Ohjelmoida » liiketoiminta » järjestäminen

aika Guru last ned
5 0 6187  

Paranna työn tehokkuutta TimeGurun avulla. TimeGurua voi käyttää ilmaiseksi jopa 10 käyttäjälle.

TimeGurun avulla on erittäin helppoa ja selkeää seurata kaikkien työntekijöiden tehokkuutta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa erilaisia tietoja suoraan TimeGuru-verkkosivustoon. Tämä edellyttää tietysti tiliä, ja jos sinulla ei ole tiliä, sen perustaminen vie vain muutaman minuutin.

Asennuksessa sinun on täytettävä erilaisia tietoja, jotka auttavat sinua saamaan kaiken hyödyn palvelusta.

Selkeys

TimeGurun yleinen teema on Selkeys. Monilla ominaisuuksilla on yksinkertainen mutta mukava muotoilu. Tulemme lähemmäksi alla olevia ominaisuuksia, mutta ensinnäkin katsomme kuinka TimeGuru on onnistunut luomaan palvelun, jonka avulla suuretkin yritykset voivat helposti ja kätevästi pysyä työntekijöiden tekemässä työssä.

Mitä tahansa toimintoa katsotkin, jokaisella osalla on erinomainen muotoilu. Eri taulukoissa ja tilastoissa on helppo ja selkeä liikkua. TimeGuru tekee kaiken yhdestä, joten sinun on vain nautittava tietojen helposti syötävästä visuaalisesta esityksestä.

Kuinka se toimii?

Kuten aikaisemmin mainittiin, TimeGurulla on joukko jännittäviä ominaisuuksia, jotka täydentävät toisiaan ja johtavat erinomaiseen työkaluun.

Weekplan

Viikkomuistiintoiminnolla saat yleiskuvan kyseisestä viikosta. TimeGuru etsii jopa oikeita päivämääriä, jotka on lueteltu yksittäisinä päivinä.

Viikkomuistioon on mahdollista lisätä erilaisia tietoja, jotka saattavat tarvita seuraavina päivinä.

Esimerkiksi, jos haluat lisätä kokouksen mihin tahansa aikaan vuorokaudessa, niin huomaat nopeasti, kuinka lyhyt se vie. TimeGuru on uskomattoman vuorovaikutteinen ja voit nopeasti selvittää, kuinka se tehdään. Jos olet prosessissa tiettyyn projektiin, voit myös määrittää sen kokousprojektiin, jotta voit helposti pitää yleiskuvan. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos käynnissä on useita projekteja.

On myös mahdollista lisätä erilaisia kustannusrekisteröintejä. Esimerkiksi, jos olet lähettänyt tämän päivän lounaan kokoukselle, niin voit liittää kuittisi ja kokonaissumman. Lopuksi voit lisätä kommentin myös esim. lounas tai retki aamiaiseksi.

Yksi viikkotiedotteemme suosikkiominaisuuksistamme on ajo-ennätys. Tässä valitset vain tietyn asiakkaan ja lisäät osoitteesta ja osoitteeseen. TimeGuru varmistaa, että laskee etäisyyden itse, ja aivan kuten yllä olevissa työkaluissa, voit tietenkin lisätä kommentteja.

Aikajana

Työkuukauden aikana voit nopeasti menettää seurauksena tehdystä. Oletko saavuttanut kaiken? Mikä kesti kauan - tai voitko viettää enemmän aikaa?

TimeGurun aikajana tarjoaa laajemman yleiskuvan työstä.

Aikajanalla on erilaisia lajitteluvaihtoehtoja. Esimerkiksi, jos haluat vain ajorekisteröinnin aikajanan, sinun on vain valittava muut rekisteröinnit. On myös mahdollista valita tiettyjä asiakkaita, joten näet kuinka kauan vietät valitulle asiakkaalle, ja ainakin voit valita tietyt ajanjaksot, joiden kuluessa aikajanan tulisi pidentyä.

Hallinnollinen

Tietysti, jotta TimeGuru toimisi kunnolla, se vaatii riittävän hallinnan. Näin ollen on uskomattoman helppoa ja helppoa lisätä tarvittavat tiedot.

Projektia perustaessasi sinun on täytettävä erilaisia tietoja. Niitä kaikkia ei tarvitse täyttää, mutta TimeGuru pyytää kaikkein tarvittavaa, jotta olet turvassavarmistaa, että et unohda lisätä jotain tärkeää.

Kuten mainittiin, TimeGurussa on mahdollista yhdistää jopa 10 käyttäjää ilmaiseksi.

Käyttäjän luominen tapahtuu sähköpostitse, ja periaatteessa sinun on vain kirjoitettava haluamasi käyttäjän sähköpostiosoite. Lisäksi sinun on valittava, kuinka kauan valitun henkilön tulisi viettää, kuinka monta tuntia viikossa, mahdollisesti mihin osastoon henkilö kuuluu - ja onko olemassa toimintoja, joita henkilö voi muuttaa.

Sama periaate koskee asiakkaita.

Yleiskatsaus

Kun olet kirjautunut sisään TimeGuruun, sinut kohtaa partakoneen terävä käyttöliittymä.

Tätä liitäntää kutsutaan ohjaamoon. Täällä voi helposti nähdä työn. Ohjaamo tarjoaa yleiskuvan projektin jäsenistä, käytetyistä tunneista, kuluista, ajoista jne.

Voit myös sekoittaa erilaisia tilastoja, jos haluat visuaalisen yleiskuvan.

Johtopäätös

TimeGuru on meille täysin välttämätön työkalu kaikille - riippumatta siitä oletko itsenäinen ammatinharjoittaja vai työskentelet suuressa yrityksessä. Kaikki luultavasti tietävät tunteen kadottaa työpaikka, mutta TimeGurun kaltaisella palvelulla he löytävät sen nopeasti uudelleen.

TimeGuru on myös yllättävän käyttäjäystävällinen, joten eri toimintoihin tottuminen ei vie useita tunteja. TimeGuru on myös selainpohjainen, joten missä tahansa oletkin, voit aina kirjautua sisään ja tarkistaa, onko kaikki niin kuin pitäisi. Se tarkoittaa myös, että järjestelmä- ja laitteistovaatimukset eivät rajoita sinua.

Kakun jäätyessä TimeGuru on tanskalainen. Tämä tarkoittaa tietysti, että ohjelma on tanskan kielellä, mutta myös, että jos sinulla on lopulta ongelmia ohjelman kanssa, voit helposti, nopeasti ja turvallisesti saada tanskan kielen tuen. Tanska toimittaa kaikkialla maailmassa laadukkaita tavaroita, ja TimeGuru ei ole poikkeus.

Siksi TimeGuru saa meiltä lämpimän suosituksen.

Download aika Guru 1.0

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
TimeGuru A/S

Lagt til:
28-08-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Mac OS, iOS, Windows, Android, Tablet

Størrelse:
0 Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AIKA GURU

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and TIMEGURU A/S and its affiliates (“TIMEGURU A/S”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by TIMEGURU A/S or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by TIMEGURU A/S, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “TIMEGURU A/S Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE TIMEGURU A/S SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE TIMEGURU A/S SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the TIMEGURU A/S Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, TIMEGURU A/S hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, TIMEGURU A/S hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by TIMEGURU A/S, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or TIMEGURU A/S's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. TIMEGURU A/S retains all right, title and interest in and to the TIMEGURU A/S Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The TIMEGURU A/S Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the TIMEGURU A/S Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from TIMEGURU A/S. All rights not expressly granted to you herein are reserved by TIMEGURU A/S.

2 THIRD PARTY SERVICES
TIMEGURU A/S Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via TIMEGURU A/S Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the TIMEGURU A/S Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the TIMEGURU A/S Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of TIMEGURU A/S Services, without the express prior written consent of TIMEGURU A/S or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the TIMEGURU A/S Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the TIMEGURU A/S Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the TIMEGURU A/S Services or this EULA, use or install the TIMEGURU A/S Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the TIMEGURU A/S Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that TIMEGURU A/S may offer you a separate site license agreement to make the TIMEGURU A/S Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the TIMEGURU A/S Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the TIMEGURU A/S Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the TIMEGURU A/S Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such TIMEGURU A/S Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the TIMEGURU A/S Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The TIMEGURU A/S Services may include measures to control access to the TIMEGURU A/S Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only TIMEGURU A/S Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the TIMEGURU A/S Services will not function properly.
The TIMEGURU A/S Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the TIMEGURU A/S Services, and to the extent that your contributions through use of the TIMEGURU A/S Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant TIMEGURU A/S an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to TIMEGURU A/S's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the TIMEGURU A/S Services and related goods and services under applicable law. This license grant to TIMEGURU A/S, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The TIMEGURU A/S Services may require an internet connection to access the TIMEGURU A/S Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the TIMEGURU A/S Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to TIMEGURU A/S Services. By using the TIMEGURU A/S Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the TIMEGURU A/S Services or certain features of the TIMEGURU A/S Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the TIMEGURU A/S Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
TIMEGURU A/S respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. TIMEGURU A/S's privacy policy as amended from time to time is available at www.timeguru-a/s.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. TIMEGURU A/S’s Privacy Policy defines how, why and to which extent TIMEGURU A/S collects and uses personal and non-personal information in relation to TIMEGURU A/S's products and services. By installing, accessing or using the TIMEGURU A/S Services you explicitly agree with the terms and conditions of TIMEGURU A/S’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
TIMEGURU A/S may license to you certain virtual goods to be used within TIMEGURU A/S Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and TIMEGURU A/S is not a party to the transaction.
TIMEGURU A/S may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. TIMEGURU A/S shall have no liability to you or any third party in the event that TIMEGURU A/S exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT TIMEGURU A/S IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
TIMEGURU A/S warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, TIMEGURU A/S agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by TIMEGURU A/S. If the Software is no longer available, TIMEGURU A/S retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by TIMEGURU A/S and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the TIMEGURU A/S address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE TIMEGURU A/S SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. TIMEGURU A/S, TIMEGURU A/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. TIMEGURU A/S, TIMEGURU A/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE TIMEGURU A/S SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE TIMEGURU A/S SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE TIMEGURU A/S SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER TIMEGURU A/S SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE TIMEGURU A/S SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY TIMEGURU A/S, TIMEGURU A/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL TIMEGURU A/S, TIMEGURU A/S’S AFFILIATES, TIMEGURU A/S’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE TIMEGURU A/S SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT TIMEGURU A/S, TIMEGURU A/S’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, TIMEGURU A/S’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL TIMEGURU A/S’S, TIMEGURU A/S’S AFFILIATES’, TIMEGURU A/S’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE TIMEGURU A/S SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any TIMEGURU A/S Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, TIMEGURU A/S will be irreparably damaged, and therefore you agree that TIMEGURU A/S shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or TIMEGURU A/S means any legal entity that is directly or indirectly controlled by TIMEGURU A/S for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold TIMEGURU A/S, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the TIMEGURU A/S Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. TIMEGURU A/S reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on TIMEGURU A/S’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the TIMEGURU A/S Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at TIMEGURU A/S's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST TIMEGURU A/S ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@timeguru-a/s.com.