Ohjelmoida » turvallisuus » antivirus

Kaspersky Anti-Virus last ned
5 0 728  

Lataa suosittu Kaspersky Anti-Virus tanskaksi ilmaiseksi. Ohjelma on saanut useita palkintoja viime vuosina, ja se on melko ymmärrettävää.

Ohjelma on voittanut useita palkintoja viime vuosina ja on hyvin ymmärrettävää.

Etsitkö virustorjuntaohjelmaa, joka pitää lupauksensa ja tekee kaiken työn puolestasi, Kaspersky Anti-Virus voi olla ohjelma sinulle. Ohjelman lataaminen ja asentaminen kestää vain muutaman sekunnin, minkä jälkeen se suojaa kaikkia tunnettuja viruksia.

Voit tietysti tehdä tällaisen skannauksen yläreunassa, mutta jos et halua tehdä skannauksia jatkuvasti, varmista, että tietokoneesi ei ole tartunnan saanut, älä pelkää. Kaspersky skannaa järjestelmän joka tunti taustalla ilman, että kosketat sormea. Sitten ohjelma ilmoittaa, jos se on löytänyt haittaohjelmia, jotka sitten poistavat ja suojaavat sinua.

Katso yksityiskohtaiset raportit

Kaspersky-ohjelman avulla näet yksityiskohtaiset raportit skannauksista ja kaikista tapahtumista. Tämä antaa sinulle täydellisen yleiskuvan tietokoneen turvallisuudesta.

Ohjelma suojaa sinua viruksilta, matoilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja mainosohjelmilta seuraten keyloggers- ja rootkit-ohjelmia. Samalla kaikki sähköpostiviestit ja pikaviestit skannataan ja kaikki tehdään taustalla ilman huomaamatta.

Muut työkalut

Klassisen virustorjuntavälineiden lisäksi Kaspersky tarjoaa myös useita muita työkaluja. Rescue Disk, joka desinfioi koko järjestelmän, kun olet kokenut haitallisia hyökkäyksiä, samoin kuin Cloud Security suojaa sinua myös pilvessä, jossa suuri osa tiedoista on tänään.

Koeajan luominen

Kun lataat ja asennat ohjelman, se kehottaa antamaan koodin tai ostamaan koodin. Jos et halua käyttää rahaa ohjelmaan ennen kuin olet kokeillut sitä, voit käyttää 30 päivän kokeilujaksoa. Tämä aktivoituu hyvin yksinkertaisesti tekemällä alla kuvatulla tavalla.

Kun 30 testipäivää on kulunut loppuun, ohjelma kertoo, että sinun on ostettava se, jotta se pysyy suojatuna. Ensinnäkin täällä on päätettävä, onko ohjelma toiminut toiveidesi mukaan ja onko maksettava käyttää sitä.

Käyttäjäystävällisyys on huippuluokkaa

Kuten edellä mainittiin, ohjelma on uskomattoman helppo ladata ja asentaa, minkä jälkeen kokeilujakson luominen kestää vain muutaman sekunnin. Sitten on helppo navigoida ohjelmassa sen käyttäjäystävällisen ulkoasun vuoksi. Kun ohjelma ladataan, on myös opas eri toimintoihin. Näin opit kaiken, mitä tarvitset ohjelmasta, ja voit siis turvata tietokoneesi tänään. Ohjelma on tietysti tanskalainen, ja kaikki on kirjoitettu ja selitetty helposti ymmärrettävällä kielellä, joten myös ne, jotka eivät tiedä mitään virustorjuntaohjelmista, voidaan sisällyttää.

Toiseksi Kaspersky

Kun olet varmistanut tietokoneen haittaohjelmien varalta, seuraava askel on turvata siirto Internetissä. Silloin useimmat tietokoneesi virukset tulevat. Siksi on välttämätöntä turvata itsesi, ja voit tehdä sen myös Kasperskyn avulla. Jos noudatat tätä linkkiä, voit lukea lisää Kaspersky Internet Securitystä ja ladata ohjelman. Se on tanskalainen ja asennettu muutamassa sekunnissa.

Vaihtoehtoja

Jos haluat nähdä Kasperskysin kilpailijat ennen kuin päätät, mikä virustorjuntaohjelma on sinulle paras, saat vähän yleiskatsausta. Voit esimerkiksi katsoa Norton Antivirus -ohjelmaa, joka on yksi maailman käytetyimmistä virustorjuntaohjelmista. Kuten Kaspersky, voit ladata ilmaisen kokeilun. Jos haluat täydellisen ilmaisen ohjelman, jolla voit puolustaa tietokonettasi, voit tarkastella Avira Free Antivirus -ohjelmaa. Koska ohjelma on täysin ilmainen, se ei tietenkään sisällä niin paljon ominaisuuksia kuin Kaspersky. Muut ohjelmatVaihtoehtoina voidaan mainita Panda Antivirus Pro ja Avast Free Antivirus, jotka molemmat ovat hyvin suosittuja ohjelmia ja jotka voivat tehdä eniten tarvitsemasi.

Saatavuus

Kaspersky Anti-Virus -ohjelman versio, jonka voit ladata täältä, on luotu Windows-käyttäjille. Jos olet Mac-käyttäjä, voit ladata ohjelman valmistajan verkkosivuilta. Löydät sen seuraamalla tätä linkkiä. Lisäksi voit myös tarkastella joitakin edellä mainittuja vaihtoehtoisia virustorjuntaohjelmia, joista useita on olemassa sekä Windowsissa että Macissa.

Johtopäätös

Jos sinulla on virustorjuntaohjelma, joka voi suojata tietokoneesi kaikenlaisilta haitallisilta viruksilta, Kaspersky sopii sinulle. Ohjelma on voittanut paljon palkintoja ja tämä on hyvä syy. Olet taattu kaikilla rintamilla, ja sinun ei tarvitse nostaa sormeasi. Heti kun ohjelma on asennettu, se skannaa järjestelmääsi joka tunti, mikä tapahtuu taustalla, joten et häiritse. Voit tietysti myös skannata järjestelmän itse ja valita nopean skannauksen tai täydellisen skannauksen tehdäksesi kaikkensa. Sitten saat täydellisen yleiskatsauksen tietokoneen turvallisuudesta raportteihin, jotka sisältyvät kaikkiin skannauksiin.

Näiden ominaisuuksien lisäksi ohjelmaan sisältyy useita muita työkaluja, joita voit lukea lisää myöhemmin. Jos haluat turvata internetin pahat virukset, Kaspersky Internet Security tekee sinusta vieläkin turvallisemman. Voit lukea lisää tästä. Kaspersky Anti-Virus on vaikuttavan helppo liikkua ja käyttää sitä, ja jokainen voi käyttää ohjelmaa ilman teknisiä taitoja. Ohjelma on tanskalainen ja se on ladattavissa Windowsille täältä. Jos haluat sen sijaan Macin, löydät linkin valmistajan verkkosivustolle, jossa Mac-versio voidaan ladata. Jos et ole varma, onko Kaspersky täydellinen sovellus sinulle, lue Lisäasetukset-osiossa lisää kilpailevista virustentorjuntaohjelmista, joita voit myös kokeilla ennen kuin päätetään, mikä ohjelma on käytössä. Suojaa järjestelmäsi haitallisilta tiedostoilta.

Download Kaspersky Anti-Virus

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Kaspersky Lab

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
99 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
390
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR KASPERSKY ANTI-VIRUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and KASPERSKY LAB and its affiliates (“KASPERSKY LAB”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by KASPERSKY LAB or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by KASPERSKY LAB, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “KASPERSKY LAB Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE KASPERSKY LAB SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE KASPERSKY LAB SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the KASPERSKY LAB Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, KASPERSKY LAB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, KASPERSKY LAB hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by KASPERSKY LAB, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or KASPERSKY LAB's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. KASPERSKY LAB retains all right, title and interest in and to the KASPERSKY LAB Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The KASPERSKY LAB Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the KASPERSKY LAB Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from KASPERSKY LAB. All rights not expressly granted to you herein are reserved by KASPERSKY LAB.

2 THIRD PARTY SERVICES
KASPERSKY LAB Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via KASPERSKY LAB Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the KASPERSKY LAB Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the KASPERSKY LAB Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of KASPERSKY LAB Services, without the express prior written consent of KASPERSKY LAB or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the KASPERSKY LAB Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the KASPERSKY LAB Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the KASPERSKY LAB Services or this EULA, use or install the KASPERSKY LAB Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the KASPERSKY LAB Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that KASPERSKY LAB may offer you a separate site license agreement to make the KASPERSKY LAB Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the KASPERSKY LAB Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the KASPERSKY LAB Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the KASPERSKY LAB Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such KASPERSKY LAB Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the KASPERSKY LAB Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The KASPERSKY LAB Services may include measures to control access to the KASPERSKY LAB Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only KASPERSKY LAB Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the KASPERSKY LAB Services will not function properly.
The KASPERSKY LAB Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the KASPERSKY LAB Services, and to the extent that your contributions through use of the KASPERSKY LAB Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant KASPERSKY LAB an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to KASPERSKY LAB's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the KASPERSKY LAB Services and related goods and services under applicable law. This license grant to KASPERSKY LAB, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The KASPERSKY LAB Services may require an internet connection to access the KASPERSKY LAB Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the KASPERSKY LAB Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to KASPERSKY LAB Services. By using the KASPERSKY LAB Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the KASPERSKY LAB Services or certain features of the KASPERSKY LAB Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the KASPERSKY LAB Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
KASPERSKY LAB respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. KASPERSKY LAB's privacy policy as amended from time to time is available at www.kaspersky-lab.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. KASPERSKY LAB’s Privacy Policy defines how, why and to which extent KASPERSKY LAB collects and uses personal and non-personal information in relation to KASPERSKY LAB's products and services. By installing, accessing or using the KASPERSKY LAB Services you explicitly agree with the terms and conditions of KASPERSKY LAB’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
KASPERSKY LAB may license to you certain virtual goods to be used within KASPERSKY LAB Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and KASPERSKY LAB is not a party to the transaction.
KASPERSKY LAB may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. KASPERSKY LAB shall have no liability to you or any third party in the event that KASPERSKY LAB exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT KASPERSKY LAB IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
KASPERSKY LAB warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, KASPERSKY LAB agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by KASPERSKY LAB. If the Software is no longer available, KASPERSKY LAB retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by KASPERSKY LAB and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the KASPERSKY LAB address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE KASPERSKY LAB SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. KASPERSKY LAB, KASPERSKY LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. KASPERSKY LAB, KASPERSKY LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE KASPERSKY LAB SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE KASPERSKY LAB SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE KASPERSKY LAB SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER KASPERSKY LAB SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE KASPERSKY LAB SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY KASPERSKY LAB, KASPERSKY LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL KASPERSKY LAB, KASPERSKY LAB’S AFFILIATES, KASPERSKY LAB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE KASPERSKY LAB SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT KASPERSKY LAB, KASPERSKY LAB’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, KASPERSKY LAB’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL KASPERSKY LAB’S, KASPERSKY LAB’S AFFILIATES’, KASPERSKY LAB’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE KASPERSKY LAB SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any KASPERSKY LAB Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, KASPERSKY LAB will be irreparably damaged, and therefore you agree that KASPERSKY LAB shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or KASPERSKY LAB means any legal entity that is directly or indirectly controlled by KASPERSKY LAB for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold KASPERSKY LAB, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the KASPERSKY LAB Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. KASPERSKY LAB reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on KASPERSKY LAB’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the KASPERSKY LAB Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at KASPERSKY LAB's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST KASPERSKY LAB ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@kaspersky-lab.com.