Blog

3 apps til den skæggede mand

Onko kasvosi koristeltu kauniilla parilla, pienellä viikolla tai sinä vain uneksit siitä? Olemme löytäneet 3 sovellusta partakin harrastajalle, joka kävelee parastaan ??tai haluaa kasvattaa partaansa.

Barber salon

Barbersalonen-sovelluksessa voit kasvattaa parran juuri sellaisena kuin pidät siitä muutamassa sekunnissa. Aseta vain kuva itsestäsi ja kokeile erilaisia ??parta pois. Voit myös käyttää partakoneen leikkaamista, jotta voit muokata sitä juuri haluamallasi tavalla. Näin sinun ei tarvitse vain korjata erilaisten parran muotoisia malleja. Se on hyvä sovellus, joka ei voi kasvattaa partaasi ja haluta sitä tai sinä, joka haaveilee ja unta saada parta, mutta haluat vain tietää, miten se näyttää ensin. Sovelluksen avulla voit myös selvittää minkälainen kallo sopii sinulle ja haluat yrittää kasvaa.

Crazy Shave

Peli Crazy Shave on avaamalla omat kalusteet ja parranajo asiakkaille, jotka tulevat sisään. Kysymys on, että asiakkaat ajellaan kevyesti ja ei tarvitse parrantaa parta kokonaan. Voit laulaa kaiken merirosvoista zombeihin tässä pelissä.

ASOS

Monilla ostosalueilla sinulla on myös mahdollisuus investoida johonkin oikeaan hoitoon. Tämä pätee erityisesti Asokseen, mikä tekee hyvistä hieno kauneudenhoitotuotteista klassisessa kääreessä. Jos sinulla on kuiva ja pistävä parta, kannattaa kannattaa käyttää partaöljyä, jota löydät Asoksessa. Voit myös löytää parranajokit, parran balsamia ja harjat pitämään partaasi hyvin.