Ohjelmoida » viihde » Harrastukset ja vapaa-aika

Free Screen Recorder last ned
4 0 6104  

Vapaa näytön tallennin voidaan ladata ilmaiseksi täällä ja voit tallentaa vapaasti näytön

Olet saattanut olla ennen, ennen kuin se voisi olla fiksu tallentaa näytön ilman, että ohjelma täyttää sen. Nyt on lopulta ohjelma, joka voi tehdä tämän ja kaikki on hyvin yksinkertaista. Se on nimeltään Free Screen Recorder ja voit ladata sen ilmaiseksi kanssamme. Ohjelma on siksi erittäin helppokäyttöinen, koska se ei vaadi suurta teknologiaa, ennen kuin voit käyttää ohjelmaa. Siksi voit odottaa alkua nopeasti ilman, että tarvitset liikaa aikaa ihmettelemään, miten se toimii. Se on erittäin mukavaa, kun vain pääset alkuun, mitä tarkoitit. Tämän ohjelman avulla et tule ärsyttämään, ettet löydä ohjelmaa. Se ei ole koskaan kovin hyvä edellytys työsi tekemiseen, joten on todella mukavaa, että voit mennä suoraan eteenpäin ilman, että tarvitset energiaa ärtymällä jotain niin yksinkertaista.

Tallenna toiston aikana

Maailmassa on vielä paljon ihmisiä, jotka haluavat nähdä, kun toiset pelaavat tietokonepelejäan, jotta he voivat seurata mitä pelaat. Siksi voi olla järkevää nauhoittaa häpeäsi pelaamassa peliäsi, sillä siellä on varmasti jotain, joka haluaisi nähdä, miten teet. Se voi todella olla järkevää, ei väliä kuinka hyvä olet, koska aina on joku, joka on vähemmän hyvä ja sitten he voivat saada jotain katsomasta peliäsi joka tapauksessa.

Hyvä asia on, että voit myös äänittää äänen, joten se ei vain hiljaa, että ne ovat mukana. He voivat myös kuulla pelin äänitehosteet ja mitä sanot. Sen vuoksi voi olla jännittävämpää seurata, mitä tapahtuu näytöllä nyt, kun he näkevät, mitä tapahtuu ja kuulla eri ääniä. Tällä ohjelmalla voit nopeasti saada paljon katsojia nyt, kun se voi olla hauskaa seurata. Siksi sinun pitäisi vain varmistaa, että kahden asian välillä on hyvä yhdistelmä ja se on erittäin hyvä.

Merkitse suullinen esitys

Jos lähdet suulliseen tenttiin pian, silloin voi olla hyvä ajatus harjoittaa tehtävää. Jos haluat olla todella hyvin valmistautunut, saatat pystyä käyttämään paljon Free Screen Recorder -ohjelmaa, sillä saatat olla paljon viisaampaa siitä, miltä näytät, kun olet esityksessänne. Sitten voit helposti harjoitella, mitä aiotaan tehdä paremmin ja mitä varmasti tekisit. Tällä tavalla sinun ei tarvitse harjoitella muiden edessä, vaan voit vain näyttää sen itsellesi. Se voi olla paljon turvallisuutta monille, joten voit myös hyötyä siitä.

Saattaa myös olla, että sinulla on osoitettu lähettää opettajalle, että pidät vain suullisen esityksen. Jos näin käy, käytät vain tätä ohjelmaa, kun olet suorittanut verkkokamerasi itsellesi, ja saat nopeasti ennätyksen teistä, joka pitää esityksesi. Se on erittäin älykäs ja se voi auttaa sinua pienillä ongelmilla.

Muut ohjelmat harrastukselle

Tietenkin voi olla monia muita harrastuksia, että voit käyttää hyvä ohjelmaa Free Screen Recorderin lisäksi. Downloadcentral.dk: ssä on onneksi tehty paljon muita arvosteluja erilaisista harrastusohjelmista, joten luultavasti löydät ohjelman, joka sopii juuri sinulle. Voit vain klikata tästä ja voit siirtyä suoraan moniin arvosteluihimme harrastus- ja vapaa-ajan ohjelmista.

Esimerkiksi jos tarvitset vähän inspiraatiota, voimme suositella DreamPlan Home Design -ohjelmistoa, jonka avulla voit muokata unelmiesi kotiasi ja ohjelma on jopa ilmainen. Se saattaa luultavasti muistuttaa sinua The Simsista, ja se on todennäköisesti yhtä hauska sinulle, jos haluat sisustaa. Se voi auttaa sinua tarjoamaan sinulle hienoja ideoita kodin muokkaamisesta. Voit kokeilla itseäsi hieman ja katsoa, ??onko mitään sellaista, joka voisi sopia juuri sinun mieleisesi. Tällä tavoin voit helposti saada käsityksen siitä, mikä näyttää hyvältä kodistasi käyttämättä paljon rahaa nähdäksesi sen todellisuudessakoti itsellesi.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan sanoa, että tämä ohjelma voi olla erittäin hyvä yhden yksinkertaisen tehtävän tallentamiseen, mitä tapahtuu näytölläsi ja mitä sanotaan. Joten jos tämä on ainoa asia mitä tarvitset, niin se voi varmasti olla ilmeinen tämän ohjelman, Free Screen Recorder. Tämän ohjelman avulla et saa paljon erilaisia ??ominaisuuksia, joita sinun tarvitsee kiertää, mutta saat vain sovelluksen, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

Esimerkiksi ohjelma voi olla hyvä, jos haluat tallentaa, kun pelaat peliä tietokoneellasi. Tätä voidaan käyttää osoittamaan muille, jotka haluaisivat nähdä, kun pelaat. Voit myös käyttää ohjelmaa, kun aiot harjoitella suullisen esityksen, koska se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä niin, kun voit elokuva itsesi verkkokamerasi kautta.

Jos haluat käyttää ohjelmaa harrastukseen tai vapaa-aikaan, voit helposti. Mutta on myös monia muita ohjelmia, jotka voivat olla hyviä vain harrastuksessasi. Joten voit aina tarkistaa, onko olemassa parempia vaihtoehtoja.

Download Free Screen Recorder 2.9

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
NB Software Development

Lagt til:
18-04-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
0.58 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FREE SCREEN RECORDER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and NB SOFTWARE DEVELOPMENT and its affiliates (“NB SOFTWARE DEVELOPMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by NB SOFTWARE DEVELOPMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by NB SOFTWARE DEVELOPMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NB SOFTWARE DEVELOPMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NB SOFTWARE DEVELOPMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by NB SOFTWARE DEVELOPMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or NB SOFTWARE DEVELOPMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. NB SOFTWARE DEVELOPMENT retains all right, title and interest in and to the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from NB SOFTWARE DEVELOPMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by NB SOFTWARE DEVELOPMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, without the express prior written consent of NB SOFTWARE DEVELOPMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services or this EULA, use or install the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that NB SOFTWARE DEVELOPMENT may offer you a separate site license agreement to make the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services may include measures to control access to the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services will not function properly.
The NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant NB SOFTWARE DEVELOPMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to NB SOFTWARE DEVELOPMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to NB SOFTWARE DEVELOPMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services may require an internet connection to access the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services. By using the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services or certain features of the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
NB SOFTWARE DEVELOPMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. NB SOFTWARE DEVELOPMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.nb-software-development.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. NB SOFTWARE DEVELOPMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent NB SOFTWARE DEVELOPMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to NB SOFTWARE DEVELOPMENT's products and services. By installing, accessing or using the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of NB SOFTWARE DEVELOPMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
NB SOFTWARE DEVELOPMENT may license to you certain virtual goods to be used within NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and NB SOFTWARE DEVELOPMENT is not a party to the transaction.
NB SOFTWARE DEVELOPMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. NB SOFTWARE DEVELOPMENT shall have no liability to you or any third party in the event that NB SOFTWARE DEVELOPMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT NB SOFTWARE DEVELOPMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
NB SOFTWARE DEVELOPMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, NB SOFTWARE DEVELOPMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by NB SOFTWARE DEVELOPMENT. If the Software is no longer available, NB SOFTWARE DEVELOPMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by NB SOFTWARE DEVELOPMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the NB SOFTWARE DEVELOPMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. NB SOFTWARE DEVELOPMENT, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. NB SOFTWARE DEVELOPMENT, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY NB SOFTWARE DEVELOPMENT, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL NB SOFTWARE DEVELOPMENT, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S AFFILIATES, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT NB SOFTWARE DEVELOPMENT, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S AFFILIATES’, NB SOFTWARE DEVELOPMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE NB SOFTWARE DEVELOPMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, NB SOFTWARE DEVELOPMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that NB SOFTWARE DEVELOPMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or NB SOFTWARE DEVELOPMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by NB SOFTWARE DEVELOPMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold NB SOFTWARE DEVELOPMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. NB SOFTWARE DEVELOPMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on NB SOFTWARE DEVELOPMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the NB SOFTWARE DEVELOPMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at NB SOFTWARE DEVELOPMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST NB SOFTWARE DEVELOPMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@nb-software-development.com.