Ohjelmoida » liiketoiminta » Työkalut

WordWeb last ned
5 0 515  

Täällä voit ladata WordWebin ilmaiseksi, joten voit nopeasti selvittää, mitä vaikeita sanoja verkossa on, ja ohjelmissa.

Jos joskus kohtaat sanan, jota et ymmärrä tai mitä et ymmärrä valitussa yhteydessä, WordWeb voi olla ohjelma sinulle. Usein sinun täytyy saada sanakirja eteenpäin tai etsiä sanoja selityksistä verkossa saadaksesi vastauksen sen käsittämättömyyteen. WordWebin avulla sinun tarvitsee vain klikata sanaa, ja sitten selitys tulee esiin. Voit tietysti myös käyttää ohjelmaa klassisena sanakirjana, joka on tietokoneessasi ja jonka voit etsiä vapaasti.

WordWebin avulla voit etsiä sanastoja, synonyymejä, antonymejä, sanatyyppejä, vastaavia sanoja ja paljon muuta. Lisäksi sanakirjan käyttäjät voivat auttaa parantamaan sitä lähettämällä mahdollisia virheitä ja mahdollisia parannuksia. Valitettavasti se on saatavilla vain englanniksi.

Käytä sekä poissa että verkossa

Ohjelma luotiin alun perin, jotta voit kääntää vaikeita ja käsittämättömiä sanoja tietokoneesi ohjelmista. Aluksi tarkoituksena oli, että IT-käyttäjät voivat käyttää sitä apuna ohjelmien käyttämisessä, jotka sisälsivät sanoja, joita he eivät ehkä täysin ymmärtäneet. Sen jälkeen sitä kehitettiin edelleen, kun kehittäjät näkivät, että monet käyttäjät halusivat samat mahdollisuudet Internetissä. Siksi he jatkoivat ohjelmaa niin, että se toimii nyt myös verkossa. Näin voit voittaa kaikki sanat, jotka tapaatte Internetissä, ja vain muutaman sekunnin kuluttua tiedät tarkalleen, mitä tämä tarkoittaa. Näin on esimerkiksi paljon helpompi vastata nopeasti takaisin sähköpostiviestiin, jossa sanat saattavat olla hieman liian akateemisia, kun taas sinun ei tarvitse viettää aikaa sanakirjan siirtämiseen joka kerta, kun kohtaat vieraan sanan artikkelissa tai vastaavassa. Yhdellä napsautuksella kestää vain yhden sekunnin, jonka jälkeen voit nopeasti selittää sanan.

WordWebin ottaminen käyttöön

Tietenkin, kun ohjelma on ladattu ja asennettu, voit avata sen milloin tahansa löytääksesi sen tietokoneellesi. Tämä voi kuitenkin olla helpompi turhauttavaa prosessi, jossa täytyy avata ohjelma ja etsiä joka kerta, kun haluat sanan selityksen. Siksi WordWeb on tehnyt niin yksinkertaisen, että voit pitää tietokoneen CTRL-näppäintä näppäimistössä, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa sanaa, joka avaa WordWebin tämän sanan selitykseen. Sanan tyhjentäminen kestää vain muutaman sekunnin ja et tuhlaa tarpeetonta aikaa.

Perustuu WordNetiin

Tämän kaltaisen vapaan ohjelman avulla voisi pelätä, että laatu ei olisi luotettava. Onneksi tämä ei kuitenkaan ole. WordWeb noutaa kaikki tiedot WordNetistä. WordNet on Princetonin yliopiston hallinnoima online-leksinen tietokanta. Siksi jotkut maailman viisaimmista ystävistä varmistavat, että kaikki selitykset ja sanat ovat oikein. Älä koskaan pelkää, että WordWebistä saamasi selitys ei vastaa oikeaa tulkintaa.

Valitettavasti vain englanniksi

Ohjelma toimii moitteettomasti, mutta siinä on yksi ongelma, että se toimii vain englanniksi. Siksi voit puhua vain englanninkielisiä sanoja, kun taas saamasi selitykset ovat saatavilla vain englanniksi. Siksi ei esimerkiksi ole mahdollista avata tanskalaista sanaa, eikä myöskään saa selitystä englanniksi. Ohjelma on siis sopivin niille, jotka ovat jo hyviä englanniksi, mutta jotka toisinaan kohtaavat sanoja, joita he eivät ymmärrä tai eivät tiedä. Jos et ole tyytyväinen englannin kieleen, ja jos kohtaat vieraita sanoja, joita et ymmärrä, ei myöskään ole varmaa, että ymmärrät WordWebissä annetun selityksen, koska se on myös englanniksi.

Vaihtoehtoja

Jos etsit vaihtoehtoista sanakirjaa, joka voi myös etsiä tanskalaisia sanoja, sinun ei tarvitse pitää WordWebiä, vaan voit kokeilla kättäsi Gyldendalin sanakirjassa. Tämä on Tanskassa eniten käytetty sanakirja. Se vaatii kuitenkin käyttäjää käyttämään sitä.

Muita Vaihtoehtoja voivat olla myös Ordbogen.com tai Google Translate. Molemmat voivat olla kuin GyldendalS auttaa sinua ymmärtämään sanoja, synonyymejä ja paljon muuta.

Saatavuus

On aina tärkeää, että varmistat, että lataamasi ohjelma on yhteensopiva tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa. Tässä voit ladata WordWeb for Windows -käyttöjärjestelmän, mutta jos olet Mac-käyttäjä, voit myös nauttia ohjelmasta. Jos noudatat tätä linkkiä, voit lukea lisää WordWeb for Macista, kun voit myös ladata ohjelman.

Johtopäätös

Jos haluat pystyä nopeasti saamaan selityksiä kaikista vaikeista sanoista, joita saatat kohdata sekä eri ohjelmissa että Internetissä, WordWeb voi todennäköisesti olla suuri voitto. Ohjelma toimii sanakirjana, joka antaa sinulle paljon tietoa sanasta, kun käynnistät sen. Esimerkiksi sanan selityksen lisäksi voit nähdä myös sanan synonyymit ja antonymit ja samalla antaa esimerkkejä samankaltaisista sanoista. Ohjelma voidaan avata kuten mitä tahansa muuta ohjelmaa tietokoneessasi napsauttamalla sen logoa, mutta lisäksi voit avata sen myös pitämällä näppäimistön CTRL-painiketta painettuna hiiren kakkospainikkeella haluamaasi sanaan up.

Ohjelma perustuu WordNetin tietoihin, joka on Princetonin yliopiston luoma sanakirja. Tiedät, että saat oikeat selitykset sanoista, joita etsit. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että sanakirja toimii vain englanniksi. Siksi et voi esittää tanskalaisia sanoja tai saada selityksiä tanskaksi. Jos etsit tanskalaista sanakirjaa, voit tarkastella Gyldendalin sanakirjaa, josta löydät linkin kohdassa Valinnat. Sieltä löytyy myös linkkejä Ordbogen.comiin ja Google-kääntäjään, jotka ovat myös kaksi erittäin suosittua web-sivua kielellistä apua varten. WordWeb ladataan täällä Windows-sivulla, mutta jos olet Mac-käyttäjä, voit käyttää myös sanakirjaa. Käytettävyys-osiosta löydät linkin, jonka avulla voit ladata WordWeb for Macin.

Download WordWeb 6.8

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Antony Lewis

Lagt til:
08-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows 2000/XP/Vista/7/8

Størrelse:
19.1 Mb

Sist oppdatert:
08-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WORDWEB

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ANTONY LEWIS and its affiliates (“ANTONY LEWIS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ANTONY LEWIS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ANTONY LEWIS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ANTONY LEWIS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ANTONY LEWIS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ANTONY LEWIS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ANTONY LEWIS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ANTONY LEWIS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ANTONY LEWIS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ANTONY LEWIS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ANTONY LEWIS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ANTONY LEWIS retains all right, title and interest in and to the ANTONY LEWIS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ANTONY LEWIS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ANTONY LEWIS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ANTONY LEWIS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ANTONY LEWIS.

2 THIRD PARTY SERVICES
ANTONY LEWIS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ANTONY LEWIS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ANTONY LEWIS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ANTONY LEWIS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ANTONY LEWIS Services, without the express prior written consent of ANTONY LEWIS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ANTONY LEWIS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ANTONY LEWIS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ANTONY LEWIS Services or this EULA, use or install the ANTONY LEWIS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ANTONY LEWIS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ANTONY LEWIS may offer you a separate site license agreement to make the ANTONY LEWIS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ANTONY LEWIS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ANTONY LEWIS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ANTONY LEWIS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ANTONY LEWIS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ANTONY LEWIS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ANTONY LEWIS Services may include measures to control access to the ANTONY LEWIS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ANTONY LEWIS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ANTONY LEWIS Services will not function properly.
The ANTONY LEWIS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ANTONY LEWIS Services, and to the extent that your contributions through use of the ANTONY LEWIS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ANTONY LEWIS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ANTONY LEWIS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ANTONY LEWIS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ANTONY LEWIS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ANTONY LEWIS Services may require an internet connection to access the ANTONY LEWIS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ANTONY LEWIS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ANTONY LEWIS Services. By using the ANTONY LEWIS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ANTONY LEWIS Services or certain features of the ANTONY LEWIS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ANTONY LEWIS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ANTONY LEWIS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ANTONY LEWIS's privacy policy as amended from time to time is available at www.antony-lewis.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ANTONY LEWIS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ANTONY LEWIS collects and uses personal and non-personal information in relation to ANTONY LEWIS's products and services. By installing, accessing or using the ANTONY LEWIS Services you explicitly agree with the terms and conditions of ANTONY LEWIS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ANTONY LEWIS may license to you certain virtual goods to be used within ANTONY LEWIS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ANTONY LEWIS is not a party to the transaction.
ANTONY LEWIS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ANTONY LEWIS shall have no liability to you or any third party in the event that ANTONY LEWIS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ANTONY LEWIS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ANTONY LEWIS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ANTONY LEWIS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ANTONY LEWIS. If the Software is no longer available, ANTONY LEWIS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ANTONY LEWIS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ANTONY LEWIS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ANTONY LEWIS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ANTONY LEWIS, ANTONY LEWIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ANTONY LEWIS, ANTONY LEWIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ANTONY LEWIS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ANTONY LEWIS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ANTONY LEWIS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ANTONY LEWIS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ANTONY LEWIS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ANTONY LEWIS, ANTONY LEWIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ANTONY LEWIS, ANTONY LEWIS’S AFFILIATES, ANTONY LEWIS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ANTONY LEWIS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ANTONY LEWIS, ANTONY LEWIS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ANTONY LEWIS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ANTONY LEWIS’S, ANTONY LEWIS’S AFFILIATES’, ANTONY LEWIS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ANTONY LEWIS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ANTONY LEWIS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ANTONY LEWIS will be irreparably damaged, and therefore you agree that ANTONY LEWIS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ANTONY LEWIS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ANTONY LEWIS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ANTONY LEWIS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ANTONY LEWIS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ANTONY LEWIS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ANTONY LEWIS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ANTONY LEWIS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ANTONY LEWIS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ANTONY LEWIS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@antony-lewis.com.