ei ole aavistustakaanr mitä Markdown on, joten ota rauhallisesti, se ei oikeastaan ole niin hankalaa kuin miltä se kuulostaa. Selittämään sen maallikon kielellä Markdown on digitaalinen "kieli", johon voit kirjoittaa, mikä vaikuttaa sitten tekstisi lopputulokseen.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit esimerkiksi kirjoittaa tavallista tekstiä, kuten me täällä, ja aloittaa sitten uuden rivin, jota kutsut "#Header 1", jonka jälkeen jatkat kirjoittamista. Markdown ymmärtää myöhemmin, miten yrität muotoilla tekstiäsi.

Yllä olevassa tapauksessa näet käyttäjänä suuren otsikon suuressa kirjasinkokossa, lihavoituna, jos se on ohjelmoitu.

Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että muotoilusi voidaan viedä eri laitteille ja että sinulla on käsilläsi uskomattoman tehokkaita muotoilutyökaluja, jos vietät vain vähän aikaa järjestelmiin tutustumiseen.

Simplenote tukee Markdownin käyttöä - ja tältä sivulta voit lukea lisää siitä, miten Markdownia käytetään muistiinpanojen yhteydessä tässä yksinkertaisessa, ilmaisessa ohjelmassa.

Yksinkertainen muistiinpanojen ohjelma Simplenote

Muut ohjelmistot, joista voi olla hyötyä

Ehkä yksinkertainen muotoilu, jota tutkimme tässä artikkelissa, ei ollut juuri sitä, mitä etsit. Jos haluat muistiinpano -ohjelman, jossa on hieman enemmän ominaisuuksia ja mahdollisesti hieman kannustavampaa muotoilua, voit aina kokeilla ilmaista Evernoten versiota, josta voit lukea lisää.

Jos olet todella iloinen siitä, ettei sinua häiritä työskennellessäsi, voit myös aina ladata Cold Turkey -palvelun , joka on yhteys Internet -selaimeesi, joka estää sinua pääsemästä tietyille sivustoille tiettyinä aikoina, joten et esimerkiksi voi mennä Facebookiin kun olet luennolla tai et siis mene youtubeen ja katsele kissavideoita koko päivän, kun sinulla oli todella tärkeä raportti, joka pitäisi valmistella tänään.

Toinen yksinkertainen ohjelma, jonka voit myös ladata, on Simple Sticky Notes , joka antaa sinulle pieniä muistiinpanoja, jotka voit liittää työpöydällesi tietokoneella, joten sinun ei tarvitse olla haudattu fyysisiin muistiinpanoihin.

Johtopäätös

Simplenote on yksinkertainen - sanomattakin selvää. Tämän ohjelman avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kaikenlaiset lisätiedot ja graafiset elementit häiritsevät sinua. Ohjelman erittäin yksinkertaisen suunnittelun ja luonteen vuoksi sinun ei pitäisi pelätä aloittaa ohjelmaa, vaikka olisitkin uusi huomion maailmassa.

Download Simplenote 2.18.0

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Automattic

Lagt til:
14-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Web

Størrelse:
629 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SIMPLENOTE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AUTOMATTIC and its affiliates (“AUTOMATTIC”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AUTOMATTIC or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AUTOMATTIC, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AUTOMATTIC Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AUTOMATTIC SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AUTOMATTIC SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AUTOMATTIC Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AUTOMATTIC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AUTOMATTIC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AUTOMATTIC, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AUTOMATTIC's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AUTOMATTIC retains all right, title and interest in and to the AUTOMATTIC Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AUTOMATTIC Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AUTOMATTIC Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AUTOMATTIC. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AUTOMATTIC.

2 THIRD PARTY SERVICES
AUTOMATTIC Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AUTOMATTIC Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AUTOMATTIC Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AUTOMATTIC Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AUTOMATTIC Services, without the express prior written consent of AUTOMATTIC or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AUTOMATTIC Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AUTOMATTIC Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AUTOMATTIC Services or this EULA, use or install the AUTOMATTIC Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AUTOMATTIC Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AUTOMATTIC may offer you a separate site license agreement to make the AUTOMATTIC Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AUTOMATTIC Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AUTOMATTIC Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AUTOMATTIC Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AUTOMATTIC Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AUTOMATTIC Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AUTOMATTIC Services may include measures to control access to the AUTOMATTIC Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AUTOMATTIC Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AUTOMATTIC Services will not function properly.
The AUTOMATTIC Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AUTOMATTIC Services, and to the extent that your contributions through use of the AUTOMATTIC Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AUTOMATTIC an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AUTOMATTIC's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AUTOMATTIC Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AUTOMATTIC, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AUTOMATTIC Services may require an internet connection to access the AUTOMATTIC Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AUTOMATTIC Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AUTOMATTIC Services. By using the AUTOMATTIC Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AUTOMATTIC Services or certain features of the AUTOMATTIC Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AUTOMATTIC Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AUTOMATTIC respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AUTOMATTIC's privacy policy as amended from time to time is available at www.automattic.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AUTOMATTIC’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AUTOMATTIC collects and uses personal and non-personal information in relation to AUTOMATTIC's products and services. By installing, accessing or using the AUTOMATTIC Services you explicitly agree with the terms and conditions of AUTOMATTIC’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AUTOMATTIC may license to you certain virtual goods to be used within AUTOMATTIC Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AUTOMATTIC is not a party to the transaction.
AUTOMATTIC may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AUTOMATTIC shall have no liability to you or any third party in the event that AUTOMATTIC exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AUTOMATTIC IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AUTOMATTIC warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AUTOMATTIC agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AUTOMATTIC. If the Software is no longer available, AUTOMATTIC retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AUTOMATTIC and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AUTOMATTIC address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AUTOMATTIC SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AUTOMATTIC, AUTOMATTIC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AUTOMATTIC, AUTOMATTIC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AUTOMATTIC SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AUTOMATTIC SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AUTOMATTIC SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AUTOMATTIC SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AUTOMATTIC SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AUTOMATTIC, AUTOMATTIC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AUTOMATTIC, AUTOMATTIC’S AFFILIATES, AUTOMATTIC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AUTOMATTIC SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AUTOMATTIC, AUTOMATTIC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AUTOMATTIC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AUTOMATTIC’S, AUTOMATTIC’S AFFILIATES’, AUTOMATTIC’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AUTOMATTIC SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AUTOMATTIC Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AUTOMATTIC will be irreparably damaged, and therefore you agree that AUTOMATTIC shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AUTOMATTIC means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AUTOMATTIC for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AUTOMATTIC, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AUTOMATTIC Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AUTOMATTIC reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AUTOMATTIC’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AUTOMATTIC Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AUTOMATTIC's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AUTOMATTIC ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@automattic.com.