Ohjelmoida » turvallisuus » palomuurit

ZoneAlarm Pro last ned
5 0 1010  

ZoneAlarm Pro on suunniteltu suojaamaan tietokonetta tehokkaasti hakkereilta.

Jos tarvitset tehokkaita ohjelmia hakkereita ja haittaohjelmia vastaan, ZoneAlarm Pro voi olla ohjelma sinulle. Ohjelman avulla saat sekä tehokkaan virustorjuntaohjelman että tehokkaan palomuurin, joka suojaa tietojasi verkossa. Kun olet ladannut ja asentanut ZoneAlarm Pron, olet varma. Voit tietysti halutessasi skannata tietokoneen manuaalisesti alla olevan kuvan mukaisesti. Skannauksen aikana voit muokata skannausta niin, että se etsii tarkalleen haluamiasi paikkoja.

Ohjelman palomuuri asettaa sinut Full Stealth -tilaan, mikä tekee sinut näkymättömäksi potentiaalisille hakkereille seuraten kaikkia Internet-liikenteen näkökohtia ympärilläsi olevien uhkien poistamiseksi.

Tutustu mahdollisuuksiin

ZoneAlarmin virustentorjunta-, vakoilu-, virus- ja muut haittaohjelmat havaitaan ja poistetaan, kun palomuuri kehittyy tunkeutumisen ja hakkereiden toiminnan estämiseksi. Lisäksi voit käyttää myös Find My Laptop -ohjelmaa, joka on saatavilla ohjelman täysversiossa. Tämän avulla voit etsiä kadonneen tietokoneen, kun voit myös saada tietokoneen tiedot. Toinen ominaisuus, jota voit myös hyödyntää, on ZoneAlarm Online Backup, joka tallentaa tietosi turvallisesti verkossa, jos tietokoneesi katkeaa.

Kuten edellä on nähty, voit myös asentaa ZoneAlarmin Anti-Phising-laajennuksen Google Chromeen. Tämä tapahtuu joko napsauttamalla yllä olevaa asennusta, tai vierailemalla Chrome-verkkokaupassa.

Vältä tietojenkalastelua ZoneAlarmilla

Jos et tiedä lauseen phising, se voidaan selittää, koska Internet-petokset yrittävät riistää Internetin käyttäjiltä tietonsa. Voit esimerkiksi löytää Internetistä usein, että nimettömät käyttäjät yrittävät saada muiden käyttäjien käyttäjätunnuksia, salasanoja, luottokorttitietoja tai verkkopankkitietoja. Tämä voidaan tehdä kyseenalaiseksi tästä tiedosta, mutta usein se tapahtuu myös ilman sitä. Voit esimerkiksi syöttää nämä tiedot Internet-kaupankäynnin Web-sivulle. Juuri tämä on ZoneAlarmin tietojenkalastelun torjunta. Ohjelma skannaa verkkosivun, kun napsautat sitä, ja ilmoittaa, jos tämä on luotettu sivusto tai tietojenkalastelusivusto.

ZoneAlarm pitää sinut ajan tasalla

Tietenkin, jotta saat parhaan mahdollisen suojan, virustorjuntaohjelman on voitava torjua kaikenlaisia haitallisia hyökkäyksiä. Siksi ZoneAlarm Pro päivitetään myös säännöllisesti siten, että ohjelma poistaa uusia hakkereiden hyökkäyksiä ja haittaohjelmia. Joten älä huolehdi siitä, kykeneekö ohjelma kestämään jatkuvasti alttiita uhkia verkossa. Päivitykset tapahtuvat täysin automaattisesti taustalla, joten sinun ei tarvitse miettiä mitään - ZoneAlarm tekee sen puolestasi.

Hanki täysin turvattu

ZoneAlarm Pro -ohjelman versio, jonka voit ladata tällä sivustolla, on ohjelman ilmainen kokeiluversio. Se sisältää lähes kaikki samat ominaisuudet, joita täysversio tekee. Tätä versiota voidaan käyttää vain 30 päivän kokeiluun. Sitten sinun täytyy ostaa ohjelma, jotta voit jatkaa käyttöä. Tämä 30 päivän kokeilu antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkiin ohjelman ominaisuuksiin ja työkaluihin, jotta voit päättää, ostetaanko ohjelma 30 päivän kuluttua vai etsitkö vaihtoehtoista ohjelmaa. Jos haluat ostaa ohjelman täydellä lomakkeella, voit ostaa sen ja lukea siitä lisää seuraamalla tätä linkkiä valmistajan sivulle.

Turvallisuusohjelman merkitys

On äärimmäisen tärkeää, että tietokoneeseen on asennettu vankka tietoturvaohjelma, koska muuten on olemassa suuri riski, että eri Internet-uhkat hyökkäävät. Vaikka selaat Internetiä vain kerran, voit silti vaikuttaa siihen. Jos sinulla on tietoturvaohjelma, ohjelma pysäyttää erilaisia uhkia, ja useimmiten tuskin huomaa sitä.

Jos tulet hyökkäämään ilman turvaohjelmaa, voit nopeasti menettää tietoja tietokoneeltasi ja jos sinulla on sensitiasiakirjoja, kuvia tai elokuvia, jotta muut voivat hyödyntää niitä nopeasti. On syytä korostaa, että jos arkaluonteisia tietoja on vain pidätetty, ei ole mitään keinoa takaisin.

Lisäksi useimmat tietoturvaohjelmat voivat varoittaa riskialttiista sivustoista, joten et pääse kaupankäynnin kohteeksi väärennetyillä sivustoilla, joissa luottokorttitietojasi voidaan hyödyntää. Virustorjunta- ja Internet-suojausohjelmat ovat siksi ehdottoman välttämättömiä tietokoneessa.

Vaihtoehtoja

Jos haluat nähdä joitakin ZoneAlarmin kilpailijoita ennen kuin päätät, mikä virustorjuntaohjelma on käytössä, voit etsiä täältä. Esimerkiksi Norton Antivirus olisi hyvä paikka aloittaa. Tämä virustentorjuntaohjelma on yksi markkinoiden suosituimmista ja se on hyvästä syystä. Ohjelma on alan huippuluokkaa ja myös pitää sinut turvassa verkossa. Voit tietysti myös kokeilla AVG Antivirus -ohjelmaa , joka sisältää Nortonin tavoin myös kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotta voit suojata siirron verkossa.

Tärkeintä sinulle on, että virustorjuntaohjelma on ilmainen, suosittelemme myös Avira Free Antivirus -ohjelmaa . Tämä ohjelma ei tietenkään ole niin edistynyt kuin edellä mainittu, mutta se suojaa silti perusperäisiä hakkereiden hyökkäyksiä ja vastaavia. Ohjelma on täysin ilmainen, eikä sinun pitäisi maksaa täyden version saamiseksi. Jos haluat nähdä kaikki tietokoneesi suojausohjelmat, löydät luettelot virustorjuntaohjelmista, palomuureista, varmuuskopiointiohjelmista, vakoiluohjelmien torjunnasta, salauksesta ja lisää napsauttamalla tätä .

Saatavuus

Täältä voit ladata ZoneAlarm Pro -ohjelman kokeiluversion ilmaiseksi Windowsille. Valitettavasti ohjelmaa ei ole suunniteltu Mac OS: lle. Jos siis olet Mac-käyttäjä ja etsit virustentorjuntaohjelmaa, etsi vaihtoehtoisia ohjelmia. Katso esimerkiksi Avira Antivirus for Mac, joka on erinomainen sovellus Macin suojaamiseen. Se on täysin ladattavissa ja voit lukea lisää tästä .

Johtopäätös

ZoneAlarm Pro suojaa sinua kaikentyyppisiltä hyökkäyksiltä. Virustentorjuntaohjelma skannaa tietokoneen ja poistaa haitalliset tiedostot, kun palomuuri pitää hakkerit poissa. Palomuurin täysi Stealth-tila saa sinut näkymättömiksi hakkereille, ja jatkuvat ohjelmapäivitykset pitävät sinut ajan tasalla uusimmasta suojausavusta. Lisäksi, jos ZoneAlarm Anti-Phishing on Google Chromen käytössä, voit varmistaa, että phishing-sivut estetään, jotta et menetä arvokasta tietoa. Tämä voidaan ladata Chrome-verkkokaupasta tai ZoneAlarm-ohjelmasta. Ohjelman versio sivulla on 30 päivän ilmainen kokeiluversio, jonka voit sitten päivittää ohjelman täysversioon. Näin voit tutkia kaikkia ohjelman Vaihtoehtoja ja verrata niitä vaihtoehtoisiin ohjelmiin ennen kuin päätät, mikä ohjelma on sinulle paras. Jos haluat muita ohjelmia vertailua varten, voit etsiä useita ohjelmia edellä Valinnat-osiossa ja löytää myös Avira Antivirus, joka on Mac-virustorjuntaohjelma. ZoneAlarm Pro on suunniteltu vain Windowsille, joten jos olet Mac-käyttäjä, sinun on löydettävä muita ohjelmia.

Download ZoneAlarm Pro 2016

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Zone Labs

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
50 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ZONEALARM PRO

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ZONE LABS and its affiliates (“ZONE LABS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ZONE LABS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ZONE LABS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ZONE LABS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ZONE LABS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ZONE LABS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ZONE LABS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ZONE LABS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ZONE LABS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ZONE LABS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ZONE LABS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ZONE LABS retains all right, title and interest in and to the ZONE LABS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ZONE LABS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ZONE LABS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ZONE LABS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ZONE LABS.

2 THIRD PARTY SERVICES
ZONE LABS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ZONE LABS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ZONE LABS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ZONE LABS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ZONE LABS Services, without the express prior written consent of ZONE LABS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ZONE LABS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ZONE LABS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ZONE LABS Services or this EULA, use or install the ZONE LABS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ZONE LABS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ZONE LABS may offer you a separate site license agreement to make the ZONE LABS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ZONE LABS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ZONE LABS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ZONE LABS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ZONE LABS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ZONE LABS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ZONE LABS Services may include measures to control access to the ZONE LABS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ZONE LABS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ZONE LABS Services will not function properly.
The ZONE LABS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ZONE LABS Services, and to the extent that your contributions through use of the ZONE LABS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ZONE LABS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ZONE LABS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ZONE LABS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ZONE LABS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ZONE LABS Services may require an internet connection to access the ZONE LABS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ZONE LABS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ZONE LABS Services. By using the ZONE LABS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ZONE LABS Services or certain features of the ZONE LABS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ZONE LABS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ZONE LABS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ZONE LABS's privacy policy as amended from time to time is available at www.zone-labs.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ZONE LABS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ZONE LABS collects and uses personal and non-personal information in relation to ZONE LABS's products and services. By installing, accessing or using the ZONE LABS Services you explicitly agree with the terms and conditions of ZONE LABS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ZONE LABS may license to you certain virtual goods to be used within ZONE LABS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ZONE LABS is not a party to the transaction.
ZONE LABS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ZONE LABS shall have no liability to you or any third party in the event that ZONE LABS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ZONE LABS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ZONE LABS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ZONE LABS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ZONE LABS. If the Software is no longer available, ZONE LABS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ZONE LABS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ZONE LABS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ZONE LABS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ZONE LABS, ZONE LABS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ZONE LABS, ZONE LABS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ZONE LABS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ZONE LABS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ZONE LABS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ZONE LABS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ZONE LABS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ZONE LABS, ZONE LABS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ZONE LABS, ZONE LABS’S AFFILIATES, ZONE LABS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ZONE LABS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ZONE LABS, ZONE LABS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ZONE LABS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ZONE LABS’S, ZONE LABS’S AFFILIATES’, ZONE LABS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ZONE LABS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ZONE LABS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ZONE LABS will be irreparably damaged, and therefore you agree that ZONE LABS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ZONE LABS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ZONE LABS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ZONE LABS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ZONE LABS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ZONE LABS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ZONE LABS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ZONE LABS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ZONE LABS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ZONE LABS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@zone-labs.com.