Ohjelmoida » Internet » selaimet

Pale Moon last ned
3 0 6287  

Lataa Pale Moon ilmaisella tanskalaisella paketilla täältä

Pale Moon on vankka Internet -selain, jonka tehtävänä on opastaa sinut turvallisesti ja tehokkaasti monien Internet -palvelimilla olevien sivujen läpi.

Tämän selaimen avulla sinun ei tarvitse olla teknologian nörtti: ohjelma pystyy käsittelemään kaiken kovan työn puolestasi, joten voit keskittyä vain tarvitsemasi tiedon etsimiseen.

Pale Moon on avoimen lähdekoodin ohjelma, joten se perustuu tehokkaaseen teknisten työkalujen perustaan, jotka yhdessä luovat vankan selainkokemuksen.

Yhteensopivuus

Pale Moon on saatavana sekä Windows- että Linux -versiona. Sinun ei siis tarvitse tuntea olosi rajoitetuksi nykyisestä käyttöjärjestelmästäsi riippuen.

Ne tarjoavat myös version, joka on liikkuvampi ja jonka avulla voit ottaa tallentamasi asetukset mukaasi, joten voit käyttää henkilökohtaisesti suunniteltua selainta, vaikka olisit liikkeellä tai vaihdat tietokoneiden välillä. Sekä kuvioita, taustakuvia, kirjanmerkkejä ja muita asetuksia voidaan siirtää ja niin edelleen.

Selain, johon voit luottaa

Pale Moon on voittoa tavoittelematon hanke, joka ei ansaitse rahaa tietojesi jälleenmyynnistä. Siksi selain on tietysti myös täysin ilmainen.

Yksinkertainen muotoilu ja käyttäjäystävällinen pinta tarkoittavat, että tunnet olosi nopeasti turvalliseksi, kun käytät tätä innovatiivista selainta.

Selainta päivitetään jatkuvasti ja päivitykset tapahtuvat yllättävän usein, kun ajatellaan, että selain perustuu projektiin, jota pieni yhteisö tukee.

Sinun ei myöskään tarvitse ostaa wifi -vahvistinta, koska Pale Moon voi helposti pysyä mukana kilpailussa sen suhteen, kuinka nopeasti se voi ladata materiaalia sinulle.

Kuunpimennys

Hyvän selaimen löytäminen voi tuntua siltä, että se tapahtuu vain kerran, aivan kuten tämä harvinainen, luonnollinen ilmiö. Mutta Pale Moon on hyvä ja vankka selain.

Se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vaihtaa värejä ja kuvakkeita valmiiden teemojen perusteella, jotka voit ladata ilmaiseksi milloin tahansa.

Jos haluat selaimen, joka on täysin pimeä, sinulla on siihen mahdollisuus. Jos haluat mieluummin päivittää sivuston nimen vieressä olevat painikkeet niin, että ne näyttävät taiteellisemmilta, tähän on myös vaihtoehto.

Tarvitsetko lisää laajennuksia ja lisäosia?

Pale Moon antaa sinun nähdä asennettavan paljon erilaisia laajennuksia. Voit esimerkiksi ladata Expose Noisy Tabs -laajennuksen, joka näyttää, mitkä välilehdet toistavat ääntä. Tai "Väritä välilehdet", jonka avulla voit valita jokaisen avaamasi välilehden värin.

Lisäksi on olemassa evästeiden ohjaimia, jotka voivat auttaa sinua siinä, kuinka paljon tietoja välität ja otat mukaasi, kun vierailet verkkosivustoilla.

Voit myös lisätä välityspalvelimia, jotka antavat sinulle käsityksen siitä, mitä välityspalvelimia olet käyttänyt missä ja milloin.

Etsitkö tanskalaista selainta?

Pale Moon on käyttänyt aiempaa Mozilla Firefoxin kielijärjestelmää - mutta on myöhemmin lisännyt muita käännöksiä lokalisointitiiminsä kautta. Sinun ei siis tarvitse oppia englantia vain voidaksesi tehdä Google -haun. Yksinkertaisella asennuksella sinulla on oletusarvoisesti äidinkielesi.

Vaihtoehtoiset selaimet

le = "font-weight: 400;"> Jos tärkein asia, jonka selaimesi voi tarjota sinulle, on nopea latausaika, ilmeinen valinta olisi Google Chrome . Tätä selainta käyttävät monet eri ihmiset sekä ammattimaisesti että yksityisesti - ja koska se on googlen kehittämä, selailukokemuksesi perustana on paljon resursseja ja teknistä tietämystä. Google Chromen avulla voit tuntea olosi täysin turvalliseksi.

Pale Moonin alkuperäinen koodaus tulee itse asiassa suositusta vaihtoehtoisesta selaimesta: Mozilla Firefox . Yksi Firefox -selaimen tarjoamista asioista on keskittyminen yksityisyyteesi, jotta tietojasi ei myydä jälleen mainostajille.

Muun muassa Firefox (toisin kuin esimerkiksi Google Chrome) estää seurannan sosiaalisen median kautta. Tämä on tärkeä asia monille ihmisille, sillä sosiaalinen media toimii lopulta jokaisen ihmisen digitaalisena identiteettinä.

Brave on monella tapaa alikoira verrattuna joihinkin edellä mainittuihin suuriin selaimiin. Mutta sinun ei pitäisi epäillä, että saat vankan ohjelmiston, joka toimii nopeasti ja varmistaa turvallisuutesi, kun muutat verkosta. Lisäksi ohjelmassa on minimalistinen muotoilu, joka helpottaa ohjelman käynnistämistä ja tietää tarkalleen, miten aloittaa etsiminen verkosta.

Jos pidät vain ajatuksesta muuttaa selaimesi ulkoasua, voit myös kokeilla Avant Browseria . Sen sijaan, että sinulla olisi tiettyjä teemoja, valitset sen sijaan värin, jonka haluat palata online -matkallesi. On myös tiettyjä muita teknisiä asioita, joita voit käyttää tämän selaimen kautta, kuten mahdollisuus vaihtaa toiseen kieleen (kuten tanskaksi), jos et pidä klassisesta englanninkielisestä vakiokielestä.

Johtopäätös

Pale Moon -selain antaa sinulle monia vaihtoehtoja muuttaa Internet -kokemuksesi ulkoasua. Lisäksi se on helppo ladata ja käyttää, se on erittäin edullinen ja helppokäyttöinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen käytöstä, jos et tunne useita eri selainohjelmia.

Siitä huolimatta on myös monia muita selaimia, joita voit harkita sen sijaan - lopulta kyse on siitä, mihin selainta kannattaa käyttää ja miten haluat viettää aikaa verkossa. Edellä lisäämässämme luettelossa saat hyvän valikoiman kiinteitä valintoja, jotka voit myös ladata, jos Pale Moon ei vain miellytä.

Selaimen avulla voit ladata lisälaajennuksia, jotka voivat antaa sinulle vielä enemmän vapautta sovittaa selain juuri siihen, mitä haluat sen tarjoavan. Pale Moon -verkkosivustolta löydät pitkän, jatkuvasti päivitettävän luettelon laajennuksista ja lisäosista, jotka voit helposti ja turvallisesti asentaa ja asettaa selaimesi päälle.

Download Pale Moon 29.4.0.2

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Pale Moon

Lagt til:
06-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Linux

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
06-09-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PALE MOON

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and PALE MOON and its affiliates (“PALE MOON”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by PALE MOON or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by PALE MOON, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “PALE MOON Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE PALE MOON SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE PALE MOON SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the PALE MOON Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PALE MOON hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PALE MOON hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by PALE MOON, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or PALE MOON's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. PALE MOON retains all right, title and interest in and to the PALE MOON Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The PALE MOON Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the PALE MOON Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from PALE MOON. All rights not expressly granted to you herein are reserved by PALE MOON.

2 THIRD PARTY SERVICES
PALE MOON Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via PALE MOON Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the PALE MOON Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the PALE MOON Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of PALE MOON Services, without the express prior written consent of PALE MOON or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the PALE MOON Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the PALE MOON Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the PALE MOON Services or this EULA, use or install the PALE MOON Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the PALE MOON Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that PALE MOON may offer you a separate site license agreement to make the PALE MOON Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the PALE MOON Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the PALE MOON Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the PALE MOON Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such PALE MOON Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the PALE MOON Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The PALE MOON Services may include measures to control access to the PALE MOON Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only PALE MOON Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the PALE MOON Services will not function properly.
The PALE MOON Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the PALE MOON Services, and to the extent that your contributions through use of the PALE MOON Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant PALE MOON an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to PALE MOON's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the PALE MOON Services and related goods and services under applicable law. This license grant to PALE MOON, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The PALE MOON Services may require an internet connection to access the PALE MOON Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the PALE MOON Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to PALE MOON Services. By using the PALE MOON Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the PALE MOON Services or certain features of the PALE MOON Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the PALE MOON Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
PALE MOON respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. PALE MOON's privacy policy as amended from time to time is available at www.pale-moon.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. PALE MOON’s Privacy Policy defines how, why and to which extent PALE MOON collects and uses personal and non-personal information in relation to PALE MOON's products and services. By installing, accessing or using the PALE MOON Services you explicitly agree with the terms and conditions of PALE MOON’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
PALE MOON may license to you certain virtual goods to be used within PALE MOON Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and PALE MOON is not a party to the transaction.
PALE MOON may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. PALE MOON shall have no liability to you or any third party in the event that PALE MOON exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT PALE MOON IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
PALE MOON warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, PALE MOON agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by PALE MOON. If the Software is no longer available, PALE MOON retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by PALE MOON and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the PALE MOON address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE PALE MOON SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. PALE MOON, PALE MOON’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. PALE MOON, PALE MOON’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE PALE MOON SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE PALE MOON SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE PALE MOON SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER PALE MOON SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE PALE MOON SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY PALE MOON, PALE MOON’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL PALE MOON, PALE MOON’S AFFILIATES, PALE MOON’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE PALE MOON SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT PALE MOON, PALE MOON’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, PALE MOON’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL PALE MOON’S, PALE MOON’S AFFILIATES’, PALE MOON’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE PALE MOON SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any PALE MOON Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, PALE MOON will be irreparably damaged, and therefore you agree that PALE MOON shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or PALE MOON means any legal entity that is directly or indirectly controlled by PALE MOON for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold PALE MOON, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the PALE MOON Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. PALE MOON reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on PALE MOON’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the PALE MOON Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at PALE MOON's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST PALE MOON ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@pale-moon.com.