Ohjelmoida » sekalainen » ohjaimet

DriverFinder last ned
4 0 3922  

Lataa DriverFinder tästä ja hanki hyvin kehittynyt sovellus, joka voi päivittää kaikki ohjaimet ilman mitään vaivaa.

Se voi olla jokin viidakko selvittää, miten pitää tietokoneesi kunnossa, jos et ole vain tekninen hain etukäteen. Siksi voi olla mukava saada perusteellinen selitys eri ohjelmien toimivuudesta ja miksi sinun pitäisi asentaa ne. Käynnistä tyhjästä kuljettaja on ohjelmisto, joka toimii linkkinä käyttöjärjestelmän ja laitteiden ja komponenttien välillä niin, että ne voivat "kommunikoida" keskenään. Jos käyttöjärjestelmä, laitteistot ja komponentit eivät viesti kunnolla toistensa kanssa, tämä tarkoittaa sitä, ei voi tulostaa mitään tai et voi käyttää hiirtä tietokoneen vieressä, jos olet tottunut siihen. Laitteisto voi sisältää tietokoneen näppäimistö, tietokoneeseen kytketty kaiutin ja vieressä oleva tulostin, kun olet juuri painanut tärkeitä asiakirjoja tai vain junalippu Sønderjyllandin täti Gerdaan. Kun ostat ohjausjärjestelmän, sillä on aina sisäänrakennetut ohjaimet. Uusien laiteohjainten asentaminen saattaa kuitenkin olla tarpeen, jos hankit uusia laitteistoja, jotka eivät pysty kommunikoimaan käyttöjärjestelmän kanssa. Yhtä suurta osaa, kuten yhden näytönohjain, on myös pidettävä ajan tasalla, muuten et ehkä saa parasta suorituskykyä.

Ajureiden päivittäminen

Monet tietokoneessa ilmenevät ongelmat johtuvat ajureista, joita ei päivitetä ja jotka ovat joko liian vanhoja, rikkinäisiä tai puuttuvia. Yksi parhaista tavoista pitää kuljettaja vapaana haittaohjelmasta, ja kaikki, mikä voi olla tuhoisaa, on siksi ajantasaistaa kuljettajaansa. Tämä on silloin, kun DriverFinder tulee kuvaan, koska juuri tämän ohjelman tehtävänä on löytää virheitä ja päivittää ohjain. Se voi kestää jonkin aikaa, jos sinun täytyy etsiä ajurin virhe itse ja yrittää päivittää sitä, mikä tekee ohjelmasta, jota DriverFinder ilmeisesti käyttää tähän tarkoitukseen. Näin vältät tuhlaamatta aikaa, kun ohjelma voi nopeasti ja helposti tehdä sen sinulle. Kun DriverFinder on löytänyt virheet, ohjelma löytää uusimmat ohjaimet, jotka voidaan asentaa. Uusi ohjain saattaa parantaa laitteistolaitteita ja ettei niillä enää ole ongelmia. Lisäksi uusi ohjain parantaa vakautta laitteistolaitteiden ja komponenttien avulla.

Miten DriverFinder toimii?

DriverFinder on suhteellisen helppo ohjelma. Kun avaat DriverFinderin, se käynnistää tietokoneen skannaamisen automaattisesti noin 30 sekunnin ajan, joten sinun ei tarvitse koskettaa sormea. DriverFinder löytää vanhoja ajureita nopeasti ja saa sitten yleiskatsauksen Windows-laitteista, joilla on vanhentuneet ohjaimet. DriverFinderissa on vasemmalla puolella oleva valikkokohta eri luokkiin, joissa voit esimerkiksi painaa Backup Drivers, jos pahimmassa tapauksessa sinun ei tarvitse asentaa uusia ajureita.

Hyödyt ja haitat DriverFinderista

Yksi DriverFinderin eduista on se, että se on erinomainen ohjelma tietokoneohjainten löytämiseksi. Yksi DriverFinderin haittapuoli on se, että siinä ei ole painikkeita, joihin voit helposti napauttaa niin että kaikki on heti kiinni. Siksi on tarpeen päivittää ohjelma itse käsin.

Vaihtoehdot DriverFinderille

  • DriverScanner: DriverScanner toimii vähän kuin DriverFinder ja on siksi mukava vaihtoehto sovellukselle. DriverScanner on saatavana vapaassa versiossa ja on myös turvallinen käyttää. Kaksoisnapsauta ohjelmaa ensin sen jälkeen, kun se on ladattu tietokoneelle. Sen jälkeen on helppo käyttää DriverScanner-ohjelmaa, napsauta "Aloita skannaus", kun haluat, että ohjelma etsii päivityksiä ja korvaa vanhat ohjaimet uusilla. DriverScannerilla on täydellinen versio, joka hakee kaikki uudet ohjaimet. Kuitenkin on myös mahdollista ladata uudet ohjaimet manuaalisesti ilmaiseksi internetissä itse. Jos valitset "Lataa kaikki", sinun tarvitsee vain valita, mitä uusia ajureita haluat päivittää. Turvallisuutta varten tehdään myös palautuspiste. DriverScanner tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows 2000, Windows 2003 Server, Windows 2008 Server, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ja Windows10.DriverScanner toimii myös 32- ja 64-bittisten Windows-versioiden kanssa.
  • Advanced Driver Updater : Tämä ohjelma on yksi uusimmista ohjelmista ajureiden päivittämiseksi. Samalla se on ilmainen, joten sinun ei tarvitse huolehtia suuresta lompakosta. Se toimii siten, että se skannaa automaattisesti tietokoneesi ohjaimet, kun avaat Advanced Driver Updater -ohjelman. Kun ohjelma on löytänyt kaikki vanhat ajurit, jotka tarvitsevat päivitystä, voit nopeasti päivittää ohjaimet yhdellä napsautuksella. Ohjelma on hyvä maine ajantasaistettujen ajureiden parhailta ohjelmina, koska se löytää kaikki vanhentuneet ohjaimet, joita muut päivitysohjelmat saattavat unohtaa.

Tässä Downloadcentralen.dk: ssä on myös useita vaihtoehtoisia DriverFinder-ohjelmia, joita voit tarkistaa varmistaaksesi, että löydät oikean ohjelman sinulle.

Johtopäätös

DriverFinder on ohjelma jokaiselle, joka haluaa suojata tietokonetta haittaohjelmilta ja jolla on ohjelma, joka löytää nopeasti vanhentuneet ohjaimet, jotta voit päivittää ne vain yhdellä napsautuksella. Ohjelma, kuten DriverFinder, estää etsimästä vanhentuneita kuljettajia omillaan, mikä voi olla suuri työ. Uudet ohjaimet voivat tehdä tietokoneestasi nopeamman, koska tietokoneesi prosesseissa ei enää ole ongelmia. Lisäksi ajurien päivittäminen tehostaa myös laitteistolaitteita ja vakiintuu. DriverFinder on erinomainen ohjelma, joka toimii niin kuin pitäisi, eikä se aiheuta ongelmia helppokäyttöisyydellä. Ohjelman voi siis käyttää ketään tietokoneen harrastajalta eläkeläiselle, joka haluaa ohjelmia, jotka ovat helppokäyttöisiä ja luottamusta virusten ja hakkeroinnin välttämiseen. Jos haluat vaihtoehtoisen DriverFinder-ohjelman, joka saattaa olla hieman uudempi, Advanced Driver Updater -sovellus on ilmeinen ajurin päivitysohjelma.

Download DriverFinder 3.7.1

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Driver Finder

Lagt til:
12-09-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Størrelse:
0.3 Mb

Sist oppdatert:
12-09-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DRIVERFINDER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DRIVER FINDER and its affiliates (“DRIVER FINDER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DRIVER FINDER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DRIVER FINDER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DRIVER FINDER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DRIVER FINDER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DRIVER FINDER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DRIVER FINDER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DRIVER FINDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DRIVER FINDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DRIVER FINDER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DRIVER FINDER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DRIVER FINDER retains all right, title and interest in and to the DRIVER FINDER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DRIVER FINDER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DRIVER FINDER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DRIVER FINDER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DRIVER FINDER.

2 THIRD PARTY SERVICES
DRIVER FINDER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DRIVER FINDER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DRIVER FINDER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DRIVER FINDER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DRIVER FINDER Services, without the express prior written consent of DRIVER FINDER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DRIVER FINDER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DRIVER FINDER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DRIVER FINDER Services or this EULA, use or install the DRIVER FINDER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DRIVER FINDER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DRIVER FINDER may offer you a separate site license agreement to make the DRIVER FINDER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DRIVER FINDER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DRIVER FINDER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DRIVER FINDER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DRIVER FINDER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DRIVER FINDER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DRIVER FINDER Services may include measures to control access to the DRIVER FINDER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DRIVER FINDER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DRIVER FINDER Services will not function properly.
The DRIVER FINDER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DRIVER FINDER Services, and to the extent that your contributions through use of the DRIVER FINDER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DRIVER FINDER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DRIVER FINDER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DRIVER FINDER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DRIVER FINDER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DRIVER FINDER Services may require an internet connection to access the DRIVER FINDER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DRIVER FINDER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DRIVER FINDER Services. By using the DRIVER FINDER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DRIVER FINDER Services or certain features of the DRIVER FINDER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DRIVER FINDER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DRIVER FINDER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DRIVER FINDER's privacy policy as amended from time to time is available at www.driver-finder.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DRIVER FINDER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DRIVER FINDER collects and uses personal and non-personal information in relation to DRIVER FINDER's products and services. By installing, accessing or using the DRIVER FINDER Services you explicitly agree with the terms and conditions of DRIVER FINDER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DRIVER FINDER may license to you certain virtual goods to be used within DRIVER FINDER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DRIVER FINDER is not a party to the transaction.
DRIVER FINDER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DRIVER FINDER shall have no liability to you or any third party in the event that DRIVER FINDER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DRIVER FINDER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DRIVER FINDER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DRIVER FINDER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DRIVER FINDER. If the Software is no longer available, DRIVER FINDER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DRIVER FINDER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DRIVER FINDER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DRIVER FINDER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DRIVER FINDER, DRIVER FINDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DRIVER FINDER, DRIVER FINDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DRIVER FINDER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DRIVER FINDER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DRIVER FINDER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DRIVER FINDER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DRIVER FINDER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DRIVER FINDER, DRIVER FINDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DRIVER FINDER, DRIVER FINDER’S AFFILIATES, DRIVER FINDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DRIVER FINDER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DRIVER FINDER, DRIVER FINDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DRIVER FINDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DRIVER FINDER’S, DRIVER FINDER’S AFFILIATES’, DRIVER FINDER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DRIVER FINDER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DRIVER FINDER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DRIVER FINDER will be irreparably damaged, and therefore you agree that DRIVER FINDER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DRIVER FINDER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DRIVER FINDER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DRIVER FINDER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DRIVER FINDER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DRIVER FINDER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DRIVER FINDER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DRIVER FINDER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DRIVER FINDER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DRIVER FINDER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@driver-finder.com.