Ohjelmoida » turvallisuus » antivirus

Panda Free Antivirus last ned
3 0 4286  

Panda Free Antivirus on kevyt virustentorjuntaohjelma, joka suojaa tietokoneesi jossain määrin viruksia vastaan.

Panda Free Antivirus on kevyt virustorjuntaohjelma, joka suojaa tietokonettasi jossain määrin viruksia vastaan.

Jos sinulla on virustorjuntaohjelma, joka suojaa sinua haitallisilta tiedoilta, Panda Free Antivirus saattaa olla suositeltavaa. Ohjelma taistelee virusten varalta tietokoneen tiedostojen välillä ja pitää samalla haittaohjelmat poissa USB-tuloista. Lisäksi se voi myös auttaa sinua suojaamaan liikennettäsi Internetissä.

Ohjelma on ladattavissa täysin ilmaiseksi, se on tanskalainen, mutta on myös hyvin helppo navigoida. Alla on lisätietoja ohjelmasta, kun taas vaihtoehtoisia ohjelmia mainitaan.

Karanteeni- ja tapahtumaraportti

Kun Panda Free Antivirus on lopettanut tietokoneen tiedostojen skannauksen, voit seurata skannaustuloksia myöhemmin. Kuten alla näkyy, näet, kuinka monta tiedostoa sisältää haitallisia tietoja. Nämä ohjelmat karanteeniin automaattisesti, ja voit napsauttaa Näytä tiedot, jossa näet, mitkä tiedostot ovat haitallisia ja lisätietoja prosessista.

Voit myös napsauttaa sovelluksen tapahtumaraporttia, jossa kaikki skannaukset ja tapahtumat on lähetetty. Näin voit helposti seurata virustorjuntaohjelmaa ja sen toimintaa. Tapahtumaraportissa kuvataan, millainen tapahtuma on tapahtunut, milloin se tapahtui ja mitä tapahtuman nykyinen tila on.

Lisäominaisuudet

Panda Free Antivirusin ensisijainen tehtävä on skannata tietokoneellesi tiedostot haittaohjelmia varten. Lisäksi ohjelma voi myös suojata paljon muita paikkoja omien tiedostojen lisäksi, jos haluat. Voit esimerkiksi käyttää Pandan VPN: ää suojataaksesi tietoliikennettäsi Internetissä, ja lisäksi Panda suojaa sinua haitallisilta tiedoilta tietokoneen USB-tulojen kautta.

Löydät myös valikosta "Oma tuotteet", jossa voit päivittää Panda Pro Editioniin. Ohjelman Pro-versio maksaa rahaa ja sitä selitetään edelleen seuraavassa segmentissä.

Panda Antivirus Pro Edition

Koska Panda Free Antivirus on ilmainen virustorjuntaohjelma, se ei tietenkään ole täydellinen ja optimaalinen suoja tietokoneellesi. Siksi Pandalla on myös Pro Edition, joka voidaan ostaa vain 138 kruunua. Vapaaseen versioon sisältyvien virustorjuntapalveluiden lisäksi Panda Pro Edition tarjoaa myös palomuurin suojauksen Pandan kautta, kun taas ohjelma suojaa myös WIFI-verkkoa. Lisäksi pääset käsiksi Pandan VIP-tukeen, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden auttamaan sinua.

Löydät linkin Panda Pro Editionin ostamiseen sivun yläreunassa. On kuitenkin syytä mainita, että voit tehdä hyvin hyvin ilmaisen version kanssa. Mutta jos haluat absoluuttisen suojan, sinun täytyy tietysti hankkia Pro Edition.

Päivitykset

Jotta tietokoneesi olisi paras mahdollinen, Panda Free Antivirus päivitetään jatkuvasti. Ohjelma pysyy ajan tasalla, joten sinun ei tarvitse huolehtia uusista viruksista, virustorjuntaohjelmien päivittäminen ei onnistu. Panda Free Antivirus varmistaa, että se voi aina käsitellä sekä tunnettuja että tuntemattomia viruksia.

Yksi tapa, jolla ohjelma pysyy ajan tasalla, on käyttäjäjärjestelmän kautta. Jos Panda-suojatussa laitteessa on eräänlainen haitallinen data, kaikki Panda-suojatut yksiköt hälytetään mahdolliselle virukselle ja pitävät ne valmiina torjumaan sitä. Pandan virustentorjuntatietokanta on pilvipohjainen, mikä tarkoittaa myös sitä, että et vaaraa tietokoneen turvallisuutta osallistumalla virustentorjuntajärjestelmään.

Saatavuus

Tietenkin ennen virustentorjuntaohjelman lataamista ja asentamista on tärkeää löytää tietokoneesi käyttöjärjestelmäsi tukema ohjelma. Panda Free Antivirus on suunniteltu suojaamaan tietokoneita Windows-käyttöjärjestelmänä, joten niitä ei voi asentaa Maciin. Jos olet Mac-käyttäjä, voit tarkastella Avira Free Antivirus -ohjelmaa, josta löydät linkin alla olevaan osaan.  

Vaihtoehtoiset virustentorjuntaohjelmat

Jos haluathaluat nähdä muutamia muita virustentorjuntaohjelmia, ennen kuin päätät, kumpi suojaa tietokoneesi, suosittelemme, että tutustu Avastiin! Vapaa Antivirus. Panda Free Antivirus: n tavoin tämä on täysin ilmainen ja ladattavissa ilmaiseksi. Voit lukea lisää Avastista! Vapaa Antivirus seuraamalla tässä olevaa linkkiä, josta löydät myös linkin, jolla voit hankkia lisenssin ohjelman premium-versiolle, jos tämä olisi mielenkiinnostasi.

Toinen ilmainen virustorjuntaohjelma, jonka voit ladata, on Avira Free Antivirus. Kuten Avast! Pandan ilmaiset ohjelmat voivat tehdä suurimman osan siitä, kun kyse on virustentorjunnasta. Avira Free Antivirusin suuri plus on, että se on yhteensopiva myös Macissa, jossa kaksi muuta on vain Windows-käyttäjille. Löydät Avira Free Antivirusin seuraamalla tätä linkkiä.

Johtopäätös

Jos tarvitset luotettavan virustorjuntaohjelman, joka voi havaita ja torjua haittaohjelmia tietokoneellasi, Panda Free Antivirus voi olla sinulle. Ohjelma on ladattavissa täysin ilmaiseksi ja asennettu tanskaksi. Näin on helppo liikkua ympäri ja tutkia sen monia mahdollisuuksia. Pandan virustentorjuntatietokanta on pilvipohjainen, mikä auttaa virusten sijaintia Panda-suojatuissa laitteissa, koska laitteet ovat vaarattomia löytämään ja torjumaan viruksia.

Koska tämä on ilmainen versio Pandan virustentorjuntaohjelmasta, se ei sisällä kaikkia samoja ominaisuuksia, joita Pro-versio tekee. Pro-versio tarjoaa myös palomuurin suojauksen ja suojaa WIFI-verkkoasi samalla kun saat Panda-työntekijöiltä VIP-neuvoja ja apua. Pro-versio maksaa 138 Tanskan kruunua, ja sen voi ostaa sivun yläosassa olevan linkin kautta. Sivun yläreunassa on myös linkkejä muutamiin vaihtoehtoisiin virustentorjuntaohjelmiin, jotka molemmat ovat erittäin suosittuja. On syytä tarkastella mahdollisimman monta ilmaista virustorjuntaohjelmaa, ennen kuin päätät, kumpi ladata. Näin voit valita, mikä parhaiten sopii tarpeisiisi.

Download Panda Free Antivirus 2018

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Panda Security

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
2 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
138
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR PANDA FREE ANTIVIRUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and PANDA SECURITY and its affiliates (“PANDA SECURITY”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by PANDA SECURITY or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by PANDA SECURITY, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “PANDA SECURITY Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE PANDA SECURITY SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE PANDA SECURITY SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the PANDA SECURITY Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PANDA SECURITY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PANDA SECURITY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by PANDA SECURITY, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or PANDA SECURITY's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. PANDA SECURITY retains all right, title and interest in and to the PANDA SECURITY Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The PANDA SECURITY Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the PANDA SECURITY Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from PANDA SECURITY. All rights not expressly granted to you herein are reserved by PANDA SECURITY.

2 THIRD PARTY SERVICES
PANDA SECURITY Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via PANDA SECURITY Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the PANDA SECURITY Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the PANDA SECURITY Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of PANDA SECURITY Services, without the express prior written consent of PANDA SECURITY or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the PANDA SECURITY Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the PANDA SECURITY Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the PANDA SECURITY Services or this EULA, use or install the PANDA SECURITY Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the PANDA SECURITY Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that PANDA SECURITY may offer you a separate site license agreement to make the PANDA SECURITY Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the PANDA SECURITY Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the PANDA SECURITY Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the PANDA SECURITY Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such PANDA SECURITY Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the PANDA SECURITY Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The PANDA SECURITY Services may include measures to control access to the PANDA SECURITY Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only PANDA SECURITY Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the PANDA SECURITY Services will not function properly.
The PANDA SECURITY Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the PANDA SECURITY Services, and to the extent that your contributions through use of the PANDA SECURITY Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant PANDA SECURITY an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to PANDA SECURITY's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the PANDA SECURITY Services and related goods and services under applicable law. This license grant to PANDA SECURITY, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The PANDA SECURITY Services may require an internet connection to access the PANDA SECURITY Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the PANDA SECURITY Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to PANDA SECURITY Services. By using the PANDA SECURITY Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the PANDA SECURITY Services or certain features of the PANDA SECURITY Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the PANDA SECURITY Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
PANDA SECURITY respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. PANDA SECURITY's privacy policy as amended from time to time is available at www.panda-security.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. PANDA SECURITY’s Privacy Policy defines how, why and to which extent PANDA SECURITY collects and uses personal and non-personal information in relation to PANDA SECURITY's products and services. By installing, accessing or using the PANDA SECURITY Services you explicitly agree with the terms and conditions of PANDA SECURITY’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
PANDA SECURITY may license to you certain virtual goods to be used within PANDA SECURITY Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and PANDA SECURITY is not a party to the transaction.
PANDA SECURITY may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. PANDA SECURITY shall have no liability to you or any third party in the event that PANDA SECURITY exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT PANDA SECURITY IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
PANDA SECURITY warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, PANDA SECURITY agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by PANDA SECURITY. If the Software is no longer available, PANDA SECURITY retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by PANDA SECURITY and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the PANDA SECURITY address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE PANDA SECURITY SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. PANDA SECURITY, PANDA SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. PANDA SECURITY, PANDA SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE PANDA SECURITY SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE PANDA SECURITY SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE PANDA SECURITY SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER PANDA SECURITY SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE PANDA SECURITY SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY PANDA SECURITY, PANDA SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL PANDA SECURITY, PANDA SECURITY’S AFFILIATES, PANDA SECURITY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE PANDA SECURITY SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT PANDA SECURITY, PANDA SECURITY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, PANDA SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL PANDA SECURITY’S, PANDA SECURITY’S AFFILIATES’, PANDA SECURITY’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE PANDA SECURITY SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any PANDA SECURITY Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, PANDA SECURITY will be irreparably damaged, and therefore you agree that PANDA SECURITY shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or PANDA SECURITY means any legal entity that is directly or indirectly controlled by PANDA SECURITY for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold PANDA SECURITY, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the PANDA SECURITY Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. PANDA SECURITY reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on PANDA SECURITY’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the PANDA SECURITY Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at PANDA SECURITY's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST PANDA SECURITY ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@panda-security.com.