Ohjelmoida » multimedia » Media-soittimet

Ocenaudio last ned
5 0 6003  

Uusi ja äärimmäisen yksinkertainen äänen muokkausohjelma - Ja se on ilmainen! Lataa tästä.

Ocenaudion avulla voit muokata äänitallenteita podcasteihin, kappaleisiin. Ei ole koskaan ollut niin monta muusikkoa kuin tänään. Tai ainakin muusikot, jotka julkaisevat omaa materiaaliaan. Äänikentän nopean teknologisen kehityksen myötä jokainen voi periaatteessa tehdä oman mini-studionsa makuuhuoneessa ilman suuria kustannuksia. Tallennuslaitteet ovat tulleet halvemmiksi, ja ohjelmisto on myös tullut.

Luultavasti on vaikea löytää ilmaista kitaraa tai mikrofonia, mutta vapaan äänenmuokkausohjelmien löytäminen on ohut asia. Ocenaudio valmistaja Ocenaudio Team on yksi näistä ohjelmista. Ocenaudion avulla saat paljon ilmaisia työkaluja äänitallenteiden kanssa, olivatpa ne podcasteja, uutta kappaletta tai mitä tahansa.

Sekoita äänitallenne runsaasti vaikutuksia

Ocenaudio on hyvin samanlainen kuin Audacity joissakin kohdissa. Molemmat ovat ilmaisia äänenmuokkausohjelmia, joissa on hyödyllisiä ominaisuuksia, joilla voit sekoittaa kappaleitasi niiden mukaan. Ocenaudio näyttää kuitenkin olevan käyttäjäystävällisempi ja tietyssä määrin monipuolisempi.

Ocenaudion avulla voit merkitä kappaleet turvallisesti ja tehdä vaikutuksia siihen, mihin luulet niiden olevan. Voit myös merkitä kaksi eri sijaintia samanaikaisesti, jos haluat sekoittaa laulun kuoron samaan aikaan ja tehdä sen samanaikaisesti.

Ocenaudion käyttäjänä merkittävimmät ja hyödyllisimmät vaikutukset ovat "kohinanvaimennus". Kohinanvaimennus on älykäs työkalu taustamelun poistamiseksi tallennuksesta. Se tapahtuu yleensä, jos sinulla ei ole parasta mikrofonia. Tällä toiminnolla voit kuitenkin vaimentaa sitä hieman.

"Taajuuskorjain" -toiminto on myös todella älykäs, kun on kyse eri taajuuksien säätämisestä tallenteissasi. Täällä voit säätää alhaalla ja korkealla sijaitsevia osia, jotta videot olisivat tasapainossa.

On myös monia muita vaikutuksia, kuten viive ja amplitudi, jotka voivat tuoda tallennuksesi vähän, jos sinulla on rohkeutta kokeilla niitä.

Työskentele useita suuria tiedostoja ilman Ocenaudion kaatumista

Yksi niistä seikoista, joka erottaa Ocenaudion monista muista vapaista äänen muokkausohjelmista, kuten Audacity, on sen kyky työskennellä monien suurten äänitiedostojen kanssa kerrallaan ilman, että ohjelmassa on ongelmia, kuten kaatuu tai hidasta. Tämä kohta on yksi Audacityn suurimmista heikkouksista, mutta voit välttää sen Ocenaudion kanssa.

Ocenaudio käyttää voimakkaasti järjestelmäresurssejasi käsittelemään tiedostoja, mikä periaatteessa tarkoittaa, että ohjelma mobilisoi ylimääräisiä resursseja järjestelmästäsi ja mahdollistaa sen monien prosessien taustalla. Tämä antaa ohjelmalle sujuvamman kokemuksen ja se on todella vapauttavaa ja stressiä vähentävää.

Niille, jotka työskentelevät äänellä ja joilla ei ole vahvaa ja vapaata ohjelmistoa

Ocenaudio on sellaisten ihmisten kaltaisia, jotka jotenkin joutuvat työskentelemään äänen kanssa. Saatat olla, että teet podcastin verkossa ja tarvitset työkalun äänen pitämiseksi kunnossa. Ehkä olet YouTuber ja tarvitset jotain helppoa ja yksinkertaista äänitteiden muokkaamiseksi. Tai voit olla muusikon pysyvä ja sekoittaa eri kappaleita yhteen kappaleeseen.

Ocenaudio tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset perustasolla, kun haluat korjata ääniraitasi. Kuten sanoin, ohjelma on ilmainen, joten et saa tietenkään valtavia ja vallankumouksellisia ominaisuuksia, ja siksi ohjelma on todella älykäs, jos olet uusi äänen muokkaamiseen ja sillä on oltava paikka, johon haluat aloittaa, jotta saat sen jalansijaa.

Leikkaa ja liitä äänitiedostojen osat mihin tahansa

Ainutlaatuinen asia Ocenaudiossa on sen kyky leikata ja kopioida äänitiedostojen eri osia, jotta voit liittää ne paikat, joiden mielestä ne sopivat parhaiten. Se erottaa Ocenaudion Audacityn kaltaisista ohjelmista, joissa ei voi pelkästään leikata ja kopioida osioita.

On myös mahdollista lisätä Ocenaudioon useita lisäosia, jos sinulla ei ole joitakin vaikutuksia, joita haluat pelata. Ainoa saalis tällä on se, että Ocenaudio ei olee on avoimen lähdekoodin ohjelma. Siksi et voi mennä sisään ja tehdä muutoksia Audacityn kanssa.

Käyttäjäystävällinen muotoilu, joka ei näytä olevan ylivoimainen

Yksi Audacityn suurimmista puutarhoista on ohjelmasuunnittelu. Se on melkein kuin häviäminen hallitsemattomien toimintojen ja mahdollisuuksien meressä. Se ei ole paras ensikäden vaikutelma antaa käyttäjälle. On tosiasia, että Ocenaudio on tajunnut ja valinnut näin.

Käyttöliittymä on helppo ymmärtää ja toiminnot on ryhmitelty siten, että ne on helppo löytää ja käyttää. Se on vain merkitä sen äänitiedoston osa, jota haluat muokata, ja lisää sitten vaikutukset. Tiedostot, joita käytät, näkyvät vasemmalla olevassa ruudussa, joten voit vaihtaa niiden välillä. Kun napsautat tiedostoa, se näkyy aaltomuotona päävalikossa, joten sinulla on hyvä visuaalinen yleiskatsaus työsi. Lisäksi voit käyttää myös spektogrammitoimintoa, joka kertoo paljon enemmän äänitiedostojen ominaisuuksista.

Lisäohjelmisto

Kun olet lopettanut äänitiedostojen sekoittamisen Ocenaudiossa, saatat tarvita hyvää ohjelmaa tiedostojen toistamiseen, jotta voit testata, kuullaanko ne kuuluvan. Täällä voit ehdottaa VLC Media Playerin valmistajaa VideoLAN. VLC Media Player on tehokas ohjelmisto, jonka avulla voit toistaa sekä video- että musiikkitiedostoja tarpeisiisi. Jos esimerkiksi olet sekoittanut äänitiedostoja jonkin videon kanssa YouTube-elokuviin, voit myös tehdä tekstityksiä VLC Media Playerilla. VLC Media Player voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Ocenaudio on yksi parhaista ilmaisista audioeditoijista, jotka voit ladata Internetistä. Ocenaudio ei kärsi samoista virheistä ja epämukavuudesta kuin muut sellaiset ohjelmat, ja siksi se on epäilemättä testi.

Download Ocenaudio 3.2.11

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Ocenaudio Team

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac OS, Linux

Størrelse:
31.7 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR OCENAUDIO

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and OCENAUDIO TEAM and its affiliates (“OCENAUDIO TEAM”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by OCENAUDIO TEAM or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by OCENAUDIO TEAM, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “OCENAUDIO TEAM Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE OCENAUDIO TEAM SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE OCENAUDIO TEAM SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the OCENAUDIO TEAM Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, OCENAUDIO TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, OCENAUDIO TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by OCENAUDIO TEAM, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or OCENAUDIO TEAM's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. OCENAUDIO TEAM retains all right, title and interest in and to the OCENAUDIO TEAM Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The OCENAUDIO TEAM Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the OCENAUDIO TEAM Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from OCENAUDIO TEAM. All rights not expressly granted to you herein are reserved by OCENAUDIO TEAM.

2 THIRD PARTY SERVICES
OCENAUDIO TEAM Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via OCENAUDIO TEAM Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the OCENAUDIO TEAM Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the OCENAUDIO TEAM Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of OCENAUDIO TEAM Services, without the express prior written consent of OCENAUDIO TEAM or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the OCENAUDIO TEAM Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the OCENAUDIO TEAM Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the OCENAUDIO TEAM Services or this EULA, use or install the OCENAUDIO TEAM Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the OCENAUDIO TEAM Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that OCENAUDIO TEAM may offer you a separate site license agreement to make the OCENAUDIO TEAM Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the OCENAUDIO TEAM Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the OCENAUDIO TEAM Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the OCENAUDIO TEAM Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such OCENAUDIO TEAM Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the OCENAUDIO TEAM Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The OCENAUDIO TEAM Services may include measures to control access to the OCENAUDIO TEAM Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only OCENAUDIO TEAM Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the OCENAUDIO TEAM Services will not function properly.
The OCENAUDIO TEAM Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the OCENAUDIO TEAM Services, and to the extent that your contributions through use of the OCENAUDIO TEAM Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant OCENAUDIO TEAM an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to OCENAUDIO TEAM's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the OCENAUDIO TEAM Services and related goods and services under applicable law. This license grant to OCENAUDIO TEAM, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The OCENAUDIO TEAM Services may require an internet connection to access the OCENAUDIO TEAM Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the OCENAUDIO TEAM Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to OCENAUDIO TEAM Services. By using the OCENAUDIO TEAM Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the OCENAUDIO TEAM Services or certain features of the OCENAUDIO TEAM Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the OCENAUDIO TEAM Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
OCENAUDIO TEAM respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. OCENAUDIO TEAM's privacy policy as amended from time to time is available at www.ocenaudio-team.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. OCENAUDIO TEAM’s Privacy Policy defines how, why and to which extent OCENAUDIO TEAM collects and uses personal and non-personal information in relation to OCENAUDIO TEAM's products and services. By installing, accessing or using the OCENAUDIO TEAM Services you explicitly agree with the terms and conditions of OCENAUDIO TEAM’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
OCENAUDIO TEAM may license to you certain virtual goods to be used within OCENAUDIO TEAM Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and OCENAUDIO TEAM is not a party to the transaction.
OCENAUDIO TEAM may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. OCENAUDIO TEAM shall have no liability to you or any third party in the event that OCENAUDIO TEAM exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT OCENAUDIO TEAM IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
OCENAUDIO TEAM warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, OCENAUDIO TEAM agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by OCENAUDIO TEAM. If the Software is no longer available, OCENAUDIO TEAM retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by OCENAUDIO TEAM and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the OCENAUDIO TEAM address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE OCENAUDIO TEAM SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. OCENAUDIO TEAM, OCENAUDIO TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. OCENAUDIO TEAM, OCENAUDIO TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE OCENAUDIO TEAM SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE OCENAUDIO TEAM SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE OCENAUDIO TEAM SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER OCENAUDIO TEAM SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE OCENAUDIO TEAM SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY OCENAUDIO TEAM, OCENAUDIO TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL OCENAUDIO TEAM, OCENAUDIO TEAM’S AFFILIATES, OCENAUDIO TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE OCENAUDIO TEAM SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT OCENAUDIO TEAM, OCENAUDIO TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, OCENAUDIO TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL OCENAUDIO TEAM’S, OCENAUDIO TEAM’S AFFILIATES’, OCENAUDIO TEAM’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE OCENAUDIO TEAM SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any OCENAUDIO TEAM Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, OCENAUDIO TEAM will be irreparably damaged, and therefore you agree that OCENAUDIO TEAM shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or OCENAUDIO TEAM means any legal entity that is directly or indirectly controlled by OCENAUDIO TEAM for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold OCENAUDIO TEAM, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the OCENAUDIO TEAM Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. OCENAUDIO TEAM reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on OCENAUDIO TEAM’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the OCENAUDIO TEAM Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at OCENAUDIO TEAM's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST OCENAUDIO TEAM ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ocenaudio-team.com.