Ohjelmoida » Internet » Lataa

eMule last ned
4 0 434  

Lataa suosittu eMule-tiedostojen jakaminen ilmaiseksi täältä, jotta voit käyttää kaikkia haluamiasi tiedostoja.

Voit säästää paljon tilaa kodin hyllyillä, sillä sitä ei tarvitse enää täyttää CD- ja DVD-levyillä. Kaikki mahdolliset tiedostot, kuten elokuva, teksti tai musiikki, voivat olla helposti tietokoneellasi tai tiedostopalvelimellasi. Näin saat tilaa hyllyille muillekin asioille, ja DVD-levysi eivät kestä ja kerää tarpeetonta pölyä. Haluat ladata paljon tiedostoja, ja täällä voit käyttää eMulea. Ohjelman avulla voit jakaa omia tiedostoja muiden kanssa.

Ohjelman takana

eMule on peer-to-peer-ohjelma, joka monta vuotta oli suosituin lataustiedoston lataaminen. Ohjelman kehittäjät eivät olleet täysin tyytyväisiä eDonkey2000-asiakasohjelmaan, ja siksi he päättivät kehittää ja käynnistää eMulea vuonna 2002. Englanninkielinen "muuli" on niin sanottu muuli. Muuli on parhaiten kuvattu persivan hybriksi, jossa hevonen ja aasi pariksi. Ohjelma on siis ymmärrettävä eDonkey-hybridiä.
Vuosien ajan eMulea pidettiin yhtenä suurimmista ja luotettavimmista P2P-tiedostojen jakamisasiakkaista, ja monille oli ohjelma myös ensisijainen valinta kaikkien tiedostojen (ääni, video, teksti jne.) Löytämiseen. eMule oli paikka, jossa voi olla onnekas löytää tiedostoja, joita voi olla vaikea löytää muualta. Vuosien mittaan eMulen suosio on pudonnut, varsinkin kun tiedostot voivat virrata tänään eikä niitä tarvitse ladata. EMulea pidetään kuitenkin edelleen tunnustettuna P2P-ohjelmana. Tämän sovelluksen avulla voit ladata ja jakaa tiedostoja muiden käyttäjien kanssa ympäri maailmaa suurella nopeudella. Jos haku on monimutkaisempi, ohjelmassa on edistynyt hakutoiminto. Tämä helpottaa ja nopeuttaa etsimiesi tiedostojen parhaat versiot. Ohjelmassa on myös helppokäyttöinen käynnistysopas, joten eMule-ohjelmiston asentaminen on helppoa ja nopeaa. ED2k (palvelimet) -verkko on eMulen perusta, samoin kuin Kad (server-free Kademlia). Koska eMule on avoimen lähdekoodin ohjelma, sinun on odotettava, että lähdekoodi on julkisesti saatavilla. Voit kuitenkin myös tietää, että eMulen avulla et voi hakea tietokoneellesi haitallisia tiedostoja.

Turvallisuus

Täällä Download Centerissä kannustamme aina lukijoidemme huolehtimaan huolella, kun käytät tiedostojen jakamista. On tärkeää, että suoritat aina varmuuskopion, jotta et menetä kaikkia tietoja, jos onnettomuus on pois. Siksi on tärkeää saada hyvä virustentorjuntaohjelma. Hyvä eMulessa on kuitenkin se, että olet paljon turvallisempi kädessä, kun käytät eMulea monien muiden P2P-ohjelmien yhteydessä. eMule on ilman vakoiluohjelmia ja mainosohjelmia, ja niin monet todella palvovat tätä ohjelmaa. On kuitenkin syytä mainita, että ohjelmaa ei enää kehitetä. Mutta vaikka eMule on suhteellisen turvallinen käyttää, suosittelemme aina hyvä virustorjuntaohjelmaa. Siksi viittaamme virustentorjunta-luokkaamme, jossa voit epäilemättä löytää virustorjuntaohjelman, joka sopii sinulle ja tietokoneellesi.

Hyvä neuvoja käytettäessä eMulea

Ensimmäinen neuvo on, että sinun pitäisi rajoittaa latauksesi enintään 80 prosenttiin internet-yhteyden kapasiteetista. Tämä olisi tehtävä, jos haluat tehdä jotain muuta tietokoneella, kun ohjelma on käynnissä. Voit tehdä tämän siirtymällä asetuksiin, jotka löytyvät työkaluriviltä. Napsauta sitten "yhteys" -osiota, joka näkyy ponnahduslaatikon vasemmalla puolella. Tässä voit rajoittaa lataustasi Internet-yhteyden kapasiteetin avulla.
Toinen neuvo on, että voit sanoa "auto-connect at startup", joten eMule lataa automaattisesti, kun avaat sovelluksen. Jos et tee tätä, saatat menettää yhteydet ja sitten asioita, joita aiot ladata, ei lataudu.
Kolmas ja viimeinen neuvo on, että pidät silmällä, onko sinulla "korkea tunnus". Jos tunnuksesi on heikko, tiedostot ladataan hitaammin kuin silloin, kun tunnuksesi on korkea. Voit tarkistaa tunnuksesi "palvelimilla", joka löytyy työkalupalkin oikealta puolelta. Saattaa olla useita syitä, joiden vuoksi tunnus on vähäinen. Internet-palveluntarjoajasi voi estää eMule-porttien eston sekä virheellisesti määritetyt reitittimet ja virhekohtaiset palomuurit. Napsauttamalla-af-emule / 20 "> saat lisätietoa eMulen optimoinnista.

Yhteensopivat järjestelmät

eMule on käytettävissä Windows-järjestelmässä, kun taas aMule on suunniteltu Macille. Ohjelmien ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia, vaikka ne on suunniteltu eri järjestelmille. Kuten mainittiin, eMule ei enää kehittynyt, mutta eMule on edelleen yhteensopiva uudempien Windows-versioiden kanssa.

Hyvät vaihtoehdot

Jos eMule ei ollut vain etsimäsi ohjelma, sinun pitäisi lukea sen kanssa. Alla on joitain hyviä vaihtoehtoisia ohjelmia, jotka saattavat vastata tarpeitasi.
Kaksi ohjelmaa, joita esitellään, ovat BitTorrent ja ShareIt.
BitTorrent on erittäin suosittu sovellus, jonka avulla on helppo ladata erilaisia ??torrent-tiedostoja. Kuten veljensä uTorrent, BitTorrent lataa tiedostoja suurella nopeudella. Tämä tapahtuu helposti ymmärrettävän käyttöliittymän avulla, jotta käyttäjä voi helposti löytää ympärilleen ja prosessi nopeutuu.
Toinen ohjelma, jota voisit harkita, on ShareIt. Voit jakaa sovelluksesi, valokuvasi, videoidesi, valokuvien ja muiden tiedostojen jakamisen ilmaiseksi. ShareIt-tiedostoa käytetään jakamaan tiedostoja laitteiden välillä suoran langattoman yhteyden kautta. Ohjelma on helppokäyttöinen, joten käyttäjät, jotka eivät ole luottavaisia ??IT: n kanssa, voivat käyttää sitä. ShareIt jakaa tiedostot Windowsin, IOS: n ja Androidin välillä, ja on hieno ohjelma, jolla voit siirtää suuria tiedostoja nopeasti. Jos et edes löytänyt etsimääsi, voit selata kategoriaa " tiedostojen jakaminen " ja löytää oikean ohjelman, joka vastaa tarpeitasi.

Johtopäätös

eMule voi tuntua hieman vanhentuneelta, koska sitä ei enää kehitetä. Kuitenkin ohjelma on edelleen suosittu, koska kaikki sen hyvät ominaisuudet. eMule on yksi parhaista ohjelmista, joilla voidaan jakaa ja ladata pienempiä tiedostoja, kuten kuvia ja videoita. eMulen avulla on helppo järjestellä tavaraa ja sillä on hyvä hakutoiminto, mikä tekee eMule-ohjelmasta mukavan ohjelman. Lisäksi et voi erehtyä uskolliselta käyttäjältä, joka todistaa eMulen laatua.

Download eMule 0.50a (Final)

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
eMule Project

Lagt til:
15-09-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:


Størrelse:
3.342809 Mb

Sist oppdatert:
15-09-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR EMULE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and EMULE PROJECT and its affiliates (“EMULE PROJECT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by EMULE PROJECT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by EMULE PROJECT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “EMULE PROJECT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE EMULE PROJECT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE EMULE PROJECT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the EMULE PROJECT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EMULE PROJECT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, EMULE PROJECT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by EMULE PROJECT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or EMULE PROJECT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. EMULE PROJECT retains all right, title and interest in and to the EMULE PROJECT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The EMULE PROJECT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the EMULE PROJECT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from EMULE PROJECT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by EMULE PROJECT.

2 THIRD PARTY SERVICES
EMULE PROJECT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via EMULE PROJECT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the EMULE PROJECT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the EMULE PROJECT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of EMULE PROJECT Services, without the express prior written consent of EMULE PROJECT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the EMULE PROJECT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the EMULE PROJECT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the EMULE PROJECT Services or this EULA, use or install the EMULE PROJECT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the EMULE PROJECT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that EMULE PROJECT may offer you a separate site license agreement to make the EMULE PROJECT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the EMULE PROJECT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the EMULE PROJECT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the EMULE PROJECT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such EMULE PROJECT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the EMULE PROJECT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The EMULE PROJECT Services may include measures to control access to the EMULE PROJECT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only EMULE PROJECT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the EMULE PROJECT Services will not function properly.
The EMULE PROJECT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the EMULE PROJECT Services, and to the extent that your contributions through use of the EMULE PROJECT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant EMULE PROJECT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to EMULE PROJECT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the EMULE PROJECT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to EMULE PROJECT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The EMULE PROJECT Services may require an internet connection to access the EMULE PROJECT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the EMULE PROJECT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to EMULE PROJECT Services. By using the EMULE PROJECT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the EMULE PROJECT Services or certain features of the EMULE PROJECT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the EMULE PROJECT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
EMULE PROJECT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. EMULE PROJECT's privacy policy as amended from time to time is available at www.emule-project.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. EMULE PROJECT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent EMULE PROJECT collects and uses personal and non-personal information in relation to EMULE PROJECT's products and services. By installing, accessing or using the EMULE PROJECT Services you explicitly agree with the terms and conditions of EMULE PROJECT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
EMULE PROJECT may license to you certain virtual goods to be used within EMULE PROJECT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and EMULE PROJECT is not a party to the transaction.
EMULE PROJECT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. EMULE PROJECT shall have no liability to you or any third party in the event that EMULE PROJECT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT EMULE PROJECT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
EMULE PROJECT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, EMULE PROJECT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by EMULE PROJECT. If the Software is no longer available, EMULE PROJECT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by EMULE PROJECT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the EMULE PROJECT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE EMULE PROJECT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. EMULE PROJECT, EMULE PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. EMULE PROJECT, EMULE PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE EMULE PROJECT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE EMULE PROJECT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE EMULE PROJECT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER EMULE PROJECT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE EMULE PROJECT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY EMULE PROJECT, EMULE PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL EMULE PROJECT, EMULE PROJECT’S AFFILIATES, EMULE PROJECT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE EMULE PROJECT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT EMULE PROJECT, EMULE PROJECT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, EMULE PROJECT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL EMULE PROJECT’S, EMULE PROJECT’S AFFILIATES’, EMULE PROJECT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE EMULE PROJECT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any EMULE PROJECT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, EMULE PROJECT will be irreparably damaged, and therefore you agree that EMULE PROJECT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or EMULE PROJECT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by EMULE PROJECT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold EMULE PROJECT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the EMULE PROJECT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. EMULE PROJECT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on EMULE PROJECT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the EMULE PROJECT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at EMULE PROJECT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST EMULE PROJECT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@emule-project.com.