Ohjelmoida » turvallisuus » antivirus

Comodo Antivirus last ned
4 0 4478  

Täältä voit ladata ilmaisen kokeiluversion Comodo Antivirusista, joka suojaa tehokkaasti tietokoneesi viruksilta.

Etsitkö vielä pala tietokoneesi uutta virustorjuntaohjelmaa? Kyllä, on olemassa monia erilaisia valmistajia, jotka tarjoavat sinulle paljon erilaisia vaihtoehtoja. Avaimen valinta on tehdä selväksi, mitä haluat virustorjuntaohjelmasta. Jos haluat vain perussuojauksen etkä ajattele sitä paljon, se ei ehkä ole niin merkityksellinen. Mutta jos sinulla on jotain etsimääsi, sinun tulisi etsiä perusteellisesti.

Jotkut virustentorjuntaohjelmat tarjoavat erittäin erityisiä ja kapeita ominaisuuksia edistyneemmille käyttäjille. Yksi tällainen palvelu on Comodo Antivirus, jonka avulla voit viedä tietoturvasi eri ulottuvuuksilla seuraavalle tasolle.

Skannaa järjestelmäsi ja etsi haittaohjelmia

Aloitetaan maanläheiseltä sillä, mitä Comodo Antivirus suojausominaisuuksillaan pystyy tekemään sinulle. Ensinnäkin, sinulla on mahdollisuus skannata järjestelmääsi tiedostoja ja ohjelmia, jotka voivat vahingoittaa sitä. Ohjelma menee järjestelmän syvyyteen etsimään piilevimmistä sijainneista, ja täällä haitalliset tiedostot haluavat piiloutua. Jos Comodo löytää ne, ne poistetaan, ja jos kyseessä on ohjelma, se yleensä asetetaan karanteeniin, jotta voit kokeilla sitä.

Kun ohjelma asetetaan karanteeniin, se lukittuu käytännössä. Ohjelmaa ei saa avata, ja kaikki tietokoneen ohjelmistoprosessit sammutetaan heti. Comodo tekee tämän varmistaakseen, että se ei poista ohjelmaa, jonka olet täysin varma, että se ei ole haitallista. Joten saat ohjelman hallinnan ja suuremman vapauden suojata omaa tietoturvaasi.

Ohjelma päivitetään uusimpien virusten maailmanlaajuisen tietokannan avulla jatkuvasti uusimmista uhista, joita ihmiset ympäri maailmaa kokevat ja raportoivat.

Suorita ohjelmat ja tiedostot käytännössä

Yksi parhaimmista tavoista testata, onko ohjelma haitallista, ja mitä se todella tekee järjestelmällesi, on ajaa sitä virtuaalikoneessa. Virtuaalikone on erotettu tietokoneestasi ja simuloi yksinkertaisesti Windows-versiota, jolla voit leikkiä.

Jos sinulla on epäilyksiä tietokoneesi ohjelmasta ja sen vaikutuksesta järjestelmään, voit testata sen täällä ja seurata, mitä prosesseja se käynnistää ja mihin muihin prosesseihin se vaikuttaa. Jos ohjelma vahingoittaa virtuaalikoneesi suoraan, tiedät, että se on jotain, jonka sinun olisi pitänyt poistaa välittömästi.

Se on harvoin ilmainen virustorjunta, jolla on sellaisia ominaisuuksia, ja siksi Comodo eroaa huomattavasti tavallisista ohjelmista. Jos tiedät todella, mitä tietokoneissa tehdään, saat myös paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden kanssa voit leikkiä.

Voit myös lähettää tiedostoja Comodoon, joista et ole varma. Tämän jälkeen he tarkistavat ja tarkastavat tiedostot ja kertovat sinulle, onko heillä hyvä mennä, vai tarvitaanko niiden käsittelyyn ylimääräinen virustorjuntaratkaisu.

Comodo Dragon Browser - Verkkoturva

Kun asennat Comodo Antivirus -sovelluksen, ostat myös Comodo Dragon Browser -sovelluksen. Monet tietoturvaohjelmistojen valmistajat sisältävät tyypillisesti oman selaimen, joka on erityisesti suunniteltu suojelemaan sinua kaikessa Internet-liiketoiminnassasi, haluatko turvallisen shoppailun, turvallisuuden verkkopankkitoiminnassa jne. Sinua suojataan.

Selaimessa on useita laajennuksia, jotka pysäyttävät "Mies keskellä" -hyökkäykset haitallisilta verkkosivustoilta, sekä yleiskuvan siitä, mitä tietoja verkkosivusto voi kerätä sinusta vain yhden vierailun aikana. Comodon Internet-tietoturva on siis korkealla listalla.

Livekeskustelu Comodon kehittäjien kanssa

Comodo tarjoaa sinulle live-keskustelun, jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, joita et pysty ratkaisemaan itse. Ohjelman sisällä on painike, joka lähettää sinut suoraan chattiin, jossa yrityksen edustaja ottaa sinuun yhteyttä nopeasti.

He ovat tyypillisesti erittäin nopea ymmärtämään, mitä ongelmia sinulla on ja kuinka ratkaista ne parhaiten nopeasti ja tehokkaasti. Itse ohjelma on melko helppo käyttää, mutta suurin osameistä voi aina epäillä jotain, ja niin on myös mukavaa, voit vain avata keskustelun heti ja saada se ratkaistuksi.

On kuitenkin vain todettava, että sinun on kyettävä ymmärtämään ja ilmaisemaan itseäsi englanniksi saadaksesi jotain tästä. Tanskalaista tukiosastoa ei ole. Ohjelma sisältää tanskankielisen käännöksen, jonka yhteisö on laatinut, mutta siinä on myös vakavia puutteita.

Niille teistä, jotka haluavat hallinnan

Monet ihmiset ovat melko tyytyväisiä luottamaan annettuun virustentorjuntaohjelmaan ja odottavat vain, että se ratkaisee kaikki ongelmat. Ollakseni rehellinen, suurin osa virustorjuntaohjelmista tekee myös juuri tämän, jos et hiipi paljon luontaisia verkkosivustoja jne.

Mutta joskus se voi olla myös erittäin mukavaa, mutta jopa saada ohjauksen tehdä mitä luulet olevan oikein. Jos antaa sinulle mahdollisuuden pelata epäilyttävillä tiedostoilla turvallisessa ympäristössä, jossa ne eivät voi aiheuttaa todellista haittaa, saat paljon paremman kuvan siitä, kuinka nämä ohjelmat todella toimivat ja mitä pitää silmällä.

Jos olet tyyppi, joka todella haluaa olla osa prosessia, joka pitää tietokoneesi turvassa, Comodo Antivirus on sinua varten.

Perinteinen virustentorjunta

Comodo Antivirus on suunniteltu kuten useimmat virustorjuntaohjelmat graafisesti. Se muistuttaa jonkin verran Bullguardia monilla hienoksi lajiteltuilla valikoilla, jotka sisältävät erilaisia ominaisuuksia, jotka liittyvät tietokoneesi eri puoliin. Pikanäppäimiä on jopa luotu, jotta voit selata erilaisia välilehtiä nopeasti painamalla R, S ja A.

Eri välilehdissä olevat toiminnot on varustettu lyhyillä ja kattavilla kuvauksilla, jotka selittävät tarkalleen, mitä eri toiminnot kykenevät suorittamaan - joten pitäisi olla vähän epäilyksiä.

Ohjelmassa on monia vaihtoehtoja kielten vaihtamiseksi haluamasi kielen mukaan. Mutta tässä sinun on joka tapauksessa kiinnitettävä jonkin verran huomiota. Ainoa kieli, jonka Comodo on ammattimaisesti kääntänyt, on amerikkalainen englanti. Loput käytettävissä olevista kielistä on kehittänyt yhteisö ohjelman ympärillä, ja niissä on tyypillisesti suuria puutteita ja virheitä. Tämä pätee erityisesti tanskaan.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Eikö Comodo Antivirus ollut juuri sitä mitä tarvitsit? Tai haluatko kokeilla jotain uutta? Sitten olet onnea. Tässä suosittelemme toista virustorjuntaohjelmaa, joka voi palvella sinua ja tietokonetta hyvin.

AVG Anti-Virus Free on tehokas virustentorjuntaohjelma, joka toimittaa aina. Ja sitten se on jopa täysin ilmainen. Monilla suojakoteloillaan, skannausominaisuuksillaan ja Internetin suojauksella se on käyttäjien suosikki. AVG Anti-Virus Free voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Comodo Antivirus on ilmiömäinen virustentorjuntaohjelma, koska se on ilmainen. Monien hyödyllisten ominaisuuksiensa avulla käyttäjällä on mahdollisuus siirtyä prosessiin, joka suojaa sinua ja tietokonetta ja osallistuu aktiivisesti siihen. Siksi sitä voidaan vain suositella.

Download Comodo Antivirus 12.1.0.6914

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Comodo Group, Inc.

Lagt til:
28-11-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
206 Mb

Sist oppdatert:
28-11-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR COMODO ANTIVIRUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and COMODO GROUP, INC. and its affiliates (“COMODO GROUP, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by COMODO GROUP, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by COMODO GROUP, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “COMODO GROUP, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE COMODO GROUP, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE COMODO GROUP, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the COMODO GROUP, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, COMODO GROUP, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, COMODO GROUP, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by COMODO GROUP, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or COMODO GROUP, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. COMODO GROUP, INC. retains all right, title and interest in and to the COMODO GROUP, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The COMODO GROUP, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the COMODO GROUP, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from COMODO GROUP, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by COMODO GROUP, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
COMODO GROUP, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via COMODO GROUP, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the COMODO GROUP, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the COMODO GROUP, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of COMODO GROUP, INC. Services, without the express prior written consent of COMODO GROUP, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the COMODO GROUP, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the COMODO GROUP, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the COMODO GROUP, INC. Services or this EULA, use or install the COMODO GROUP, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the COMODO GROUP, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that COMODO GROUP, INC. may offer you a separate site license agreement to make the COMODO GROUP, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the COMODO GROUP, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the COMODO GROUP, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the COMODO GROUP, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such COMODO GROUP, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the COMODO GROUP, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The COMODO GROUP, INC. Services may include measures to control access to the COMODO GROUP, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only COMODO GROUP, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the COMODO GROUP, INC. Services will not function properly.
The COMODO GROUP, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the COMODO GROUP, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the COMODO GROUP, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant COMODO GROUP, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to COMODO GROUP, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the COMODO GROUP, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to COMODO GROUP, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The COMODO GROUP, INC. Services may require an internet connection to access the COMODO GROUP, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the COMODO GROUP, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to COMODO GROUP, INC. Services. By using the COMODO GROUP, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the COMODO GROUP, INC. Services or certain features of the COMODO GROUP, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the COMODO GROUP, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
COMODO GROUP, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. COMODO GROUP, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.comodo-group,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. COMODO GROUP, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent COMODO GROUP, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to COMODO GROUP, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the COMODO GROUP, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of COMODO GROUP, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
COMODO GROUP, INC. may license to you certain virtual goods to be used within COMODO GROUP, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and COMODO GROUP, INC. is not a party to the transaction.
COMODO GROUP, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. COMODO GROUP, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that COMODO GROUP, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT COMODO GROUP, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
COMODO GROUP, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, COMODO GROUP, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by COMODO GROUP, INC.. If the Software is no longer available, COMODO GROUP, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by COMODO GROUP, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the COMODO GROUP, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE COMODO GROUP, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER COMODO GROUP, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S AFFILIATES, COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE COMODO GROUP, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL COMODO GROUP, INC.’S, COMODO GROUP, INC.’S AFFILIATES’, COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE COMODO GROUP, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any COMODO GROUP, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, COMODO GROUP, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that COMODO GROUP, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or COMODO GROUP, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by COMODO GROUP, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold COMODO GROUP, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the COMODO GROUP, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. COMODO GROUP, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on COMODO GROUP, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the COMODO GROUP, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at COMODO GROUP, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST COMODO GROUP, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@comodo-group,-inc..com.