kuljettajat » kuljettajat » sekalainen

Geforce Experience last ned
5 0 6014  

Pidä kuljettajat ajan tasalla, optimoi pelisi nesteisemmäksi kokemukseksi tai jakaa pelaamisen kohokohtia ystäviesi kanssa! Geforce Experience on ilmainen ja se voidaan ladata täältä.

Geforce-kokemuksen avulla saat ilmoituksen heti, kun grafiikkakortillesi on valmis uusi päivitys. Voit asentaa tämän ohjaimen helposti ohjelman kautta. Geforce-kokemuksella on myös ominaisuus, jossa se tarkistaa jo asennetut pelit ja antaa sinulle optimointimahdollisuuden. Jos painat tätä painiketta, Geforce Experience ottaa käyttöön kaikki grafiikkakorttisi mukaiset graafiset asetukset optimaalisen pelikokemuksen saavuttamiseksi.

Geforce-kokemusta tekee Nvidia ja se toimii vain, jos käytät Nvidia-näytönohjainta. Jos siis käytät vaihtoehtoa, kuten AMD-näytönohjainta, tätä ohjelmaa ei voi käyttää. Geforce Experience on käyttäjäystävällinen kokemus ja varmista, että saat kaiken irti Nvidia-näytönohjaimesta. Se ei vaadi suurta teknologista tietämystä, sillä päivittäminen ja optimointi tehdään vain yhdellä napsautuksella. Uudena, ne ovat myös toteuttaneet osittaisia näytön toimintoja. Tällä toiminnolla voit virrata, tallentaa tai ottaa kuvia. Joten jos jotain eeppistä tapahtuu, sinulla on aina mahdollisuus jakaa se ystäviesi kanssa.

Ohjelma ei ole kovin vaativa, mutta sitä voi suositella vain, jos sinulla on pelitietokone. Asennus on yksinkertainen ja muotoilu on helppo löytää, ja ne ovat käyttäneet vihreitä ja mustia värejä, jotka ovat sopivia, koska ne ovat samoja värejä kuin Nvidia-logo

Tärkeimmät asiat

Geforce-kokemuksen tärkeimmät hyödylliset ominaisuudet ovat näytönohjaimen päivitys. Jos et pidä näitä ohjaimia ajan tasalla, et välttämättä saavu optimaalista suorituskykyä kortilta. Aiemmin tämä voisi olla ärsyttävä prosessi, mutta Geforce-kokemuksella se on helmi.

Itse ohjelma etsii grafiikkakortin ja etsii automaattisesti oikean ohjaimen. On myös mahdollista valita pelin optimointi. Jos sinulla on peli asennettuna, voit saada Geforce Experience -asetuksen asettamaan optimaaliset näytönohjainasetukset, jotta saat parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, jos sinulla ei ole eniten tietoa tekniikasta ja siitä, miten se toimii.

Kaiken kaikkiaan tämä ominaisuus toimii melko hyvin, mutta saattaa olla joitakin pelin asetuksia, joita Geforce-kokemus on arvioinut väärin. Syynä tähän on se, että ohjelmat vain ottavat huomioon näytönohjaimen, eivätkä aina ota huomioon, kuinka pitkälle prosessi, kehys jne. Saavat myös parhaat asetukset. Pelin asetukset ja pelin suorituskyky ovat kaukana yksinomaan grafiikkakortista.

Monet lisäominaisuudet

Geforce-kokemus ei ole vain kuljettajan päivitysohjelma, sillä tällä ohjelmalla on niin paljon lisäominaisuuksia, ja ne ovat kaikki hyvin kehittyneitä.

Geforce-kokemuksen avulla on mahdollista elää suoratoistoa eri alustoille, kuten Facebookille ja Twitchille. Sinun on asetettava suoratoiston asetukset itse, mutta se on suhteellisen kivuton prosessi verrattuna muihin palveluihin, kuten OBS (Open Broadcast Software).

On myös mahdollista tallentaa näytön ja on jopa mahdollista tallentaa "taaksepäin". Jos pelissäsi on tapahtunut jotain, voit valita Geforce-kokemuksen nopeasti tallentamalla videotallennuksen tietokoneen näytön viimeisten 30 sekunnin aikana. Voit jopa valita enintään 3 minuuttia.

Tietenkin voidaan myös tehdä melko säännöllinen tallennus, jota voit sitten muokata videon muokkausohjelmassa, kuten Adobe Premiere Pro. On suositeltavaa tarkistaa asetukset ennen tallennuksen aloittamista. Esimerkiksi. Saattaa olla hyvä ajatus lisätä tallennuksessa fps (kehyksiä sekunnissa), koska se antaa enemmän nestettä. Lisäksi on tärkeää, että Geforce Experience on rekisteröinyt oikean mikrofonin ja kuulokkeen / kaiuttimen. Kaikki asetukset ovat kuitenkin helposti saatavilla, eikä niitä tarvitse muuttaa. Videotallennukset eivät vie paljon muita näytön kaappausohjelmia.

Suunnittelu, saavutettavuus ja helppokäyttöisyys

Kolme suurta. Ensinnäkin Geforce-kokemuksen suunnittelu on varsin nautittavaa. Voit nopeasti löytää kaikki toiminnot, joissa ne odottavat, ja tämä edistää erinomaista käyttöäervenlighed. Geforce Experience on kunnianhimoinen ohjelma, jossa on paljon ominaisuuksia, mutta Nvidia on onnistunut pitämään sen melko tyylikäs ja yksinkertainen.

On kuitenkin ehdottoman välttämätöntä, että Geforce Experience on yksinkertainen muotoilu, koska ohjelman tarkoitus on loppujen lopuksi yksinkertaistaa muuten suhteellisen monimutkaisia prosesseja. Kuka tahansa, jolla on Nvidia-näytönohjain, voi ladata Geforce-kokemuksen ja nauttia monista ominaisuuksista riippumatta siitä, kuinka paljon teknistä kokemusta ja tietoa sinulla on.

Johtopäätös

Geforce Experience on erinomainen työkalu kaikille, joilla on Nvidia-näytönohjain. Ohjelma on täydellinen täydennys grafiikkakorttisi kanssa Geforce-kokemuksen avulla. Varmista, että saat parhaan hyödyn kovalla työllä ansaitusta rahasta. Geforce-kokemus on sekä vapaa että kehittynyt tanskalaisessa kielessä, ja siksi kaikkien olisi voitava osallistua.

Monet ylimääräiset toiminnot ovat myös hyvin kehittyneet, ja voit nauttia niistä nopeasti. Jos etsit vain ohjaimen päivitysohjelmaa grafiikkakortillesi, sinun ei tarvitse ladata laajennettuina ohjelmina Geforce-kokemuksena, mutta se on edelleen suositeltavaa.

Lyhyesti sanottuna, jos olet Nvidia-grafiikkakortin haltija (iästä riippumatta), Geforce Experience on loistava lisäosa, joka antaa sinulle mielihyvää kortilta.

Enjoy.

Download Geforce Experience 3.8.0.89

Screenshots
Driver info
Type:
Freeware

Produsent:
Nvidia

Lagt til:
27-07-2017

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
86 Mb

Sist oppdatert:
18-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GEFORCE EXPERIENCE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and NVIDIA and its affiliates (“NVIDIA”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by NVIDIA or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by NVIDIA, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “NVIDIA Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE NVIDIA SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE NVIDIA SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the NVIDIA Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NVIDIA hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NVIDIA hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by NVIDIA, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or NVIDIA's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. NVIDIA retains all right, title and interest in and to the NVIDIA Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The NVIDIA Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the NVIDIA Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from NVIDIA. All rights not expressly granted to you herein are reserved by NVIDIA.

2 THIRD PARTY SERVICES
NVIDIA Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via NVIDIA Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the NVIDIA Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the NVIDIA Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of NVIDIA Services, without the express prior written consent of NVIDIA or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the NVIDIA Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the NVIDIA Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the NVIDIA Services or this EULA, use or install the NVIDIA Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the NVIDIA Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that NVIDIA may offer you a separate site license agreement to make the NVIDIA Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the NVIDIA Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the NVIDIA Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the NVIDIA Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such NVIDIA Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the NVIDIA Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The NVIDIA Services may include measures to control access to the NVIDIA Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only NVIDIA Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the NVIDIA Services will not function properly.
The NVIDIA Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the NVIDIA Services, and to the extent that your contributions through use of the NVIDIA Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant NVIDIA an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to NVIDIA's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the NVIDIA Services and related goods and services under applicable law. This license grant to NVIDIA, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The NVIDIA Services may require an internet connection to access the NVIDIA Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the NVIDIA Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to NVIDIA Services. By using the NVIDIA Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the NVIDIA Services or certain features of the NVIDIA Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the NVIDIA Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
NVIDIA respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. NVIDIA's privacy policy as amended from time to time is available at www.nvidia.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. NVIDIA’s Privacy Policy defines how, why and to which extent NVIDIA collects and uses personal and non-personal information in relation to NVIDIA's products and services. By installing, accessing or using the NVIDIA Services you explicitly agree with the terms and conditions of NVIDIA’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
NVIDIA may license to you certain virtual goods to be used within NVIDIA Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and NVIDIA is not a party to the transaction.
NVIDIA may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. NVIDIA shall have no liability to you or any third party in the event that NVIDIA exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT NVIDIA IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
NVIDIA warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, NVIDIA agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by NVIDIA. If the Software is no longer available, NVIDIA retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by NVIDIA and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the NVIDIA address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE NVIDIA SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. NVIDIA, NVIDIA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. NVIDIA, NVIDIA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE NVIDIA SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE NVIDIA SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE NVIDIA SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER NVIDIA SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE NVIDIA SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY NVIDIA, NVIDIA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL NVIDIA, NVIDIA’S AFFILIATES, NVIDIA’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE NVIDIA SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT NVIDIA, NVIDIA’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, NVIDIA’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL NVIDIA’S, NVIDIA’S AFFILIATES’, NVIDIA’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE NVIDIA SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any NVIDIA Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, NVIDIA will be irreparably damaged, and therefore you agree that NVIDIA shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or NVIDIA means any legal entity that is directly or indirectly controlled by NVIDIA for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold NVIDIA, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the NVIDIA Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. NVIDIA reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on NVIDIA’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the NVIDIA Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at NVIDIA's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST NVIDIA ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@nvidia.com.

Borttagning av Geforce Experience

Om du vid någon tidpunkt skulle vilja ta bort Geforce Experience från din dator, kan du här se hur man gör detta:
  1. Öppna kontrollpanelen i Windows
  2. Välj “Lägg till/ta bort program”
  3. Leta fram Geforce Experience, markera och välj, “Avinstallera”
  4. Slutför alla steg i processen
Skulle Geforce Experience inte gå att ta bort, rekommenderar vi att du löser det genom att klicka här.