Ohjelmoida » multimedia » Poista suoja

DVDFab DVD Copy last ned
4 0 1789  

DVDFab DVD Copy -ohjelmalla, joka tunnetaan tehosta ja joustavuudestaan, voit kopioida DVD yhdellä napsautuksella tai kahdella kopiolla tai käyttää DVD Copyin monia vaihtoehtoja tuotannon mukauttamiseen. Voit ladata ohjelman ilmaiseksi täältä sivulta.

DVDfab DVD Copy on älykäs työkalu rakastettujen DVD-levyjen kopioimiseen.

Tässä modernissa maailmassa alamme hitaasti korvata monia vanhoja tapojamme nähdäksemme suosikkielokuvamme. VHS korvattiin DVD-levyllä, ja nyt DVD-levy korvataan verkossa suoratoistona ja kuka tietää, mitä seuraava askel on? DVD-levyt ovat melko kompakti VHS: hen verrattuna, mutta vuosien varrella me kaikki koomme heille suuria määriä hyllyillemme, ja se täyttää nopeasti. Siksi voidaan houkutella heittää heidät pois, mutta ei kuitenkaan, jos haluat nähdä joitakin niistä uudelleen, etkä löydä niitä verkossa. Saattaa myös olla, että etsit yhtä hänen rakastetuista DVD-levyistään, mutta se on ehkä heitetty pois tai vahingoittunut.

Kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista helposti ja tehokkaasti kehittäjän Fengtao Software Inc.:n DVDFab-DVD-kopion avulla . Tämän älykkään sovelluksen avulla voit kopioida kaikki rakastetut DVD-levyt ja tallentaa ne tietokoneellesi, jotta sinulla on aina pääsy niihin ja samalla hyllyt hyllyt.

Kopioi DVD-levyt, jotta et koskaan menetä niitä

DVDFab DVD Copy on täydellinen työkalu niille, jotka haluavat kopioida DVD-levyt. Kopiointitoiminnolla tämä on helppoa. Tämän prosessin aikana voit tehdä useita valintoja.

Voit esimerkiksi kopioida koko DVD-levyn tietokoneeseen niin, että se muistaa myös kaikki DVD: n valikot. Jos tallennat DVD-levyjäsi ISO-tiedostona kopioinnin aikana, se voidaan toistaa virtuaalisena levynä tietokoneessasi, jotta sinulla on aina pääsy siihen, jos fyysinen levy päätyy vahingoittumaan.

DVDFabilla voit myös muuntaa DVD-levyt Blue-ray-muotoon niin, että Blue-ray-soitin voi lukea DVD-levyn. On järkevää, jos olet valinnut DVD-soittimen päivittämisen, ja yhtäkkiä et voi enää toistaa vanhaa.

Monet DVD-levyt, jotka ostat tänään, ovat valmistajan salauksen alusta alkaen, mikä estää sinua kopioimasta niitä piratismin välttämiseksi. Sinun ei kuitenkaan pitäisi huolehtia tästä, koska DVDFab purkaa DVD-levyn automaattisesti, jotta voit kopioida ne. Se ei edellytä mitään toimia, mikä taas on todella älykäs ja käyttäjäystävällinen.

Kopioi DVD-levyt kaikkiin muotoihin ja laitteisiin, joista voit unelmoida

DVDFab ei ole vain hyvä ohjelma kopioitavaksi, mutta se on myös erittäin älykäs ohjelma, jos haluat DVD-levyjen toistamisen tietyissä laitteissa tai muodoissa. DVDFabin ripperitoiminnon avulla voit irrottaa itsesi kokonaan. Voit esimerkiksi kopioida DVD: n MP4-muotoon ja toistaa sen tietokoneellasi. Se voi myös kopioida tiedoston ja luoda sen muodossa, jonka avulla voit toistaa sen puhelimessa, jos haluat elokuvan pitkällä lennolla tai junamatkalla.

On myös mahdollista työskennellä 3D-formaattien ja eri äänimuotojen kanssa, joten voit muokata kopioidun DVD-levyn siihen, mitä nimenomaan haluat.

Tämä ominaisuus toimii hyvin myös DVDFabin muuntotoiminnon kanssa. Jos olet jo kopioinut DVD-levyn ja se ei ole haluamassasi muodossa, voit muuttaa sen haluamaasi muotoon.

Voit vain kopioida, mutta voit myös valita, mitä kopioida

DVDFabilla voit myös valita kopioitavan DVD-levyn ominaisuudet. Jos haluat elokuvan tai toisen kohtauksen alun, voit valita sen ja tallentaa sen tietokoneellesi tarpeisiisi tai polttaa sen uudelle levylle.

Sen avulla voit olla luova DVD-levyille, jos tarvitset yksittäisiä kohtauksia projektille tai vastaavalle.

Anna 21. vuosisadalle DVDFab

Fyysiset keinot elokuvien, musiikin ja kirjojen säilyttämiseksi liukuvat hitaasti pois maailmasta. Useimmat asiat ovat nyt paljon helpommin saatavilla verkossa digitaalisesti. Monet eivät esimerkiksi käytä fysiikkaahyvä referenssi toimii tutkiakseen asioita, joista heillä on epäilyksiä. Sen sijaan etsit Wikipediaa ja muutamassa sekunnissa löydät etsimäsi vastaukset. Samoin monet ihmiset eivät osta DVD-levyjä enää. On vain paljon helpompaa ja kätevämpää löytää kaikki tietokoneesta ja verkosta. Tässä DVDFab on yksi parhaista työkaluista, joita voit luoda, koska se auttaa sinua siirtämään kaikki elokuvat digitaalisesti tietokoneellesi. suosikki elokuvia.

Ainutlaatuiset ja loputtomat mahdollisuudet

DVDFabin erottamiskyky on se, että kopioitujen DVD-levyjen kanssa voi tehdä lähes rajoituksia. Voit toistaa niitä melkein missä tahansa laitteessa, pakata ne pienempiin levyihin ja määrittää, mitkä tiedostomuodot haluat DVD-levyjen toistamisen. Kaikki tekniset ongelmat, joita sinulla oli ennen DVD-levyjä, on nyt ratkaistu DVDfabilla.

Onko ohjelma niin helppokäyttöinen?

Elät ja opit, miten klisee menee. DVDFab tarjoaa niin monta vaihtoehtoa, että se voi olla vaikeaa päästä ensimmäistä kertaa, kun käytät sitä. Se vaatii muutamia yrityksiä, mutta myös oppimiskäyrä palkitsee loppujen lopuksi. Käyttöliittymä on moderni ja siisti, mutta se ei selitä itseään uudelle käyttäjälle.

Jos päätät ostaa täyden version, suljet vielä enemmän mahdollisuuksia, jotka ovat erikoistuneet kokemukseenne ohjelmasta.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Kehittäjän CloneCD RedFox on erinomainen vaihtoehtoinen ohjelma CD- ja DVD-levyjen polttamiseksi ja kopioimiseksi. Jos et halua vain, että DVD-levyt siirretään tietokoneeseen, voit myös käyttää tätä ohjelmistoa tallentamaan kaikki suosikki-CD-levyt digitaalisesti. CloneCD voidaan ladata ilmaiseksi täältä.

Johtopäätös

Huolimatta siitä, että DVDFabia ei ole helppo käyttää ensimmäisestä yrityksestä, se on selvästi yksi niistä ohjelmista, jotka voivat tehdä parhaiten sinulle, joka haluaa kopioida DVD-levyt tai siirtää ne tietokoneeseen ja muihin laitteisiin.

Download DVDFab DVD Copy 9.1.7.6

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Fengtao Software Inc.

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse:
52.7 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DVDFAB DVD COPY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and FENGTAO SOFTWARE INC. and its affiliates (“FENGTAO SOFTWARE INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by FENGTAO SOFTWARE INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by FENGTAO SOFTWARE INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “FENGTAO SOFTWARE INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the FENGTAO SOFTWARE INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FENGTAO SOFTWARE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, FENGTAO SOFTWARE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by FENGTAO SOFTWARE INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or FENGTAO SOFTWARE INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. FENGTAO SOFTWARE INC. retains all right, title and interest in and to the FENGTAO SOFTWARE INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The FENGTAO SOFTWARE INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the FENGTAO SOFTWARE INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from FENGTAO SOFTWARE INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by FENGTAO SOFTWARE INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
FENGTAO SOFTWARE INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via FENGTAO SOFTWARE INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the FENGTAO SOFTWARE INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the FENGTAO SOFTWARE INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of FENGTAO SOFTWARE INC. Services, without the express prior written consent of FENGTAO SOFTWARE INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the FENGTAO SOFTWARE INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the FENGTAO SOFTWARE INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the FENGTAO SOFTWARE INC. Services or this EULA, use or install the FENGTAO SOFTWARE INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the FENGTAO SOFTWARE INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that FENGTAO SOFTWARE INC. may offer you a separate site license agreement to make the FENGTAO SOFTWARE INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the FENGTAO SOFTWARE INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the FENGTAO SOFTWARE INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the FENGTAO SOFTWARE INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such FENGTAO SOFTWARE INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the FENGTAO SOFTWARE INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The FENGTAO SOFTWARE INC. Services may include measures to control access to the FENGTAO SOFTWARE INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only FENGTAO SOFTWARE INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the FENGTAO SOFTWARE INC. Services will not function properly.
The FENGTAO SOFTWARE INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the FENGTAO SOFTWARE INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the FENGTAO SOFTWARE INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant FENGTAO SOFTWARE INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to FENGTAO SOFTWARE INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the FENGTAO SOFTWARE INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to FENGTAO SOFTWARE INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The FENGTAO SOFTWARE INC. Services may require an internet connection to access the FENGTAO SOFTWARE INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the FENGTAO SOFTWARE INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to FENGTAO SOFTWARE INC. Services. By using the FENGTAO SOFTWARE INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the FENGTAO SOFTWARE INC. Services or certain features of the FENGTAO SOFTWARE INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the FENGTAO SOFTWARE INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
FENGTAO SOFTWARE INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. FENGTAO SOFTWARE INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.fengtao-software-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. FENGTAO SOFTWARE INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent FENGTAO SOFTWARE INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to FENGTAO SOFTWARE INC.'s products and services. By installing, accessing or using the FENGTAO SOFTWARE INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of FENGTAO SOFTWARE INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
FENGTAO SOFTWARE INC. may license to you certain virtual goods to be used within FENGTAO SOFTWARE INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and FENGTAO SOFTWARE INC. is not a party to the transaction.
FENGTAO SOFTWARE INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. FENGTAO SOFTWARE INC. shall have no liability to you or any third party in the event that FENGTAO SOFTWARE INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT FENGTAO SOFTWARE INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
FENGTAO SOFTWARE INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, FENGTAO SOFTWARE INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by FENGTAO SOFTWARE INC.. If the Software is no longer available, FENGTAO SOFTWARE INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by FENGTAO SOFTWARE INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the FENGTAO SOFTWARE INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. FENGTAO SOFTWARE INC., FENGTAO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. FENGTAO SOFTWARE INC., FENGTAO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY FENGTAO SOFTWARE INC., FENGTAO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL FENGTAO SOFTWARE INC., FENGTAO SOFTWARE INC.’S AFFILIATES, FENGTAO SOFTWARE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT FENGTAO SOFTWARE INC., FENGTAO SOFTWARE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, FENGTAO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL FENGTAO SOFTWARE INC.’S, FENGTAO SOFTWARE INC.’S AFFILIATES’, FENGTAO SOFTWARE INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE FENGTAO SOFTWARE INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any FENGTAO SOFTWARE INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, FENGTAO SOFTWARE INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that FENGTAO SOFTWARE INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or FENGTAO SOFTWARE INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by FENGTAO SOFTWARE INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold FENGTAO SOFTWARE INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the FENGTAO SOFTWARE INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. FENGTAO SOFTWARE INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on FENGTAO SOFTWARE INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the FENGTAO SOFTWARE INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at FENGTAO SOFTWARE INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST FENGTAO SOFTWARE INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@fengtao-software-inc..com.