Ohjelmoida » hienosäädön » Työkalut

Daemon Tools Lite last ned
5 0 741  

Lataa ilmainen Deamon Tools Lite, joka on ilmainen emulointiohjelma, jonka avulla Windows uskoo, että CD / DVD-kuvat (kuten iso-tiedostot) ovat fyysisesti CD / DVD-levyllä tietokoneesi asemassa.

DAEMON Tools Lite -ohjelmalla voit nopeasti jäljitellä CD / DVD-asemia käytännössä omalla tietokoneellasi. Ohjelmistoja voi olla eri tyyppejä, jotka vaativat CD- tai DVD-levyn olevan fyysisesti CD- / DVD-asemassa, joten ohjelman lataaminen saattaa olla tärkeää. Tällä tavoin jäljitettyjä tiedostoja käytetään normaaleina CD- ja DVD-levyinä

Sinun on oltava tietoinen tästä ennen lataamista DAEMON Tools Lite

Jos päätät ladata DAEMON Tools Lite -palvelun, ilmoitamme sinulle, että kyseinen versio on Lite-versio täysversiosta. Ohjelman täysversio on DAEMON Tools Pro -versio . DAEMON Tools Lite -ohjelmaa käytetään mainoksilla, joita näet, kun käytät ohjelmaa. Tämä ei ole ostosversiossa. Kun olet kokeillut ohjelmaa ja olet tyytyväinen siihen, voit aina harkita rahaa ostosversioon. On myös useita lisäominaisuuksia, joista keskustellaan myöhemmin ilmoituksessa. Voit myös lukea katsauksen kautta DAEMON Tools Pro linkin kautta .

Saatavuus

Jos olet jo sitä mieltä, että ohjelma DAEMON Tools Lite näyttää olevan jotain sinulle, annamme sinulle lyhyen katsauksen ohjelman saavutettavuudesta. DAEMON Tools Lite -ohjelma on suunniteltu Windows-järjestelmään. Jos sinulla on Mac-tietokone, lue lisää vaihtoehdoistasi DAEMON Tools Lite -laitteen lataamisesta valmistajan virallisella verkkosivustolla linkin kautta .

Ohjelman ominaisuudet

Ennen kuin annamme sinulle tietoa siitä, miten käytät DAEMON Tools Lite -ohjelmaa, haluamme korostaa, kuinka yksinkertainen on ohjelman asennusprosessi. Asennus ei kestä muutamia minuutteja, joten voit nopeasti päästää heidät testaamaan ohjelman toimintoja.

Ohjelman valikkorivi sijaitsee käyttöliittymän vasemmalla puolella. Juuri tätä käytätte ensisijaisesti. Kun etsit valikkoriviä, saat myös nopeasti käsityksen siitä, mitä ominaisuuksia voit käyttää Lite-ohjelman lataamisen yhteydessä.

Ohjelman pääominaisuus on, että voit lisätä erilaisia CD / DVD / Blue-ray-levyjä ja jäljitellä niitä siten, että sinun ei tarvitse laittaa yksittäisiä levyjä tietokoneeseen aina, kun niitä tarvitaan.
Jos tarvitset lisää virtuaalisia asemia tietokoneeseen, DAEMON Tools antaa sinulle mahdollisuuden tehdä niin. Voit lisätä tietokoneeseen enintään neljä eri asemaa ohjelman kautta. Voit nähdä alla olevassa GIF-toiminnossa tämän toiminnon löytämisen, nimittäin alitoiminnon "Image Editor" kautta. Voit myös käyttää tätä ominaisuutta riippumatta siitä, missä muodossa työskentelet. Tämä koskee sekä kuvia, pelejä että elokuvia, jotka on tallennettava ohjelman kautta.

Kun jäljität valittuja levyjä, näiden levyjen sisältö on tietokoneessa seuraavan kerran, kun niitä tarvitaan. Sinun tarvitsee vain avata DAEMON Tools Lite, kun käytät tätä levyä. Ohjelman avulla voit myös polttaa levyt ja tämä toiminto löytyy alitoiminnosta "Burn"

Käyttäjäystävällisyys ja muotoilu ovat erittäin arvostettuja

Kuten aiemmin on kuvattu, DAEMON Tools Lite on ilmainen versio alkuperäisestä ohjelmasta DAEMON Tools Pro, minkä vuoksi on olemassa useita toimintoja, jotka eivät kuulu Lite-versioon. Tämä ei kuitenkaan ole väliä, jos haluat vain jäljitellä CD / DVD-asemia suoraan tietokoneellasi. Voit tehdä sen helposti Lite-versiolla.

Onko se ensimmäinen kerta, kun harkitset ohjelman lataamistaCD / DVD-asemien jäljittelemiseksi ohjelman Lite-version rajallinen valikoima ominaisuuksia voi olla etu sinulle, koska ohjelma on siis helpommin hallittavissa. Voit keskittyä vain muutamiin sinulle tärkeisiin ominaisuuksiin. Tämä auttaa lisäämään ohjelman käyttäjäystävällisyyttä. Jos arvostat myös yksinkertaista suunnittelua, DAEMON Tools Lite on ehdottomasti sinulle. Ohjelman suunnittelu on yksinkertainen, mikä helpottaa myös liikkumista.

Jos olet jonkin aikaa ja harkitset, haluatko kokeilla ohjelman ostoversiota tai vain joitakin niistä lisätoiminnoista, joita voit ostaa, voit tarkastella niitä DAEMON Tools Lite -ohjelmassa, jonka näet edellä mainitussa GIF: ssä.

Valmistaja takana DAEMON Tools Lite - päivitykset ja jatkokehitys

DAEMON Tools on ollut markkinoilla jo vuosia, joten voit ladata ohjelman, jossa valmistajalla on suuri kokemus tämäntyyppisestä ohjelmasta. Tässä yhteydessä DAEMON Tools -ohjelmat ovat myös markkinoiden parhaita, koska ne ovat yhtä hyvin keskittyneet siihen, mitä he tarjoavat käyttäjilleen - eli jäljitellä CD / DVD-asemia. Valmistaja varmistaa lisäksi, että ohjelmia kehitetään jatkuvasti, jotta saat parempaa käyttäjäkokemusta. Lisäksi DAEMON Tools Lite -ohjelmaa päivitetään säännöllisesti, ja näissä päivityksissä korostetaan tyypillisesti suunnittelun parannuksia, mutta tietysti myös nopeuden optimointia.

Muita mielenkiintoisia työkaluja

DAEMON Tools Lite -palvelun avulla voit hyödyntää pelejä, ohjelmia ja tiedostoja verkosta, vaikka sinulla ei olisi fyysistä levyä. Se on siis älykäs työkalu, joka voi auttaa sinua tietyssä ongelmassa. Luokkaamme on osoitettu älykkäitä työkaluja, jotka olemme koonneet mielenkiintoisia ohjelmia, kuten DAEMON Tools Lite voi olla jännittävää tarkemmin. Löydät luokan napsauttamalla tätä .

Johtopäätös

Lopuksi tiivistämme DAEMON Tools Lite -ohjelmaan liittyvät edut ja suosittelemme, että suosittelemme sinua kokeilemaan ohjelmaa. Jos tarvitset ohjelman, joka voi tehokkaasti ja vapaasti jäljitellä CD / DVD-asemia tietokoneellasi, DAEMON Tools Lite on paljon järkevälle ohjelmistolle, joka pystyy käsittelemään tämän sinulle. Ohjelmassa on vain vähän, mutta erinomaisia ominaisuuksia, joita on helppo navigoida. Ohjelmassa on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka voit nopeasti tutustua. Lisäksi voit käyttää DAEMON Tools Lite -ohjelmaa riippumatta siitä, mikä käyttäjätaso voi olla aloittelija tai edistynyt. Siksi suosittelemme, että lataa DAEMON Tools Lite, jos etsit tarkennettua ohjelmistoa.

Download Daemon Tools Lite v10.5.1 (with SPTD 2.11)

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
DAEMON Tools

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
0.7 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DAEMON TOOLS LITE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DAEMON TOOLS and its affiliates (“DAEMON TOOLS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DAEMON TOOLS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DAEMON TOOLS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DAEMON TOOLS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DAEMON TOOLS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DAEMON TOOLS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DAEMON TOOLS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DAEMON TOOLS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DAEMON TOOLS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DAEMON TOOLS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DAEMON TOOLS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DAEMON TOOLS retains all right, title and interest in and to the DAEMON TOOLS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DAEMON TOOLS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DAEMON TOOLS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DAEMON TOOLS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DAEMON TOOLS.

2 THIRD PARTY SERVICES
DAEMON TOOLS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DAEMON TOOLS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DAEMON TOOLS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DAEMON TOOLS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DAEMON TOOLS Services, without the express prior written consent of DAEMON TOOLS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DAEMON TOOLS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DAEMON TOOLS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DAEMON TOOLS Services or this EULA, use or install the DAEMON TOOLS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DAEMON TOOLS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DAEMON TOOLS may offer you a separate site license agreement to make the DAEMON TOOLS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DAEMON TOOLS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DAEMON TOOLS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DAEMON TOOLS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DAEMON TOOLS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DAEMON TOOLS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DAEMON TOOLS Services may include measures to control access to the DAEMON TOOLS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DAEMON TOOLS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DAEMON TOOLS Services will not function properly.
The DAEMON TOOLS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DAEMON TOOLS Services, and to the extent that your contributions through use of the DAEMON TOOLS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DAEMON TOOLS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DAEMON TOOLS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DAEMON TOOLS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DAEMON TOOLS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DAEMON TOOLS Services may require an internet connection to access the DAEMON TOOLS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DAEMON TOOLS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DAEMON TOOLS Services. By using the DAEMON TOOLS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DAEMON TOOLS Services or certain features of the DAEMON TOOLS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DAEMON TOOLS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DAEMON TOOLS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DAEMON TOOLS's privacy policy as amended from time to time is available at www.daemon-tools.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DAEMON TOOLS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DAEMON TOOLS collects and uses personal and non-personal information in relation to DAEMON TOOLS's products and services. By installing, accessing or using the DAEMON TOOLS Services you explicitly agree with the terms and conditions of DAEMON TOOLS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DAEMON TOOLS may license to you certain virtual goods to be used within DAEMON TOOLS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DAEMON TOOLS is not a party to the transaction.
DAEMON TOOLS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DAEMON TOOLS shall have no liability to you or any third party in the event that DAEMON TOOLS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DAEMON TOOLS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DAEMON TOOLS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DAEMON TOOLS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DAEMON TOOLS. If the Software is no longer available, DAEMON TOOLS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DAEMON TOOLS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DAEMON TOOLS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DAEMON TOOLS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DAEMON TOOLS, DAEMON TOOLS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DAEMON TOOLS, DAEMON TOOLS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DAEMON TOOLS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DAEMON TOOLS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DAEMON TOOLS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DAEMON TOOLS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DAEMON TOOLS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DAEMON TOOLS, DAEMON TOOLS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DAEMON TOOLS, DAEMON TOOLS’S AFFILIATES, DAEMON TOOLS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DAEMON TOOLS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DAEMON TOOLS, DAEMON TOOLS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DAEMON TOOLS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DAEMON TOOLS’S, DAEMON TOOLS’S AFFILIATES’, DAEMON TOOLS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DAEMON TOOLS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DAEMON TOOLS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DAEMON TOOLS will be irreparably damaged, and therefore you agree that DAEMON TOOLS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DAEMON TOOLS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DAEMON TOOLS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DAEMON TOOLS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DAEMON TOOLS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DAEMON TOOLS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DAEMON TOOLS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DAEMON TOOLS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DAEMON TOOLS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DAEMON TOOLS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@daemon-tools.com.