Ohjelmoida » multimedia » Polttimen ohjelmisto

ImgBurn last ned
5 0 3461  

Lataa ilmaiseksi erittäin suosittu poltinohjelma ImgBurn (tanska) täältä.

Nykyään tietokoneohjelmien tarjoamisessa on mahdollisuuksia. Uutta ohjelmistoa kehitetään säännöllisesti älykkäillä ja hyödyllisillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu monissa erilaisissa varjoissa - sekä ilmaisissa että osto-ohjelmissa. Voit olla melkein varma siitä, että erityiset ohjelmistolajit löytyvät eri ohjelmistolajeista tarkalleen mieltymyksesi ja tarpeitasi.

Erityisesti multimediagenreissä olevat ohjelmat ovat suosittuja, ja ne voivat muun muassa auttaa ratkaisemaan pieniä teknisiä haasteita jokapäiväisessä elämässä, mutta samalla tekevät tietokoneen edessä olevasta ajasta myös hieman jännittävän. Tässä yhteydessä yksi ohjelmista, joita voit harkita tietokoneellesi lataamista, voi olla poltinohjelma, ja tässä voi miettiä - miksi juuri poltinohjelma?


Vaikka yleensä tallennamme tärkeitä asiakirjoja, äänitiedostoja, kuvia ja muita tärkeitä mediatiedostoja tietokoneellesi, voi olla hyvä idea polttaa ne CD-, DVD- tai Blue-Ray-levyille, jotka voit turvallisesti tallentaa kotona. Tällä tavalla sinulla on aina varmuuskopio tärkeimmistä tiedostoistasi, jotka sijaitsevat ympärilläsi, jos onnettomuus tapahtuu. Tämä on muun muassa ImgBurn-poltinohjelma, jonka avulla voit auttaa.

Miksi ladata ImgBurnin kaltainen poltinohjelma?

Teknologinen kehitys on vahvaa, ja joskus voi olla hieman vaikea löytää paras tapa tallentaa tiedostoja, koska tiedostojen tallentamisen kannalta on aina parasta peittää ne hyvin, ja olla turvallisella puolella. Poltinohjelman avulla voit nopeasti tehdä varmuuskopioita tärkeistä mediatiedostoista, polttaa suosikkikappaleesi CD: llä valmistautuaksesi seuraavaan asemaan tai polttaa suosikkielokuvasi valmistautuaksesi seuraavaan perhelomailuun.

Vanhoja hyviä ja fyysisiä levyjä ei pidä aliarvioida. Toisin sanoen poltinohjelma voi olla kätevä ladata tietokoneellesi. Poltinohjelmia on monen tyyppisiä, ja valitsemasi ohjelman on tietenkin vastattava vaatimuksiasi sekä käytön helppouden että saavutettavuuden kannalta.

ImgBurn on poltinohjelma, jolla on erilaisia ominaisuuksia, kuten nopeasti polttavat kuvat ja muut mediatiedostot CD-, DVD-, HD DVD- ja Blu-Ray-levyille, riippuen siitä mitä haluat polttaa. Ohjelma on myös ilmainen, mikä voi olla myös suuri etu monille.

Mahtava helppokäyttöisyys

Ennen ohjelman lataamista on tietenkin tärkeää lukea vähän ohjelman käytettävyydestä. Uuden ohjelmiston pitäisi olla helppo navigoida, eikä siinä saa olla liian monia monimutkaisia ja tarpeettomia ominaisuuksia, jotka tekevät ohjelman käytöstä hankalia. Toisin sanoen sekä aloittelijan että edistyneemmän käyttäjän on voitava saada eniten hyötyä ohjelmasta.

ImgBurnin takana olevat kehittäjät ovat antaneet sinulle helpon navigoida ohjelmassa ja sen älykkäissä ominaisuuksissa. Siksi, kuten yllä lyhyesti on kuvattu, ImgBurn voi polttaa kuvia ja muita tiedostoja eri levymuodoissa puolestasi ja tarkistaa samalla, onko levy, johon poltat tiedostosi, luettavissa. Toisin sanoen, ohjelma vertaa poltettua tiedostoa alkuperäiseen, ja tällä tavalla ImgBurn auttaa sinua varmistamaan, että poltetut tiedostot ja varmuuskopiot ovat aina hyvälaatuisia.

Poltinohjelma voi myös lukea levyjä, joita ImgBurn kutsuu kuvatiedostoiksi, ts. Tiedostojen ja muiden tietokoneesi tietojen kopioita. Nämä ovat vain kaksi kuudesta pää- ja yleisominaisuudesta, joita ImgBurn-ohjelma voi tarjota sinulle ilmaiseksi. Voit myös ladata ImgBurnin tanskan kielellä, mikä auttaa myös parantamaan ohjelman käytettävyyttä.


Onko kiinnostunut kiinnostamaan yksinkertaista poltinohjelmaa ImgBurn? Sitten voit lukea paljon enemmän ohjelmasta ja sen käyttäjäystävällisistä ominaisuuksista kehittäjän omalla toimistollatai verkkosivustolla napsauttamalla tätä linkkiä. Sieltä voit myös ladata englanninkielisen version ohjelmasta, jos et halua tanskankielistä versiota.

Saatavuus

Valmistajan edun mukaista on, että kehitettyä ohjelmaa voivat käyttää mahdollisimman monet erilaiset tyytyväiset käyttäjät. Siksi esteettömyys on tietysti yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka määrittävät, onko sinulla todella mahdollisuus ladata kyseinen ohjelma tietokoneellesi. ImgBurn Burner -ohjelma toimii Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10 -järjestelmissä, joten jos omistat tietokoneen jollain näistä käyttöjärjestelmistä, voit hyötyä siitä, että lataat ImgBurn-tiedoston ilmaiseksi tietokoneellesi.

Vaihtoehtoiset ohjelmat ImgBurnille

Ennen kuin päätät ladata tietyn poltinohjelman tietokoneellesi, on aina hyvä idea selvittää, mitä vaihtoehtoja markkinoilla todella on. Annamme lyhyesti esimerkkejä muutamasta vaihtoehdosta ImgBurnille.
Toinen hyvä ja ilmainen poltinohjelma, joka, kuten ImgBurn, toimii myös Windowsin kanssa, on esimerkiksi CDBurnerXP. Jos omistat tietokoneen, jossa on Mac-käyttöjärjestelmä, Express Burn Disc Burning Software for Mac saattaa olla vain asia sinulle. Tämä ohjelmisto tukee Mac-tietokoneesi ja, kuten ImgBurn, myös ilmainen, mutta haluamme vain muistuttaa, että ohjelma tarjoaa vain polttaa tiedostoja CD-levyille.

Jos et edelleenkään pysty aivan päättämään tietystä poltinohjelmasta, voit hyvinkin käydä osiossa arvosteluja monista poltinohjelmistoista seuraamalla tätä linkkiä.

Johtopäätös

Lopuksi tehdään lyhyt yhteenveto ImgBurn-poltinohjelmasta ja sen eduista sekä siitä, miksi tämä poltinohjelma voi olla vain sinulle. ImgBurn on pieni mutta valtava poltinohjelma, jolla on erilaisia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, joista voit hyötyä suuresti. Ohjelmalla on erilaisia ominaisuuksia ja se voi polttaa suosikkitiedostosi nopeasti CD-, DVD-, HD DVD- ja Blue-Ray-levyille. Lisäksi sekä Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10 tukevat ohjelmaa, joten jos omistat tietokoneen jollakin näistä käyttöjärjestelmistä ja arvostat yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia, ImgBurn-ohjelma saattaa olla sinua varten.

Download ImgBurn

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
LIGHTNING UK!

Lagt til:
30-09-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
3.7 Mb

Sist oppdatert:
30-09-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR IMGBURN

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and LIGHTNING UK! and its affiliates (“LIGHTNING UK!”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by LIGHTNING UK! or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by LIGHTNING UK!, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “LIGHTNING UK! Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE LIGHTNING UK! SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE LIGHTNING UK! SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the LIGHTNING UK! Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, LIGHTNING UK! hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, LIGHTNING UK! hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by LIGHTNING UK!, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or LIGHTNING UK!'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. LIGHTNING UK! retains all right, title and interest in and to the LIGHTNING UK! Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The LIGHTNING UK! Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the LIGHTNING UK! Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from LIGHTNING UK!. All rights not expressly granted to you herein are reserved by LIGHTNING UK!.

2 THIRD PARTY SERVICES
LIGHTNING UK! Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via LIGHTNING UK! Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the LIGHTNING UK! Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the LIGHTNING UK! Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of LIGHTNING UK! Services, without the express prior written consent of LIGHTNING UK! or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the LIGHTNING UK! Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the LIGHTNING UK! Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the LIGHTNING UK! Services or this EULA, use or install the LIGHTNING UK! Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the LIGHTNING UK! Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that LIGHTNING UK! may offer you a separate site license agreement to make the LIGHTNING UK! Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the LIGHTNING UK! Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the LIGHTNING UK! Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the LIGHTNING UK! Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such LIGHTNING UK! Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the LIGHTNING UK! Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The LIGHTNING UK! Services may include measures to control access to the LIGHTNING UK! Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only LIGHTNING UK! Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the LIGHTNING UK! Services will not function properly.
The LIGHTNING UK! Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the LIGHTNING UK! Services, and to the extent that your contributions through use of the LIGHTNING UK! Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant LIGHTNING UK! an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to LIGHTNING UK!'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the LIGHTNING UK! Services and related goods and services under applicable law. This license grant to LIGHTNING UK!, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The LIGHTNING UK! Services may require an internet connection to access the LIGHTNING UK! Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the LIGHTNING UK! Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to LIGHTNING UK! Services. By using the LIGHTNING UK! Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the LIGHTNING UK! Services or certain features of the LIGHTNING UK! Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the LIGHTNING UK! Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
LIGHTNING UK! respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. LIGHTNING UK!'s privacy policy as amended from time to time is available at www.lightning-uk!.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. LIGHTNING UK!’s Privacy Policy defines how, why and to which extent LIGHTNING UK! collects and uses personal and non-personal information in relation to LIGHTNING UK!'s products and services. By installing, accessing or using the LIGHTNING UK! Services you explicitly agree with the terms and conditions of LIGHTNING UK!’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
LIGHTNING UK! may license to you certain virtual goods to be used within LIGHTNING UK! Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and LIGHTNING UK! is not a party to the transaction.
LIGHTNING UK! may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. LIGHTNING UK! shall have no liability to you or any third party in the event that LIGHTNING UK! exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT LIGHTNING UK! IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
LIGHTNING UK! warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, LIGHTNING UK! agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by LIGHTNING UK!. If the Software is no longer available, LIGHTNING UK! retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by LIGHTNING UK! and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the LIGHTNING UK! address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE LIGHTNING UK! SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. LIGHTNING UK!, LIGHTNING UK!’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. LIGHTNING UK!, LIGHTNING UK!’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE LIGHTNING UK! SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE LIGHTNING UK! SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE LIGHTNING UK! SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER LIGHTNING UK! SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE LIGHTNING UK! SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY LIGHTNING UK!, LIGHTNING UK!’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL LIGHTNING UK!, LIGHTNING UK!’S AFFILIATES, LIGHTNING UK!’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE LIGHTNING UK! SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT LIGHTNING UK!, LIGHTNING UK!’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, LIGHTNING UK!’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL LIGHTNING UK!’S, LIGHTNING UK!’S AFFILIATES’, LIGHTNING UK!’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE LIGHTNING UK! SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any LIGHTNING UK! Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, LIGHTNING UK! will be irreparably damaged, and therefore you agree that LIGHTNING UK! shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or LIGHTNING UK! means any legal entity that is directly or indirectly controlled by LIGHTNING UK! for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold LIGHTNING UK!, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the LIGHTNING UK! Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. LIGHTNING UK! reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on LIGHTNING UK!’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the LIGHTNING UK! Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at LIGHTNING UK!'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST LIGHTNING UK! ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@lightning-uk!.com.