Ohjelmoida » liiketoiminta » kirjanpito

KasseRapporten last ned
2 0 600  

Lataa kassaraportti tästä.

Nykyään on olemassa useita erilaisia ??tietokoneohjelmia markkinoilla. On olemassa sekä pelejä että muita ohjelmia, jotka auttavat tekemään arkipäiväistä hieman jännittävämpää, samoin ohjelmat, joita käytetään enemmän ammattimaisissa yhteyksissä. Omistatko yrityksesi, joten tiedät, että esimerkiksi kirjanpito on erittäin tärkeää. Tämä voi kuitenkin olla vaatimus, että liian monet työntekijät saattavat tuntua hämmentäviltä ja turhaisilta samanaikaisesti, mutta tänään, onneksi, on ohjelmia, jotka voivat helposti auttaa sinua ja työntekijöitään ottamaan huomioon yrityksesi. Kirjanpito-ohjelmat voivat yleensä auttaa sinua kirjanpidon ja olla työkalu, joka tekee työsi hieman hauskempaa.

Miksi ladata kirjanpito-ohjelma?

Saattaa olla monta syytä, miksi päätät käyttää yksinkertaista kirjanpito-ohjelmaa. Me kaikki tiedämme vanhan menetelmän, jossa kädessä on selkeitä pilareita ja laskelmia. Tämä on klassinen menetelmä, joka voi olla helpompaa useissa kohdissa kuin käyttämällä sähköisiä kirjanpito-työkaluja, jotka joskus näyttävät sekavilta. Pitkällä aikavälillä voi olla vaikea pitää yllä katsauksia asiakirjoistaan, ja tärkeiden tietojen menettämisriski on suuri. Lisäksi voit kyllästyä tallentamaan kaiken kädessäsi. Näissä konteksteissa kirjanpito-ohjelma voi olla kätevä ladata. Esimerkki markkinoiden yhden kirjanpidon ohjelmista on Cash Report.

Kassa-raportit - ohjelma, jossa on yksinkertaisia ??ominaisuuksia ja hyvä käyttäjäystävällisyys

Jos olet päättänyt ladata kirjanpitojärjestelmän yrityksesi kirjanpitokäsittelystä, kannattaa tehdä perusteellinen tutkimus eri ohjelmista markkinoilla. Yksi tärkeimmistä seikoista, jotka sinun pitäisi sisällyttää tutkimukseen, ovat ne piirteet, joita etsit kirjanpitojärjestelmässä. Etsitkö yksinkertaista sovellusta tai ohjelmaa, jossa on paljon erilaisia ??ominaisuuksia? Koska sinulla on melko käsitys ohjelmasta ja sen ominaisuuksista, voit päästä lähemmäksi päätöstä siitä, mikä ohjelma sopii sinulle ja yrityksellesi.

Cashier-raportit ovat selkeä esimerkki yksinkertaisesta kirjanpitojärjestelmästä, ja siksi ne ovat sinulle sopivia, jos etsit ohjelmaa, jossa on muutamia mutta hyviä ja toiminnallisia ominaisuuksia. Kassaperusteinen raportti on rakennettu hyviksi vanhoiksi rahatyöntekijöiksi - vain digitaalisessa versiossa. Jos yrityksesi on aiemmin käyttänyt fyysisessä muodossa olevaa rahaa, Cashier-raportti on ohjelma, joka voi tehdä yrityksen kirjanpidon kirjanpidosta hieman hallittavamman. Käyttämällä Cashier-raporttia voit ja työntekijät voivat automatisoida rahaerojen kirjanpidon ja voit myös välttää klassisia kirjanpitovirheitä, kuten lähtölaskenta-virheitä. Toisin sanoen Cashier Report on yksinkertainen ohjelma, jossa sinun ei tarvitse investoida kalliisiin kursseihin työntekijälle. Aloittaminen on helppo aloittaa oppimalla ohjelmaa. Lue lisää Cashier-raportista valmistajan omalla verkkosivustolla klikkaamalla tästä.

Ohjelman saatavuus

Jos luulet, että Cashier-raportti kuulostaa kirjanpitäjältä, joka on sinulle ja yrityksellesi sopiva, seuraava vaihe on selvittää, onko ohjelma käytettävissäsi, koska se on tietenkin ohjelman lataamisen edellytys. Kassa-laatikko-raportti on saatavana sekä Windows 7: lle, 8: lle että 9: lle, joten jos käytät yhtä näistä käyttöjärjestelmistä kirjanpitoon, voit hyötyä ohjelmasta suuresti. On myös tärkeää korostaa, että 15 vuoden kehityksen jälkeen tilinpäätösraporttia, Cashier-raporttia ei enää kehitetä, joten se on käytettävissä vain edellä mainituissa valvontajärjestelmissä.

Onko olemassa tukea?

Vaikka tiettyyn ohjelmaan on tehty perusteellista tutkimusta, voi tietenkin olla joitakin kysymyksiä tai pieniä haasteita ohjelman käytössä. Tältä osin, jos ohjelman tarjoaja pystyy tarjoamaan tukea, se voi olla suuri etu. Tässä on tärkeää mainita, ettei kassarekisterin raporttia ole saatavilla, koska ohjelma, kuten edellä mainittiin, ei enää laajentueudviklet tai neuvoteltu. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus ladata sovelluksen käyttöoppaita ja tarkastella kysymyksiä ja vastauksia valmistajan tukifoorumista napsauttamalla tätä.

Vaihtoehtoiset ohjelmat Cashier-raportille

Ennen päättämistä, mitä kirjanpitojärjestelmääsi yrityksesi käyttää kirjanpitotyökaluna, on tärkeää sisällyttää tutkimukseen seuraavat kohdat. On hyvä tutkia, mitkä muut ohjelmat ovat saatavilla markkinoilla. Näin voit varmasti ladata ohjelman, joka parhaiten sopii sinulle ja yrityksellesi. Esimerkki Cashier-raportin vaihtoehdosta on demo-versio e-conomic -ohjelmasta, joka on Cashier-raportin kaltainen myös Windowsissa. Se on yksinkertainen ohjelma, jossa on älykkäitä ominaisuuksia, ja sinulla on myös mahdollisuus nähdä eri ohjelmiin ohjelman käytöstä YouTubessa, jos tarvitset sitä.

Markkinoilla on yleensä erilaisia ??tyyppisiä kirjanpitojärjestelmiä, joita yrityksesi voi hyötyä suuresti ja jos olet kiinnostunut lukemaan lukuisia kirjanpito-ohjelmia, voit vierailla kirjanpitojärjestelmien luokissa klikkaamalla tästä.

Johtopäätös

Esittelemme lyhyesti yhteenvedon tärkeimmistä kohdista, joten voit harkita, onko kassanrekisteriohjelma jotain sinulle. Cashier-raportin demo-version avulla saat yksinkertaisen ohjelman, joka on rakennettu vanhojen vanhojen kassatilastojen mukaan. On kuitenkin tärkeää korostaa, että ohjelmaa ei enää kehitetä. Ohjelma on saatavana niille, joilla on joko Windows 7, 8 tai 10, joten jos omistat yrityksesi, joka tarvitsee helpon järjestelmän kirjanpitoon, voit ladata Cashier-raportin.

Download KasseRapporten (Final)

Screenshots
Program info
Type:
Demo

Produsent:
DB Gruppen K/S

Lagt til:
17-09-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
11.5 Mb

Sist oppdatert:
17-09-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR KASSERAPPORTEN

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DB GRUPPEN K/S and its affiliates (“DB GRUPPEN K/S”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DB GRUPPEN K/S or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DB GRUPPEN K/S, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DB GRUPPEN K/S Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DB GRUPPEN K/S SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DB GRUPPEN K/S SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DB GRUPPEN K/S Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DB GRUPPEN K/S hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DB GRUPPEN K/S hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DB GRUPPEN K/S, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DB GRUPPEN K/S's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DB GRUPPEN K/S retains all right, title and interest in and to the DB GRUPPEN K/S Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DB GRUPPEN K/S Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DB GRUPPEN K/S Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DB GRUPPEN K/S. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DB GRUPPEN K/S.

2 THIRD PARTY SERVICES
DB GRUPPEN K/S Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DB GRUPPEN K/S Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DB GRUPPEN K/S Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DB GRUPPEN K/S Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DB GRUPPEN K/S Services, without the express prior written consent of DB GRUPPEN K/S or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DB GRUPPEN K/S Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DB GRUPPEN K/S Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DB GRUPPEN K/S Services or this EULA, use or install the DB GRUPPEN K/S Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DB GRUPPEN K/S Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DB GRUPPEN K/S may offer you a separate site license agreement to make the DB GRUPPEN K/S Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DB GRUPPEN K/S Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DB GRUPPEN K/S Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DB GRUPPEN K/S Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DB GRUPPEN K/S Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DB GRUPPEN K/S Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DB GRUPPEN K/S Services may include measures to control access to the DB GRUPPEN K/S Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DB GRUPPEN K/S Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DB GRUPPEN K/S Services will not function properly.
The DB GRUPPEN K/S Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DB GRUPPEN K/S Services, and to the extent that your contributions through use of the DB GRUPPEN K/S Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DB GRUPPEN K/S an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DB GRUPPEN K/S's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DB GRUPPEN K/S Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DB GRUPPEN K/S, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DB GRUPPEN K/S Services may require an internet connection to access the DB GRUPPEN K/S Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DB GRUPPEN K/S Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DB GRUPPEN K/S Services. By using the DB GRUPPEN K/S Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DB GRUPPEN K/S Services or certain features of the DB GRUPPEN K/S Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DB GRUPPEN K/S Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DB GRUPPEN K/S respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DB GRUPPEN K/S's privacy policy as amended from time to time is available at www.db-gruppen-k/s.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DB GRUPPEN K/S’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DB GRUPPEN K/S collects and uses personal and non-personal information in relation to DB GRUPPEN K/S's products and services. By installing, accessing or using the DB GRUPPEN K/S Services you explicitly agree with the terms and conditions of DB GRUPPEN K/S’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DB GRUPPEN K/S may license to you certain virtual goods to be used within DB GRUPPEN K/S Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DB GRUPPEN K/S is not a party to the transaction.
DB GRUPPEN K/S may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DB GRUPPEN K/S shall have no liability to you or any third party in the event that DB GRUPPEN K/S exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DB GRUPPEN K/S IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DB GRUPPEN K/S warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DB GRUPPEN K/S agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DB GRUPPEN K/S. If the Software is no longer available, DB GRUPPEN K/S retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DB GRUPPEN K/S and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DB GRUPPEN K/S address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DB GRUPPEN K/S SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DB GRUPPEN K/S, DB GRUPPEN K/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DB GRUPPEN K/S, DB GRUPPEN K/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DB GRUPPEN K/S SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DB GRUPPEN K/S SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DB GRUPPEN K/S SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DB GRUPPEN K/S SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DB GRUPPEN K/S SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DB GRUPPEN K/S, DB GRUPPEN K/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DB GRUPPEN K/S, DB GRUPPEN K/S’S AFFILIATES, DB GRUPPEN K/S’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DB GRUPPEN K/S SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DB GRUPPEN K/S, DB GRUPPEN K/S’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DB GRUPPEN K/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DB GRUPPEN K/S’S, DB GRUPPEN K/S’S AFFILIATES’, DB GRUPPEN K/S’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DB GRUPPEN K/S SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DB GRUPPEN K/S Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DB GRUPPEN K/S will be irreparably damaged, and therefore you agree that DB GRUPPEN K/S shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DB GRUPPEN K/S means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DB GRUPPEN K/S for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DB GRUPPEN K/S, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DB GRUPPEN K/S Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DB GRUPPEN K/S reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DB GRUPPEN K/S’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DB GRUPPEN K/S Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DB GRUPPEN K/S's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DB GRUPPEN K/S ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@db-gruppen-k/s.com.