Ohjelmoida » multimedia » Polttimen ohjelmisto

Ashampoo Burning Studio (Finnish) last ned
5 0 2031  

Lataa uusi Ashampoo Burning Studio -ohjelmasi ilmaiseksi täältä

Jos olet hätätilanteessa ja etsit monipuolista poltinohjelmaa, aseta haku nyt.

Ashampoo Burning Studio on ohjelma, joka soveltuu kaikille CD-, DVD- ja vähiten Blu-ray-levyjen polttimille ja joka on myös erittäin helppo käyttää.

Miksi Ashampoo Burning Studio on lataamisen arvoinen?

Ashampoo Burning Studio on helpompaa kuin koskaan luulet. Perustyönkulussa ei ole vähemmän kuin kolme vaihetta. Voit valita tiedoston, valita käsittelymenetelmän ja lopettaa kohteen valitsemisen. Tämä on perusta helppolle ja selkeälle ohjelmalle, jonka kaikki uskaltavat aloittaa.


Helppokäyttöisyytensä lisäksi Ashampoo Burning Studio on erittäin hyödyllinen ohjelma. Todella hyödyllinen lisä ohjelmaan on sen monilevyinen varmuuskopio: voit polttaa ja tallentaa tietoja eri levyille. Jos tiedostojen määrä on liian suuri ja ylittää siten levyn kapasiteetin, Burning Studio hajauttaa varmuuskopion automaattisesti useille laitteille. Toisin sanoen saat monilevyisen tiedoston varmuuskopion. Ohjelmassa on myös integroitu ääni-CD-levyjen kopiointiohjelma, ja uusien Blu-ray-muotojen tukea parannetaan jopa 25 Gt: n sekunnissa. kerros. Blu-ray-levyillä tuetaan Full HD- ja Full HD -videoita (720p ja 1080p). Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ohjelma huolehtii kaikesta koodauksesta. Koodauksen laatu on parantunut huomattavasti aikaisempiin versioihin verrattuna, ja kaikki levitystyökalut on korjattu pääosin. Samaa integroitua editoria käytetään riippumatta siitä, teetkö DVD-levyjä ja / tai Blu-ray-levyjä valikoilla. Ashampoo Burning Studio on loistava poltinohjelma, jonka avulla voit helposti aloittaa käytön.

Klassinen ominaisuus


Ohjelma antaa sinulle klassiset vaihtoehdot CD-levyjen polttamiseen jne. Tässä ohjelmassa keskitytään haluan tehdä levyjen polttaminen nopeasti, helposti ja laadukkaasti ilman liikaa vaivaa.

Kukaan ei tuhlaa aikansa etsimään tiettyä ominaisuutta, minkä vuoksi monet käyttäjät ovat kyllästyneitä liian monimutkaisiin palamisohjelmiin, joiden käyttö on yhä vaikeampaa. Joko tallennustila käsittelee suurempia tietomääriä tai pienempiä tehtäviä, voit polttaa tietosi turvallisesti tällä ohjelmalla.

Voi tehdä enemmän kuin polttaa CD-levyjä

Ashampoo Burning Studio on kuitenkin paljon enemmän kuin tavallinen poltinohjelma. Erilaisten poltinominaisuuksien lisäksi ohjelma on myös työkalu, jonka avulla voit muokata videoitasi. Ohjelmassa on erilaisia ominaisuuksia, kuten leikkaaminen, siirtymät, häipymiset, tekstitys ja nimikkeet, jotka ovat kaikki olennainen osa ohjelmaa.

Ashampoo Burning Studio -sovelluksen avulla voit myös luoda mukavia käyttöliittymiä DVD-levyillesi osoittamalla ja napsauttamalla DVD-valikkotoimittajaa, jossa on animoituja teemoja.
Ashampoo on todella mukava muotoilu, jossa voit valita useista eri nahoista. Vasemmalla puolella on yleiskatsaus käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tavallisten data-CD-levyjen lisäksi sekä musiikki tai videot voidaan polttaa, sinulla on myös loistava tilaisuus suunnitella kansia itse poltettaville CD-levyille. Jos olet erityisen luova, voit aina luoda pienen diaesityksen äänestä, joka näyttää CD / DVD-levyn sisällön, koska tämä vaihtoehto on myös käytettävissä.


Kannen suunnitteluun tarvitaan tiettyjä malleja, joita tarvitset tätä varten. Tässä oleva ohjelma on verrattavissa klassiseen piirustusohjelmaan, koska kaikilla tämän ohjelman käyttämillä vaihtoehdoilla on yhteys.
Kun luot näitä diaesityksiä tai koota musiikkitiedostoja, sinulle esitetään looginen rakenne, jossa on melko helppoa liikkua eri kuvissa ja musiikkitiedostoissa jne.


Ohjelman suunnittelun avulla on helppo tutustua ohjelman eri toimintoihin. Suunnittelu on mukavaa ja varmasti myös käyttäjäystävällistä, joten siihen pääsee helposti ja haluat mennä siihen.

Parannukset Ashampoo Burning Studiossa

Ashampoo Burning Studio paranee säännöllisesti ja on esimerkiksi nopeutunut käynnistyksen ja käytön aikana. Vaikka ohjelmaa päivitettäisiin tai parannettaisiin yhdessäuusi versio, kehittäjä Ashampoo pitää ohjelman helpon käytön.


Takana oleva kehittäjä kuuntelee käyttäjän palautetta ja lisää käyttäjiensä vaatimat ominaisuudet puhumattakaan muutosta ja korjaamista ongelmien ilmetessä. Tämän seurauksena Ashampoo Burning Studio vaikuttaa tehokkaalta.


Uudemmat versiot sisältävät naarmuuntumisen, joka antaa sinulle täydellisen tietoturvan tietosi suojaamiseksi ja säilyttämiseksi. Palautustyökalun avulla voit myös palauttaa tärkeät tiedostot ja muistot.
Siksi on hyvä seurata, millaista versiota lataat, koska tämä vaikuttaa siihen, mitä ominaisuuksia mukana on.

Mitä järjestelmiä ohjelma tukee?


Ashampoo Burning Studio tukee virallisesti käyttöjärjestelmää, ts. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ja Windows 10.
Joten on olemassa järjestelmävaatimus, joka on täytettävä. Ashampoon omalla verkkosivustolla voit tutustua heidän eri ohjelmiensa järjestelmävaatimuksiin. Jos käytät muuta käyttöjärjestelmää kuin Windows, voit ehdottomasti löytää ohjelman, joka sopii sinulle multimedialuokkaamme.

Vaihtoehtoiset poltto-ohjelmat


On aina hyvä idea harkita, minkä ohjelman valita, koska poltto-ohjelmistoja on erityyppisiä. Esimerkkejä ovat CDBurnerXP ja ImgBurn. CDBurnerXP on ilmainen ohjelma, joka voi tehdä melkein mitä tahansa. On mahdollista polttaa CD- ja DVD-levyjä sekä videoita, ääntä ja dataa. CDBurnerXP: n hyvä asia on, että se tukee eniten. ImgBurn toimii CD-, DVD-, HD-DVD- ja Blu-ray-levyjen kanssa. ImgBurn-sovelluksen avulla voit lukea levyn, muuntaa sen tiedot kokonaisnäkymäksi levystä, luoda kuvia eri tiedostoista tietokoneellasi tai tietokoneen verkon kautta. Napsauttamalla tätä voit antaa yleiskuvan ohjelmistojen polttamisen erilaisista mahdollisuuksista.

Johtopäätös


Yhteenvetona voidaan todeta, että Ashampoo Burning Studion tulisi nähdä loistavana tilaisuutena sinulle, jolla ei ole hyvää palamisohjelmaa. Ohjelman suunnittelun ansiosta eri toimintojen käyttö on helppoa ja käyttäjäystävällistä. Se on yksi parhaista palamisvälineistä. Ashampoo Burning Studio on pätevä ja tehokas ratkaisu erityyppisiin levytyyppeihin, eikä Ashampoo Burning Studio -sovellukseen voida verrata monia polttavia sovelluksia. Ohjelma antaa sinulle suuren mahdollisuuden tehdä oma merkki. Voit jopa suunnitella kansia ja koota diaesityksiä vaivattomasti, mikä tekee ohjelmasta vain paljon hauskempaa työskennellä. CD-, DVD- ja Blu-ray-levyjen polttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tämän ohjelman avulla voit taata positiivisen kokemuksen, ja siksi Ashampoo Burning Studio on erittäin suositeltava.

Download Ashampoo Burning Studio (Finnish) 1.14.5.0

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
ashampoo GmbH & Co. KG

Lagt til:
10-10-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
30.2 Mb

Sist oppdatert:
10-10-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ASHAMPOO BURNING STUDIO (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ASHAMPOO GMBH & CO. KG and its affiliates (“ASHAMPOO GMBH & CO. KG”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ASHAMPOO GMBH & CO. KG or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ASHAMPOO GMBH & CO. KG, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ASHAMPOO GMBH & CO. KG hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ASHAMPOO GMBH & CO. KG hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ASHAMPOO GMBH & CO. KG, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ASHAMPOO GMBH & CO. KG's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ASHAMPOO GMBH & CO. KG retains all right, title and interest in and to the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ASHAMPOO GMBH & CO. KG. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ASHAMPOO GMBH & CO. KG.

2 THIRD PARTY SERVICES
ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, without the express prior written consent of ASHAMPOO GMBH & CO. KG or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services or this EULA, use or install the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ASHAMPOO GMBH & CO. KG may offer you a separate site license agreement to make the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services may include measures to control access to the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services will not function properly.
The ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, and to the extent that your contributions through use of the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ASHAMPOO GMBH & CO. KG an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ASHAMPOO GMBH & CO. KG's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ASHAMPOO GMBH & CO. KG, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services may require an internet connection to access the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services. By using the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services or certain features of the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ASHAMPOO GMBH & CO. KG respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ASHAMPOO GMBH & CO. KG's privacy policy as amended from time to time is available at www.ashampoo-gmbh-&-co.-kg.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ASHAMPOO GMBH & CO. KG’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ASHAMPOO GMBH & CO. KG collects and uses personal and non-personal information in relation to ASHAMPOO GMBH & CO. KG's products and services. By installing, accessing or using the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services you explicitly agree with the terms and conditions of ASHAMPOO GMBH & CO. KG’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ASHAMPOO GMBH & CO. KG may license to you certain virtual goods to be used within ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ASHAMPOO GMBH & CO. KG is not a party to the transaction.
ASHAMPOO GMBH & CO. KG may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ASHAMPOO GMBH & CO. KG shall have no liability to you or any third party in the event that ASHAMPOO GMBH & CO. KG exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ASHAMPOO GMBH & CO. KG IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ASHAMPOO GMBH & CO. KG warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ASHAMPOO GMBH & CO. KG agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ASHAMPOO GMBH & CO. KG. If the Software is no longer available, ASHAMPOO GMBH & CO. KG retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ASHAMPOO GMBH & CO. KG and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ASHAMPOO GMBH & CO. KG address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ASHAMPOO GMBH & CO. KG, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ASHAMPOO GMBH & CO. KG, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ASHAMPOO GMBH & CO. KG, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ASHAMPOO GMBH & CO. KG, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S AFFILIATES, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ASHAMPOO GMBH & CO. KG, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S AFFILIATES’, ASHAMPOO GMBH & CO. KG’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ASHAMPOO GMBH & CO. KG SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ASHAMPOO GMBH & CO. KG will be irreparably damaged, and therefore you agree that ASHAMPOO GMBH & CO. KG shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ASHAMPOO GMBH & CO. KG means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ASHAMPOO GMBH & CO. KG for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ASHAMPOO GMBH & CO. KG, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ASHAMPOO GMBH & CO. KG reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ASHAMPOO GMBH & CO. KG’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ASHAMPOO GMBH & CO. KG Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ASHAMPOO GMBH & CO. KG's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ASHAMPOO GMBH & CO. KG ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ashampoo-gmbh-&-co.-kg.com.