Blog

Et ordentligt bilspil til efterårsferien

Se on perjantai, se on viikonloppu, sää on melkein kesällä ja niin on syksy loma paljon! Täällä DLC.dk: ssä alkaa myös tuntea mielialaa ja koska olemme hieman villi autojen kanssa täällä toimittajilla, on hyvä auto-peli ja / tai GTA V, jota jotkut meistä myös pelaavat autoina.

Ja kun on kyse autopeleistä, meillä on hyvä valinta tällä sivulla. Siirry urheilukategorian peliin ja liity sarjaan autopeleihin.

Luokan suosituin peli ei ole itse asiassa autopeli, vaan melkein. Sitä kutsutaan koeajoneuvoiksi ja pelissä, jota ajetat hulluksi moottoripyörällä viidakossa. Se on jotain, mitä useimmat nopeus junkies arvostavat.

Ensimmäinen todellinen autopeli, kun haet eniten ladatuista peleistä, on Ignite-peli, jossa sinun on suoritettava erilaisia ??toimia jokaisessa kilpailussa, jotta hän voi juosta voittajaksi. Jos pisteet paljon pisteitä, voit nauttia mahdollisuudesta käyttää nitro jatkuvasti!

Seuraavat autonpelit luettelossa saavat todennäköisesti vain kolme tähteä meiltä, ??mutta sinua rakastavat. Se on nimeltään Race Cars Extreme Rally ja pelissä voit valita 12 hienoa kuvaa ja vähintään 50 erilaista kilpailua.

Lopuksi artikkelissa autopeleistä, pääse peli Colin McRae, joka vaikutti sen grafiikka takaisin vuonna 2009, mutta silti vaivan arvoista.

Oletko lopettanut pelaamisen ja ajattelun, "olisin mieluummin todellinen auto", joten osta auto! Kyllä, tällainen kustannus rahaa. Tiedämme sen, mutta voit itse saada halpoja, käytettyjä, jotka ovat edelleen hyviä. Katso esimerkiksi DinBilPartnerin osio autokaupassa.