Ohjelmoida » multimedia » kuva Katsojat

FastStone Image Viewer (Finnish) last ned
5 0 533  

Lataa suosittu FastStone Image Viewer -ohjelma täältä ilmaiseksi täältä.

Nykyään markkinoilla on lukemattomia tietokoneohjelmia, joiden tavoitteena on muun muassa tehdä tietokoneesi aika hieman jännittävämmäksi ja hauskemmaksi, ja erityisesti multimedian tyylilajit ovat suosittuja monien tietokoneen käyttäjien keskuudessa - sekä nuorille että vanhuksille.

FastStone Image Viewer on esimerkki ilmaisesta kuvien näyttösovelluksesta, joka voi olla ilmeinen sinulle, joka etsii loistavaa ohjelmaa tietokoneellesi, jotta voit muokata valokuvia ja näyttää digitaaliset valokuvat.

Miksi Lataa kuvien katseluohjelma?

Kuvankatseluohjelma voi olla sekä kiinnostava sinulle, joka on aloittelija, mutta tietysti myös sinulle, joka on kehittyneempi tietokoneen käyttäjä - tärkeintä on, että olet kiinnostunut kuvista ja kuvankäsittelystä, ja tässä on FastStone Image Viewer. kuvassa. FastStone Image Viewer on suosittu sovellus, jossa voit nähdä digitaaliset kuvat, mutta myös muokata ottamiasi kuvia. Lisäksi ohjelma voi myös ladata ilmaiseksi - se tuskin on!

Kokemus on avainsana - valmistaja FastStone Image Viewerin takana

Kun etsit uutta ohjelmaa tietokoneellesi, voi olla hyvä tutkia, mikä valmistaja on ohjelman takana. Tämän avulla saat käsityksen siitä, onko valmistajalla kokemusta markkinoista, mikä voi olla suuri etu sinulle ja hyödyllisyytesi kyseisestä ohjelmasta. FastStone Image Viewerin valmistaja on FastStone Soft ja se on erikoistunut kuvankäsittelyohjelmien kehittämiseen. Kuvan katseluohjelmalla FastStone Image Viewer saat ohjelman, jossa ohjelman takana olevalla kehittäjällä on erityisosaamista siitä, mitä kuvankäsittelytoimintoja ja vastaavia ominaisuuksia se on merkityksellinen kyseisessä tyylilajissa. Voit myös tutustua palveluntarjoajan omaan viralliseen verkkosivustoon, jos haluat lukea hieman lisää napsauttamalla tätä.

FastStone Image Viewer -ohjelman ominaisuudet ja käytettävyys

Kuvien katseluohjelmaa valittaessa on tietysti tärkeää vastata odotuksiin, joita ohjelma todella odottaa. Mitä ominaisuuksia ohjelman pitäisi olla? Mitä kuvamuotoja ohjelman pitäisi tukea? Uuden ohjelman valinnassa voi olla erilaisia tekijöitä, joten voit hyödyntää ohjelmaa täysimääräisesti. FastStone Image Viewer on ohjelma, jossa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joista voit hyötyä suuresti. Kuten aiemmin mainittiin, voit näyttää sekä kuvia että muokata kuvia tämän ohjelman avulla. Voit muun muassa muokata punasilmäisyyttä, muuttaa kuvien kokoa, rajata kuvia ja värittää kuvia ja säätää niitä. Lisäksi ohjelmassa on myös muita ominaisuuksia, kuten tehokas zoomaustoiminto, diaesitys, jossa on musiikkia ja muita tehosteita, varjoefektit, kuvien huomautus ja skannereiden tuki.
Jos olet kiinnostunut jakamaan valmiit valokuvat nopeasti ja helposti rakkaasi kanssa, voit lähettää valmiit valokuvat perheelle ja ystäville sähköpostitse sisäisen ohjelman sisällä. Ohjelman älykkäät ominaisuudet tallennetaan myös työkaluriville, joka avautuu heti, kun tietokoneen hiiri osuu näytön reunoihin.

FastStone Image Viewer -ohjelma on siis ohjelma, joka tarjoaa tärkeimmät muokkaustyökalut ja -toiminnot, joita kuvan näyttöohjelmalla pitäisi olla, joten useimmilla on mahdollisuus päästä nopeasti ohjelmaan. On kuitenkin tärkeää mainita, että ohjelmassa on myös joitakin ominaisuuksia, jotka käsittelevät edistyneempää käyttäjää, mukaan lukien ominaisuus, joka voi näyttää kuvat koko näytössä, ja antaa sinulle nopean pääsyn kuvien EXIF-tietoihin ja siten tietoja kameraan, joka liittyy kyseisiin kuviin.

FastStone Image Viewer tukee myös tunnettuja kuvamuotoja sekä digitaalikameroiden käyttämiä muotoja: JPEG, JPEG 2000, BMP, animoitu GIF, PNG, PCX, PSD, EPS, TIFF, WMF, ICO ja TGA sekä RAW-formaatit kuten: CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF, ARW, SR2, RW2 ja DNG.

Saatavuus

Ohjelman valinta edellyttää tietenkin sitätietokoneesi käyttöjärjestelmä tukee ohjelmaa. Windows XP, Vista, 7, 8 ja 10 tukee FastStone Image Viewer -ohjelmaa, joten jos sinulla on tietokone, jossa on jokin näistä käyttöjärjestelmistä, sinulla on mahdollisuus hyötyä ohjelmasta ja sen ominaisuuksista.

Vaihtoehtoiset ohjelmat FastStone Image Viewerille

Ennen kuin päätät, mitä ohjelmaa haluat ladata tietokoneellesi, kannattaa tehdä perusteellinen tutkimus. Perusteellinen tutkimus tarkoittaa, että olet lukenut useita eri kuvien katsojia. Näin varmistat, että lataat ohjelman, joka täyttää kaikki mieltymykset ja tarpeet. Samalla vältät, että tietokoneessasi on ohjelmia, joita et todellakaan tottele. Hyvä vaihtoehto FastStone Image Viewerille on Irfan View -ohjelma. Irfan View -ohjelmassa on erilaisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus näyttää kuvia ja elokuvia, muuttaa haluttujen tiedostojen muotoa ja kuvankäsittelytoimintoja kuvien parantamiseksi. Tätä ohjelmaa tukee Windows XP, Vista, 7 ja 8. Toinen ohjelma, jota voidaan käyttää myös yksinkertaiseen kuvankäsittelyyn ja kuvien katseluun, on JPEGView. Tämä ohjelma on myös ilmainen, mutta yksinkertaisempi kuin FastStone Image Viewer ja Irfan View. Siksi on tärkeää, että ennen lataamista sinulla on käsitys siitä, mitä toimintoja haluat käyttää kuvien näyttöohjelmassa.

Jos olet kiinnostunut lukemaan useita esittelyohjelmia, voit katsella Image Viewer Review -osiossa, jossa olemme koonneet joukon suosituimpia valokuvanäyttelyitä. Löydät osan napsauttamalla tätä.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan FastStone Image Viewer -ohjelma on kuvankatseluohjelma, joka voi hyötyä sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Ohjelmassa on useita älykkäitä ominaisuuksia, jos haluat muokata kuvia ja tukea kaikkia tunnettuja kuvamuotoja. Joten jos omistat tietokoneen, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä ja etsit hyvin toimivaa ohjelmaa kuvien katseluun, FastStone Image Viewer on ohjelma sinulle.

Download FastStone Image Viewer (Finnish) 6.5

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
FastStone Soft

Lagt til:
18-01-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
6.56 Mb

Sist oppdatert:
18-01-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FASTSTONE IMAGE VIEWER (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and FASTSTONE SOFT and its affiliates (“FASTSTONE SOFT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by FASTSTONE SOFT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by FASTSTONE SOFT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “FASTSTONE SOFT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE FASTSTONE SOFT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE FASTSTONE SOFT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the FASTSTONE SOFT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FASTSTONE SOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FASTSTONE SOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by FASTSTONE SOFT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or FASTSTONE SOFT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. FASTSTONE SOFT retains all right, title and interest in and to the FASTSTONE SOFT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The FASTSTONE SOFT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the FASTSTONE SOFT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from FASTSTONE SOFT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by FASTSTONE SOFT.

2 THIRD PARTY SERVICES
FASTSTONE SOFT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via FASTSTONE SOFT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the FASTSTONE SOFT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the FASTSTONE SOFT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of FASTSTONE SOFT Services, without the express prior written consent of FASTSTONE SOFT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the FASTSTONE SOFT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the FASTSTONE SOFT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the FASTSTONE SOFT Services or this EULA, use or install the FASTSTONE SOFT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the FASTSTONE SOFT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that FASTSTONE SOFT may offer you a separate site license agreement to make the FASTSTONE SOFT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the FASTSTONE SOFT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the FASTSTONE SOFT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the FASTSTONE SOFT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such FASTSTONE SOFT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the FASTSTONE SOFT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The FASTSTONE SOFT Services may include measures to control access to the FASTSTONE SOFT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only FASTSTONE SOFT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the FASTSTONE SOFT Services will not function properly.
The FASTSTONE SOFT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the FASTSTONE SOFT Services, and to the extent that your contributions through use of the FASTSTONE SOFT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant FASTSTONE SOFT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to FASTSTONE SOFT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the FASTSTONE SOFT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to FASTSTONE SOFT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The FASTSTONE SOFT Services may require an internet connection to access the FASTSTONE SOFT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the FASTSTONE SOFT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to FASTSTONE SOFT Services. By using the FASTSTONE SOFT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the FASTSTONE SOFT Services or certain features of the FASTSTONE SOFT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the FASTSTONE SOFT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
FASTSTONE SOFT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. FASTSTONE SOFT's privacy policy as amended from time to time is available at www.faststone-soft.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. FASTSTONE SOFT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent FASTSTONE SOFT collects and uses personal and non-personal information in relation to FASTSTONE SOFT's products and services. By installing, accessing or using the FASTSTONE SOFT Services you explicitly agree with the terms and conditions of FASTSTONE SOFT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
FASTSTONE SOFT may license to you certain virtual goods to be used within FASTSTONE SOFT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and FASTSTONE SOFT is not a party to the transaction.
FASTSTONE SOFT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. FASTSTONE SOFT shall have no liability to you or any third party in the event that FASTSTONE SOFT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT FASTSTONE SOFT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
FASTSTONE SOFT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, FASTSTONE SOFT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by FASTSTONE SOFT. If the Software is no longer available, FASTSTONE SOFT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by FASTSTONE SOFT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the FASTSTONE SOFT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE FASTSTONE SOFT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. FASTSTONE SOFT, FASTSTONE SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. FASTSTONE SOFT, FASTSTONE SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE FASTSTONE SOFT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE FASTSTONE SOFT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE FASTSTONE SOFT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER FASTSTONE SOFT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE FASTSTONE SOFT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY FASTSTONE SOFT, FASTSTONE SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL FASTSTONE SOFT, FASTSTONE SOFT’S AFFILIATES, FASTSTONE SOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE FASTSTONE SOFT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT FASTSTONE SOFT, FASTSTONE SOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, FASTSTONE SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL FASTSTONE SOFT’S, FASTSTONE SOFT’S AFFILIATES’, FASTSTONE SOFT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE FASTSTONE SOFT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any FASTSTONE SOFT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, FASTSTONE SOFT will be irreparably damaged, and therefore you agree that FASTSTONE SOFT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or FASTSTONE SOFT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by FASTSTONE SOFT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold FASTSTONE SOFT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the FASTSTONE SOFT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. FASTSTONE SOFT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on FASTSTONE SOFT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the FASTSTONE SOFT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at FASTSTONE SOFT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST FASTSTONE SOFT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@faststone-soft.com.