Blog

Syksy saapuu ja ihanimmat hajuvedet syksyyn ovat monien mielessä. Onkin hyvin yleistä, että syksyisin kaipaa uusia tuoksuja, kun kesä on jo ohitse. Ja miksi ei? Onhan se totta, että tuoksut ovat iso osa muistojamme, tuoksut tuovat meille erilaisia tunteita ja tuoksut vaikuttavat jokaiseen meistä eri tavalla. Kesä on kukoistuksen aikaa, luonto on kauneimmillaan ja luonnonvaloa on runsaasti. Syksyn saapuessa alkaa ruska, illat lyhenevät ja pimeys alkaa vallata tilaa. Notino tarjoaakin mitä ihanimman valikoiman erilaisia tuoksuja ja kauneudenhoitotarvikkeita.

Onkin luonnollista, että kesän jälkeen myös hajuvesien suhteen on aika valita uusi tuoksu uudelle kaudelle. Jotain mikä piristää syksyn aikaa ja tuo hyvälle mielelle. Erilaiset tuoksut tuovat mukanaan erilaisen mielialan ja siksi kesän jälkeen onkin hyvä miettiä itseään piristävää tuoksua. Tuoksun, joka paikkaa syksyn tuomaa synkeyttä. Onko se sitten jokin tuttu tuoksu, joka tuo mieleen erilaisia iloisia tunteita vaiko kenties uusi mutta pirteä tuoksu? 

Tuoksut ovat iso osa mielialaamme, sillä muistoihimme kuuluu suurelta osin myös tuoksut. Joskus ulkona havahtuu tuoksuun, joka tuo lapsuuden mieleen. Kenties tuoksu on metsän tuoksu, ulkotulen tuoksu tai mikä tahansa, mutta tuoksu laukaisee muistot. Tuoksu voi olla myös äitisi käyttämä hajuvesi, joka kenties toi muistoja perheenä juhliin lähdöstä. Monesti myös tulevia muistoja sidotaan tuoksuihin, esimerkiksi ostamalla ennen tärkeää päivää hajuvesi, jota sitten käytetään tärkeänä päivänä. Näin tuoksu tuo muistoja jälkikäteen tästä päivästä.

Escada tuo syksyyn tunnelmaa

Escada on brändinä mitä houkuttelevin, sillä Escadan tuotteet jättävät jälkeen mitä ihanimman tuoksun sekä värikkään tunnelman. Escadan tuotteet ovatkin erityisesti niille naisille, jotka säteilevät ja ovat täynnä elämäniloa. Ei liene yllätys, että elämänilon ja värikkyyden tuoksuihin tuonut yritys onkin ensimmäinen maailmassa, joka on tuonut mukanaan myös kausituoksut. Ei ole myöskään yllätys, että nuo kausituoksut ovat olleet suosituimpien joukossa jo 25 vuotta. Se mitä Escada tuo muotimaailmaan on naisen ilo sekä nautinto, mutta myös korkea laatu sekä  eloisuus ja tämä näkyy niin kankaissa kuin tuoksuissakin.

Miksi siis kannattaisi kokeilla Escadan kausi tuoksuja?  Escada tuo joka vuosi markkinoille uusia kausi tuoksuja, jotka ovat saatavilla vain hetken aikaa. Tarjolla on kuitenkin myös klassikoita, sekä aikaisempia suosikki kausi tuoksuja.  Escada hajuvedet ovatkin hyvin suosittuja ja suosio ei ole laskemassa. Escadan suosio on jatkunut jo 30 vuotta ja tuona aikana laatu on aina pysynyt mitä parhaimpana. Escadan hajuvesien joukosta löydät niin iki ihania klassikoita kuin taivaallisia uutuuksiakin. 

Miksi siis hankkia hajuvesiä? 

Hajuvedet tuovat mitä ihanimpia tuoksuja ympärilleen, kun niiden käyttäjä astelee paikalle. Ihanalta tuoksuva hajuvesi on mukavaa tuoksuteltavaa ja mies tai nainen joka tuoksuja käyttää, saattaakin olla mitä ihanin halattava. Onko parempaa kuin ihanalta tuoksuva ihminen, josta pidät muutenkin? Tuoksut myös tuovat monelle itsevarmuutta ja tuoksuilla voidaan ilmaista omaa mielialaa. Tuoksut ovat hyvin monipuolinen tapa ilmaista itseään mutta myös nauttia ihanista tuoksuista.

Tuoksuja on ollut jo yli 4000 vuotta ja niiden suosion on uskottu olevan pyhiä. Ensimmäisen hajuveden valmistajan uskotaan olleen Tapputi, joka loi Mesopotamian Babylonissa ensimmäisen tuoksun mirhamista, öljyistä sekä kukista. Tuoksujen historia onkin hyvin pitkä ja vaihe rikas. Tuoksuja voidaan sanoa olleen yhtä kauan kuin ihmisiäkin. Tuoksut ovat olleet osa pyhiä tapahtumia ja rituaaleja. Tuoksut ovat olleet niin taiteenlaji kuin osa hygieniaa. Tuoksut ovat hyvin suuri osa ihmisen elämää, tavalla tai toisella. 

Tällä hetkellä hajuvesiä on paljon ja lähes jokaiseen makuun. Hajuvesiä on voimakkaita ja rohkeita tuoksuja sekä hentoja ja huomaamattomia. Luonnollisuus on tämän päivän trendi ja luonnonmukaisia tuotteita käytetään myös parfyymien kanssa. Luonnomukaisten ainesosien käyttö nostaa parfyymin hintaa, sillä luonnonmukaisten ainesosien hinnat ovat kalliimpia sillä niitä on hankala löytää.

Hajuvedet sopivat kuitenkin lähes kaikille ja niiden käyttö on helppoa. Sinun tulee löytää itseäsi miellyttävä tuoksu ja käyttää sitä.