Ohjelmoida » multimedia » kuvantaminen

Inkscape last ned
5 0 3948  

Lataa Inkscape-sovellus ilmaiseksi täältä. Se on avoimen lähdekoodin vektoripohjainen graafinen ohjelma, joka sopii erityisesti logojen, lukujen, bannereiden ja muiden vedettyjen esineiden, muun muassa verkkosivustojen, tekemiseen.

 

Miksi ladata minkä tahansa ohjelman, kuten Inkscape?

Markkinoilla on useita kuvankäsittelyohjelmia - kaikki pienet kuvankäsittelyohjelmat, jotka ovat ilmaisia suuremmille ja laajemmille sovelluksille, joissa yleensä testataan ohjelmaa ensin maksuttoman kokeilun avulla.
Kuvakategoriassa piirto-ohjelmat kuuluvat, ja niiden valikoima on myös suuri. Yksi suosituimmista sarjakuvaohjelmista on Inkscape, mutta mistä ohjelmasta todella voidaan käyttää? Inkscapen avulla sinulla on mahdollisuus kehittää luovuutesi esimerkiksi jos olet kiinnostunut kehittämään malleja, logoja, kuvia ja ilmaisia käsityökaluja. Inkscapea voidaan käyttää tekemään kaikesta hauskuudesta ja siisteistä kuvista muotoiluun minimalistisesta ja kauniista verkkosivuston suunnittelusta.

 

Mikä on erikoinen vektoripohjaisen grafiikkaohjelman, kuten Inkscape?

Inkscape on lyhyesti vektori-pohjainen grafiikkaohjelma, jossa voit kehittää erilaisia malleja vapaalla kädellä, ja tämä voi olla erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa pelkkä kuvanmuokkaus on riittämätön.

Mutta mitä se tarkoittaa, että Inkscape-ohjelma on vektoripohjainen? Inkscape toimii W3C: n (World Wide Web Consortium) kehittämän tunnetun vektorimuodon SVG (Scalable Vector Graphics) kanssa. Tämän tyyppisen formaatin kanssa työskentelyn etuna on se, että toisin kuin tavalliset kuvamuodot, PNG ja JPG eivät menetä laatuaan, kun muokkaat tiedostosi kokoa käsittelyprosessissa. Tämä on suuri etu, kun esimerkiksi suunnittelet verkkosivustoa, koska verkkosivustosi laatu SVG-formaatin avulla on sama, onko sinulla käydä verkkosivustossa älypuhelimen avulla pienellä näytöllä tai tietokoneella, jossa näyttö on paljon suurempi.

 

Yleiskuva ohjelmien ominaisuuksista

Inkscape tarjoaa runsaasti erilaisia ominaisuuksia, joita voit käyttää. Ominaisuuksien avulla voit luoda omia vektoripiirustasi tai muokata olemassa olevia piirroksia SVG-muodossa.
Kun avaat ohjelman, löydät erilaisia toimintoja oikealla puolella, vasemmalla puolella ja ylhäällä. Tärkeimmät ominaisuudet ovat tiedoston, muokkauksen, näkymän, kerroksen, objektin, polun, tekstin, suodattimien ja laajennusten yläreunassa.


Liitännän oikealla ja vasemmalla puolella olevat ominaisuudet kuvataan kuvakkeilla. Täältä löydät molemmat ominaisuudet, joiden avulla voit nopeasti luoda piirejä, ellipsejä, tähtiä, spiraaleja ja tekstiruutuja. Jos sinulla on epäilyksiä kuvakkeen toiminnasta, siirrä hiiren osoitin kuvakkeen päälle ja ilmestyy info-ruutu.

Piirtämisohjelman on tarkoitus olla mukava käyttää koko suunnitteluprosessin ajan, joten Inkscape-käyttöliittymä tarjoaa selkeän yleiskuvan sovelluksen ominaisuuksista.
Uuden logon, kuvauksen tai vastaavan suunnitteluprosessissa tietenkin on myös värinmuokkaus ja väriasetukset sijaitsevat käyttöliittymän alaosassa.


Kuvankäsittely- ja piirto-ohjelmien osalta on hyvä tietää vähän tiedostosi tuonnista ja viennistä ja mitä tiedostomuotoja ohjelma toimii.
Inkscapen avulla voit tuoda tiedostomuotoja, kuten JPG, PNG ja TIFF sekä viedä tiedostomuotoihin, kuten PNG, multible vektoripohjaisiin muotoihin. Nämä ominaisuudet löytyvät ohjelman yläreunasta "Tiedosto".


Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää Inkscapesta, käy valmistajan virallisilla verkkosivuilla klikkaamalla tästä.

 

Helppokäyttöisyys ja tuki

Käyttäjäystävällisyys on tekijä, joka yhdessä ohjelmiston ominaisuuksien kanssa on tärkeässä asemassa uusien ohjelmistojen valitsemisessa. Inkscape on edistyksellinen piirustusohjelma, jossa on monia erilaisia ominaisuuksia, joita usein käyttävät sekä graafiset taiteilijat että kuvittajat. Riippuen siitä, mitä haluat suunnitella ohjelmassa, se voi siis edellyttää jonkin verran kärsivällisyyttä päästä eri ominaisuuksia. Siksi Inkspace-valmistajat ovat varmistaneet, että sinulla on mahdollisuus saada apua sovelluksesta, jotta yhä useammat ihmiset saisivatPyydä graafista sisältöä Inkspace. Jos olet ohjelmassa ja tarvitset apua jotain erityistä, saat apua oppituntien muodossa napauttamalla Help-painiketta tehtäväpalkin yläosassa.


Jos sinulla on muita kysymyksiä Inkspacesta ja ohjelman ominaisuuksista, voit valmistajan virallisella verkkosivustolla ja sen voi tukea sitä.

 

Vaihtoehtoiset ohjelmat Inkscapelle

On hyvä tarkistaa, mitä vaihtoehtoisia sovelluksia on saatavilla markkinoilla ennen uuden ohjelman lataamista, jotta voit varmasti ladata ohjelman, joka parhaiten sopii sinulle.

Esimerkki vaihtoehdosta Inkscape on Adobe Illustrator. Kaksi piirustusohjelmaa jakavat useita samoja ominaisuuksia. Adobe Illustrator perustuu myös Open Source -vektorigrafiikkaan, kuten Inkscapeen. Adobe Illustrator -ohjelmiston avulla tiedämme, että voit ladata ilmaisen kokeilun linkin kautta, mutta sinun on ostettava koko versio.

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää sovelluksia kuvauskategoriassa, olemme keränneet lukuisia arvosteluja suosituimmista kuvankäsittelytoimittajista täällä.

 

Saatavuus

Valmistajat ovat tyypillisesti kiinnostuneita tekemään ohjelmistaan kehitetty mahdollisimman monille tyytyväisille käyttäjille. Tämä on myös asia, jota Inkscape-valmistaja on huolehtinut. Inkscape tukee virallisesti sekä Windows, Linux että Mac.
Täältä voit ladata Inkscape-ohjelman nopeasti ja helposti, jos sinulla on tietokone, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä. Jos sinulla on tietokone, jossa on Linux-käyttöjärjestelmä ja haluat kokeilla Inkscapea, voit käydä valmistajan virallisilla verkkosivuilla ja ladata ohjelman napsauttamalla tätä. Oletko kiinnostunut lataamaan Inkscape Mac-tietokoneellesi, klikkaa tästä.

 

Johtopäätös

Jos haluat kehittää itsesi luovasti ja olla intohimo piirustuksille ja kuvituksille, Inkscape on ehdottomasti ohjelma, jonka kannattaa harkita. Se on piirustusohjelma, jossa on monia erilaisia ominaisuuksia, jotka ensi silmäyksellä tuntuvat hieman mahdottomilta.
Tältä osin Inkscape-valmistaja on tukenut sovelluksen käyttäjäystävällisyyden parantamista. Kaiken kaikkiaan Inkscape on suositeltava ohjelma.

Download Inkscape 1.3

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Inkscape

Lagt til:
28-08-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac & Linux

Størrelse:
558 Mb

Sist oppdatert:
28-08-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR INKSCAPE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and INKSCAPE and its affiliates (“INKSCAPE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by INKSCAPE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by INKSCAPE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “INKSCAPE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE INKSCAPE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE INKSCAPE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the INKSCAPE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, INKSCAPE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, INKSCAPE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by INKSCAPE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or INKSCAPE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. INKSCAPE retains all right, title and interest in and to the INKSCAPE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The INKSCAPE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the INKSCAPE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from INKSCAPE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by INKSCAPE.

2 THIRD PARTY SERVICES
INKSCAPE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via INKSCAPE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the INKSCAPE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the INKSCAPE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of INKSCAPE Services, without the express prior written consent of INKSCAPE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the INKSCAPE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the INKSCAPE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the INKSCAPE Services or this EULA, use or install the INKSCAPE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the INKSCAPE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that INKSCAPE may offer you a separate site license agreement to make the INKSCAPE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the INKSCAPE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the INKSCAPE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the INKSCAPE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such INKSCAPE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the INKSCAPE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The INKSCAPE Services may include measures to control access to the INKSCAPE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only INKSCAPE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the INKSCAPE Services will not function properly.
The INKSCAPE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the INKSCAPE Services, and to the extent that your contributions through use of the INKSCAPE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant INKSCAPE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to INKSCAPE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the INKSCAPE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to INKSCAPE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The INKSCAPE Services may require an internet connection to access the INKSCAPE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the INKSCAPE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to INKSCAPE Services. By using the INKSCAPE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the INKSCAPE Services or certain features of the INKSCAPE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the INKSCAPE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
INKSCAPE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. INKSCAPE's privacy policy as amended from time to time is available at www.inkscape.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. INKSCAPE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent INKSCAPE collects and uses personal and non-personal information in relation to INKSCAPE's products and services. By installing, accessing or using the INKSCAPE Services you explicitly agree with the terms and conditions of INKSCAPE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
INKSCAPE may license to you certain virtual goods to be used within INKSCAPE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and INKSCAPE is not a party to the transaction.
INKSCAPE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. INKSCAPE shall have no liability to you or any third party in the event that INKSCAPE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT INKSCAPE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
INKSCAPE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, INKSCAPE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by INKSCAPE. If the Software is no longer available, INKSCAPE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by INKSCAPE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the INKSCAPE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE INKSCAPE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. INKSCAPE, INKSCAPE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. INKSCAPE, INKSCAPE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE INKSCAPE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE INKSCAPE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE INKSCAPE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER INKSCAPE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE INKSCAPE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY INKSCAPE, INKSCAPE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL INKSCAPE, INKSCAPE’S AFFILIATES, INKSCAPE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE INKSCAPE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT INKSCAPE, INKSCAPE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, INKSCAPE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL INKSCAPE’S, INKSCAPE’S AFFILIATES’, INKSCAPE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE INKSCAPE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any INKSCAPE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, INKSCAPE will be irreparably damaged, and therefore you agree that INKSCAPE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or INKSCAPE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by INKSCAPE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold INKSCAPE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the INKSCAPE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. INKSCAPE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on INKSCAPE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the INKSCAPE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at INKSCAPE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST INKSCAPE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@inkscape.com.