Blog

3 gode hjemmesider til at gøre klar til den lille ny

On vaikea selvittää omasta itsestään, miten hoitaa vauva, jos se on ensimmäinen lapsi. Onneksi meillä on kuitenkin tilaisuus tänään, että voimme helposti saada asiat internetissä, jos meillä on jotain epäilystä. On blogeja, joissa voit lukea henkilökohtaisia ??tarinoita ja saada hyviä neuvoja vastasyntyneistä vanhemmista. Lisäksi tarjolla on runsaasti verkkosivustoja, joissa on oppaita eri laitteille ja miten käsitellä vauvan kanssa. Jotta voisimme olla selvempi sinulle, olemme valinneet 3 hyvää verkkosivustoa, jotka tekevät sinut valmiiksi hieman uudelle.

Pegebogen.dk

Pegebogen.dk: ssa löydät paljon opastettavia artikkeleita kaikesta leluista lapselle, ranteille, lastenvaunuille, pölypusseille ja niin edelleen. Artikkeleissa käsitellään yksityiskohtaisesti jokaista asiaa, mitä sinun tarvitsee tietää pienestä uudesta laitteistosta.

Min-mave.dk

Min-mave.dk on sivusto sinulle, joka on joko raskaana tai vain ottaa vauva. Täältä löydät keskustelufoorumi, jossa voit kommentoida tietyn aiheen, innostaa muiden neuvojasi tai kirjoittaa keskustelua jotain raskaudesta, vauvan tarvikkeista tai vanhemmuudesta. Esimerkiksi, jotain imetystä, onko portaikko tarpeellinen vai ei, pulloista jne. Lisäksi löydät artikkeleita kaikesta lapsuutensa sairauksista vauvanruokavalioihin.

Baby.dk

Baby.dkissa voit keskustella muiden tulevien vanhempien kanssa, jotka voivat saada hyviä neuvojaan, ja voit kirjoittaa sivun asiantuntijapaneeliin, joka koostuu kokeneista kasvattajista ja vanhempien ohjaajista. Voit myös selvittää, mikä vauvan sänky on menestynyt useimmiten, mutta voit myös saada inspiraation vauvojen nimistä perustuen siihen, mitkä ovat suosituimmat pojat ja tytöt.