Blog

Gode apps til julegaveindkøb

Se voi olla todella stressaavaa seurata kaikkea jouluksi. Se on muun muassa ruoka, sisustus ja lahjat. Lahjasarja on usein aikaa vievää, stressaavaa ja hankalaa. Mikä tahansa tämä äidillesi, setäsi, äitisi, sisaresi tai viidenneksi. Jos joululahjat ovat täysin käsittämättömiä, voit aloittaa ostamalla makeita neuvoja. Nämä ovat pienempiä lahjoja, ja siksi tämä voi olla entistä hallittavampi. Lisäksi älä koskaan mene vikaan kaupungissa hankkimalla hyvää pakettikalenteriä, jotka ovat myös pienempiä lahjoja, joita voit ostaa. Jos et löydä päätä tai häntää lainkaan, on joitakin sovelluksia, jotka voivat tehdä joululahjoista hieman helpompaa.

Joulun List

Olipa sinulla lahjoja muille tai haluat vain lahjoja itsellesi, joululista on erinomainen sovellus sinulle. Täältä voit luoda haluamasi ja tallentaa sen sekä jakaa sen muun muassa Facebookin kanssa. Joten varmista, että rakas (ja itsesi) on sovellus ja päivitetty haluamasi. Näin kaikki saavat mitä he haluavat. Sovellus on käytettävissä sekä Android että iOS: lle

EKvittering

On hyvä tallentaa kuitit, kun ostat joululahjoja. Nämä pienet paperilenkit ovat kuitenkin usein helppoja heittää pois. Siksi tämä sovellus on hyvä, koska se tallentaa kuitit suoraan puhelimeen. Sovelluksessa on jo useita myymälöitä - ja jos kaupasta, jossa ostat joululahja, ei sisälly sovellukseen, ota kuva kuitista ja tallenna se sovellukseen. Sovellus on saatavana Androidille.

Joululahja ideoita

Tämä sovellus, joka on saatavilla iOS: lle, on hyvä ladata, jos olet täysin pois lahjaideoista. Täällä voit saada ideoita lahjoihin sukupuolen, iän ja suhteen mukaan. Tämä helpottaa sinua löytämään oikean joululahjan.