Ohjelmoida » hienosäädön » eheytys

Defraggler last ned
5 0 2969  

Defraggler on ilmainen ohjelma, joka puhdistaa kiintolevyn eheyttämällä sitä.

Jos tietokone on hidas, voit yrittää ladata eheytysohjelman, joka auttaa sinua optimoimaan tietokoneen. Defragglerin avulla voit puhdistaa tietokoneen kiintolevyn nopeasti ja helposti. Lue arvostelu ja tutustu siihen, onko Defragglerin ohjelma sinulle.

Tänään on lähes mitään rajoituksia sille, mitä tietokonetta voidaan käyttää. Ladataan säännöllisesti uusia ja jännittäviä ohjelmistoja ja ladata tiedostoja verkosta, jossa tallennamme asiakirjoja, videoita ja kuvia. Kun emme enää tarvitse ohjelmaa tai tiedostoa, päätämme poistaa asennuksen, jotta luodaan tilaa uusille ohjelmille, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästämme hieman jännittävämmän ja edullisen. On kuitenkin tärkeää, että teet varauksen, että tietokoneen kiintolevyllä on vain rajallinen tila. Siksi on tärkeää, että kiintolevyn tila on optimoitu. Kun tallennat uusia tietoja tietokoneellesi, se tallennetaan yleensä tehottomasti ja muissa paikoissa, joissa on tilaa, eikä silloin, kun se on sinulle parhaiten sopiva. Siksi kovalevyllesi hukkaan paljon tilaa, jos et saa sitä eheytetyksi.

Kun tietokone on pirstoutunut, se tarkoittaa pitkällä aikavälillä, että tietokone on vaurioitunut, mutta onneksi tämä on ratkaisu! Voit ladata defragmentoijan, joka kerää tietoja tietokoneellasi, jotta se voi ajaa sovelluksia nopeammin, kun tarvitset niitä. Erinomainen kopio ohjelmasta, joka voi eheyttää tietokoneen kiintolevyn, on Defraggler.

Mitä voit tehdä Defragglerin kanssa?

Defraggler on helppokäyttöinen ja nopea. Kun tiedostoja eheytetään tietokoneen kiintolevyllä, on ensisijaisesti noudatettava valikkorivin "Toiminto" -toimintoa. Täällä voit valita, miten tietokoneesi eheytetään. Voit muun muassa halutessasi eheyttää koko kiintolevyn kerralla.


Kuten edellä näet, voit myös defragmentoida tiedostosi käyttöliittymän alareunassa. Mikä tekee Defragglerista jotain erityistä, on, että ohjelman avulla voit itse defragmentoida valitut yksittäiset tiedostot kiintolevyltäsi eikä kaikkia tiedostoja kerralla. Kun olet valmis eheyttämään tietokoneen, paina "Analysoi" vasemmassa alakulmassa.

Defragglerin kanssa tekemäsi kiintolevyn analyysi ei kestä kauan.

Kun tietokone on eheytetty, käyttöliittymässä näkyy erilaisia värejä, jotka osoittavat, ovatko valitut tiedostot hajanaisia tai käsitellään. Jos haluat nähdä, mitä eri värit tarkoittavat, voit painaa käyttöliittymässä aseman karttaa. Tämä auttaa tekemään koko defragmentointiprosessista selväksi! Ohjelma antaa sinulle viestin sen jälkeen, kun olet analysoinut, kuinka kiintolevyn tila on.

Defragglerin takana oleva valmistaja on myös kehittänyt Defraggler Professionalia, joka sisältää useita lisäominaisuuksia, joita voit lukea lisää valmistajan virallisilta sivuilta. Tässä yhteydessä huomautamme, että Defraggler Professional on ohjelma, jonka sinun on ostettava.

Aseta Defraggler eheyttämään tietokoneesi, kun nukut

On suositeltavaa, että tietokone poistetaan säännöllisesti niin, että tietokone on optimoitu. Useimmat ihmiset voivat kuitenkin huomata, että kiireisessä arjessa voi olla vaikea muistaa. Defragglerin takana oleva valmistaja on varmistanut, että tämä ei ole ongelma käyttäjille! Voit asettaa ohjelman defragmentoimaan kiintolevyn automaattisesti tietyissä aikoina. Paina vain "Aikataulu" valikossa "Asetukset", kuten näet alla olevassa GIF: ssä.

Käyttäjäystävällisyys on huippuluokkaa

Defraggler-ohjelmalla on hyvin yksinkertainen muotoilu, ja käyttöliittymä on helppo navigoida. Ohjelma kattaa näin ollen suurelta osin eri käyttäjätasot. Voi kuitenkin käydä niin, että tarvitset apua, joten valmistajan takana oleva ohjelma on myös varmistanut, että saat nopeasti vastauksia kysymyksiin.kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla. Ohjelmassa voit painaa käyttöliittymän vasemmassa alakulmassa olevaa Online-ohjetta ja sinut lähetetään suoraan tukisivulle valmistajan virallisella verkkosivustolla.

Saatavuus

Jos harkitset jo Defragglerin lataamista, sinun on tärkeää tietää, tukeeko ohjelma tietokoneen käyttöjärjestelmää. Defraggler-ohjelma tukee useita Windows-versioita.

Vaihtoehtoiset ohjelmat

Markkinoilla on monia erilaisia eheytysohjelmia - sekä ilmaisia että ostettuja. Tietenkin, kun päätät ladata ohjelman, on tärkeää, että löydät ohjelman, joka täyttää vaatimukset ja mieltymykset. Tältä osin on tärkeää, että tutkitte, mitä vaihtoehtoja voit valita.

Smart Defrag -ohjelma on myös valtava ohjelma, joka voi eheyttää tietokoneen ilmaiseksi. Ohjelmalla on muun muassa älykäs toiminto, joka eheyttää jatkuvasti tiedostot, joita käytät eniten tietokoneessa. Toinen ohjelma, joka on myös hyvä vaihtoehto Defragglerille, on Auslogics Disk Defrag -ohjelma. Tämä ohjelma ei voi vain eheyttää tiedostoja automaattisesti, mutta se voi myös estää tiedostojen pirstoutumisen tietokoneen kiintolevyllä. Lisäksi ohjelma toimii nopeammin kuin monet muut eheytysohjelmat, minkä vuoksi se on myös suosittu monien joukossa.

Jos olet kiinnostunut lukemaan useita eheyttämisohjelmia, käy luokkaamme, joka on varattu tälle ohjelmatyypille napsauttamalla tätä.

Johtopäätös

Voimmeko suositella Defraggler-ohjelman lataamista? Lyhyt vastaus on kyllä. Useimmissa tapauksissa on tärkeää ladata eheytysohjelma, koska se auttaa lisäämään tietokoneen nopeutta! Kiintolevyn eheytysprosessi voi kuitenkin olla hyvin aikaa vievää, joten on tärkeää, että löydät ohjelman, joka on käyttäjäystävällinen ja joka pystyy käsittelemään eheytys nopeasti. Lyhyen ajan kuluttua opit tutustumaan ohjelman toimintoihin, koska ne ovat hyvin yksinkertaisia. Defraggler on siis kompakti ohjelmisto, joka on erittäin käyttäjäystävällinen ja tehokas.

Kaiken kaikkiaan Defraggler on superohjelma, jota voimme suositella kokeilemaan. Muita asioita, koska Defraggler palvelee aloittelijaa, mutta myös edistyneempää käyttäjää.

Download Defraggler 2.19.982

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Piriform Ltd.

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
6.10 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DEFRAGGLER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and PIRIFORM LTD. and its affiliates (“PIRIFORM LTD.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by PIRIFORM LTD. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by PIRIFORM LTD., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “PIRIFORM LTD. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE PIRIFORM LTD. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE PIRIFORM LTD. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the PIRIFORM LTD. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PIRIFORM LTD. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, PIRIFORM LTD. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by PIRIFORM LTD., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or PIRIFORM LTD.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. PIRIFORM LTD. retains all right, title and interest in and to the PIRIFORM LTD. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The PIRIFORM LTD. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the PIRIFORM LTD. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from PIRIFORM LTD.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by PIRIFORM LTD..

2 THIRD PARTY SERVICES
PIRIFORM LTD. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via PIRIFORM LTD. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the PIRIFORM LTD. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the PIRIFORM LTD. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of PIRIFORM LTD. Services, without the express prior written consent of PIRIFORM LTD. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the PIRIFORM LTD. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the PIRIFORM LTD. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the PIRIFORM LTD. Services or this EULA, use or install the PIRIFORM LTD. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the PIRIFORM LTD. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that PIRIFORM LTD. may offer you a separate site license agreement to make the PIRIFORM LTD. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the PIRIFORM LTD. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the PIRIFORM LTD. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the PIRIFORM LTD. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such PIRIFORM LTD. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the PIRIFORM LTD. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The PIRIFORM LTD. Services may include measures to control access to the PIRIFORM LTD. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only PIRIFORM LTD. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the PIRIFORM LTD. Services will not function properly.
The PIRIFORM LTD. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the PIRIFORM LTD. Services, and to the extent that your contributions through use of the PIRIFORM LTD. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant PIRIFORM LTD. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to PIRIFORM LTD.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the PIRIFORM LTD. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to PIRIFORM LTD., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The PIRIFORM LTD. Services may require an internet connection to access the PIRIFORM LTD. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the PIRIFORM LTD. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to PIRIFORM LTD. Services. By using the PIRIFORM LTD. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the PIRIFORM LTD. Services or certain features of the PIRIFORM LTD. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the PIRIFORM LTD. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
PIRIFORM LTD. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. PIRIFORM LTD.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.piriform-ltd..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. PIRIFORM LTD.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent PIRIFORM LTD. collects and uses personal and non-personal information in relation to PIRIFORM LTD.'s products and services. By installing, accessing or using the PIRIFORM LTD. Services you explicitly agree with the terms and conditions of PIRIFORM LTD.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
PIRIFORM LTD. may license to you certain virtual goods to be used within PIRIFORM LTD. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and PIRIFORM LTD. is not a party to the transaction.
PIRIFORM LTD. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. PIRIFORM LTD. shall have no liability to you or any third party in the event that PIRIFORM LTD. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT PIRIFORM LTD. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
PIRIFORM LTD. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, PIRIFORM LTD. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by PIRIFORM LTD.. If the Software is no longer available, PIRIFORM LTD. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by PIRIFORM LTD. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the PIRIFORM LTD. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE PIRIFORM LTD. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. PIRIFORM LTD., PIRIFORM LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. PIRIFORM LTD., PIRIFORM LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE PIRIFORM LTD. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE PIRIFORM LTD. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE PIRIFORM LTD. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER PIRIFORM LTD. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE PIRIFORM LTD. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY PIRIFORM LTD., PIRIFORM LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL PIRIFORM LTD., PIRIFORM LTD.’S AFFILIATES, PIRIFORM LTD.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE PIRIFORM LTD. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT PIRIFORM LTD., PIRIFORM LTD.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, PIRIFORM LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL PIRIFORM LTD.’S, PIRIFORM LTD.’S AFFILIATES’, PIRIFORM LTD.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE PIRIFORM LTD. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any PIRIFORM LTD. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, PIRIFORM LTD. will be irreparably damaged, and therefore you agree that PIRIFORM LTD. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or PIRIFORM LTD. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by PIRIFORM LTD. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold PIRIFORM LTD., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the PIRIFORM LTD. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. PIRIFORM LTD. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on PIRIFORM LTD.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the PIRIFORM LTD. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at PIRIFORM LTD.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST PIRIFORM LTD. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@piriform-ltd..com.