Ohjelmoida » multimedia » Media-soittimet

DivX last ned
4 0 3353  

Tässä voit ladata DivX-kokeilujakson ilmaiseksi

DivX on tietokoneohjelma, joka sisältää kaiken mitä tarvitset kaikenlaisten DivX-videoiden toistamiseen. Lisäksi voit myös toistaa, luoda ja lähettää suosikkivideosi. Tämä palkittu media-soitin tarjoaa korkealaatuisen videotoiston ja suosittuja formaatteja. Voit esimerkiksi streamata videoita MKV: stä ja HEVC: stä ja jopa 4 K: n. 4K tarkoittaa, että video on 4 kertaa Full HD, joten se on erittäin hyvälaatuinen. Voit streamata videoita, musiikkia ja valokuvia kaikkiin kotisi DLNA-yhteensopivaan laitteeseen. DLNA (Digital Living Network Alliance) mahdollistaa digitaalisten laitteiden kommunikoinnin keskenään. Näin esimerkiksi voit siirtää ääntä mediasta toiseen.

Miksi minun pitäisi ladata DivX?

DivX on älykäs tietokoneohjelma, kun saat kokonaisratkaisun. Saat DivX Plus Web Playerin, DivX Plus Codec Packin, DivX Plus -muunnin ja uuden DivX Media -formaatin. Tämän kehittyneen digitaalisen videokompressorin avulla voit esimerkiksi toistaa haluamasi mediasoittimen DivX-videoita. Tämä ohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi ja on yksi maailman parhaista videomateriaaleista. DivX tunnetaan laajalti ja on yksi suosituimmista ohjelmista elokuvissa ja videoissa.

Lisäksi tämän ohjelmiston avulla voit pakata pitkiä ja suuria videoita. Kun pakat jotain tietokonetta, se tarkoittaa, että tiedostot pienennetään. Voit esimerkiksi pakata tiedoston tai videon täyttämään vain kymmenesosan alkuperäisestä koosta.

Näin voit myös vapauttaa enemmän tilaa kiintolevylle. Toinen hyöty tästä ohjelmasta on, että voit kokeilla "laajennuksia". Plug-ins on ohjelmisto, joka vie videosi ja äänikokemuksesi korkeammalle tasolle.

DivX: n avulla voit kokeilla 1080p-videota, jossa on 5.1-kanava surround-ääni. Tämä tarkoittaa, että videomuoto on korkeampi kuin oletusmuoto. 1080p on HDTV-videomuodon nimeäminen. Tämä tarkoittaa, että kun videomuoto on 1080, pystysuorassa resoluutiossa on 1080 vaakaviivaa. Toisaalta P tarkoittaa "progressiivista skannausta", joka on toinen tapa saada jokin tulostettu näyttöön. Lisäksi voit käyttää DivX: n eri toimintoja. Voit esimerkiksi käyttää useita ääniraitoja ja tekstityksiä. DivX on siis hyvä ladata, koska ohjelmalla on monia erilaisia ??hyödyllisiä ominaisuuksia.

DivX on turvallinen sovellus käytettäväksi

Koska DivX on tunnustettu ja suosittu sovellus käyttää koko maailmaa, se on myös turvallista käyttää. DivX on turvallinen ja laillinen ohjelmisto, joten meillä ei ole syytä olla testattavaa ohjelmaa. Tietokoneohjelma on turvallinen siinä mielessä, että se ei mene sisään ja vahingoittaa tietokonetta ja kovalevyä. Monet ohjelmat on ohjelmoitu vahingoittamaan ja hakata tietokonetta, joten on tärkeää olla varovainen ja varovainen uusien ohjelmien lataamisessa. Lisäksi on tärkeää mainita, että DivX on erittäin suosittu ohjelma käyttäjille, ja siksi olet myös varmistanut, että ohjelma ei ole vahingoittanut tai hakata tietokonetta. Kun lataat uuden ohjelman, on tärkeää, että olet 100% samaa mieltä siitä, mitä tämä ohjelma voi / ei tehdä. Näin vältät myös yllä kuvatut valitettavat tilanteet. DivX: n takana oleva kehittäjä on kokemuksensa mukaan vastannut uhkia ja korjannut aikaisemmissa versioissa tehdyt virheet ja parannellut sitä tässä versiossa. Siksi turvallisuus on huipulla, mikä on johtanut myös suuriin suosioihin kaikkialla maailmassa.

Mitkä ovat DivX: n vaihtoehdot?

Nykyään on olemassa monia vaihtoehtoja lähes kaikille ohjelmille. Ohjelmat tulevat ajan myötä parantua ja uudistua, mikä johtaa uusiin versioihin. On sekä ilmaisia ??että kustannuksia vapaita vaihtoehtoja. DivX on kokeiluversio, joka tarkoittaa sitä, että ohjelmisto on vain rajoitetusti rajoitettu. Ilmainen kokeilu vaihtelee tyypillisesti 30 päivästä muutamaan kuukauteen. Kun asennat kokeiluversion, sinua kehotetaan usein luomaan tili niin, että haltijat voivat periä maksun kokeilujakson päätyttyä. Muita ohjelmistolisenssejä on myös kokeiluversioiden, kuten freeware- ja payware-ohjelmien lisäksi. Kuinka freeware ohjelmia, jotka ovat täysin ilmaisia, ovat payware-ohjelmat, jotka maksavat frpäivämäärä, jonka lataat sen. Kun asetetaan freeways, trialwares ja paywares toisiaan vastaan, usein ei ole suurta eroa. Tyypillisesti on joitain ominaisuuksia, jotka ovat erilaiset, sillä pitäisi myös olla järkevää, että oikeudenkäynti- ja paywares-kustannukset ovat ylimääräisiä.

DivX: n vaihtoehtona oleva freeware on QuickTime Player. Tämä ohjelma voi toistaa lähes kaikentyyppisiä videoita ja on standardi useimmille digitaalikameroille, kun ne on liitetty tietokoneeseen ja toistettava. Apple alun perin kehitti QuickTime Playin, mutta sitä voidaan käyttää myös Windows-tietokoneissa.

CyberLink PowerDVD on erinomainen vaihtoehto, jos haluat ohjelmiston, joka on erikoistunut DVD- ja Blu-ray-toistoon, joka on digitaalisen tallennustilan muoto. CyberLink PowerDVD voi muuntaa 2D: stä 3D-elokuvaan sekä kattaa videomuodot, kuten MKV, FLV ja 3GP. Tässä ohjelmassa löydät myös tekstityksen, kuten DivX: stä.

DivX: n älykäs näihin kahteen vaihtoehtoon nähden on, että DivX on all-in-one-paketti. Esimerkiksi DivX: n avulla voit streamata molempia elokuvia, videoita ja ääniraitoja, joissa CyberLink PowerDVD keskittyy Blu-ray- ja DVD-levyihin. Jos lataat DivX: n, sinun ei tarvitse ladata ja ladata useita eri ohjelmistoja.

Johtopäätös

DivX on kokeiluversio, joka on erittäin suositeltavaa. Tämän ohjelmiston avulla saat kaiken-in-one-ratkaisun, joka säästää aikaa ladata ja ladata muita vastaavia ohjelmistoja, joissa on vain joitain ominaisuuksia. DivX on suosittu ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat streamata, mikä tekee ohjelmistosta yksi johtavista elokuvista ja videoista. DivX on nopea, helppo ja turvallinen tapa pelata ja läpäistä. Siksi suosittelemme myös, että käytät ilmaista kokeilua testataksesi, onko DivX sinulle jotain.

Download DivX 10.8.6

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
DivX, Inc.

Lagt til:
19-07-2022

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
1 Mb

Sist oppdatert:
19-07-2022
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DIVX

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DIVX, INC. and its affiliates (“DIVX, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DIVX, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DIVX, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DIVX, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DIVX, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DIVX, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DIVX, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DIVX, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DIVX, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DIVX, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DIVX, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DIVX, INC. retains all right, title and interest in and to the DIVX, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DIVX, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DIVX, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DIVX, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DIVX, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
DIVX, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DIVX, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DIVX, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DIVX, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DIVX, INC. Services, without the express prior written consent of DIVX, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DIVX, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DIVX, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DIVX, INC. Services or this EULA, use or install the DIVX, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DIVX, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DIVX, INC. may offer you a separate site license agreement to make the DIVX, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DIVX, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DIVX, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DIVX, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DIVX, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DIVX, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DIVX, INC. Services may include measures to control access to the DIVX, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DIVX, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DIVX, INC. Services will not function properly.
The DIVX, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DIVX, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the DIVX, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DIVX, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DIVX, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DIVX, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DIVX, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DIVX, INC. Services may require an internet connection to access the DIVX, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DIVX, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DIVX, INC. Services. By using the DIVX, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DIVX, INC. Services or certain features of the DIVX, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DIVX, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DIVX, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DIVX, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.divx,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DIVX, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DIVX, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to DIVX, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the DIVX, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of DIVX, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DIVX, INC. may license to you certain virtual goods to be used within DIVX, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DIVX, INC. is not a party to the transaction.
DIVX, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DIVX, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that DIVX, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DIVX, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DIVX, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DIVX, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DIVX, INC.. If the Software is no longer available, DIVX, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DIVX, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DIVX, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DIVX, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DIVX, INC., DIVX, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DIVX, INC., DIVX, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DIVX, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DIVX, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DIVX, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DIVX, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DIVX, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DIVX, INC., DIVX, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DIVX, INC., DIVX, INC.’S AFFILIATES, DIVX, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DIVX, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DIVX, INC., DIVX, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DIVX, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DIVX, INC.’S, DIVX, INC.’S AFFILIATES’, DIVX, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DIVX, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DIVX, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DIVX, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that DIVX, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DIVX, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DIVX, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DIVX, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DIVX, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DIVX, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DIVX, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DIVX, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DIVX, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DIVX, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@divx,-inc..com.