Blog

Apps til dig, som bruger kørestol

Maailma voi olla vaikea kiinnittyä pyörätuolilla istuessaan. Se on todellakin kaukana kaikista paikoista, jotka pyytävät pyörätuolia. Pyörätuolin elämää voidaan kuitenkin helpottaa vain käyttämällä erilaisia ??sovelluksia, jotka on luotu juuri tähän tarkoitukseen.

Hyvää matkaa

Glad-säätiö hyväksyy tämän sovelluksen, jonka tarkoituksena on antaa vammaisille samat mahdollisuudet osallistua yhteisön elämään kuin muut kansalaiset. Happy Turr -sovelluksen tarkoituksena on helpottaa vammaisten elämän helpottamista. Sovelluksessa arvioidaan erityistarpeita omaavien ihmisten pääsyä esimerkiksi pyörätuolin katastrofiin. Näihin paikkoihin kuuluu kahviloita, ravintoloita ja kulttuurilaitoksia. Joten mitä olet manuaalisella pyörätuolilla tai sähköisellä pyörätuolilla, tämä sovellus helpottaa sinua kiertelemällä.

Wheelmap

Vähän kuin Glad Tur, Wheelmap auttaa sinua pyörätuoleissa löytämään vammaisten ystävälliset paikat sinulle. Täältä näet paikat virtuaalikartalla ja muut ihmiset voivat arvioida näitä paikkoja, jotta saat apua muiden ihmisten kokemusten kautta paikoissa. Täällä, kuten Happy Tour -sovelluksen avulla, autat toisiaan etsimään parhaat vammaiset paikat. Lisäksi voit lukea paikkoja, jotka eivät ole vammaisia, joten sinun ei tarvitse mennä turhaan.

 

Skype

Vaikka se tuntuu hieman hulluksi, Skype on todella hyvä sovellus sinulle pyörätuolissa. Pyörätuolin käyttäjä ei aina ole helppo tulla eri ystäviin, tapahtumiin tai jopa kokouksiin. Siksi Skype on loistava keksintö, sillä voit liittyä esimerkiksi tapaamiseen kotona. Täällä sinun ei tarvitse lähteä kotoa, mutta voit silti liittyä niin, että et tunne yhteisön ulkopuolella.