Ohjelmoida » turvallisuus » turvatoimikokonaisuuksiin

G DATA Internet Security last ned
5 0 3025  

Lataa G DATA Internet Security tanskaksi melko vapaa täällä, joka on turvallisuuspaketti, joka äänestettiin parhaiten Tanskan kuluttajaneuvostosta / THANKS vuonna 2014. Voit myös ostaa koko ohjelman yllä olevan linkin kautta.

Joka kerta, kun olet verkossa tietokoneessa, vihollisen uhkat voivat hyökätä ja hallita tietokonettasi. Tämä on vain yksi syy siihen, miksi sinun pitäisi hankkia tietokoneesi suojaava ohjelmisto. Jos haluat olla täysin varma siitä, etteivät hakkerit tai virukset pääse tunkeutumaan tietokoneeseen, sinun on hankittava turvakokonaisuus, joka sisältää kaiken mitä tarvitset.

Pidä tietokoneesi virusta ilmaiseksi

Kun sinulla on virustentorjuntaohjelma, älä huolehdi tietokoneellasi olevista tiedostoista ja ohjelmista. Ne skannataan säännöllisesti ja sinulle ilmoitetaan viipymättä, jos tiedosto on haitallinen. G DATA Internet Security -ohjelmalla voit tietysti myös skannata tietokoneen manuaalisesti. Täällä voit räätälöidä skannauksen niin, että se ohjaa, missä tietokoneesi pitäisi tarttua. Voit tietysti myös skannata koko järjestelmän, joka kestää kauemmin.

Kaikki yhdessä ohjelmassa

Olet luultavasti tutustunut ohjelmistoihin, kuten virustorjuntaan ja palomuureihin. Ehkä sinulla on jo ollut turvapaketti. Jos et tiedä mitä tietoturvapaketti on, se on ohjelma, joka yhdistää tietokoneen suojauksen yhdessä paketissa. Sinun ei tarvitse investoida esimerkiksi virustentorjuntaohjelmaan tai palomuuriin - molemmat ovat osa suojauspakettia. IG DATA: n tietoturvapaketti antaa myös vanhempien valvonnan palomuurin ja virustorjuntaohjelman lisäksi, jotta voit suojata lapsesi tietokoneet.

Kaikki voivat liittyä

G DATA Internet Securityn viimeisimmässä versiossa käyttäjäystävällisyys on saanut ylimääräistä vauhtia. Takana olevat kehittäjät haluavat sallia kaikkien turvata tietokoneensa vihamielisiltä uhilta. Usein Internetin turvallisuus, virustentorjuntaohjelmat ja palomuurin äänet voivat olla hyvin monimutkaisia ja teknisiä. Tästä syystä G DATA on tietoinen siitä, että niiden käyttöliittymä on yksinkertainen ja suoraviivainen. Sitten voit käyttää G DATA: ta, jos sinulla on suuri tekninen näkemys tai jos sinulla ei ole koskaan ollut sormea turvallisuuspaketissa. G DATA kerää kaikki tietokoneen tietoturvan osat ikkunaan, jossa voit klikata eri välilehtien ympärillä ja selittää kaikki tekniset näkökohdat, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia ei-tekniselle.

Oletko pelaaja?

Yksi G DATA: n keskipisteistä on, että niiden ohjelmiston on pystyttävä tekemään enemmän, kun taas resurssien käyttö on minimoitu. Näin he haluavat, että käyttäjien tietokoneet eivät kuluta liikaa energiaa turvallisuuteen. Siten tietokone voi keskittyä voimissaan kaikkeen, jota käyttäjä mieluummin käyttää. Tämä on erityisen hyvä pelaajille, koska usein nähdään, että tietokoneiden taustalla jatkuvasti toimivat turvapaketit käyttävät paljon tietokoneen energiaa. Pelaajana se on usein etu, jos tietokone ei tarvitse tarpeetonta energiaa pelkästään peliin. Joten jos olet pelaaja, G DATA Internet Security voi olla erittäin suositeltava tietoturvapakettina.

Parantaa

G DATA Internet Securityn versio, jonka voit ladata tällä sivulla, on 30 päivän kokeiluversio. Tämän avulla voit käyttää kaikkia ohjelman ominaisuuksia 30 päivän ajan sen lataamisesta. Jos haluat ostaa ohjelman täydellä lomakkeella, voit napsauttaa ohjelman Päivitys-painiketta. Voit myös seurata tätä linkkiä, joka vie sinut valmistajan verkkosivuille. Siellä voit myös lukea lisää ohjelmasta ja nähdä, mitkä muut ohjelmat G DATA tarjoaa.

Vaihtoehtoja

G DATA ei tietenkään ole ainoa tietoturvapakettien valmistaja, joten voit kokeilla niitä ja vertailla niitä ennen kuin päätät, mikä suojauspaketti on käytössä. Jos haluat täyden katsauksen kaikista sivuilta ladattavista tietoturvapaketeista, voit seurata tätä linkkiä. Tällä sivulla löydät muun muassa Bullguard Internet Securityn, joka sisältää myös ilmaisen kokeilujakson. Muita vaihtoehtoisia tietoturvapaketteja voivat olla AVG Internet Security ja Norton Security, jotka molemmat sisältävät monia samoja ominaisuuksia kuin G DATA ja Bullguard.  

Saatavuus

G DATA Internet Security on suunniteltu suojaamaan tietokoneita Windows-käyttöjärjestelmillä. Ohjelma toimii kaikissa Windows-käyttöjärjestelmissä, mutta se ei ole käytettävissä Linux- tai Mac-käyttäjille. Jos olet esimerkiksi Mac-käyttäjä, voit tarkastella Mackeeperia, joka on yksi maailman suosituimmista Mac OS -käyttöjärjestelmistä.

Johtopäätös

G DATA: n tietoturvapaketin avulla voit suojata tietokoneesi kaikenlaisilta haitallisilta uhilta. Hakkerit, virukset ja troijalaiset ovat vain osa sitä, mitä G DATA Internet Security estää ja puolustaa sinua. Ohjelma sisältää sekä virustentorjuntaohjelman että palomuurin samalla kun tarjotaan vanhempainvalvonta lasten laitteiden hallintaan ja suojaamiseen. Älykäs asia tietoturvapaketissa on se, että se kerää kaiken kaikkiaan, joten sinun ei tarvitse seurata palomuuria, virustentorjuntaohjelmaa ja kolmasosaa. Tässä vain avaat G DATA Internet Securityn ja saat täydellisen yleiskuvan kaikista skannauksista ja mahdollisista uhkista. Ohjelman taustalla olevat kehittäjät ovat pitäneet käyttäjiä mielessä, kun he viimeksi kehittivät sitä. Tässä helppokäyttöisyys kääntyi ylös niin, että ohjelma oli helpompi navigoida, mutta se ei myöskään vedä yhtä paljon tietokoneen tehoon, mikä on erityisen hyödyllistä pelaajille ja muille, jotka tarvitsevat monia tietokoneita. Täältä voit ladata ohjelman kokeiluversion, jonka voit päivittää 30 päivän kokeilujakson jälkeen. Löydät myös linkin valmistajan verkkosivustolle, jossa voit lukea lisää ohjelmasta ja niiden vastaavasta ohjelmistosta. Tämä ohjelma on suunniteltu vain Windowsille ja siksi, jos olet Linux- tai Mac-käyttäjä, sinun pitäisi etsiä vaihtoehtoisia ohjelmia. Yllä löydät linkin Mackeeperiin, joka voi olla hyvä vaihtoehto Mac-käyttäjille, ja samalla löytää linkkejä vaihtoehtoisiin Windows-tietoturvapaketteihin.

Download G DATA Internet Security 2016

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
G DATA Software AG

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
181 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
245
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR G DATA INTERNET SECURITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and G DATA SOFTWARE AG and its affiliates (“G DATA SOFTWARE AG”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by G DATA SOFTWARE AG or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by G DATA SOFTWARE AG, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “G DATA SOFTWARE AG Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the G DATA SOFTWARE AG Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, G DATA SOFTWARE AG hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, G DATA SOFTWARE AG hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by G DATA SOFTWARE AG, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or G DATA SOFTWARE AG's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. G DATA SOFTWARE AG retains all right, title and interest in and to the G DATA SOFTWARE AG Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The G DATA SOFTWARE AG Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the G DATA SOFTWARE AG Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from G DATA SOFTWARE AG. All rights not expressly granted to you herein are reserved by G DATA SOFTWARE AG.

2 THIRD PARTY SERVICES
G DATA SOFTWARE AG Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via G DATA SOFTWARE AG Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the G DATA SOFTWARE AG Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the G DATA SOFTWARE AG Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of G DATA SOFTWARE AG Services, without the express prior written consent of G DATA SOFTWARE AG or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the G DATA SOFTWARE AG Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the G DATA SOFTWARE AG Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the G DATA SOFTWARE AG Services or this EULA, use or install the G DATA SOFTWARE AG Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the G DATA SOFTWARE AG Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that G DATA SOFTWARE AG may offer you a separate site license agreement to make the G DATA SOFTWARE AG Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the G DATA SOFTWARE AG Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the G DATA SOFTWARE AG Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the G DATA SOFTWARE AG Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such G DATA SOFTWARE AG Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the G DATA SOFTWARE AG Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The G DATA SOFTWARE AG Services may include measures to control access to the G DATA SOFTWARE AG Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only G DATA SOFTWARE AG Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the G DATA SOFTWARE AG Services will not function properly.
The G DATA SOFTWARE AG Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the G DATA SOFTWARE AG Services, and to the extent that your contributions through use of the G DATA SOFTWARE AG Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant G DATA SOFTWARE AG an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to G DATA SOFTWARE AG's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the G DATA SOFTWARE AG Services and related goods and services under applicable law. This license grant to G DATA SOFTWARE AG, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The G DATA SOFTWARE AG Services may require an internet connection to access the G DATA SOFTWARE AG Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the G DATA SOFTWARE AG Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to G DATA SOFTWARE AG Services. By using the G DATA SOFTWARE AG Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the G DATA SOFTWARE AG Services or certain features of the G DATA SOFTWARE AG Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the G DATA SOFTWARE AG Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
G DATA SOFTWARE AG respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. G DATA SOFTWARE AG's privacy policy as amended from time to time is available at www.g-data-software-ag.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. G DATA SOFTWARE AG’s Privacy Policy defines how, why and to which extent G DATA SOFTWARE AG collects and uses personal and non-personal information in relation to G DATA SOFTWARE AG's products and services. By installing, accessing or using the G DATA SOFTWARE AG Services you explicitly agree with the terms and conditions of G DATA SOFTWARE AG’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
G DATA SOFTWARE AG may license to you certain virtual goods to be used within G DATA SOFTWARE AG Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and G DATA SOFTWARE AG is not a party to the transaction.
G DATA SOFTWARE AG may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. G DATA SOFTWARE AG shall have no liability to you or any third party in the event that G DATA SOFTWARE AG exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT G DATA SOFTWARE AG IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
G DATA SOFTWARE AG warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, G DATA SOFTWARE AG agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by G DATA SOFTWARE AG. If the Software is no longer available, G DATA SOFTWARE AG retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by G DATA SOFTWARE AG and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the G DATA SOFTWARE AG address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. G DATA SOFTWARE AG, G DATA SOFTWARE AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. G DATA SOFTWARE AG, G DATA SOFTWARE AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER G DATA SOFTWARE AG SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY G DATA SOFTWARE AG, G DATA SOFTWARE AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL G DATA SOFTWARE AG, G DATA SOFTWARE AG’S AFFILIATES, G DATA SOFTWARE AG’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT G DATA SOFTWARE AG, G DATA SOFTWARE AG’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, G DATA SOFTWARE AG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL G DATA SOFTWARE AG’S, G DATA SOFTWARE AG’S AFFILIATES’, G DATA SOFTWARE AG’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE G DATA SOFTWARE AG SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any G DATA SOFTWARE AG Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, G DATA SOFTWARE AG will be irreparably damaged, and therefore you agree that G DATA SOFTWARE AG shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or G DATA SOFTWARE AG means any legal entity that is directly or indirectly controlled by G DATA SOFTWARE AG for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold G DATA SOFTWARE AG, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the G DATA SOFTWARE AG Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. G DATA SOFTWARE AG reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on G DATA SOFTWARE AG’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the G DATA SOFTWARE AG Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at G DATA SOFTWARE AG's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST G DATA SOFTWARE AG ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@g-data-software-ag.com.