Ohjelmoida » turvallisuus » turvatoimikokonaisuuksiin

BitDefender Total Security last ned
5 0 2631  

Lataa ilmainen BitDefender Total Security -sertifikaatti tai hankitse täysi versio erittäin kilpailukykyiseen hintaan oikealla puolella (huomaa, että lisenssi koskee enintään kolmea tietokonetta!). Ohjelma suojaa tietokonetta Internetin uhilta, samalla kun ylläpitää ja ylläpitää ylläpitoa.

Tietokoneemme turvallisuus on yksi tärkeimmistä jokapäiväisen elämämme näkökohdista, meidän on muistettava huolehtia. Tietokoneesta on tullut keskus, jossa suurin osa toiminnoistamme tapahtuu näinä päivinä, ja siksi on myös paljon arkaluonteisia tietoja, joita toisten ei pitäisi olla.

Internetissä olevat ihmiset ovat hyvin tietoisia tästä, ja on monia, jotka ansaitsevat valtavia summia, jotka varastavat nämä tiedot jälleenmyydä niitä. Toiset ehdottavat enemmän äärimmäisiä menetelmiä, kuten tietokoneen ja tiedostojen pitämistä panttivankina suurempaan lunnaaseen. Tällainen stressaava tilanne ei saisi päättyä, ja onneksi on myös toimia, joita voit tehdä turvaamiseksi.

Kun BitDefender Total Security on liittoutunut, voit käyttää tietokonettasi turvallisesti ja rauhallisesti huolimatta näytön takana olevista huonoista asioista.

Tarkista järjestelmäsi perusteellisesti ja puhdista se kaikille ei-toivotuille haittaohjelmille, virustorjuntaohjelmille jne.

Kun virus virnistyy järjestelmään, heillä on taipumus piiloutua, jos et voi saada niitä kiinni tai olisi uneksinut, että he voisivat piilottaa. Vuosikymmenien kehitystyön jälkeen tällaisten virusten valmistajat ovat tulleet viisaammiksi ja mukautuneet nykyaikaan. Siksi on aivan yhtä terävä ohjelmisto, joka haistaa ne ja hävittää ne.

BitDefender Total Security on yksi tällainen ohjelma. Sinulle tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja järjestelmän skannaamiseen (ns. Järjestelmän skannaukset) viruksille, haittaohjelmille jne. Ensinnäkin voit käyttää nopeaa skannausta. Quickscan kaappaa järjestelmän tiedostojen pinnan löytääksesi haitallisia elementtejä. Valinta on käyttää, jos olet kiireinen tai haluat vain tehdä nopean pintakannauksen. On kuitenkin suositeltavaa, että käytät perusteellisempaa skannausta. Se kestää kauan, mutta kaikki löytyy myös, ja voit ihailla itseäsi terveellä ja terveellä järjestelmällä.

Pidä online-käyttäytyminen salaisena VPN: n kanssa

BitDefender Total Securityn mukana tulee myös VPN. Mikä on VPN ja mitä sitä käytetään?

VPN tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa, ja se on työkalu, jota monet ihmiset käyttävät peittääkseen mitä he tekevät Internetissä. On erityisen älykkäitä, jos haluat välttää monet algoritmit verkkosivuilla, jotka sieppaavat tietojasi ja käyttäytymistäsi, kun vierailet sivuilla.

Tiesitkö, että jokainen, joka haluaa, voi kysyä Internet-palveluntarjoajalta, mitä teet verkossa? Tiedot eivät ole suojattuja, mikä on häpeää. VPN: n kanssa nämä tiedot eivät kuitenkaan ole Internet-palveluntarjoajan kanssa juuri siksi, että käytät yksityistä yhteyttä, jossa tietoja ei tallenneta. Ja tämä yhteys tallennetaan myös toiseen maahan, joten näyttää siltä, että esimerkiksi yksi Italiassa etsii asioita eikä sinua.

Advanced Threat Defense ja mitä se tarkoittaa

"Threat Prevention" on filosofia jokaisen virustentorjuntaohjelman takana, mutta monet eivät ota sitä yhtä vakavasti kuin BitDefender Total Security.

Tietenkin BitDefender Total Security on varovainen normaaleista viruksista, mutta ohjelma suojaa järjestelmääsi paljon enemmän. Voit esimerkiksi etsiä järjestelmässäsi heikkouksia ja halkeamia: tyypillisiä paikkoja, joissa haittaohjelma voi hiipiä ja luoda kaaosta. Jos ohjelma löytää sen joissakin paikoissa, ne korjataan ja varmistetaan välittömästi.

Jotain muuta BitDefender Total Securitysta, joka on uskomattoman mukava olla käsillä, on sen ransomware-suoja. Ransomware on virusinfektio, joka hallitsee järjestelmääsi. Tyypillisesti se veloittaa rahaa saadaksesi sening; Järjestelmä avautui uudelleen, mutta mikään ei estä heitä tekemästä sitä uudestaan ja uudestaan. Mutta täällä BitDefender Total Security tulee ja estää niitä tekemästä sitä.

Mukana on myös hienostunut haittaohjelmien suojaus. Haittaohjelmat ovat ohjelmia, jotka peittävät jotain hyödyllistä ja viattomana järjestelmässäsi, mutta julkisivun takana varastavat tietosi ja tarttuvat suuriin osiin järjestelmääsi. Niitä voi olla vaikea luokitella kouluttamattomalle silmälle, mutta BitDefender Total Securityn avulla saat joukon koulutettuja silmiä, jotka voivat havaita sen heti. Ohjelman haittaohjelmien torjunta ei ole uhka.

BitDefender Total Security -palvelun ohella olet myös suojattu verkossa. Se ei ole nimeltään Total Security. Online Threat Prevention -ohjelman avulla ohjelma koskettaa suurta pilvipohjaista tietokantaa, joka saapuu ja suojaa sinua kaikista monimutkaisten algoritmien aiheuttamista online-uhkista. Saattaa olla tietojenkalastelusähköpostia, joka houkuttelee sinut lataamaan tartunnan saaneen tiedoston, tai se voi olla ponnahdusikkuna sivustolta, joka yrittää hiipiä jotain tietokoneeseen.

Suojaa yksityisyyttäsi muukalaisen silmistä

Kuten sanoin, BitDefender Total Security suojaa paljon yksityisyyttäsi, mukaan lukien sen VPN, jota voit lukea yllä. Mutta on myös monia muita erilaisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tässä.

Esimerkiksi verkkokameran suojaus on käytössä. Viime aikoina on tapahtunut paljon, että ihmiset hakkeroivat toisten web-kameroita tallentaakseen ne ja vakoilemalla niitä. He tallentavat sen ja käyttävät sitä kiristyksenä. Joka tapauksessa on mukavaa olla varma, että kukaan ei etsi kameraa. BitDefender Total Security -ohjelman avulla voit saada tämän mielenrauhan.

Kun poistat tiedostoja, olet varmaankin ymmärtänyt, että ne on poistettu ikuisesti. Näin ei kuitenkaan ole. Tiedosto ei ehkä näy tietokoneessa, eikä sitä löydy työpöydältä tai kansiosta. Mutta se on vielä hyvin puristettu jonnekin. Tietyntyyppisen ohjelmiston avulla voit palauttaa tällaiset tiedostot. Jos et ole kiinnostunut siitä, BitDefender tarjoaa Total Security -toiminnon File Shredder, joka tekee tiedostot lukemattomiksi, jos palautat ne tai ei.

Samalla reitillä saatat haluta olla tiedostoja tietokoneellasi, toiset eivät pääse käyttämään niitä. Sitten voit käyttää ohjelman salaustoimintoa. Kun salaat tiedoston, lukitset sen pitemmällä koodilla, jotta vain sinä pääset siihen.

Optimoi järjestelmäsi täydellisesti

Bitdefender Total Security on ennen kaikkea virustentorjuntaohjelma, joka turvaa järjestelmäsi virusten ja haittaohjelmien hyökkäyksiltä jne. Tämän lisäksi ohjelma voi myös auttaa sinua suojaamaan yksityisyyttäsi, joka antaa turvallisuuden tunteen jokapäiväisessä elämässä. Luulet, että puolue pysähtyi täällä. Mutta se ei ole. Uusin Bitdefender Total Security voi tarjota sinulle erilaisia työkaluja tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi.

Ensinnäkin voit käyttää "Oneclick Optimizer" -ohjelmaa. Toiminto siirtyy automaattisesti järjestelmäänsi, jotta voit etsiä ja poistaa tarpeettomia tiedostoja. Ja se tapahtuu vain yhdellä painalluksella yhdellä painikkeella. Loppujen lopuksi koet oikeamman järjestelmän, joka toimii myös nopeammin.

Voit myös käyttää sen "Startup Optimizer" -ohjelmaa. Tämä ominaisuus auttaa järjestelmän käynnistymistä nopeammin. Jos tietokoneessa on monia ohjelmia, se voi käynnistyä hitaasti. Tämä johtuu siitä, että monet ohjelmat ohjelmoidaan käynnistymään samanaikaisesti järjestelmän kanssa. Startup Optimizer -ohjelman avulla useimmat ohjelmat estetään tämän käynnistyksen aikana tai viivästyvät, kun järjestelmä on täysin käynnistynyt. Näin sinun ei pitäisi odottaa useita minuutteja, ennen kuin järjestelmä on valmis käytettäväksi.

"Disk Cleanup" -toiminnolla saat periaatteessa samat asiat, joita Oneclick Optimizer voi antaa sinulle vain hsilmien suunnitelma. Ominaisuus on suunniteltu löytämään mahtava. suuria ja ylimääräisiä tiedostoja, jotka eivät ole tarpeellisia. Niiden ollessa pois tieltä järjestelmäsi toimii paremmin ja tasaisemmin.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit käyttää "Anti-Theft" -ominaisuutta. Tämä ominaisuus on hyödyllinen, jos tietokoneesi on kadonnut tai varastettu. Se lukitsee tiedostot automaattisesti, joten niitä ei voi käyttää. Näin sinun ei tarvitse huolehtia kaikkien tiedostojen, koodien jne. Luvattomasta käytöstä.

Turvallisuus ei ole mikään muu

Bitdefender Total Security on epäilemättä ohjelma niille, jotka haluavat turvallisuutta korkeimmalla tasolla. Tässä digitaalisessa maailmassa se ei ole typerä halu, vaan varsin todellinen ja järkevä toimenpide. Et voi vain istua ja ajatella, että "se ei ole minua", koska se on jossain vaiheessa riippumatta siitä, kuinka varovainen olet. Siksi on tärkeää saada virustorjuntaohjelma, joka ei huijata, mutta joka suojaa sinua edistyneimmiltä ja uhkaavimmilta viruksilta.

Bitdefender Total Security toimittaa kaikki edellä mainitut tiedot sekä monia muita työkaluja, jotka voivat tehdä elämästäsi verkossa ja tietokoneesta paljon mukavampaa ja turvallisempaa. Ja kaikki vaatii vain muutaman napsautuksen. Se ei ole paljon helpompaa.

Korkea käytettävyys

Yksi Bitdefender Total Securityn ainutlaatuisista ominaisuuksista on sen monipuolisuus ja käytettävyys. Monissa virustentorjuntaohjelmissa ei tällä hetkellä ole niin paljon ominaisuuksia, joita voit käyttää tietokoneen jokapäiväiseen elämään. Yleisen virustorjunnan lisäksi saat myös runsaasti työkaluja yksityisyyden takaamiseksi ja tietokoneen optimoimiseksi parempaan suorituskykyyn.

Englanniksi heitä kutsutaan "kaikkien kauppojen jackiksi"; Joten jotain, joka voi tehdä kaiken. Se on hyvä tapa tiivistää Bitdefender Total Security. Ei ole paljon, että ohjelma ei voi tehdä, kun on kyse tietokoneen parantamisesta ja turvallisuudesta.

Käyttäjäystävällinen muotoilu, jonka silmä on hohto

Virustentorjuntaohjelmat ovat luultavasti kaikkein tärkeimpiä, kun kyse on tietokoneohjelmista. Jos jokin asentaa ensin, se on virustorjuntaohjelma. Se tarkoittaa myös sitä, että monien eri tasojen ja taustojen ihmiset voivat käyttää niitä. Siksi käyttömukavuuden on oltava korkea, joten 83-vuotias Bente ja 13-vuotias Jacob voivat myös käyttää niitä.

Tämä on epäilemättä Bitdefender Total Security -palvelun tapauksessa. Erilaiset alueet, joilla ohjelmat voivat optimoida ja varmistaa, että järjestelmä on helppo ja selkeä eri osissa. Jos haluat tehdä jotain yksityisyyden suojasta, siirry esimerkiksi "Tietosuojaan". Jokaisella toiminnolla on myös lyhyt ja hyvä kuvaus siitä, mitä he todella tekevät. Näin saat nopeasti yleiskuvan siitä, mitä ohjelma pystyy.

Useimmat ominaisuudet vaativat vain yhden painikkeen painikkeen, ja useimmat niistä tapahtuvat automaattisesti. Tällä tavoin voit antaa ohjelman toimia itse huolimatta siitä, että tehdään jotain väärin. Tällainen luottamus ohjelmaan on aina bonus.

Painikkeet ovat suuria, helposti nähtävissä ja ympärillä olevat värit eivät ole liian suuret kasvoillasi, mutta taustalla on enemmän implisiittisiä ja tyylikkäitä. Harva värejä käytetään ensisijaisesti korostamaan tärkeitä piirteitä ja muita huomioitavia asioita. Näin tuntuu, että ohjelma ohjaa sinua epäsuorasti oikeaan polkuun.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Bitdefender Total Security ei ole freeware-sovellus (vaikka voit kokeilla sitä 30 päivän ajan ilmaiseksi). Siksi sinun täytyy maksaa paljon rahaa taskustasi joka vuosi tilauksen uusimiseksi. Jos et tunne, että budjetissa on tilaa (mikä on ymmärrettävää), on myös monia ilmaisia vaihtoehtoja, jotka voivat myös turvata järjestelmän.suhteellisen tyydyttävällä tavalla.

Tällainen ohjelma voisi olla Adaware Antivirus Free. Adaware Antivirus Free on nimensä mukaan ilmainen virustorjunta- ja antimalware-ohjelma, jonka tarkoituksena on suojata tietokoneesi haitallisilta hyökkäyksiltä. Se ei ole kaukana samoista hienostuneista ominaisuuksista kuin Bitdefender Total Security 2019. Mutta näin ei ole aina. Jos haluat vain yksinkertaisen ja ilmaisen virustorjuntaohjelman, Adaware Antivirus Free voi olla erittäin suositeltavaa. Se voidaan ladata ilmaiseksi täältä .

Johtopäätös

Bitdefender Total Security on epäilemättä yksi markkinoiden parhaista virustentorjuntaohjelmista. Pitkien ominaisuuksiensa ja käytettävyytensä ansiosta et voi kokea tilannetta, jossa et voi käyttää ohjelmaa tietokoneen optimoimiseksi tai suojaamiseksi. Ei ole hauskaa, että 500 miljoonaa ihmistä käyttää ohjelmaa. Sitä voidaan suositella vain täältä.

Download BitDefender Total Security

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
BitDefender

Lagt til:
22-05-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
23 Mb

Sist oppdatert:
22-05-2019
395
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BITDEFENDER TOTAL SECURITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BITDEFENDER and its affiliates (“BITDEFENDER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BITDEFENDER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BITDEFENDER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BITDEFENDER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BITDEFENDER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BITDEFENDER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BITDEFENDER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BITDEFENDER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BITDEFENDER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BITDEFENDER retains all right, title and interest in and to the BITDEFENDER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BITDEFENDER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BITDEFENDER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BITDEFENDER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BITDEFENDER.

2 THIRD PARTY SERVICES
BITDEFENDER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BITDEFENDER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BITDEFENDER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BITDEFENDER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BITDEFENDER Services, without the express prior written consent of BITDEFENDER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BITDEFENDER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BITDEFENDER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BITDEFENDER Services or this EULA, use or install the BITDEFENDER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BITDEFENDER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BITDEFENDER may offer you a separate site license agreement to make the BITDEFENDER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BITDEFENDER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BITDEFENDER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BITDEFENDER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BITDEFENDER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BITDEFENDER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BITDEFENDER Services may include measures to control access to the BITDEFENDER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BITDEFENDER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BITDEFENDER Services will not function properly.
The BITDEFENDER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BITDEFENDER Services, and to the extent that your contributions through use of the BITDEFENDER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BITDEFENDER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BITDEFENDER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BITDEFENDER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BITDEFENDER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BITDEFENDER Services may require an internet connection to access the BITDEFENDER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BITDEFENDER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BITDEFENDER Services. By using the BITDEFENDER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BITDEFENDER Services or certain features of the BITDEFENDER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BITDEFENDER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BITDEFENDER's privacy policy as amended from time to time is available at www.bitdefender.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BITDEFENDER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BITDEFENDER collects and uses personal and non-personal information in relation to BITDEFENDER's products and services. By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services you explicitly agree with the terms and conditions of BITDEFENDER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BITDEFENDER may license to you certain virtual goods to be used within BITDEFENDER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BITDEFENDER is not a party to the transaction.
BITDEFENDER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BITDEFENDER shall have no liability to you or any third party in the event that BITDEFENDER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BITDEFENDER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BITDEFENDER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BITDEFENDER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BITDEFENDER. If the Software is no longer available, BITDEFENDER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BITDEFENDER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BITDEFENDER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BITDEFENDER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BITDEFENDER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BITDEFENDER, BITDEFENDER’S AFFILIATES, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BITDEFENDER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BITDEFENDER’S, BITDEFENDER’S AFFILIATES’, BITDEFENDER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BITDEFENDER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BITDEFENDER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BITDEFENDER will be irreparably damaged, and therefore you agree that BITDEFENDER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BITDEFENDER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BITDEFENDER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BITDEFENDER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BITDEFENDER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BITDEFENDER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BITDEFENDER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BITDEFENDER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BITDEFENDER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BITDEFENDER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bitdefender.com.