Blog

De fedeste mode apps

Jos olet kiinnostunut muoti- ja vaatetuksesta yleensä, ja saatat tarvita inspiraatiota, katso täältä. On olemassa erilaisia ??vaatteita ja muotia koskevia sovelluksia. Olipa sitten ostamassa vaatteita, etsimällä alennuksia, tekemällä ulkoasua tai jopa suunnittelemalla, sinulle sopiva sovellus. Täältä löydät yleiskuvan viileimmistä sovelluksista tähän tarkoitukseen.

Chic Sketch

Jos haluat käyttää omia kuvia muodin kuvina ja tehdä ne näyttämään todellista versiota, on mahdollista tässä sovelluksessa. Tässä on asiantuntijaryhmä, joka on valmis muuttamaan valokuvia, kun lataat valokuvasi sovellukseen. Tässä voit nähdä, miten henkilökohtaiset kuvat näyttävät realistiselta muotisuunnitelmalta.

Laukku

Jos olet Instagram-fani, mutta haluat app, joka on erityinen muoti, tämä sovellus on sinulle. Sovellus on melko ilmainen, joten miksi ei tarkista sitä tänään ja katso jos se on sinulle jotain.

ShopStyle

Tämä sovellus sisältää suuren tietokannan verkkokaupoista, joten voit melkein etsiä täsmälleen mitä haluat vaatteiden ja muodin suhteen. Voit saada tonnia inspiraatiota omaa ulkonäköäsi varten tai ostaa uusia vaatteita. Jos haluat etsiä muualta ostosten jälkeen ja löytää hyviä tarjouksia, tutustu Trenden.dk-muotiin. Tässä on erilaisia ??asioita löytää, kuten löytää hyviä tarjouksia puolueen leningit. Jos etsit muita hienoja tarjouksia ja haluat tietää, missä voit säästää rahaa, tämä on hyvä paikka tarkistaa. Voit säästää paljon rahaa esimerkiksi. sadetakit. Sitten olet muoti ja säästö, joten tarkista tämä.