Ohjelmoida » Internet » Lataa

Microsoft OneDrive (Finnish) last ned
4 0 6113  

Olet ehkä jo kuullut Microsoft OneDrive -ohjelmaa, koska se on jo ohjelmaa, jota käytetään jo uskomattoman paljon. Lataa OneDrive tällä sivulla.

Monet käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä ohjelman ominaisuuksiin. Se on melko hyvä syy siihen, miksi ohjelma on erittäin hyvä olla aina käsillä, kun käsittelet tiedostoja tietokoneellasi.

Täällä tarkastelemme 5 hyvää syytä miksi sinun pitäisi käyttää Microsoft OneDriveä, jos mietit, miksi sinun pitäisi ladata ohjelma.

1. Käytä tiedostojasi aina laitteesta riippumatta

Oletko koskaan kokenut, että keksit hyvän idean asiakirjalle (tentti, ostoluettelo tai budjetti), kun olit ulkona juoksemassa tai kävelemässä? Nyt voit pysäyttää ja käyttää puhelinta ja mennä suoraan asiakirjaan ja korjata sen, vaikka oletkin työskennellyt sen kanssa tietokoneesi kautta.

Kaikki asiakirjaan tekemäsi muutokset tallennetaan riippumatta laitteesta, johon muutokset teet. Se voi lukea sinulle monia ongelmia, koska ideoita voi tulla aina yhtäkkiä. Lisäksi voi olla mukavaa, jos työskentelet laitteella, jota et yleensä käytä. Nyt on aika lähettää asiakirjoja ylenpalttisesti. Sen sijaan sinulla on oltava vain yksi asiakirja, jolla voit jatkuvasti työskennellä.

 

2. Työskentele asiakirjoissasi offline-tilassa

Huolimatta Internetin nykyään laaja-alaisesta käytöstä, voit joutua tilanteisiin, joissa sinulla ei ole pääsyä Internetiin. Se voi olla turhauttavaa, jos haluat viettää aikaa dokumentin käsittelyyn, mutta vältät tulevaisuudessa häirintää Microsoft OneDriven kanssa. Voit käyttää dokumenttejasi aina offline-tilassa. Vaikka Internet voi auttaa, kun jokapäiväisen elämäsi on muututtava.

Tämä voi olla loistava ominaisuus, kun haluat työskennellä asiakirjoissasi julkisessa liikenteessä tai olet toinen paikka, jossa sinulla ei ole mahdollisuutta muodostaa yhteyttä Internetiin. Usein on kuitenkin mukavaa, että työmatkalaiset käyttävät odotusaikaa jotain tuottavaa varten, joten aika ei tunnu liian hukkaan kuluneelta. Nyt voit aina vetää tietokoneesi, puhelimen tai tablet-laitteen ylös ja aloittaa työskentelysi.

 

3. Pidä tiedostojasi huolta

Useimmat ovat huomanneet, että kaikki tiedostot hävisivät yhtäkkiä, koska tietokone ei voinut enää. Tai jopa tietokoneesi on maagisesti poistanut joitain tiedostojasi, vaikka et olisi pyytänyt niitä. Se voi olla uskomattoman turhauttavaa, jos esimerkiksi sinulla on ollut hyviä kuvia makaamassa tai sinulla on tärkeitä asiakirjoja, joita et menetä kaikesta maailmasta.

Microsoft OneDrive -sovelluksella voit nyt odottaa, että et koskaan näe tätä uudestaan, jos muistat tallentaa asiakirjat tähän. Koska ohjelman avulla voit avata asiakirjat, riippumatta siitä, mitä laitetta käytät. Tällä tavalla asiakirjojasi ei lukita yhteen paikkaan, joten voit silti käyttää niitä kuten aiemmin, jos tietokoneesi teki virheen. Nyt sinun ei enää tarvitse tehdä varmuuskopioita esimerkiksi Handy Backup Pro -sovelluksella, vaikka sillä on myös etuja, jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Microsoft OneDrive -sovellusta.

 

4. Tee yhteistyötä ja jaa dokumentit

Kun haluat lähettää asiakirjoja ja valokuvia ystäville, perheenjäsenille tai kollegoille, voi olla vaivaa, jos joudut aloittamaan sähköpostin, sosiaalisen median, puhelimen tai USB-liittimen käytön. Microsoftin kanssa on paljon helpompaa jakaa tiedostoja tuttavillesi, koska voit lähettää heille vain linkin ja sitten he voivat avata tiedostot tai kansiot, jotka haluat heidän näkevän. Se voi olla valtava apu, vaikka se kuulostaa pieneltä asialta.

Haluat ehkä mahdollisuuden näyttää perheellesi lomakuvia, jotka olet ottanut matkalla. Et välttämättä aina pääse tietokoneeseen, mutta voit ottaa linkin puhelimesi kansioon ja lähettää sen heille. Sinulla voi olla myös työasiakirja, joka sinun on lähetetty kollegoillesi tai pomollesi, ja he pääsevät siihen nopeasti nopeasti ilman vaivaa.

 

5. & nbsp; Asiakirjojen skannaus puhelimella

Ehkä keksit maailmasta jotain, jonka haluat pelastaa. Mutta se voi olla vaikeaa, kun kyse on fyysisestä asiasta eikä tietokoneessa olevasta tiedostosta. Microsoft OneDrive on lisännyt ominaisuuden, jolla voit skannata asiakirjoja puhelimellasi, jotta voit tallentaa asiakirjan OneDriveen ja käyttää sitä sitten aina.

Se voi esimerkiksi olla kuitti, jonka haluat tallentaa, koska se on tärkeä. Kaikki ihmiset voivat heittää pois tärkeät paperit, koska meitä on usein monia. Nyt voit olla varma, että sinulla on aina asiakirja, koska se on tallennettu digitaalisesti OneDriveen. Tämä voi tarkoittaa, että vältät liian monta asiaa, joissa kadotat sinulle tärkeät asiakirjat.

 

Nyt sinulla on ehkä käsitys siitä, kuinka Microsoft OneDriveä voidaan käyttää hyväkseen. Ohjelmassa on monia hyviä osia, jotka varmistavat, että voit seurata tiedostojasi, jotta voit aina työskennellä niissä ja et koskaan menetä niitä vahingossa, ettet on herran ohi.

OneDrive-versiosta on sekä ilmainen että kokeiluversio, ja tietysti maksulliseen versioon sisältyy useita ominaisuuksia. Vain sinä voit arvioida kuinka paljon tarvitset ohjelmaa. Voit yrittää arvioida ilmaisella versiolla, kuinka paljon nautintoa siitä saa. Jos löydät siitä hyvää käyttöä, maksullisen version käyttö voi olla sinulle jotain.

Download Microsoft OneDrive (Finnish)

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Microsoft

Lagt til:
10-03-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, iOS, iPadOS & Android

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
10-03-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR MICROSOFT ONEDRIVE (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MICROSOFT and its affiliates (“MICROSOFT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MICROSOFT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MICROSOFT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MICROSOFT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MICROSOFT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MICROSOFT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MICROSOFT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MICROSOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MICROSOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MICROSOFT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MICROSOFT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MICROSOFT retains all right, title and interest in and to the MICROSOFT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MICROSOFT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MICROSOFT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MICROSOFT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MICROSOFT.

2 THIRD PARTY SERVICES
MICROSOFT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MICROSOFT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MICROSOFT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MICROSOFT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MICROSOFT Services, without the express prior written consent of MICROSOFT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MICROSOFT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MICROSOFT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MICROSOFT Services or this EULA, use or install the MICROSOFT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MICROSOFT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MICROSOFT may offer you a separate site license agreement to make the MICROSOFT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MICROSOFT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MICROSOFT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MICROSOFT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MICROSOFT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MICROSOFT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MICROSOFT Services may include measures to control access to the MICROSOFT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MICROSOFT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MICROSOFT Services will not function properly.
The MICROSOFT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MICROSOFT Services, and to the extent that your contributions through use of the MICROSOFT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MICROSOFT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MICROSOFT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MICROSOFT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MICROSOFT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MICROSOFT Services may require an internet connection to access the MICROSOFT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MICROSOFT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MICROSOFT Services. By using the MICROSOFT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MICROSOFT Services or certain features of the MICROSOFT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MICROSOFT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MICROSOFT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MICROSOFT's privacy policy as amended from time to time is available at www.microsoft.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MICROSOFT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MICROSOFT collects and uses personal and non-personal information in relation to MICROSOFT's products and services. By installing, accessing or using the MICROSOFT Services you explicitly agree with the terms and conditions of MICROSOFT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MICROSOFT may license to you certain virtual goods to be used within MICROSOFT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MICROSOFT is not a party to the transaction.
MICROSOFT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MICROSOFT shall have no liability to you or any third party in the event that MICROSOFT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MICROSOFT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MICROSOFT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MICROSOFT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MICROSOFT. If the Software is no longer available, MICROSOFT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MICROSOFT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MICROSOFT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MICROSOFT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MICROSOFT, MICROSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MICROSOFT, MICROSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MICROSOFT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MICROSOFT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MICROSOFT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MICROSOFT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MICROSOFT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MICROSOFT, MICROSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MICROSOFT, MICROSOFT’S AFFILIATES, MICROSOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MICROSOFT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MICROSOFT, MICROSOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MICROSOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MICROSOFT’S, MICROSOFT’S AFFILIATES’, MICROSOFT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MICROSOFT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MICROSOFT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MICROSOFT will be irreparably damaged, and therefore you agree that MICROSOFT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MICROSOFT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MICROSOFT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MICROSOFT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MICROSOFT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MICROSOFT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MICROSOFT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MICROSOFT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MICROSOFT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MICROSOFT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@microsoft.com.