Ohjelmoida » sekalainen » päivitykset

Heimdal last ned
5 0 3984  

Lataa ilmainen Heimdal Free täällä, joka on pieni, mutta kekseliäinen tanskankielinen ohjelma, joka pitää jatkuvasti tietokoneen kaikki tärkeät ohjelmasi ajan tasalla pitäen silmällä haitallisia koodeja.

Digitaalisessa aikakaudessamme tietokoneemme täyttävät yhä enemmän jokapäiväisessä elämässämme. Se on kaikkea opinnoistamme ja työstämme vapaa-aikaan. Suuri osa toiminnastamme tapahtuu ja se tallennetaan tietokoneeseen, ja jos et ole varovainen, nämä tiedot voidaan varastaa ja tietoturva vaarantuu. Se voi olla todellinen hammassärky hallita sitä itse, koska monet näistä hyökkäyksistä järjestelmää vastaan ovat ovela ja piilossa.

Mutta Heimdalin valmistajan Heimdal Security avulla voit pitää itsesi turvassa internetin laajalla ja hallitsemattomalla maailmalla liikkuvilta uhilta. Heimdal on pohjoismaisen mytologian jumala, joka suojaa sillan Bifrostia, Asgardin sisäänkäyntiä. Sama mitä hän tekee tietokoneellesi nyt.

Vankka virus ja infektiot verkossa

Maailmassa on ihmisiä, jotka palvelevat heidän toimeentulonsa varastamalla arkaluonteisia tietoja joko myymällä niitä uudelleen tai väärin heitä. Se voi olla luottokorttitietojasi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, salasanasi jne. Tyypillisesti he voivat saada heidät kiinni houkuttelemalla virusta tietokoneeseen, joka kerää haluamansa tiedot ja välittää ne heille. Useimmiten et huomaa tätä, koska tarkoituksena on piilottaa ne. Joten miten pidät itsesi turvallisena? Heimdal on yksinkertainen vastaus tähän kysymykseen.

Heimdal on valppaana tietokoneellasi ja pitää aina tiiviisti kiinni siitä, mikä on hiipivä järjestelmäänne. Kaikki uudet lisäykset tarkistetaan automaattisella tarkistuksella, jotta näet, ovatko tiedostot haitallisia. On olemassa useita kehittyneitä viruksia ja ransomware, jotka voivat ohittaa monia tunnettuja virusohjelmia, mutta Heimdal on virusten suojauksen kärjessä näinä päivinä, ja sitä päivitetään aina uusimmista uhkista. Siksi voit olla varma, että järjestelmääsi ei hyökätä ja että tiedot säilyvät turvallisina.

Hanki järjestelmässäsi kaikki turva-aukot Heimdalin kanssa

Tietokoneessa on aina paljon ohjelmistoja. Se on joko jotain, jonka olet asentanut itse henkilökohtaiseen käyttöön, tai ohjelmistoja ja ohjelmia, jotka tulevat automaattisesti järjestelmän mukana, jotta se voi toimia niin kuin pitäisi. On tärkeää pitää nämä ohjelmat ajan tasalla, koska ohjelmien vanhemmat versiot ovat virusten ja muiden infektioiden tartunnan vuoksi helpompia. Täällä Heimdal voi myös antaa sinulle käden.

Heimdal etsii aina uusia ohjelmistopäivityksiä, jotta voit pitää ne huippuluokan tilassa ilman, että he tarvitsevat pelkoa siitä, että he ovat tarttuneet mihinkään. Tätä ominaisuutta tukee edelleen Heimdalin sisäänrakennettu virustorjunta. Heimdal pitää virukset pois järjestelmästäsi, mutta jos on jo joitakin aluksia, ne poistetaan myös.

Teille, jotka eivät ota tarpeettomia mahdollisuuksia Internetissä

Internetissä on todella helppoa siirtyä sen ohi ilman, että se on omaa vikaa. Virusten takana olevat ihmiset ja tietokoneeseen tulevat panokset ovat vähäisimpänä neroja, kun on kyse jonkin verran tietokoneesta. He voivat rakentaa sivustoja, jotka näyttävät todellisilta, voivat lähettää sinulle sähköposteja asiakirjoilla, jotka näyttävät vakuuttavilta. Vaikka olisitte yksi planeetan hälyttävimmistä ihmisistä, sinun on jossain vaiheessa kohdattava tylsää syytä saada virus tietokoneellesi.

Siksi voidaan yhtä hyvin miettiä eteenpäin ja valmistautua tähän. Se on melko yksinkertainen niin kauan kuin sinulla on Heimdal. Heimdal on yksi tärkeimmistä ohjelmista, joita tietokoneesi käyttäjänä pitäisi olla järjestelmän turvaamisessa. Heimdal suojelee sinua niin monilla rintamilla, että viruksen on lähes mahdotonta hiipiä järjestelmäänsi ilman, että sitä löydetään. Jos haluat turvallisuuden asteikon yläreunassa, Heimdal on testattava.

Yksi ennakoivimmista tavoista suojata itseäsi

Monet perinteisesti tunnetuista virusohjelmista eivät todellakaan tiedä olevan ennakoivia. Eli ne varmistavat, että uhka estetään ennen kuin se todella syntyy. He tavallisesti käsittelevät virusta, kun se on järjestelmässäsi ja jo siellä se on saattanut tehdä haittaa. On epätarkoituksenmukaista, jos vikoja on mahdollista paeta.

Heimdal on aVaro asioita, jotka voivat olla uhka. Sen monien tietoturvakerrosten avulla se kestää missä tahansa. Ohjelman taustalla oleva ennakoiva filosofia tekee siitä yhden markkinoiden parhaista tietoturvaohjelmista, se lähtee ja kattaa aukot, joita tavalliset virustentorjuntaohjelmat yleensä epäröivät ja joita useimmat virukset hyödyntävät.

Herkullinen ja virtaviivainen muotoilu, joka lisää käyttäjäystävällisyyttä

Heimdalilla on tavoite: suojata järjestelmääsi. Eikä se merkitse sekoittamista sinuun tässä prosessissa. Kehittäjien on tietenkin pitänyt tämä mielessä, kun he suunnittelivat käyttöliittymää. Heimdal esittelee sinulle herkullisen valikon, kun ohjelma käynnistyy. Tässä voit käyttää kaikkia käytettävissä olevia ominaisuuksia. Voit myös vaihtaa pimeän ja kirkkaan teeman välillä riippuen siitä, mikä miellyttää silmäsi eniten.

Täältä löydät tietoa järjestelmän terveydestä ja mitä Heimdal voi tehdä korjataakseen sen tarvittaessa. Se tekee yleensä tämän itsestään, mutta voit myös valvoa, mitä on tehtävä jne. Joten sinun täytyy vain tarkastella sitä joskus, jotta pysyt ajan tasalla.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Valmistajan Symantecin Norton Antivirus on myös yksi loistavista virustorjuntaohjelmien mastodoneista. Siksi se voi toimia melko hyvin vaihtoehtona Heimdalille, jos haluat kokeilla jotain muuta. Saat suojaa internetissä ja tietokoneessasi, jotta voit tietää varmasti suuressa digitaalisessa maailmassa. Norton Antivirus voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Heimdal on fantastinen ja ennakoiva virustentorjuntaohjelma, joka suojaa sinua kaikilla rintamilla ja ei jätä aukkoja tietoturvaan. Ohjelman täysversio ei ole ilmainen, mutta se kannattaa ehdottomasti investoida. On monia hammastikkuja, joita voidaan välttää, ja aina on hyvä pitää järjestelmä mahdollisimman turvallisena. Se on epäilemättä suositeltavaa.

Download Heimdal 2.2.6

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Heimdal Security

Lagt til:
27-02-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows 7, 8, 8.1, & 10

Størrelse:
16.5 Mb

Sist oppdatert:
27-02-2019
199
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR HEIMDAL

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and HEIMDAL SECURITY and its affiliates (“HEIMDAL SECURITY”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by HEIMDAL SECURITY or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by HEIMDAL SECURITY, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “HEIMDAL SECURITY Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE HEIMDAL SECURITY SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE HEIMDAL SECURITY SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the HEIMDAL SECURITY Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, HEIMDAL SECURITY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, HEIMDAL SECURITY hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by HEIMDAL SECURITY, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or HEIMDAL SECURITY's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. HEIMDAL SECURITY retains all right, title and interest in and to the HEIMDAL SECURITY Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The HEIMDAL SECURITY Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the HEIMDAL SECURITY Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from HEIMDAL SECURITY. All rights not expressly granted to you herein are reserved by HEIMDAL SECURITY.

2 THIRD PARTY SERVICES
HEIMDAL SECURITY Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via HEIMDAL SECURITY Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the HEIMDAL SECURITY Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the HEIMDAL SECURITY Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of HEIMDAL SECURITY Services, without the express prior written consent of HEIMDAL SECURITY or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the HEIMDAL SECURITY Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the HEIMDAL SECURITY Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the HEIMDAL SECURITY Services or this EULA, use or install the HEIMDAL SECURITY Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the HEIMDAL SECURITY Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that HEIMDAL SECURITY may offer you a separate site license agreement to make the HEIMDAL SECURITY Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the HEIMDAL SECURITY Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the HEIMDAL SECURITY Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the HEIMDAL SECURITY Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such HEIMDAL SECURITY Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the HEIMDAL SECURITY Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The HEIMDAL SECURITY Services may include measures to control access to the HEIMDAL SECURITY Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only HEIMDAL SECURITY Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the HEIMDAL SECURITY Services will not function properly.
The HEIMDAL SECURITY Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the HEIMDAL SECURITY Services, and to the extent that your contributions through use of the HEIMDAL SECURITY Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant HEIMDAL SECURITY an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to HEIMDAL SECURITY's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the HEIMDAL SECURITY Services and related goods and services under applicable law. This license grant to HEIMDAL SECURITY, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The HEIMDAL SECURITY Services may require an internet connection to access the HEIMDAL SECURITY Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the HEIMDAL SECURITY Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to HEIMDAL SECURITY Services. By using the HEIMDAL SECURITY Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the HEIMDAL SECURITY Services or certain features of the HEIMDAL SECURITY Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the HEIMDAL SECURITY Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
HEIMDAL SECURITY respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. HEIMDAL SECURITY's privacy policy as amended from time to time is available at www.heimdal-security.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. HEIMDAL SECURITY’s Privacy Policy defines how, why and to which extent HEIMDAL SECURITY collects and uses personal and non-personal information in relation to HEIMDAL SECURITY's products and services. By installing, accessing or using the HEIMDAL SECURITY Services you explicitly agree with the terms and conditions of HEIMDAL SECURITY’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
HEIMDAL SECURITY may license to you certain virtual goods to be used within HEIMDAL SECURITY Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and HEIMDAL SECURITY is not a party to the transaction.
HEIMDAL SECURITY may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. HEIMDAL SECURITY shall have no liability to you or any third party in the event that HEIMDAL SECURITY exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT HEIMDAL SECURITY IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
HEIMDAL SECURITY warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, HEIMDAL SECURITY agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by HEIMDAL SECURITY. If the Software is no longer available, HEIMDAL SECURITY retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by HEIMDAL SECURITY and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the HEIMDAL SECURITY address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE HEIMDAL SECURITY SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. HEIMDAL SECURITY, HEIMDAL SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. HEIMDAL SECURITY, HEIMDAL SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE HEIMDAL SECURITY SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE HEIMDAL SECURITY SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE HEIMDAL SECURITY SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER HEIMDAL SECURITY SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE HEIMDAL SECURITY SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY HEIMDAL SECURITY, HEIMDAL SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL HEIMDAL SECURITY, HEIMDAL SECURITY’S AFFILIATES, HEIMDAL SECURITY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE HEIMDAL SECURITY SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT HEIMDAL SECURITY, HEIMDAL SECURITY’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, HEIMDAL SECURITY’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL HEIMDAL SECURITY’S, HEIMDAL SECURITY’S AFFILIATES’, HEIMDAL SECURITY’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE HEIMDAL SECURITY SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any HEIMDAL SECURITY Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, HEIMDAL SECURITY will be irreparably damaged, and therefore you agree that HEIMDAL SECURITY shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or HEIMDAL SECURITY means any legal entity that is directly or indirectly controlled by HEIMDAL SECURITY for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold HEIMDAL SECURITY, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the HEIMDAL SECURITY Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. HEIMDAL SECURITY reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on HEIMDAL SECURITY’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the HEIMDAL SECURITY Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at HEIMDAL SECURITY's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST HEIMDAL SECURITY ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@heimdal-security.com.