Ohjelmoida » sekalainen » ohjaimet

Driver Navigator (Finnish) last ned
4 0 4315  

Driver Navigator varmistaa, että kaikki ohjaimet päivitetään ja voit ladata ilmaisen kokeilun täältä.

Jos tietokoneessa on ajureita, joita ei päivitetä, voi olla vaara, että tietyt komponentit ja laitteet eivät toimi kunnolla. Se voi tuntua melko mahdottomalta pitää ne ajan tasalla, mutta ohjelmalla, kuten Driver Navigatorilla, se ei ole koskaan ollut helpompaa. Kun olet ladannut ja asentanut Driver Navigatorin, käynnistä skannaus. Tämän tarkistuksen avulla ohjelma havaitsee automaattisesti kaikki Ohjaimet ja paina sitten päivitystä. Lyhyen prosessin jälkeen ohjelma on tehnyt kaiken puolestasi. Olemme käyttäneet ohjelmaa itsekin ja emme löytäneet, että ohjelma ei löytänyt tiettyjä ajureita. Driver Navigator on myös ollut hyvä antaa meille maksuttoman kokeiluversion ohjelman, jotta sinulla on mahdollisuus testata ja nähdä, onko se sinulle jotain. Kokeilun jälkeen lisenssi maksaa vain 250 DKK vuodessa, ja tätä käyttöoikeutta voidaan käyttää kolmessa eri järjestelmässä. Joten voit jakaa ne vapaasti ystävien, työtovereiden tai perheen kanssa. Driver Navigator on kehitetty vain Windows-järjestelmille, mutta seuraavassa osassa vaihtoehtoisia ajuripäivityksiä on ehdotus siitä, mihin sovellukseen Mac-käyttäjät ovat tyytyväisiä.

Ohjaimet

Ajurit toimivat käyttöjärjestelmän ja laitteiden tai osien välillä. Esimerkiksi näytönohjaimesi. Jos näytönohjaimen ohjainta ei päivitetä - tai ehkä ei ole asennettu lainkaan, saatat olla vaarassa saada parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Se voi olla myös hiiri, tulostin tai äänikortti. Jokainen tarvitsee kuljettajat toimimaan optimaalisesti, ja on ehdottoman välttämätöntä pitää ne elossa. Driver Navigatorilla on valtava ohjainkerros, joka on valmis sinulle ja laitteillesi. Siksi on hyödyllistä käyttää ohjaimen päivitysohjelmia.

Suunnittelu ja saatavuus

Driver Navigator on suhteellisen yksinkertainen muotoilu. Sanon tämän kuitenkin, että ohjelmisto on uskomattoman helppo löytää mitä haluat tehdä. Löydät kaikki ominaisuudet ja painikkeet missä haluat, ja ohjelma on myös kehitetty tanskaksi, joten vaikka englanti ei olekaan terävin, voit liittyä helposti. Koska ohjelma on kehitetty tanskaksi, myös meille osoitus siitä, että kehittäjä on intohimo ohjelmistonsa kannalta, on mahdollisimman helppokäyttöinen kaikille.

Suunnittelun helppokäyttöisyys on siis parhaimmillaan, ja ohjelmistotuki on myös täysin hyväksyttävää. Käymällä kehittäjän virallisella verkkosivustolla löydät kaikki ohjeet ja etsimäsi apu. He ovat yleensä nopeita vastaamaan erilaisiin kysymyksiin ja auttavat sinua mielellään - riippumatta siitä, millainen ongelma sinulla on.

Päivitykset

Tietenkin päivitettävää ohjelmaa on myös pidettävä ajan tasalla. Onneksi sekä ohjelmisto itse että suuri joukko käytettävissä olevia ajureita päivitetään jatkuvasti varmistaaksesi, että sinulla ei ole ongelmia ohjaimissa, joita ei voi päivittää. Komponentteja ja laitteita tuetaan aina.

Vaihtoehtoiset ohjaimen Päivitykset

Ei ole mikään salaisuus, että on olemassa vaihtoehtoisia ohjelmia, ja siksi on vain oikeudenmukaista, jos annamme tietoa kilpailukykyisimmistä.

DriverScanner on kehitetty myös tanskaksi, ja sillä on sama tarkoitus kuin Driver Navigator. Näiden kahden ohjelman välinen ero on suunnittelussa, ja oikeastaan ??sanomme, että se on vähän maku ja ilo, kumpi niistä haluaa käyttää. DriverScannerilla on se etu, että se on täysin ilmainen, kun taas ohjaimen navigaattori on vain kokeilujakson ajan ilmainen.

Advanced Driver Updater on seuraava mahdollinen vaihtoehto. Advanced Driver Updater ei ole ilmaista eikä kehitetty tanskaksi. Mutta houkuttelevalla hinnalla saat silti melko syvällisen ohjelman tähän tarkoitukseen. Advanced Driver Updater on jopa sertifioitu Microsoft Partner ja on siksi suurta intohimoa Windows-ohjaimille.

Valitettavasti edellä mainitut ohjelmat on kehitetty vain Windows-järjestelmille, joten jos käytät Macia ja haluat optimointityökalun, suosittelemme iDoctoria. Tuskin on rajoituksiaMikä iDoctor voi auttaa Maciasi. Optimointisuositukset, turvallinen selailukokemus sekä yksityisyyden suoja sekä offline että verkossa ovat kaikki osa pakettia. Jos olet kuitenkin investoinut Mac-tietokoneeseen, kannattaa ostaa uskottava optimointiohjelmisto, kuten iDoctor.

Johtopäätös

Ajoneuvojen ajantasaistaminen on ehdottoman tärkeää toiminnallisen tietokoneen käyttämiseksi, ja valitettavasti on paljon ihmisiä, jotka eivät ymmärrä tämän merkitystä. Driver Navigator on suunniteltu niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista sinulle ja tuttavillesi. Kokeilemalla muutamia napsautuksia skannaa niiden Ohjaimet ja päivittää ne sitten. Lisäksi voit minimoida ohjelman ja huomaat, että se on asennettu. Driver Navigator havaitsee nopeasti, jos osa ohjaimista vanhenee ja voit hallita niitä nopeasti uudelleen. Olemme käyttäneet itsemme Driver Navigatoria jo jonkin aikaa, ja olimme iloisesti yllättyneitä ohjelman toiminnallisuudesta. Siksi Driver Navigator saa meiltä lämpimän suosituksen, ja olemme varmoja, että olet yhtä tyytyväinen ohjelmaan kuin me.

Download Driver Navigator (Finnish) 3.6.9

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
DriverNavigator

Lagt til:
12-09-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
0.3 Mb

Sist oppdatert:
12-09-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DRIVER NAVIGATOR (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DRIVERNAVIGATOR and its affiliates (“DRIVERNAVIGATOR”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DRIVERNAVIGATOR or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DRIVERNAVIGATOR, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DRIVERNAVIGATOR Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DRIVERNAVIGATOR Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DRIVERNAVIGATOR hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DRIVERNAVIGATOR hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DRIVERNAVIGATOR, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DRIVERNAVIGATOR's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DRIVERNAVIGATOR retains all right, title and interest in and to the DRIVERNAVIGATOR Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DRIVERNAVIGATOR Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DRIVERNAVIGATOR Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DRIVERNAVIGATOR. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DRIVERNAVIGATOR.

2 THIRD PARTY SERVICES
DRIVERNAVIGATOR Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DRIVERNAVIGATOR Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DRIVERNAVIGATOR Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DRIVERNAVIGATOR Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DRIVERNAVIGATOR Services, without the express prior written consent of DRIVERNAVIGATOR or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DRIVERNAVIGATOR Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DRIVERNAVIGATOR Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DRIVERNAVIGATOR Services or this EULA, use or install the DRIVERNAVIGATOR Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DRIVERNAVIGATOR Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DRIVERNAVIGATOR may offer you a separate site license agreement to make the DRIVERNAVIGATOR Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DRIVERNAVIGATOR Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DRIVERNAVIGATOR Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DRIVERNAVIGATOR Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DRIVERNAVIGATOR Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DRIVERNAVIGATOR Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DRIVERNAVIGATOR Services may include measures to control access to the DRIVERNAVIGATOR Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DRIVERNAVIGATOR Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DRIVERNAVIGATOR Services will not function properly.
The DRIVERNAVIGATOR Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DRIVERNAVIGATOR Services, and to the extent that your contributions through use of the DRIVERNAVIGATOR Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DRIVERNAVIGATOR an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DRIVERNAVIGATOR's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DRIVERNAVIGATOR Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DRIVERNAVIGATOR, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DRIVERNAVIGATOR Services may require an internet connection to access the DRIVERNAVIGATOR Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DRIVERNAVIGATOR Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DRIVERNAVIGATOR Services. By using the DRIVERNAVIGATOR Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DRIVERNAVIGATOR Services or certain features of the DRIVERNAVIGATOR Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DRIVERNAVIGATOR Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DRIVERNAVIGATOR respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DRIVERNAVIGATOR's privacy policy as amended from time to time is available at www.drivernavigator.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DRIVERNAVIGATOR’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DRIVERNAVIGATOR collects and uses personal and non-personal information in relation to DRIVERNAVIGATOR's products and services. By installing, accessing or using the DRIVERNAVIGATOR Services you explicitly agree with the terms and conditions of DRIVERNAVIGATOR’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DRIVERNAVIGATOR may license to you certain virtual goods to be used within DRIVERNAVIGATOR Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DRIVERNAVIGATOR is not a party to the transaction.
DRIVERNAVIGATOR may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DRIVERNAVIGATOR shall have no liability to you or any third party in the event that DRIVERNAVIGATOR exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DRIVERNAVIGATOR IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DRIVERNAVIGATOR warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DRIVERNAVIGATOR agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DRIVERNAVIGATOR. If the Software is no longer available, DRIVERNAVIGATOR retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DRIVERNAVIGATOR and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DRIVERNAVIGATOR address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DRIVERNAVIGATOR, DRIVERNAVIGATOR’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DRIVERNAVIGATOR, DRIVERNAVIGATOR’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DRIVERNAVIGATOR SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DRIVERNAVIGATOR, DRIVERNAVIGATOR’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DRIVERNAVIGATOR, DRIVERNAVIGATOR’S AFFILIATES, DRIVERNAVIGATOR’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DRIVERNAVIGATOR, DRIVERNAVIGATOR’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DRIVERNAVIGATOR’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DRIVERNAVIGATOR’S, DRIVERNAVIGATOR’S AFFILIATES’, DRIVERNAVIGATOR’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DRIVERNAVIGATOR SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DRIVERNAVIGATOR Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DRIVERNAVIGATOR will be irreparably damaged, and therefore you agree that DRIVERNAVIGATOR shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DRIVERNAVIGATOR means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DRIVERNAVIGATOR for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DRIVERNAVIGATOR, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DRIVERNAVIGATOR Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DRIVERNAVIGATOR reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DRIVERNAVIGATOR’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DRIVERNAVIGATOR Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DRIVERNAVIGATOR's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DRIVERNAVIGATOR ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@drivernavigator.com.