Blog

Dropbox: Virksomhedens depotrum i skyen

Tänään odotamme Dropbox-liiketoimintaa, joka on melko yksinkertainen, tai sanomme kolme parannettua versiota Dropboxista, joka on tehty yrityksille.

Standardi

Tarvitaan 10 euroa kuukaudessa käyttäjää kohden ja siihen on oltava vähintään kolme käyttäjää. Tässä ratkaisussa Yritys voi nauttia 3TB: n tallennustilasta, palauttaa tiedostot jopa 120 päivälle, synkronoinnin älykkäät ominaisuudet, parannetut hallintaominaisuudet ja tietoturvayhteyksien käyttöoikeudet yhteistyökumppaneille (enintään 25 000 API-kutsua kuukaudessa datakumppaneille).

Edistyksellinen

Tämä ratkaisu tuo kaikki Standardin edut, mutta sinulla on rajoittamaton tallennustila. Hinta on täällä 15 euroa kuukaudessa, käyttäjää kohden ja uudelleen on oltava vähintään kolme käyttäjää. Tässä versiossa voit odottaa useita hallintavaihtoehtoja, seurata lokeja, pakkovyytöksiä, SSO: ta, laitteen hyväksyntöjä ja yleisesti puhelintukea. toimistoaikoja ja enemmän seuranta- ja raportointivälineitä.

Yritys

Suurin ratkaisu on Enterprise, ja sinun pitäisi ottaa yhteyttä Dropboxin räätälöityyn tukeen, hintaan ja järjestelmänvalvojien käyttöönottoon / koulutukseen. Ratkaisu sisältää kaiken Advanced-ominaisuuksista sekä ominaisuuksista: Tilien keruu, verkonhallinta, verkkotunnuksen tuntemus, puhelintuki 24 tuntia vuorokaudessa, edistyneitä kursseja käyttäjille ja ylläpitäjille sekä yrityksen liikkuvuuden hallinta (EMM).

Todellinen varastotila

Se on äärimmäisen hyödyllinen sellaisen palvelun kuin Dropboxin kanssa, jossa on tilaa pilvessä, mutta yrityksessä saatat tarvita myös fyysistä varikkoa. Erityisesti jos toimisto sijaitsee joissakin suurimmista kaupungeista, kuten Kööpenhamina tai Aarhus. Tällöin m²-hinta on korkea ja hienoja toimistoja on harvoin suuria varastotiloja. Onneksi on siis helppo löytää huoltajuusasema Kööpenhaminassa ja Aarhusin huoltajuus.

Sitten levykysymykset olisi ratkaistava myös fyysisesti digitaalisesti sekä turvallisuuden ja tiedostojen ja laitteiden hallinnan osalta.