Ohjelmoida » multimedia » kuvantaminen

PhotoFiltre Studio (Finnish) last ned
5 0 626  

Lataa hämmästyttävä valokuvaeditori PhotoFiltre Studio ilmaiseksi täältä

On olemassa monia erilaisia kuvankäsittelyohjelmia, joita voi sekoittaa. Suosituimmista niistä, kuten Adobe Photoshop CS6, on paljon kehittyneitä ominaisuuksia, jotka voivat tehdä juuri mitään. Adobe Photoshop CS6: n kaltaisen ohjelman suurin haittapuoli on kuitenkin hinta. Palkinto voi auttaa pelottamaan useimmat ihmiset, koska loppujen lopuksi kuvankäsittelyohjelmaan on paljon rahaa, varsinkin jos sinulla ei ole paljon kokemusta. Onneksi on kehitetty asteittain useita ilmaisia vaihtoehtoisia kuvankäsittelyohjelmia, jotka voivat tarjota samoja standardeja kuin osto-versiot.

Vaihtoehtoinen ohjelma, jota olemme tänään tarkastelleet, on PhotoFiltre Studio. PhotoFiltre Studio -ohjelmaa voidaan käyttää ilmaiseksi 30 päivän ajan, minkä jälkeen sinun on ostettava ohjelma, jotta sitä voidaan jatkaa. Kuitenkin on myös freeware-versio, PhotoFiltre Free, jonka voit ladata täältä.

Työkalut

PhotoFiltre Studio tarjoaa laajan valikoiman työkaluja. Samoja työkaluja löytyy samankaltaisista kuvankäsittelyohjelmista.

PhotoFiltre Studion ainutlaatuinen piirre on kuitenkin erilaiset suodattimet. Kuvasuodattimet ovat tulleet erittäin suosituiksi, ja se on hyvin ymmärrettävää. Suodatin voi muuttaa kuvaa ja tehdä siitä hyvin ainutlaatuisen, vain heittämällä suodattimen. Photoshop-suodattimilla on, kuten nimensä ehdottaa, monia suodattimia, joita et löydä monien muiden kuvankäsittelysovellusten kanssa. Filte on epäilemättä ainutlaatuisin PhotoFiltre Studio, ja se toimii täydellisesti. Joten jos etsit paljon syvempää kuvankäsittelyohjelmaa, PhotoFiltre Studio ei ehkä ole sinua varten.

Harjoittele tai aloittelija

PhotoFiltre Studio voidaan helposti käyttää, jos olet täysin uusi kuvien käsittelyyn. Monet toiminnot ovat helposti löydettävissä, ja ohjelma sisältää myös useita erilaisia ohjaus- ja apuvälineitä, jotka voivat aina auttaa, jos joutuu pysähtymään.

Myös muiden toimintojen takana on useita muita toimintoja. Näiden toimintojen avulla kokeneemmat käyttäjät voivat osallistua. Nämä toiminnot eivät tietenkään ole niin käyttäjäystävällisiä, mutta jos sinulla on vähän kokemusta, niiden ei pitäisi luoda suurta hämmennystä.

Helppous

Sen lisäksi, että PhotoFiltre Studio on täysin ilmainen 30 päivän ajan, ohjelma on myös helposti löydettävissä, vaikka sinulla ei olisi paljon kokemusta kuvankäsittelyohjelmista, joten on helppo löytää toiminnot ja luoda haluamasi digitaalinen kuva haluamallasi tavalla.

Ei ole epäilystäkään siitä, että PhotoFiltre Studio on suunniteltu niille, joilla ei ole suurta kokemusta ja jotka haluavat vain tuottaa mukavan kuvan ilman, että tarvitsevat taistelua. Kun olet avannut haluamasi kuvan, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia sijoittaa paljon erilaisia fantastisia suodattimia. Lisäksi sinulla on paljon erilaisia tehokkaita työkaluja, kuten punasilmäisyyden poistaminen, kuvan kirjoittaminen tai piirtäminen, kirkkauden kontrastien, värin, värikylläisyyden ja paljon muuta.

Vaihtoehtoiset kuvankäsittelyohjelmat

Kuten mainittiin, kuvankäsittelyohjelman valinnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Käyttämällä tätä linkkiä löydät sivustoltamme erilaisia kuvankäsittelyohjelmia. Kaikki testataan ja raportoidaan tanskalaisina, ja ne ovat täysin valmiita lataamiseen. Kuvankäsittelyn hallitsija on todennäköisesti aina Adobe Photoshop CS6. Tämä johtuu siitä, että Adobe Photoshop CS6 on hyvin yleinen sovellus. Tällä ohjelmalla voidaan luoda käytännössä mitään rajaa, mikä tarkoittaa myös, että ominaisuuksia on paljon. Kaikki eri toiminnot saattavat vaikuttaa hallitsemattomilta, jos etsit yksinkertaisesti yksinkertaista muokkausta kuvaansa. Se on hyötyä ohjelmista, kuten PhotoFiltre Studio. On helppo löytää tiensä ja sinulla ei ole samaa valtavaa valikoimaa. Mikä voi olla etu, jos haluat nopean muokkauksen.

Suunnittelu

PhotoFiltre Studio ei saa voittaa palkintoja sen Suunnittelusta. Näin ollen on aivan selvää. Se on rajallinenkuinka innovatiivinen kehittäjä voi olla hänen Suunnittelunsa kanssa, sillä aina on pelko siitä, että se päätyisi käyttötarkoitukseen. Ohjelmalla on muotoilu, joka on hyvin samankaltainen monien vaihtoehtojen kanssa. Se voi tuntua häpeältä, että ohjelmat näyttävät niin identtisiltä, mutta samalla se tarkoittaa myös sitä, että tiedämme, missä eri toiminnot ovat. Toivomme, että tulevaisuudessa on olemassa ohjelma, joka uskaltaa olla luovempaa ja innovatiivisempaa Suunnittelussa.

Nopeus

PhotoFiltre Studio on myös salama. Ohjelman asentamisen jälkeen tyypillisesti vain kymmenen minuuttia kuluu, kunnes kuvallasi on haluamasi muutos. Se on tietysti riippuvainen haluamastasi muokkauksesta. Kun olet tehnyt haluamasi kuvankäsittelyn, kuvan näyttäminen eri muodoissa kestää muutaman sekunnin.

Formaatit

Ohjelma tukee lähes kaikkia mahdollisia muotoja. Tämä koskee sekä kuvan tallentamista että kuvan avaamista ja muokkaamista, vaikka Adobe Photoshop CS6 -tiedostot voidaan avata ja muokata helposti.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan PhotoFiltre Studio on hyvä vaihtoehto, jos etsit halpaa vaihtoehtoista kuvankäsittelyohjelmaa. Tästä huolimatta ohjelmassa ei ole joitakin ominaisuuksia. Mutta nämä toiminnot ovat erittäin hiekkaisia, mutta vain jotkut ihmiset kaipaavat, jos heitä on koulutettu kuvantamiseen. Ei ole epäilystäkään siitä, että PhotoFiltre Studio on suunniteltu siten, että kuka tahansa voi muokata kuvaa käsittelemättä ongelmia. Ja kehittäjä on myös onnistunut tekemään sen täydellisyyteen. Ohjelmalla on oma yleisö, ja tämä kohderyhmä on epäilemättä ne, jotka hyödyntävät ohjelmasta eniten. Lisäksi ohjelmassa on myös erilaisia kielipaketteja, joihin kuuluu tanska. Joten vaikka Englanti ei ole vahvin, niin voit helposti osallistua.

PhotoFiltre Studioille on ehdottomasti syytä antaa mahdollisuus, varsinkin jos sinulla on osaprofiilivalokuvia. On yllättävää, kuinka helposti saavutettavissa on täydellinen kuva. Ja vain muistutus siitä, että ohjelmaa voidaan käyttää ilmaiseksi 30 päivän ajan, joten voit nopeasti selvittää, onko ohjelma sinulle vai löytyykö toinen. Tanskalaisen kielipaketin löydät tästä linkistä.

Download PhotoFiltre Studio (Finnish) 10.12.1

Screenshots
Program info
Type:
Shareware

Produsent:
Antonio Da Cruz

Lagt til:
25-01-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Win XP, Win NT, Win 2000

Størrelse:
10.6 Mb

Sist oppdatert:
25-01-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PHOTOFILTRE STUDIO (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ANTONIO DA CRUZ and its affiliates (“ANTONIO DA CRUZ”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ANTONIO DA CRUZ or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ANTONIO DA CRUZ, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ANTONIO DA CRUZ Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ANTONIO DA CRUZ Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ANTONIO DA CRUZ hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ANTONIO DA CRUZ hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ANTONIO DA CRUZ, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ANTONIO DA CRUZ's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ANTONIO DA CRUZ retains all right, title and interest in and to the ANTONIO DA CRUZ Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ANTONIO DA CRUZ Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ANTONIO DA CRUZ Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ANTONIO DA CRUZ. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ANTONIO DA CRUZ.

2 THIRD PARTY SERVICES
ANTONIO DA CRUZ Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ANTONIO DA CRUZ Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ANTONIO DA CRUZ Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ANTONIO DA CRUZ Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ANTONIO DA CRUZ Services, without the express prior written consent of ANTONIO DA CRUZ or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ANTONIO DA CRUZ Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ANTONIO DA CRUZ Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ANTONIO DA CRUZ Services or this EULA, use or install the ANTONIO DA CRUZ Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ANTONIO DA CRUZ Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ANTONIO DA CRUZ may offer you a separate site license agreement to make the ANTONIO DA CRUZ Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ANTONIO DA CRUZ Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ANTONIO DA CRUZ Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ANTONIO DA CRUZ Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ANTONIO DA CRUZ Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ANTONIO DA CRUZ Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ANTONIO DA CRUZ Services may include measures to control access to the ANTONIO DA CRUZ Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ANTONIO DA CRUZ Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ANTONIO DA CRUZ Services will not function properly.
The ANTONIO DA CRUZ Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ANTONIO DA CRUZ Services, and to the extent that your contributions through use of the ANTONIO DA CRUZ Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ANTONIO DA CRUZ an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ANTONIO DA CRUZ's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ANTONIO DA CRUZ Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ANTONIO DA CRUZ, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ANTONIO DA CRUZ Services may require an internet connection to access the ANTONIO DA CRUZ Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ANTONIO DA CRUZ Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ANTONIO DA CRUZ Services. By using the ANTONIO DA CRUZ Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ANTONIO DA CRUZ Services or certain features of the ANTONIO DA CRUZ Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ANTONIO DA CRUZ Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ANTONIO DA CRUZ respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ANTONIO DA CRUZ's privacy policy as amended from time to time is available at www.antonio-da-cruz.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ANTONIO DA CRUZ’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ANTONIO DA CRUZ collects and uses personal and non-personal information in relation to ANTONIO DA CRUZ's products and services. By installing, accessing or using the ANTONIO DA CRUZ Services you explicitly agree with the terms and conditions of ANTONIO DA CRUZ’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ANTONIO DA CRUZ may license to you certain virtual goods to be used within ANTONIO DA CRUZ Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ANTONIO DA CRUZ is not a party to the transaction.
ANTONIO DA CRUZ may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ANTONIO DA CRUZ shall have no liability to you or any third party in the event that ANTONIO DA CRUZ exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ANTONIO DA CRUZ IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ANTONIO DA CRUZ warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ANTONIO DA CRUZ agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ANTONIO DA CRUZ. If the Software is no longer available, ANTONIO DA CRUZ retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ANTONIO DA CRUZ and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ANTONIO DA CRUZ address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ANTONIO DA CRUZ, ANTONIO DA CRUZ’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ANTONIO DA CRUZ, ANTONIO DA CRUZ’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ANTONIO DA CRUZ SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ANTONIO DA CRUZ, ANTONIO DA CRUZ’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ANTONIO DA CRUZ, ANTONIO DA CRUZ’S AFFILIATES, ANTONIO DA CRUZ’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ANTONIO DA CRUZ, ANTONIO DA CRUZ’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ANTONIO DA CRUZ’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ANTONIO DA CRUZ’S, ANTONIO DA CRUZ’S AFFILIATES’, ANTONIO DA CRUZ’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ANTONIO DA CRUZ SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ANTONIO DA CRUZ Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ANTONIO DA CRUZ will be irreparably damaged, and therefore you agree that ANTONIO DA CRUZ shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ANTONIO DA CRUZ means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ANTONIO DA CRUZ for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ANTONIO DA CRUZ, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ANTONIO DA CRUZ Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ANTONIO DA CRUZ reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ANTONIO DA CRUZ’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ANTONIO DA CRUZ Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ANTONIO DA CRUZ's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ANTONIO DA CRUZ ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@antonio-da-cruz.com.