Ohjelmoida » multimedia » Polttimen ohjelmisto

Nero Burning ROM last ned
5 0 3833  

Lataa ja kokeile johtavaa CD- ja Blu-ray-polttimen Nero Burning ROMa ilmaiseksi täältä

Markkinoilla on lukuisia poltinohjelmia, mutta Nero Burning ROM on syytä harkita, jos aiot polttaa suosikki-CD-levyjä lähitulevaisuudessa. Nero Burning ROM on tunnettu korkeasta laadustaan, ja se on ladannut miljoonia käyttäjiä maailmanlaajuisesti ja on jopa voittanut palkintoja alallaan. Siksi voit turvallisesti katsoa Nero Burning ROM -ohjelman ensisijaiseksi poltinohjelmaksi. Neron poltinohjelman toinen etu on, että sinulla on mahdollisuus kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 15 päivän ajan ennen kuin päätät, onko se sinulle jotain. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi täältä. Alla on lueteltu ohjelman monista ominaisuuksista ja eduista. Nero Burning ROM voi olla enemmän kuin vain poltinohjelma.

Nero Burning ROM: n monet ominaisuudet

Itse asiassa Nero Burning ROM on ohjelma sinulle, jos etsit vankka työkalu, joka voi polttaa ja kopioida audio- ja videotiedostoja, joissa tulos on korkealaatuista. Ohjelma tunnetaan CD-, DVD- ja Blu-ray-levyjen korkeasta polttamisesta, joten et todennäköisesti ole pettynyt, kun käytät ensin Nero Burning ROM -ohjelmaa.

On kuitenkin syytä korostaa, että Nero on paljon muutakin kuin polttimen ohjelma. Nero Burning ROM -ohjelman lataaminen antaa myös pääsyn monenlaisiin lisäominaisuuksiin, jotka ulottuvat vain CD- tai DVD-levyjen polttamiseen. Ohjelma sisältää kehittyneen tietoturvatekniikan, joka on ratkaisevan tärkeä tietojen lukemista ja suojaamista varten. Nero Burning ROM -ohjelmalla varmistetaan, että sinulle tärkeät tiedostot ovat suojattuja. Haluatko tuoda, polttaa ja kopioida tiedostoja, joissa sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvasta, joten Neron polttimen ohjelma on juuri sinulle. Nero Burning ROM: n monista ominaisuuksista ja ainutlaatuisista ominaisuuksista voit lukea lisää täältä.

Tiedostojen muuntaminen

Nero Burning ROM tiedetään myös muuntaa tiedostot haluttuun muotoon erittäin helposti. Nero on vankka työkalu, tallennatko tietokoneen tai älypuhelimen CD: n tai musiikkikappaleet, pystyy säilyttämään alkuperäisen albumin kannen. Sinulla on siis parhaat edellytykset luoda selkeä ja organisoitu musiikkikirjasto. Nero Burning ROM voi tehdä kaiken: MP3, MP3 PRO, AAC ja FLAC APE: lle - mukaan lukien kappaleen nimikkeet ja albumitiedot.

Laadukas kopio

Tämän tunnetun poltinohjelman toinen etu on, että sinulla on mahdollisuus käyttää tiedostoja missä ikinä olet. Sovelluksen kopiointitoiminto mahdollistaa tiedostojen saatavuuden kaikilla haluamilla laitteilla. Vaikka käytät tätä kopiointitoimintoa, älä pelkää laadun heikkenemistä. Päinvastoin. Nero Burning ROM pystyy säilyttämään tiedostosi korkealaatuisina, vaikka ne kopioitiin. On syitä, miksi ohjelma on yksi tunnetuimmista ja johtavista markkinoilla, ja yksi syy on se, että Audi CD: n kopiointi tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti, kun ohjelma hallinnoi alkuperäisiä albumitietoja. Toisin sanoen kopioitu CD lukee paljon alkuperäisestä versiosta Neron kopiointityökalulla.

Markkinoiden paras polttava työkalu

Otsikon tiedetään olevan virheellinen. Monien mielestä Nero Burning ROM on markkinoiden johtava poltinohjelma. Polttoprosessin kaikissa osissa ohjelma takaa hyvän tuloksen, joka on laadultaan korkealaatuinen. Jopa poltettujen Audi CD -levyjen ääni saa sujuvammat äänet kehittyneen tekniikan ansiosta äänen optimoinnissa. Erilaisilla suodattimilla ja asetuksilla sovellus antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda suosikki äänikuvan.

Ladattu Neroilta

Neron virallisella verkkosivustolla voit olla paljon tietoisempi siitä, mitä muita tuotteita he voivat tarjota sinulle. Mutta Neron virallinen verkkosivusto on paljon enemmän kuin vain ohjata sinut tuotteista, joissa sinun on käytettävä rahaa taskussa. Saat myös yleiskatsauksen sovelluksista, joita oletvapaasti ja vapaasti voit ladata älypuhelimesi ja tietokoneesi, jos etsit työkaluja, joiden avulla voit saada turvallisen varmuuskopion tai työkaluja, jotka voivat olla auttavan kätesi tallennettaessa ja muokkaamassa äänitiedostoja, sekoittamalla musiikkikappaleita ja paljon muuta. Seuraa tätä linkkiä ja avaa työkaluja, jotka auttavat sinua eri suhteissa.

Vaihtoehtoiset polttimen ohjelmat

Mahdollisuudet ovat monta, kun sinun on löydettävä suosikki polttimen ohjelma. Nero Burning ROM on todellinen viisas valinta hyvä ja tukeva poltin työkalu, mutta silti voi olla mukava olla tietoinen siitä, mitä muita brändäystyökaluja on markkinoilla ja mitä ohjelmia sopii juuri sinun tarpeisiisi. voi olla paljon viisaampi tämän linkin kautta. Täällä voit lukea CDBurnerXP Pro- ja Ashampoo Burning Studio -ohjelmista, joista jokaisella on useita ominaisuuksia, jotka soveltuvat erityisesti vähemmän ammattitaitoisille käyttäjille: Yksi Ashampoo Burning Studion eduista on, että ohjelma on se, että se on Tunnetaan sen helppokäyttöisyydestä, mikä voi olla hyödyllistä niille, jotka eivät vielä tunne polttimen ohjelmien käyttöä, kun taas CDBurner XP Pro on ilmainen poltinohjelma, jota voidaan käyttää maksuohjelmien maksamiseen, kuten Nero Burning ROM. Tämä ilmainen työkalu voi siis olla hyvä alku sinulle, joka ei ole yrittänyt polttaa tiedostoja ennen.

Johtopäätös

Yhteenvetona, Nero Burning ROM on tunnustettu poltinohjelma, jota monet pitävät parhaimpina markkinoilla. Ohjelmalla on miljoonia ladattavia laukkuja ja monia työkalujen ominaisuuksia, joten sinulla on äärettömän paljon vaihtoehtoja: voit muuntaa tiedostot haluamaasi muotoon, voit kopioida tiedostot kaikkiin laitteisiin ja säilyttää edelleen korkean alkuperäisen laadun ja Nero Burning ROM: n suojaustoiminnon avulla voit olla varma, että poltetut ja kopioidut tiedostot ovat turvallisissa käsissä. Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla CDBurnerXP Pro- ja Ashampoo Burning Studio -ohjelmia, jotka ovat Nero Burning ROM: n tavoin tunnettuja poltinohjelmia markkinoilla. Ashampoo voi olla ohjelma sinulle, joka painaa käyttäjäystävällisyyttä paljon, kun taas CDBurner on järkevä poltinohjelma sinulle, joka ei halua käyttää rahaa taskussaan.

Download Nero Burning ROM 1.10.0.9 (dansk)

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Nero AG

Lagt til:
04-05-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
2.99 Mb

Sist oppdatert:
04-05-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR NERO BURNING ROM

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and NERO AG and its affiliates (“NERO AG”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by NERO AG or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by NERO AG, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “NERO AG Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE NERO AG SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE NERO AG SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the NERO AG Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NERO AG hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NERO AG hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by NERO AG, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or NERO AG's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. NERO AG retains all right, title and interest in and to the NERO AG Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The NERO AG Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the NERO AG Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from NERO AG. All rights not expressly granted to you herein are reserved by NERO AG.

2 THIRD PARTY SERVICES
NERO AG Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via NERO AG Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the NERO AG Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the NERO AG Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of NERO AG Services, without the express prior written consent of NERO AG or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the NERO AG Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the NERO AG Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the NERO AG Services or this EULA, use or install the NERO AG Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the NERO AG Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that NERO AG may offer you a separate site license agreement to make the NERO AG Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the NERO AG Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the NERO AG Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the NERO AG Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such NERO AG Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the NERO AG Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The NERO AG Services may include measures to control access to the NERO AG Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only NERO AG Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the NERO AG Services will not function properly.
The NERO AG Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the NERO AG Services, and to the extent that your contributions through use of the NERO AG Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant NERO AG an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to NERO AG's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the NERO AG Services and related goods and services under applicable law. This license grant to NERO AG, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The NERO AG Services may require an internet connection to access the NERO AG Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the NERO AG Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to NERO AG Services. By using the NERO AG Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the NERO AG Services or certain features of the NERO AG Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the NERO AG Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
NERO AG respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. NERO AG's privacy policy as amended from time to time is available at www.nero-ag.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. NERO AG’s Privacy Policy defines how, why and to which extent NERO AG collects and uses personal and non-personal information in relation to NERO AG's products and services. By installing, accessing or using the NERO AG Services you explicitly agree with the terms and conditions of NERO AG’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
NERO AG may license to you certain virtual goods to be used within NERO AG Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and NERO AG is not a party to the transaction.
NERO AG may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. NERO AG shall have no liability to you or any third party in the event that NERO AG exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT NERO AG IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
NERO AG warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, NERO AG agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by NERO AG. If the Software is no longer available, NERO AG retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by NERO AG and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the NERO AG address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE NERO AG SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. NERO AG, NERO AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. NERO AG, NERO AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE NERO AG SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE NERO AG SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE NERO AG SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER NERO AG SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE NERO AG SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY NERO AG, NERO AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL NERO AG, NERO AG’S AFFILIATES, NERO AG’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE NERO AG SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT NERO AG, NERO AG’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, NERO AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL NERO AG’S, NERO AG’S AFFILIATES’, NERO AG’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE NERO AG SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any NERO AG Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, NERO AG will be irreparably damaged, and therefore you agree that NERO AG shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or NERO AG means any legal entity that is directly or indirectly controlled by NERO AG for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold NERO AG, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the NERO AG Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. NERO AG reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on NERO AG’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the NERO AG Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at NERO AG's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST NERO AG ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@nero-ag.com.