Ohjelmoida » viihde » Harrastukset ja vapaa-aika

AV Voice Changer last ned
4 0 5685  

Lataa ilmainen kokeiluversio AV Voice Changer -ohjelmistosta ja nollaa äänesi, jotta ystäväsi eivät voi tunnistaa sinua.

Onko sinulla vakaata ja tunnustettua ohjelmaa, jonka avulla voit muokata kaikkia äänitiedostoja, mutta et tiedä mikä ohjelma valitaan? Jos vastaus on kyllä ??tähän kysymykseen, saatat ehkä olla tietoisempi siitä, mitä ohjelmaa sinun pitäisi käyttää ennen ajankohtaa lukemalla täältä.

Oletko kuullut AV Voice Changer -ohjelmistosta?

Ei ole mikään salaisuus, että markkinoilla on lukuisia audioeditoreita, joten on haastavaa saada yleiskuva siitä, miten eri ohjelmat eroavat toisistaan. Mutta sinun kannattaa katsoa AV Voice Changer -ohjelmistoon, jos et ole vielä kuullut ohjelmasta ja sen monista ominaisuuksista. Mutta ehkä kysyt itseltäsi, miksi sinun pitäisi ladata ohjelma pikemminkin kuin monet muut? Valitsemalla tämän ohjelman, voit muokata ja muokata ääniä, taustaääntä ja tietenkin käyttää yleisiä vakiotoimintoja äänen muokkauksessa. Ohjelman avulla voit muokata ääniä, mikä tarkoittaa, että sinulla on täysin ainutlaatuinen kyky muokata äänitiedostoja tietämättömyyteen haluttaessa. Muokkaustyökalupalkissa tämä ominaisuus on myös viihdyttävä vaikutus, jonka avulla voit sekoittaa ystäväsi Skype-puhelun kautta. Tätä ohjelmaa voidaan käyttää myös tähän tarkoitukseen. Super älykäs. Jos pidät, kuten monet muutkin, että ohjelma näyttää olevan hauska ja tehokas työkalu, ei ole mitään syytä olla lataamatta ohjelmaa ja kokeilemaan sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Ohjelma, joka takaa hyvät tulokset

Toinen syy, miksi sinun pitäisi valita tämä ohjelma ensisijaiseksi äänentuottajaksi, on se, että sillä on jo mainetta, koska se on melko suosittu muiden käyttäjien kanssa. Suosio johtuu todennäköisesti siitä, että käyttäjä pystyy käyttämään työkaluja, jotka monissa tapauksissa ovat vain hyvin kalliita maksujärjestelmiä varten. Lisäksi ohjelma tunnetaan laadukkaasta tuotannosta. Kaikilla näistä ominaisuuksista sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus muokata ja muokata äänitiedostoja niin, että lopputulos näytetään täsmälleen haluamallasi tavalla. Vaikka heitit itse editointiprosessiin, älä huoli, että lopputulos heikentää äänenlaatua. Haluat kuitenkin kokea, että ääni näyttää terävämpiä kuin koskaan. Toinen etu tämän ohjelman valitsemisesta monien muiden eduksi on, että ohjelma sisältää ominaisuuksia, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin: Ääni- ja äänikuplia ääni- / videoleikkeille, esityksille, tarinoille, ääniviesteille, ääniviesteille, kortin ja niin edelleen. Siksi on runsaasti mahdollisuutta käyttää ohjelmaa ammattimaisissa ja yksityisissä yhteyksissä. Jos kuitenkin etsit ohjelmaa, jonka oikeinkirjoitustehtävä on tietokoneen äänittäminen, säveltäminen, sekvensointi tai musiikin toistaminen, niin Anvii Studio -sovellus on juuri sinulle sopiva.

Haluatko vaihtaa äänesi?

Jos haluat vaihtaa äänesi sekä Skype, Yahoo ja monet muut soittoäänet, tämä ohjelma on epäilemättä ohjelma sinulle. Vaihda äänesi, jotta et voi tunnistaa ja hauskaa ystäviesi kanssa. Voit joko vaihtaa ääntä, tärinää äänellä ja tehdä äänesi pehmeämmäksi, lämpimämmäksi ja niin edelleen. Mutta tämä on vain valikoima käytettävissä olevia ominaisuuksia. Voit myös muuttaa tapaa, jolla voit lausua vokaaleja ja vähentää taustamelua. Viimeinen ominaisuus voi olla erityisen hyödyllinen, jos katsot elokuvaa puolelta tai lomasta, jossa on paljon ihmisiä ympärilläsi.

Kuten aiemmin mainittiin, AV Voice Changer -ohjelmisto on vakaa ja siksi myös erittäin suosittu äänieditointiohjelma, mutta sinulla on edelleen mahdollisuus ladata ohjelma 14 päivän ajan ilman, että sinun tarvitsee käyttää rahaa taskussaan, jolloin voit käyttää ammattimaisia ??äänenkäsittelyvälineitä ennen sinua Päättää, haluatko investoida ohjelmaan. Tänä aikana käyttäjä saa erinomaisen ilon pääsyn sellaisiin ominaisuuksiin, jotka voivat jäljitellä henkilön ääntä, jopa luoda eläinten ääniä tai muuttaa / korvatae / poistaa ääniä kappaleissa, videoissa ja peleissä. AV Voice Changer -ohjelmisto tukee myös kaikkia verkkopelejä, kuten Second Life, World of Warcraft, EVE Online, Lord of the Rings Online, Everquest, Counter-Strike, Battlefield 2 ja monet muut. Sitä voidaan käyttää myös VoIP- ja pikaviestiohjelmissa kuten Skype, Ventrilo, TeamSpeak, Yahoo Messenger, MSN Live Messenger, AIM, XFire, Google Talk, Roger Wilco, Net2Phone jne.

Kuvittele, että olet muualla

Kuka ei mene ulos ja unelmoi ajoissa ja vanhenee? Lataamalla AV Voice Changer -ohjelmiston voit saada hieman lähemmäksi saada unelmiesi täyttyminen, koska ohjelma sisältää ominaisuuden, jonka avulla voit lisätä äänitehosteita, kuten lentokentällä, merellä tai kenties festivaali. Tämä työkalu voi antaa äänitiedostosi vaikutuksia, joita et uskonut olevan mahdollisia, antaen näin tunne läsnä muualla kuin todella. Toisin sanoen, on olemassa lukuisia mahdollisuuksia unelmoida toiseen todellisuuteen tämän audioeditointiohjelman kanssa.

Johtopäätös

Yhteenvetona AV Voice Changer -ohjelmisto on ohjelma, joka etsii työkalua, joka voi muokata ääntä ja lisätä efektejä, jotka voivat olla hyödyllisiä yksityisessä ja ammatillisessa yhteydessä. Ohjelma tunnetaan suosittujen käyttäjien keskuudessa, mikä ei ole järkevää: käyttäjälle annetaan käyttöoikeudet ominaisuuksiin, jotka tarjoavat erittäin erityisen ja ainutlaatuisen käyttökokemuksen. Mutta mikä erottaa ohjelmiston toisista erilainen on se, että käyttäjä voi vaihtaa, korvata ja poistaa ääniä kappaleissa ja videoissa, mutta myös silloin, kun puhut ystäville Skype-palvelun kautta. Tämä äänitoiminto on niin kehittynyt, että tuntuu siltä, ??että et puhu. Lisäksi sovellus sisältää työkalun, joka antaa sinulle mahdollisuuden lisätä tehosteita niin, että kuulostaa äänitallennuksesta tapahtuvan muualla. Toisin sanoen voit turvallisesti turvautua ohjelman käyttämiseen: se on suosittu, takaa laadukkaat tulokset ja sisältää joitain vaikutuksia.

Download AV Voice Changer 7.0.62

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Audio4Fun

Lagt til:
12-09-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
16.2 Mb

Sist oppdatert:
12-09-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AV VOICE CHANGER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AUDIO4FUN and its affiliates (“AUDIO4FUN”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AUDIO4FUN or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AUDIO4FUN, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AUDIO4FUN Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AUDIO4FUN SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AUDIO4FUN SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AUDIO4FUN Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AUDIO4FUN hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AUDIO4FUN hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AUDIO4FUN, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AUDIO4FUN's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AUDIO4FUN retains all right, title and interest in and to the AUDIO4FUN Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AUDIO4FUN Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AUDIO4FUN Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AUDIO4FUN. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AUDIO4FUN.

2 THIRD PARTY SERVICES
AUDIO4FUN Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AUDIO4FUN Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AUDIO4FUN Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AUDIO4FUN Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AUDIO4FUN Services, without the express prior written consent of AUDIO4FUN or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AUDIO4FUN Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AUDIO4FUN Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AUDIO4FUN Services or this EULA, use or install the AUDIO4FUN Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AUDIO4FUN Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AUDIO4FUN may offer you a separate site license agreement to make the AUDIO4FUN Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AUDIO4FUN Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AUDIO4FUN Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AUDIO4FUN Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AUDIO4FUN Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AUDIO4FUN Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AUDIO4FUN Services may include measures to control access to the AUDIO4FUN Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AUDIO4FUN Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AUDIO4FUN Services will not function properly.
The AUDIO4FUN Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AUDIO4FUN Services, and to the extent that your contributions through use of the AUDIO4FUN Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AUDIO4FUN an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AUDIO4FUN's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AUDIO4FUN Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AUDIO4FUN, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AUDIO4FUN Services may require an internet connection to access the AUDIO4FUN Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AUDIO4FUN Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AUDIO4FUN Services. By using the AUDIO4FUN Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AUDIO4FUN Services or certain features of the AUDIO4FUN Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AUDIO4FUN Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AUDIO4FUN respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AUDIO4FUN's privacy policy as amended from time to time is available at www.audio4fun.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AUDIO4FUN’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AUDIO4FUN collects and uses personal and non-personal information in relation to AUDIO4FUN's products and services. By installing, accessing or using the AUDIO4FUN Services you explicitly agree with the terms and conditions of AUDIO4FUN’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AUDIO4FUN may license to you certain virtual goods to be used within AUDIO4FUN Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AUDIO4FUN is not a party to the transaction.
AUDIO4FUN may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AUDIO4FUN shall have no liability to you or any third party in the event that AUDIO4FUN exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AUDIO4FUN IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AUDIO4FUN warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AUDIO4FUN agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AUDIO4FUN. If the Software is no longer available, AUDIO4FUN retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AUDIO4FUN and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AUDIO4FUN address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AUDIO4FUN SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AUDIO4FUN, AUDIO4FUN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AUDIO4FUN, AUDIO4FUN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AUDIO4FUN SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AUDIO4FUN SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AUDIO4FUN SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AUDIO4FUN SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AUDIO4FUN SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AUDIO4FUN, AUDIO4FUN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AUDIO4FUN, AUDIO4FUN’S AFFILIATES, AUDIO4FUN’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AUDIO4FUN SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AUDIO4FUN, AUDIO4FUN’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AUDIO4FUN’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AUDIO4FUN’S, AUDIO4FUN’S AFFILIATES’, AUDIO4FUN’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AUDIO4FUN SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AUDIO4FUN Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AUDIO4FUN will be irreparably damaged, and therefore you agree that AUDIO4FUN shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AUDIO4FUN means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AUDIO4FUN for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AUDIO4FUN, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AUDIO4FUN Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AUDIO4FUN reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AUDIO4FUN’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AUDIO4FUN Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AUDIO4FUN's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AUDIO4FUN ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@audio4fun.com.