Ohjelmoida » multimedia » muuntaa

Free Mp3 Wma Converter last ned
5 0 1395  

Lataa Free Mp3 Wma Converter ilmaiseksi täältä

Free Mp3 Wma Converter on ilmainen ohjelma, jonka avulla voit muuntaa äänitiedostoja helposti ja nopeasti. Tällä ohjelmalla voit konvertoida MP3-, WMA-, OGG-, WAV-, FLAC-, AAC-, jne. -Soittimille. Freewaren on 100% ladattava, mikä tekee siitä houkuttelevan ja suosittu käyttää. Kanssa Free MP3 WMA Converter, voit muuntaa suosikki kappaleita muotoon, jonka avulla voit toistaa musiikkia haluamasi laite. Voit muuntaa musiikin sopiviksi laitteiksi, kuten Windows, Mac, iPod ja tavalliset MP3-soittimet. Freewaren tunnetaan helppokäyttöisestä ulkoasusta ja sovelluksen käsittelytavasta, mikä helpottaa lataamista. Lataa Free MP3 Wma Converter haluttuun laitteeseen, asenna se ja lisää haluamasi musiikki. Kun ohjelma on ladattu, on helppo valita, minkä muodon musiikki muunnetaan. Muoto valitaan suoraan ohjelmasta, jonka jälkeen painat aloitusta.

Free Mp3 WMA Converter on helppo muuntaa äänitiedostoja


Kanssa Free Mp3 WMA Converter voit muuntaa tiedostoja ristikkäin ja kaikkialla. Voit esimerkiksi muuntaa iTunes-tiedostoja (m4a-muotoa) MP3-, WMA- ja OGG-tiedostoiksi.

Freewaren on hyvä ohjelma, joka on helppokäyttöinen. Se on nopeaa ja helppokäyttöistä, koska suosikkikappaleesi muuntaminen kestää vain muutaman minuutin. Free Mp3 Wma Converter on erittäin käyttäjäystävällinen ohjelma, joka voidaan helposti asentaa ilman minkäänlaista teknistä taustaa tai kokemusta. Tämä on selvästi etu, koska ohjelmaa voidaan käyttää ja käyttää useimmiten. Free Mp3 WMA Converter on älykäs monella tavalla, koska sovellus on turvallinen käyttää, kun se muuntaa suurella nopeudella. Ohjelma, joka on markkinoilla tunnustettu muunnin, on erityisen suosittu, koska se on helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen ohjelma.

Freewarenin edut


Yksi ohjelman tärkeimmistä eduista on ennen kaikkea se, että se on helppoa ja turvallista käyttää. Sovellusta voidaan käyttää myös offline-tilassa, jolloin et enää ole riippuvainen Internetistä kuunnellessasi musiikkia. Kun freeware ladataan, et ole riippuvainen siitä, että olet verkossa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit siirtää laitteesi muunnetuilla äänitiedostoillasi kaikkialla ilman, että sinun tarvitsee luottaa Internet-yhteyksiin. Voit esimerkiksi luoda henkilökohtaisen soittolistan tietokoneellesi ja ottaa sen mukaan. Ohjelman avulla voit toistaa ääntä, koska voit nyt muuntaa äänitiedostot haluamaasi laitteeseen. Tämän freeware-ohjelman toinen etu on se, että voit säästää kiintolevytilaa.

Muuntamalla joitain tiedostoja, kuten pakkaamattomat tiedostomuodot, voit pakata äänen kymmenesosaan alkuperäisestä äänimuodosta. Muuntamalla tiedostoja tällä tavalla voit vapaasti vapauttaa paljon tilaa kiintolevyltäsi. Freewaren on hyvä ohjelma, joka näkyy myös ohjelman suosioissa, koska se on selkeä suosikki useille käyttäjillemme. Tämä ei kuitenkaan ole järjetön, koska ohjelma sisältää monia hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät ohjelmasta eron samanlaisista ohjelmista.

Eri versioita Free MP3 WMA Converter


Muiden ohjelmien ja ohjelmistojen tapaan Free MP3 WMA Converter on eri versio. Freewaren on käytettävissä kaikissa Windows-versioissa, joten voit ladata sen vapaasti Windows-tietokoneellasi riippumatta siitä, mitä versiota sinulla on. Lisäksi freeware-ohjelmiston versioita on olemassa, koska ohjelmat päivittyvät ja ohjelmoidaan jatkuvasti. Ohjelmat kehittyvät jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että ne parantavat jatkuvasti. Näin lisätään uusia versioita. Tämä freeware on saatavilla useissa ja vanhentuneissa versioissa. Suosittelemme, että lataat uusimman version, jonka voit tehdä tällä sivulla. Tämä versio Free MP3 WMA Converter on selvästi kehittynein versio, koska tämä ohjelma on parantanut virheitä edellisestä versiosta. Tämä takaa terävät ja turvalliset freeware. Jotkut tulevat varoittamaan virustorjuntaohjelmaansa, kun he lataavat tämän freeware-ohjelman. Tämä on väärä positiivinen, koska kaikki tiedostot tarkistetaanNorton 360. Muista siis klikata "Ei", jos haluat asentaa tähän liittyvän työkalupalkin Free Mp3 WMA Converter -asennuksen aikana, jos et halua tätä.

Vaihtoehdot Free MP3 WMA Converter


Kun maailma on digitalisoitu, ohjelmistoja ja ohjelmia muokataan ja avataan uusissa versioissa. Samoin Free MP3 WMA Converter tekee. Kuten aiemmin mainittiin, tätä freewareä voi käyttää vain offline-tilassa, koska äänitiedostot on muunnettava ennen kuin ne voidaan toistaa halutulla laitteella. Verkossa käytettävien sovellusten vaihtoehdot voivat olla Spotify. Spotify on sovellus ja verkkosivusto, jonka avulla voit kuunnella musiikkia offline-tilassa ja verkossa. Tämän ohjelman avulla voit joko luoda oman soittolistan tai ladata jo olemassa olevan soittolistan. Voit lukea lisätietoja Spotifyistä täältä.

Lisäksi on olemassa ohjelmia, joilla voit hallita kappaleita, elokuvia ja TV-ohjelmia. Tässä on iTunes hyvä tarjous, joka on myös ilmainen ohjelma, se voidaan ladata sekä Applen että Windowsin tuotteisiin. ITunesin avulla voit kerätä kaikki tavaraasi käyttöliittymässä ja saada näin sanat ja järjestelmät latauksillasi. Freewaren, iTunes, on siis hyvä käyttää yhdessä Free Mp3 WMA Converterin kanssa, sillä voit kerätä uusia muunnettuja musiikkitiedostoja täältä.

Yhteenveto Free Mp3 WMA Converter


Tätä ohjelmaa voidaan selvästi suositella, koska se on ennen kaikkea ilmainen, helppokäyttöinen, turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Lisäksi tämä ilmainen ohjelma on laillinen ja ilmainen. Emme siis näe mitään syytä olla testattavan tätä ohjelmaa. Vapaa MP3 WMA Converter on ylistetty sen helppokäyttöisyydestä, koska freeware on helppo löytää. Sen ansiosta valtavaa helppokäyttöisyyttä ohjelma voi käyttää kuka tahansa huolimatta elektroniikan ja tekniikan puutteesta. Tämä on valtava etu, koska Freeware voidaan sitten käyttää ja osoitettu kaikille. Tämä tunnustettu ja uskottava freeware on siksi erittäin suositeltavaa.

Download Free Mp3 Wma Converter 2.2

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Koyote Software

Lagt til:
12-12-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
1.1 Mb

Sist oppdatert:
12-12-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FREE MP3 WMA CONVERTER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and KOYOTE SOFTWARE and its affiliates (“KOYOTE SOFTWARE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by KOYOTE SOFTWARE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by KOYOTE SOFTWARE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “KOYOTE SOFTWARE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the KOYOTE SOFTWARE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, KOYOTE SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, KOYOTE SOFTWARE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by KOYOTE SOFTWARE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or KOYOTE SOFTWARE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. KOYOTE SOFTWARE retains all right, title and interest in and to the KOYOTE SOFTWARE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The KOYOTE SOFTWARE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the KOYOTE SOFTWARE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from KOYOTE SOFTWARE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by KOYOTE SOFTWARE.

2 THIRD PARTY SERVICES
KOYOTE SOFTWARE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via KOYOTE SOFTWARE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the KOYOTE SOFTWARE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the KOYOTE SOFTWARE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of KOYOTE SOFTWARE Services, without the express prior written consent of KOYOTE SOFTWARE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the KOYOTE SOFTWARE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the KOYOTE SOFTWARE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the KOYOTE SOFTWARE Services or this EULA, use or install the KOYOTE SOFTWARE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the KOYOTE SOFTWARE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that KOYOTE SOFTWARE may offer you a separate site license agreement to make the KOYOTE SOFTWARE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the KOYOTE SOFTWARE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the KOYOTE SOFTWARE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the KOYOTE SOFTWARE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such KOYOTE SOFTWARE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the KOYOTE SOFTWARE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The KOYOTE SOFTWARE Services may include measures to control access to the KOYOTE SOFTWARE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only KOYOTE SOFTWARE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the KOYOTE SOFTWARE Services will not function properly.
The KOYOTE SOFTWARE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the KOYOTE SOFTWARE Services, and to the extent that your contributions through use of the KOYOTE SOFTWARE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant KOYOTE SOFTWARE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to KOYOTE SOFTWARE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the KOYOTE SOFTWARE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to KOYOTE SOFTWARE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The KOYOTE SOFTWARE Services may require an internet connection to access the KOYOTE SOFTWARE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the KOYOTE SOFTWARE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to KOYOTE SOFTWARE Services. By using the KOYOTE SOFTWARE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the KOYOTE SOFTWARE Services or certain features of the KOYOTE SOFTWARE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the KOYOTE SOFTWARE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
KOYOTE SOFTWARE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. KOYOTE SOFTWARE's privacy policy as amended from time to time is available at www.koyote-software.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. KOYOTE SOFTWARE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent KOYOTE SOFTWARE collects and uses personal and non-personal information in relation to KOYOTE SOFTWARE's products and services. By installing, accessing or using the KOYOTE SOFTWARE Services you explicitly agree with the terms and conditions of KOYOTE SOFTWARE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
KOYOTE SOFTWARE may license to you certain virtual goods to be used within KOYOTE SOFTWARE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and KOYOTE SOFTWARE is not a party to the transaction.
KOYOTE SOFTWARE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. KOYOTE SOFTWARE shall have no liability to you or any third party in the event that KOYOTE SOFTWARE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT KOYOTE SOFTWARE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
KOYOTE SOFTWARE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, KOYOTE SOFTWARE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by KOYOTE SOFTWARE. If the Software is no longer available, KOYOTE SOFTWARE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by KOYOTE SOFTWARE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the KOYOTE SOFTWARE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. KOYOTE SOFTWARE, KOYOTE SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. KOYOTE SOFTWARE, KOYOTE SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER KOYOTE SOFTWARE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY KOYOTE SOFTWARE, KOYOTE SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL KOYOTE SOFTWARE, KOYOTE SOFTWARE’S AFFILIATES, KOYOTE SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT KOYOTE SOFTWARE, KOYOTE SOFTWARE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, KOYOTE SOFTWARE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL KOYOTE SOFTWARE’S, KOYOTE SOFTWARE’S AFFILIATES’, KOYOTE SOFTWARE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE KOYOTE SOFTWARE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any KOYOTE SOFTWARE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, KOYOTE SOFTWARE will be irreparably damaged, and therefore you agree that KOYOTE SOFTWARE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or KOYOTE SOFTWARE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by KOYOTE SOFTWARE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold KOYOTE SOFTWARE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the KOYOTE SOFTWARE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. KOYOTE SOFTWARE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on KOYOTE SOFTWARE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the KOYOTE SOFTWARE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at KOYOTE SOFTWARE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST KOYOTE SOFTWARE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@koyote-software.com.