Ohjelmoida » turvallisuus » Anti-Spyware

Spybot Search and Destroy Free last ned
4 0 355  

Lataa ilmainen Spybot - Etsi ja tuhoa täällä ja saat turvallisen kokemuksen tietokoneellesi.

Monet ihmiset ovat vähitellen huomanneet, että virukset, haittaohjelmat, vakoiluohjelmat tai muut hyökkäsivät heidän tietokoneensa. Se on todella epämiellyttävä kokemus, joten on hyvä idea estää sitä pääsemästä ja hankkia itsellesi virustorjuntaohjelma. Tässä on huono onni, ja sitten sinun on tehtävä suuri työ saadaksesi se takaisin. Se voi olla myös kallis tapaus, jos se on yksi huonommista pahoinpitelyihin. Kaiken kaikkiaan on hyvä idea, jos päätät ladata virustorjuntaohjelman heti.

Täällä raportoimme Spybot - Search & Destroy, ja ymmärrät siis onko tämä ohjelma sinun ladata tietokoneellesi. On aina hyvä idea päästä ladattavaan ohjelmaan - tällä tavalla et yllättynyt siitä, mitä olet ladannut. Se helpottaa myös ohjelman aloittamista, eikä sinun tarvitse viettää liikaa aikaa istuen ja löytääksesi sen.

Ilmainen versio

Voit ladata Spybotin helposti ilmaiseksi, jos et halua käyttää rahaa siihen, esimerkiksi jos et näe ongelmaa erityisen suurena. Sinun on valittava ilmainen versio, jos sinun on vain pystyttävä poistamaan haittaohjelmia tai jos haluat suojata tietokonetta tekemällä selaimesi immuuni. Voit myös valita tietokoneille kokeneempia vaihtoehtoja, koska voit esimerkiksi työskennellä automaattisen käynnistyksen kanssa, jolla on eri vaihtoehdot, jos haluat muuttaa jotain.

Voit myös skannata yksittäisiä tiedostoja ja kansioita, jos et tarvitse täydellistä skannausta tietokoneestasi tällä hetkellä. Erityisesti Spybotille - Search & Destroy on, että et voi skannata vain paikallisella ohjaimellasi olevia tiedostoja ja kansioita - voit skannata myös ne, jotka sinulla on Internet-jakamisen avulla. Voit myös odottaa saavasi aina apua ongelmiin, jos kirjoitat vain palveluntarjoajan tukeen sähköpostitse.

Siksi ohjelman ilmaisen version käyttämisessä on monia etuja. Saat silti ohjelman, josta on paljon hyötyä tietokoneellesi.

Koti-version ostaminen

Spybotissa on myös mahdollisuus ostaa muita versioita. Voit tehdä sen, jos haluat silti vähän enemmän kuin mitä voit saada ilmaisena versiona. Esimerkiksi, jos päätät saada version nimeltä "Koti". Täältä voit saada virussuojauksen ominaisuuksissa, jotka ovat ilmaisessa versiossa. Kun ostat 'Kotiin', saat mahdollisuuden automaattiseen tarkistukseen, jossa sinun ei tarvitse käynnistää ohjelmaa itse, ja siksi voi joskus olla käyttämättä tietokonetta. Tällä tavalla ohjelma tuottaa hyvin minimaalisen. Saat myös pääsyn tietokoneesi korjaamiseen onnettomuuden sattuessa. Voit myös odottaa tietokonetta, joka on immuuni useille viruksille, haittaohjelmille ja vakoiluohjelmille. Päivitykset ovat joskus saatavissa, kun saat tämän version. Tällä tavoin voit odottaa saavasi ohjelman, joka paranee jatkuvasti.

Periaatteessa saat paremman suojan tietokoneellesi ostetulla versiolla. Siksi on sinun tehtäväsi, kuinka paljon suojaa haluat ja kuinka tärkeätä se on sinulle. Ilmaisen version valitsemiseksi sen sijaan voi olla monia syitä.

Helppous

Ohjelman kehittäjällä oli helppokäyttöisyys ja selkeä suunnittelu mielessä, kun Spybot - Search & Destoy kehitettiin. Kotisivu antaa sinulle nopean yleiskuvan siitä, mitä voit tehdä.

Nämä vaihtoehdot on myös jaettu luokkiin, joten voit helposti löytää juuri sen, mikä oli mielessä. Sen avulla on myös helppo tutustua ohjelmaan ja sen ominaisuuksiin, vaikka sinulla ei ehkä ole mitään erityisiä toimia mielessä. On edelleen hyvä idea tietää, minne mennä, jos tietokoneesi yhtäkkiä menee pieleen virusten ja vakoiluohjelmien takia.

Muut virustorjuntaohjelmat

siellälöytänyt monia virustentorjuntaohjelmat asteittain, mutta se ei todellakaan ole kaikki ovat samanarvoisia. Voit tietysti käydä Spybotin omalla verkkosivustolla, johon linkimme edellisessä osassa, koska heillä on muita versioita, joita emme ole kuvanneet täällä. Mutta voit heittää itsesi myös muihin tarjoajiin. Yleensä kuluttajat ovat todella innostuneita Anti Explorator -nimestä virustorjuntaohjelmasta. Se on myös ohjelma, jonka avulla voit skannata ja poistaa haittaohjelmia, viruksia ja vakoiluohjelmia. Tämä on myös ilmainen, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä kalliissa tuomioissa, mikä on bonus monille.

Jos haluat hieman valita itsellesi, olemme ilmoittaneet monista muista virustentorjuntaohjelmista, ja voit sitten tutkia itse. Voit tehdä sen luokassa nimeltään vakoiluohjelmien torjunta. Täältä löydät paljon inspiraatiota, jonka virustorjuntaohjelman lopulta valita, ja saatat olla viisaampi, jos joudut korvaamaan nykyisen.

Johtopäätös

Loppujen lopuksi voidaan sanoa, että Spybot - Search & Destroy on hyvä, haluatko käyttää ilmaista ohjelman versiota vai haluatko käyttää siihen rahaa ja saada ylimääräistä irti. Loppujen lopuksi se riippuu siitä, mitä haluat päästä irti siitä. Haluatpa ostaa tai käyttää ilmaista versiota, voit odottaa sitä, että helppokäyttöisyys on ollut ensiarvoisen tärkeää suunnitellessasi mallia. Yleensä tämä ohjelma voi helposti pysyä mukana kaikissa muissa käytettävissä olevissa virustentorjuntaohjelmissa. Tämä on Windows-versio, jonka löydät täältä. Jos käytät Mac- tai Linux-järjestelmiä, viittaamme jälleen laajaan suojausluokkaan. Sieltä löydät ehdottomasti tietoturvaohjelman, joka vastaa tarpeitasi riippumatta siitä, mikä käyttöjärjestelmä sinulla on.

Download Spybot Search and Destroy Free 2.4

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Safer-Networking

Lagt til:
17-10-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
66.7 Mb

Sist oppdatert:
17-10-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SPYBOT SEARCH AND DESTROY FREE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SAFER-NETWORKING and its affiliates (“SAFER-NETWORKING”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SAFER-NETWORKING or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SAFER-NETWORKING, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SAFER-NETWORKING Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SAFER-NETWORKING SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SAFER-NETWORKING SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SAFER-NETWORKING Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SAFER-NETWORKING hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SAFER-NETWORKING hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SAFER-NETWORKING, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SAFER-NETWORKING's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SAFER-NETWORKING retains all right, title and interest in and to the SAFER-NETWORKING Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SAFER-NETWORKING Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SAFER-NETWORKING Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SAFER-NETWORKING. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SAFER-NETWORKING.

2 THIRD PARTY SERVICES
SAFER-NETWORKING Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SAFER-NETWORKING Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SAFER-NETWORKING Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SAFER-NETWORKING Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SAFER-NETWORKING Services, without the express prior written consent of SAFER-NETWORKING or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SAFER-NETWORKING Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SAFER-NETWORKING Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SAFER-NETWORKING Services or this EULA, use or install the SAFER-NETWORKING Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SAFER-NETWORKING Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SAFER-NETWORKING may offer you a separate site license agreement to make the SAFER-NETWORKING Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SAFER-NETWORKING Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SAFER-NETWORKING Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SAFER-NETWORKING Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SAFER-NETWORKING Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SAFER-NETWORKING Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SAFER-NETWORKING Services may include measures to control access to the SAFER-NETWORKING Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SAFER-NETWORKING Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SAFER-NETWORKING Services will not function properly.
The SAFER-NETWORKING Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SAFER-NETWORKING Services, and to the extent that your contributions through use of the SAFER-NETWORKING Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SAFER-NETWORKING an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SAFER-NETWORKING's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SAFER-NETWORKING Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SAFER-NETWORKING, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SAFER-NETWORKING Services may require an internet connection to access the SAFER-NETWORKING Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SAFER-NETWORKING Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SAFER-NETWORKING Services. By using the SAFER-NETWORKING Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SAFER-NETWORKING Services or certain features of the SAFER-NETWORKING Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SAFER-NETWORKING Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SAFER-NETWORKING respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SAFER-NETWORKING's privacy policy as amended from time to time is available at www.safer-networking.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SAFER-NETWORKING’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SAFER-NETWORKING collects and uses personal and non-personal information in relation to SAFER-NETWORKING's products and services. By installing, accessing or using the SAFER-NETWORKING Services you explicitly agree with the terms and conditions of SAFER-NETWORKING’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SAFER-NETWORKING may license to you certain virtual goods to be used within SAFER-NETWORKING Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SAFER-NETWORKING is not a party to the transaction.
SAFER-NETWORKING may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SAFER-NETWORKING shall have no liability to you or any third party in the event that SAFER-NETWORKING exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SAFER-NETWORKING IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SAFER-NETWORKING warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SAFER-NETWORKING agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SAFER-NETWORKING. If the Software is no longer available, SAFER-NETWORKING retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SAFER-NETWORKING and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SAFER-NETWORKING address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SAFER-NETWORKING SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SAFER-NETWORKING, SAFER-NETWORKING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SAFER-NETWORKING, SAFER-NETWORKING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SAFER-NETWORKING SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SAFER-NETWORKING SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SAFER-NETWORKING SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SAFER-NETWORKING SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SAFER-NETWORKING SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SAFER-NETWORKING, SAFER-NETWORKING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SAFER-NETWORKING, SAFER-NETWORKING’S AFFILIATES, SAFER-NETWORKING’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SAFER-NETWORKING SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SAFER-NETWORKING, SAFER-NETWORKING’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SAFER-NETWORKING’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SAFER-NETWORKING’S, SAFER-NETWORKING’S AFFILIATES’, SAFER-NETWORKING’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SAFER-NETWORKING SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SAFER-NETWORKING Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SAFER-NETWORKING will be irreparably damaged, and therefore you agree that SAFER-NETWORKING shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SAFER-NETWORKING means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SAFER-NETWORKING for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SAFER-NETWORKING, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SAFER-NETWORKING Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SAFER-NETWORKING reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SAFER-NETWORKING’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SAFER-NETWORKING Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SAFER-NETWORKING's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SAFER-NETWORKING ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@safer-networking.com.