Blog

De fedeste apps til bil-entusiasten

Oletko autoilun harrastaja tai omistat auton ja tekevät elämästä hieman helpompaa - sitten nämä sovellukset ovat varmasti sinulle. Ehkäpä olet ajatellut ostaa auton, joten tämä on myös sinulle apua. Olipa kyseessä parkkipaikka, bensiinin hinnat, auton ajo-ohjeet tai hintatiedot, sinulle on sovellus. Tässä artikkelissa käsitellään joitakin sovelluksia, jotka tekevät elämästä auton omistajana helpommin.

 

Helppo Park

Tämä sovellus varmistaa, että vältät vankka parkkimaisen sakot ja vältät maksaa ylimääräistä aikaa kuin tarvitset kun pysäköit. Saat tekstiviestin, kun aika loppuu, joten et unohda aikaa, joten se on järkevä ja helppo pysäköidä autosi.

 

FDM-bensiinin hinnat

Jos haluat säästää rahaa kaasulla, tämä sovellus sopii sinulle. Täältä näet kaikki 10 kilometrin säteellä olevat huoltoasemat ja katso, mitä hinnat ovat eri paikoissa. Näin voit aina löytää edullisimman hinnan bensiinistä.

 

Google Maps

Jos et ole paras tapa etsiä tietä ja et halua käyttää rahaa ostaa GPS-palvelua, kannattaa käyttää Google Maps -sovellusta. Täältä voit helposti löytää määränpääsi käyttämättä tyhmiä kiertoteitä ja viettää tarpeetonta aikaa ja rahaa.

 

AutoUncle

Jos olet autokauppiaissasi, mutta et ole varma, että hinta on sama kuin oikeudenmukainen, tutustu tähän sovellukseen. Tämä sovellus kertoo, mitä eri autojen hintaluokassa on. Näin et saa huijata ja saat hyvää hintatarjousta siitä, mitä hintalappu pitäisi olla. Jos haluat lukea lisää autoista, katso lisätietoja täältä.