Ohjelmoida » turvallisuus » VPN

Betternet last ned
3 0 6254  

Lataa ja kokeile Betternet täältä

Mitä yksityisyys tarkoittaa sinulle? Se voi olla verhot ikkunoihisi, etuovien lukot, puutarha-aidat ja henkilökohtaiset tavarat, jotka voidaan säilyttää laatikoissa ja kaapissa. On mukavaa olla yksityisyydessä; olosi mukavaksi ilman ketään katselevan

Joten kun istut itsellesi turvallisesti kotona ja käytät Internetiä, kaikki on hyvin. Mutta onko se nyt? Tietosuoja ja Internet kulkevat nykyään harvoin käsi kädessä. Internetistä navigoimisesta riippumatta on olemassa algoritmi, joka seuraa mitä teet, millä sivuilla vierailet, mistä pidät, kuka olet, missä asut.

Lopulta Googlen kaltaisella yrityksellä on valtava profiili sinusta ja kaikista tottumuksistasi Internetissä. Ja et ole oikeasti antanut suostumustasi siihen. Siksi sinun on hankittava Betternetin kaltainen VPN, jotta pysyt turvassa verkossa.

Yhdistä palvelimiin ympäri maailmaa

VPN on naamiointi Internet-yhteytesi suhteen. Tyypillisesti suurin osa VPN: istä on asentanut palvelimia moniin maihin ympäri maailmaa. Ja täällä voit valita, minkä palvelimen yhteyden tulee käydä läpi. Miksi se on fiksu?

Koska se pitää sinut ja IP-osoitteesi nimettömänä. Kun kytket VPN: n päälle, on mahdotonta nähdä, kuka olet, missä olet ja mitä teet. Se on melkein kuin lukita hänen etuovi ja vetää verhot irti.

Tämän seurauksena tekniikan jättiläiset, kuten Google ja Microsoft, eivät voi enää siepata uutta tietoa sinusta. Ja se on mukavaa, juuri siksi, että ne ovat tietosi eikä heidän omiasi. Mutta se ei estä heitä myymästä sitä muille yrityksille, jotta he voivat pommittaa sinua tarjouksilla ja tavaroilla. Lopeta se, jos käytät Betternetin kaltaista VPN-verkkoa.

Avaa estettyjä sivuja ympäri maailmaa

Olet ehkä huomannut, että verkkosivusto, johon haluat käydä, on lukittu sinulle. Miksi he oikeasti niin ovat? On olemassa muutamia syitä miksi.

Yksi syy on, että sivusto on ollut saatavana vain yhdessä tai muutamassa maassa. Tämä koskee esimerkiksi DR1: tä täällä Tanskassa. Jos olet Saksassa, et voi kirjautua sisään nähdäksesi kuin pystyt tässä maassa.

Jotkin verkkosivustot on estettävä juridisista syistä. Eli jos he tarjoavat ja "isännöivät" jotain, joka on laitonta. Tämä on erittäin tyypillistä verkkosivustoille, jotka tarjoavat torrent-latauksia videopeleihin, musiikkiin, elokuviin jne.

Jos käytät Betternetin kaltaista VPN: ää, voit liikkua näiden esteiden ympärillä yksinkertaisesti muodostamalla yhteyden palvelimeen maassa, joka antaa sinulle pääsyn tavalla tai toisella. Mutta älä tee mitään laitonta joka tapauksessa.

Onko Betternet rahan arvoinen?

Betternet ei ole ilmainen. Kun lataat ohjelman, sinulle annetaan 7 päivän ilmainen kokeilu. Voi olla todella vaikea vastata, onko se rahan arvoinen. Toisaalta kyllä ja toisaalta ei. Miksi kyllä? Koska Betternet on niin aika vankka VPN, joka tekee mitä pitäisi. Se tulee halvemmaksi, mitä kauemmin sitoudut tilaamaan. Ja miksi ei? Koska heidän asiakaspalvelunsa käytännössä ei ole olemassa (joten älä odota suurta tukea) ja myös siitä, että siellä on paljon enemmän VPN-palveluita, jotka on testattu perusteellisesti ja joilla on hyvä suosio, koska se toimii.

Betternet ei ole huono VPN, mutta se ei ole myöskään erityinen. Siksi sinun kannattaa harkita löytämistä jostakin samasta hinnasta (tai halvemmasta), joka on tunnustettu ja luotettavampi. Lisätietoja siitä "Vaihtoehtoinen ohjelmisto" -osiossa.

VPN suojaa yksityisyyttäsi kokonaan

Totuus on melko yksinkertainen: lailla ei tehdä paljon yksityisyyden suojaamiseksi. Ja se pakottaa meidät tekemään jotain itse asiassa. Ja luotettavan VPN: n hankkiminen on yksi parhaimmista (ja halvimmista) tehtävistä.

Yritysten pitäisi lopulta varastaa tietosi ja myydä ne edelleen. Sinun pitäisi voida tuntea, ettei sinua seurata ja tutkia tarkkaan, kun surffat vain vaarattomasti. Tietosuoja on etusijalla, jota ei voida suojata harvoilla miehillä. Se on otettava vakavasti.

VPN suojaa sinua enemmän kuin useimmat pystyvät. Yhteytesi siirretään pois sinusta, sinusta tehdään tuntematon, ja kaikki tietosi salataan ja poistetaan arkistoista. Sinä vSe on kuin haamu, ja jos sitä tarvitaan kiinteän yksityisyyden ylläpitämiseksi verkossa, niin olkoon niin.

Melko perinteinen muotoilu

Jos olet kokeillut VPN: tä aiemmin tai lukenut vähän joihinkin niistä täällä sivustolla, huomaat todennäköisesti, että ne kaikki näyttävät hiukan samanlaisilta. Ja se on sääli, kuten tässä tapauksessa Betternetissä. Sinulla on hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä, jossa sinulla on painike, joka käynnistää VPN: n, ja painike, jolla voidaan valita palvelimia.

Yksi asia, jonka huomaat täällä, on kuitenkin, että kun kytket VPN: n päälle, saat söpön animaation logosta (kilpi kasvoilla), joka herää nukkumisesta ja hymyilee onnellisina sinulle. Se on kuitenkin myös ainoa ainutlaatuinen asia suunnittelussa.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Betternet ei ole huono VPN, mutta jos se ei kerro sinulle jotain, onneksi on olemassa monia muita VPN-tyyppejä, joita voit käyttää sen sijaan.

Yksi niistä on erittäin kuuluisa ja hyvämaineinen VPN NordVPN. Tuskin voi välttää sen mainosten näkemistä joko YouTubessa tai muualla verkossa. Se on halpa VPN, jolla on palvelimia ympäri maailmaa sekä miljoonia käyttäjiä, jotka kaikki rakastavat sitä. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, voit lukea lisää ja ladata NordVPN täältä.

Jos haluat VPN: n, josta sinun ei tarvitse maksaa penniäkään, niin ne ovat myös olemassa. Yksi parhaimmista esimerkeistä on UrbanVPN, jota miljoonat käyttäjät käyttävät myös maailmanlaajuisesti. UrbanVPN on P2P VPN, joten kaikilla aktiivisilla käyttäjillä on suuri verkko, joka varmistaa ohjelman nopeuden. Jos haluat lukea lisää ja ladata UrbanVPN, voit tehdä sen ilmaiseksi täällä.

Johtopäätös

Betternet on melko tavallinen VPN, joka tekee mitä tarvitsee. Hinnasta huolimatta se on melko vankka ohjelmisto, jota suositellaan hyvin, vaikka on myös muita hienoja vaihtoehtoja.

Download Betternet 5.3.0.433

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Betternet LLC Inc.

Lagt til:
17-05-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Android, iOS, macOS

Størrelse:
9.75 Mb

Sist oppdatert:
17-05-2022
26/md
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BETTERNET

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BETTERNET LLC INC. and its affiliates (“BETTERNET LLC INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BETTERNET LLC INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BETTERNET LLC INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BETTERNET LLC INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BETTERNET LLC INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BETTERNET LLC INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BETTERNET LLC INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BETTERNET LLC INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BETTERNET LLC INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BETTERNET LLC INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BETTERNET LLC INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BETTERNET LLC INC. retains all right, title and interest in and to the BETTERNET LLC INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BETTERNET LLC INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BETTERNET LLC INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BETTERNET LLC INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BETTERNET LLC INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
BETTERNET LLC INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BETTERNET LLC INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BETTERNET LLC INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BETTERNET LLC INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BETTERNET LLC INC. Services, without the express prior written consent of BETTERNET LLC INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BETTERNET LLC INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BETTERNET LLC INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BETTERNET LLC INC. Services or this EULA, use or install the BETTERNET LLC INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BETTERNET LLC INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BETTERNET LLC INC. may offer you a separate site license agreement to make the BETTERNET LLC INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BETTERNET LLC INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BETTERNET LLC INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BETTERNET LLC INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BETTERNET LLC INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BETTERNET LLC INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BETTERNET LLC INC. Services may include measures to control access to the BETTERNET LLC INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BETTERNET LLC INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BETTERNET LLC INC. Services will not function properly.
The BETTERNET LLC INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BETTERNET LLC INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the BETTERNET LLC INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BETTERNET LLC INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BETTERNET LLC INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BETTERNET LLC INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BETTERNET LLC INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BETTERNET LLC INC. Services may require an internet connection to access the BETTERNET LLC INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BETTERNET LLC INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BETTERNET LLC INC. Services. By using the BETTERNET LLC INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BETTERNET LLC INC. Services or certain features of the BETTERNET LLC INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BETTERNET LLC INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BETTERNET LLC INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BETTERNET LLC INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.betternet-llc-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BETTERNET LLC INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BETTERNET LLC INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to BETTERNET LLC INC.'s products and services. By installing, accessing or using the BETTERNET LLC INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of BETTERNET LLC INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BETTERNET LLC INC. may license to you certain virtual goods to be used within BETTERNET LLC INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BETTERNET LLC INC. is not a party to the transaction.
BETTERNET LLC INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BETTERNET LLC INC. shall have no liability to you or any third party in the event that BETTERNET LLC INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BETTERNET LLC INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BETTERNET LLC INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BETTERNET LLC INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BETTERNET LLC INC.. If the Software is no longer available, BETTERNET LLC INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BETTERNET LLC INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BETTERNET LLC INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BETTERNET LLC INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BETTERNET LLC INC., BETTERNET LLC INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BETTERNET LLC INC., BETTERNET LLC INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BETTERNET LLC INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BETTERNET LLC INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BETTERNET LLC INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BETTERNET LLC INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BETTERNET LLC INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BETTERNET LLC INC., BETTERNET LLC INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BETTERNET LLC INC., BETTERNET LLC INC.’S AFFILIATES, BETTERNET LLC INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BETTERNET LLC INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BETTERNET LLC INC., BETTERNET LLC INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BETTERNET LLC INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BETTERNET LLC INC.’S, BETTERNET LLC INC.’S AFFILIATES’, BETTERNET LLC INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BETTERNET LLC INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BETTERNET LLC INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BETTERNET LLC INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that BETTERNET LLC INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BETTERNET LLC INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BETTERNET LLC INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BETTERNET LLC INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BETTERNET LLC INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BETTERNET LLC INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BETTERNET LLC INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BETTERNET LLC INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BETTERNET LLC INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BETTERNET LLC INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@betternet-llc-inc..com.