Ohjelmoida » multimedia » muuntaa

ConvertXtoDVD last ned
4 0 581  

Lataa ilmainen kokeilu uskomattomasta ConvertXtoDVD-muuntimesta

ConvertXtoDVD: llä voit muuntaa ja polttaa elokuvatiedostoja DVD: lle uskomattoman suurella nopeudella ja saada parhaan mahdollisen laadun. Tämä ohjelma on erittäin suosittu elokuvatiedostojen muuntamiseen DVD-muodossa, mukaan lukien koska ConvertXtoDVD tukee lähes kaikkia elokuvamuotoja. Joten jos sinulla on elokuvatiedosto tietokoneellasi, jonka haluat toistaa DVD-soittimellasi, sinun kannattaa kokeilla ConvertXtoDVD.

Muotoiltu tuki

Ei ole salainen, että markkinoilla on useita eri muuntimia, ja olemme tarkistaneet joitain niistä. Suurin ensisijainen etu ConvertXtoDVD: n valinnassa konversiona on nopeus.

Yllä oleva esimerkki kuvaa kuinka nopea muuntaminen voi olla ConvertXtoDVD: n kanssa. Sanomalla, nopeus riippuu aina siitä, kuinka paljon videotaajuutta työskentelet. Se tarkoittaa myös kuinka monta lisäystä videotaajuuteen voidaan tehdä. Keskitymme alla olevien tekstitysvaihtoehtojen, vesileikkeiden jne. Asetuksiin.

Mutta ConvertXtoDVD eroaa muista, mukaan lukien johtuen monista eri ominaisuuksista ja työkaluista. Hyvä muunnosohjelma, ConvertXtoDVD voi luonnollisesti muuntaa. Ohjelma tukee myös useimpia videoformaatteja, kuten:

avi divx xvid mov mkv flv mpeg1 mpeg2 mpeg nsv dvr-ms ts ifo vob asf wmv realmedia rm rmvb nykyiset tiedostot digitaalisista videokameroista / La, kaappauskortit ja paljon muuta.

Ei tarvita ulkoisia koodekkeja, kuten AVI-koodekin lataamista. Monet tuetut videomuodot ovat hyvä osoitus siitä, että meillä on hyvä kehittäjä. Edellä mainitut videomuodot ovat laajimmin käytettyjä ja siksi et todennäköisesti päädy tiedostoon, jota ConvertXtoDVD ei tue.

Personointi

On myös mahdollista muokata ja muokata haluttua videota suoraan ConvertXtoDVD: n kautta. Muun muassa Voit lisätä tekstityksiä.

Tekstityksiä ei kuitenkaan voida kirjoittaa ohjelmaan, joten se on tehtävä tekstidokumentissa. Tekstidokumentti voidaan sitten siirtää ConvertXtoDVD: ään ja siten myös videotiedostoon. Kun tekstitys on valmis, voit vesileimaa tiedoston ja tietää aina, mikä videotiedosto on sama.

Kuten edellä nähdään, voit lisätä oman tekstin, joka sijoitetaan videotaajuuteen. Tämä voi olla esimerkiksi " Martinsin video" tai vastaava. Lisäksi tekstiä voidaan muuttaa tekstin fontilla ja koolla.

Siksi on paljon mahdollisuuksia mukauttaa videotaajuutta, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Jos et ole fani tekstistä, on myös mahdollista lisätä kuvia, GIF-kuvia tai muita videotiedostoja vesileimoina.

Sinun on löydettävä kansio, johon haluamasi kuva, GIF tai videotiedosto sijaitsee.

Paljon enemmän kuin muuntaminen

Ohjelma tarjoaa myös laajan valikoiman muokkausvaihtoehtoja, mukaan lukien on mahdollista leikata omaa videotaajuutta.

Videotaajuuksien nopea leikkaus on erittäin helppoa, kuten videon muokkausohjelmissa, esikatseluikkuna, jossa näet videosi taajuuden, joka toistetaan ja löytää nopeasti leikkaava paikka. Jos tiedät tarkalleen missä leikkaus on tehtävä, kirjoita vain, kuinka kaukana videotaajuus on.

On myös mahdollista tehdä kuvan muutoksia videotaajuudella.

Kuvan muutokset näkyvät välittömästi esikatseluikkunassa, kuten yllä on todettu. Säätöjä voidaan tehdä maku ja ilo, mutta on ensisijaisesti valtava etu, jos istut videotaajuudella, jossa värit näyttävät liian luonnottomilta.

Suunnittelu ja helppokäyttöisyys

ConvertXtoDVD ei saa meiltä suunnitteluhintaa, mutta sanomalla tämä malli on erittäin toimiva. Löydät nopeasti saaren; Vaaditut toiminnot oikein, missä niitä odotat.

Ohjelma jakautuu pääasiassa kahteen työvaiheeseen, joissa näet jopa sopeutuksia ja muutoksia reaaliaikaisesti. Tämä on meille valtava etu, sillä se tekee työnkulun nopeasti huomattavasti nopeammin kuin muilla muuntamisohjelmilla.

ConvertXtoDVD: n yksinkertainen ja suoraviivainen muotoilu antaa käyttäjälle helppokäyttöisyyden, joten vaikka sinulla ei olisi suurinta teknistä kokemusta, voit helposti käyttää tätä ohjelmaa.

Muut hyvät muuntimet

Vaikka ConvertXtoDVD voi tehdä enemmän ja enemmän konversiossa, et välttämättä tarvita niin monia ominaisuuksia, joten mainitsemme muutamia muita suosikkeja muuntamisessa.

Aimersoft Video Converter voi kopioida DVD-levyjä ja muuntaa videoita ja ääntä. Tämä ohjelma tukee kaikkia mahdollisia videoformaatteja ja sillä on suuri etu, että ohjelma voi muuntaa eri malleja, kuten iPodia ja iPhonea.

Free Video Converter on täysin ilmainen ladata ja käyttää. Ohjelma on yksinkertainen ja selkeä, ja videon muuntaminen kestää vain muutaman minuutin. Ohjelma on kehitetty Koyote Software -ohjelmistolla, joka on konversion asiantuntija ja jolla on monen vuoden kokemus tämäntyyppisistä ohjelmista.

Conclusion of ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD on paljon muutakin kuin muuntaminen, ja se on valtava plus. ConvertXtoDVD: llä saat muuntimen, mutta melkein videonmuokkausohjelmiston. Riippumatta siitä, mitä haluat muuttaa tai säätää videotaajuudella, se voi olla ohjelma, kuten ConvertXtoDVD.

Ainoa haittaohjelma on, että saat vain 7 päivän maksuton kokeiluversion. Jotta voit käyttää 7 vapaapäivää, sinun ei tarvitse rekisteröidä millään tavalla, joten ohjelman lataaminen ja asentaminen on melko nopeaa.

Kaiken kaikkiaan ConvertXtoDVD on ainutlaatuinen muunnin, jolla on monia vaihtoehtoja. Se on varmasti ohjelma, joka kannattaa asentaa, jos työskentelet usein videotaajuuksilla. Annamme ConvertXtoDVD: lle lämpimän suosituksen, emmekä näe mitään syytä olla käyttämättä 7 vapaapäivää ja jopa harkitsemaan, onko se ohjelma, jonka haluat maksaa.

Download ConvertXtoDVD 7.0.0.64

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
VSO-software

Lagt til:
08-10-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
26.0 Mb

Sist oppdatert:
08-10-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CONVERTXTODVD

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and VSO-SOFTWARE and its affiliates (“VSO-SOFTWARE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by VSO-SOFTWARE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by VSO-SOFTWARE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “VSO-SOFTWARE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE VSO-SOFTWARE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE VSO-SOFTWARE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the VSO-SOFTWARE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, VSO-SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, VSO-SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by VSO-SOFTWARE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or VSO-SOFTWARE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. VSO-SOFTWARE retains all right, title and interest in and to the VSO-SOFTWARE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The VSO-SOFTWARE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the VSO-SOFTWARE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from VSO-SOFTWARE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by VSO-SOFTWARE.

2 THIRD PARTY SERVICES
VSO-SOFTWARE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via VSO-SOFTWARE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the VSO-SOFTWARE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the VSO-SOFTWARE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of VSO-SOFTWARE Services, without the express prior written consent of VSO-SOFTWARE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the VSO-SOFTWARE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the VSO-SOFTWARE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the VSO-SOFTWARE Services or this EULA, use or install the VSO-SOFTWARE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the VSO-SOFTWARE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that VSO-SOFTWARE may offer you a separate site license agreement to make the VSO-SOFTWARE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the VSO-SOFTWARE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the VSO-SOFTWARE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the VSO-SOFTWARE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such VSO-SOFTWARE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the VSO-SOFTWARE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The VSO-SOFTWARE Services may include measures to control access to the VSO-SOFTWARE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only VSO-SOFTWARE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the VSO-SOFTWARE Services will not function properly.
The VSO-SOFTWARE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the VSO-SOFTWARE Services, and to the extent that your contributions through use of the VSO-SOFTWARE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant VSO-SOFTWARE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to VSO-SOFTWARE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the VSO-SOFTWARE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to VSO-SOFTWARE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The VSO-SOFTWARE Services may require an internet connection to access the VSO-SOFTWARE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the VSO-SOFTWARE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to VSO-SOFTWARE Services. By using the VSO-SOFTWARE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the VSO-SOFTWARE Services or certain features of the VSO-SOFTWARE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the VSO-SOFTWARE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
VSO-SOFTWARE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. VSO-SOFTWARE's privacy policy as amended from time to time is available at www.vso-software.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. VSO-SOFTWARE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent VSO-SOFTWARE collects and uses personal and non-personal information in relation to VSO-SOFTWARE's products and services. By installing, accessing or using the VSO-SOFTWARE Services you explicitly agree with the terms and conditions of VSO-SOFTWARE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
VSO-SOFTWARE may license to you certain virtual goods to be used within VSO-SOFTWARE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and VSO-SOFTWARE is not a party to the transaction.
VSO-SOFTWARE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. VSO-SOFTWARE shall have no liability to you or any third party in the event that VSO-SOFTWARE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT VSO-SOFTWARE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
VSO-SOFTWARE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, VSO-SOFTWARE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by VSO-SOFTWARE. If the Software is no longer available, VSO-SOFTWARE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by VSO-SOFTWARE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the VSO-SOFTWARE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE VSO-SOFTWARE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. VSO-SOFTWARE, VSO-SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. VSO-SOFTWARE, VSO-SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE VSO-SOFTWARE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE VSO-SOFTWARE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE VSO-SOFTWARE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER VSO-SOFTWARE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE VSO-SOFTWARE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY VSO-SOFTWARE, VSO-SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL VSO-SOFTWARE, VSO-SOFTWARE’S AFFILIATES, VSO-SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE VSO-SOFTWARE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT VSO-SOFTWARE, VSO-SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, VSO-SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL VSO-SOFTWARE’S, VSO-SOFTWARE’S AFFILIATES’, VSO-SOFTWARE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE VSO-SOFTWARE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any VSO-SOFTWARE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, VSO-SOFTWARE will be irreparably damaged, and therefore you agree that VSO-SOFTWARE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or VSO-SOFTWARE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by VSO-SOFTWARE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold VSO-SOFTWARE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the VSO-SOFTWARE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. VSO-SOFTWARE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on VSO-SOFTWARE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the VSO-SOFTWARE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at VSO-SOFTWARE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST VSO-SOFTWARE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@vso-software.com.